Chomutov – Slavia 6:0 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 4:3 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – Zlín 3:2 (2:0 po s.n.)
HC Plzeň – Vítkovice 1:3 (kon.) | Č. Budějovice – Třinec 3:4 (kon.) | K. Vary – Liberec 1:2 (kon.)
po s.n. (2:0)
Mountfield HK
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)
Berani Zlín
Pátek 20.10.2017, 17:00 • ČPP Aréna • DHL Extraliga juniorů • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Mountfield HK.
    Autorem vítězné branky je PATRIK MAŠÍN, jenž prostřelil Daniela Hufa a zařídil tak bonusový bod pro svůj tým.
     
    64:48
    Vyloučení v týmu Aukro Berani Zlín (Dvořáček – 2 min., držení protihráče).
     
    53:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme znovu vyrovnáno, zasloužený gól pro hradeckého útočníka! Pažourek nahrál kotouč na hůl JAKUBA HAŠKA, jenž od pravého mantinelu obkroužil Hufa, vybruslil si k levému kruhu a střelou do horní část brány překonal ležícího gólmana – 2:2. Tohle bude ještě zajímavé utkání. Asistence: Kryštof Pažourek, Tomáš Kynčl.
     
    52:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nejlepší muž hostujícího týmu v kanadském bodování potvrzuje svoji pozici! Na hranici levého kruhu vybojoval touš Martin Padrnos, jenž přenechal kotouč DANIELU DLABAJOVI, jenž nekompromisně prostřelil Bartozela v hradecké bráně. Asistence: Martin Padrnos.
     
    48:10
    Povedená akce Mountfieldu! Štěpán Matějček dostal černou pryž přesně na hůl, obkroužil bránícího hráče a sám zamířil na Hufa. Ten se však bravurním zákrokem lapačkou vytáhl proti hradeckému útočníkovi a jeho šanci zneškodnil.
     
    47:40
    Domácí budou hrát oslabení. Dvě minuty za vysokou hůl si vysloužil Jakub Hašek.
     
    46:47
    Pavlík ve svém prvním utkání po zranění hýří aktivitou. Teď nabral rychlost, objel zlínskou klec a našel najíždějícího Matějčka. Hradecký útočník ale zakončil jen do připravených betonů Daniela Hufa.
     
    44:43
    Jenže Berani se dlouho bránit nemuseli. Hnik se provinil nedovoleným zákrokem a vyrovnává síly na ledě.
     
    44:23
    Filip Moník byl nepříjemně sražen k ledu Davidem Martínkem a je v péči lékařů. Zlínský bek inkasuje 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    40:48
    Radovan Pavlík teď dostal ideální pas na modrou čáru a od mantinelu mířil na Hufa. Jeho klička skončila ale jen na vykopnuté levém betonu brankáře hostí.
     
    38:50
    Vyloučení v týmu Aukro Berani Zlín (Hefka – 10 min. osobní trest, nesportovní chování + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    38:16
    Jenže i na druhé straně jsme viděli pěknou šanci. Martin Padrnos z mezikruží mířil mezi tělo a ruku gólmana Bartozela. Ten je ale přitiskl k tělu včas a raději podržel puk.
     
    33:19
    Dvířka na trestné lavici se teď netrhnou, máme tu další vyloučení v obou týmech. Pokračuje se v pěti proti čtyřem.
     
    32:36
    Na ledě se znovu strhla šarvátka, a tak se bude podruhé vylučovat na obou stranách. Hroudný (MHK) bude pykat na 2+2 za minuty hrubost. Stejným verdiktem byl potrestán i Budil (ZLN), jenž taktéž putuje na lavici hanby.
     
    32:15
    Pavlík se hnal do další šance Mountfieldu! Už to vypadalo, že bude zakončovat, jenže mu do střely vložil hůl jeden z bránícíh beků, jenž Pavlíkovu šanci zmařil.
     
    29:24
    A vylučovat se bude na obou stranách. Za hrubost si 2+2 minuty odsedí Řepík (MHK) a stejný trest odpyká Kočica (ZLN) na druhé straně.
     
    28:30
    Další šance Hradeckých, stejný muž při zakončení. Byl to totiž znovu Hašek, kdo mohl domácímu celku vrátit vedení. Ani tentokrát ale na Hufa nenašel recept.
     
    27:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jenže po hradeckých šancích je všechno jinak a v ČPP Aréně je vyrovnáno! Kryštof Knápek na pravém kruhu předložil kotouč do tandemu ONDŘEJI KOLLÁROVI. Ten napoprvé Bartozela nepřekonal, z dorážky už se ale nemýlil – 1:1. Asistence: Kryštof Knápek.
     
    24:16
    Vyloučení v týmu Aukro Berani Zlín (Padrnos – 2 min., podražení).
     
    23:30
    A znovu Jakub Hašek ve velké šanci! Jeho příležitost ke skórování druhé branky mu ale zmařil dobře postavený Huf.
     
    22:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield ale otevírá skóre utkání! Pažourek výbornou nahrávkou našel najíždějícího JAKUBA HAŠKA, který si najel od mantinelu na levý kruh a luxusní bombou vymetl pavučinky protějšího růžku Hufovy klece – 1:0: Asistence: Kryštof Pažourek, Martin Hejna.
     
    19:18
    Domácí se v závěru budou muset ještě bránit. Za podražení si půjde odpočinout Radovan Pavlík.
     
    16:22
    Hnik se dostal do výborné pozice a tváří v tvář gólmanovi mohl zakončovat do zlínské brany. Tam však zatáhl za záchrannou brzdu Padrnos, jenž si odsedí trest za hákování.
     
    07:11
    První vyloučení na domácí straně. Za krosček putuje za katr Jakub Muška.
     
    01:08
    Vyloučení v týmu Aukro Berani Zlín (Martínek – 2 min., podražení).
    Marken.cz

    Lenka Jonešová

    Branky a nahrávky: 23. Hašek (Pažourek, Hejna), 54. Hašek (Pažourek, Kynčl), rozh. náj. Mašín – 28. Kollár (Knápek), 53. Dlabaja (Padrnos)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Mikulec (ZLN)
    1:0   Mašín (HKM)
    2. série:
    1:0   Dlabaja (ZLN)
    1:0   Řepík (HKM)
    3. série:
    1:0   Václavek (ZLN)
    2:0   Matějček (HKM)
    4. série:
    2:0   Peška (ZLN)


    Mountfield HK: Bartozel (Kouba) – Hroudný "C", Muška, Lelek, Gaspar, Pohl, J. Moník, T. Kynčl, Jonáš – M. Matouš, Matějček, Pažourek, Hnik, Hašek, F. Moník, Mašín, Řepík, Pavlík, Hidveghy, Chalupa, Hejna. Trenér: Aleš Krátoška.
    Berani Zlín: Huf (Šimonů) – Martínek, Augustín, Padrnos, Gába, Dluhoš, Budil, Jenáček, Marek, Kollár – Dvořáček, Peška, Kočica, Mikulec "C", Gharibyar, Knápek, Hefka, Dlabaja, Václavek. Trenér: Zbyněk Mařák

    Rozhodčí: Veselý – Blümel, Barvíř
    thejrc.org