Kometa Brno – Olomouc 6:0 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 6:5 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 5:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Letňany 4:0 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 2:1 (2:1 po s.n.) | Slavia – Liberec 3:0 (kon.)
Třinec – Vítkovice 1:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Havířov – Vsetín 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
HC Olomouc
Pátek 20.10.2017, 12:30 • DRFG Arena, Brno • Extraliga staršího dorostu • Skupina D
Partner:
     
    50:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané nakonec přesilovku zhodnotili a přetavili v šestý gól! Kavický si několikrát vyměnil kotouč se Studeným a obránce domácích nakonec vteřinu před koncem přesilovky prudce nahodil, aby jeho pokus skvěle tečoval ROBIN CAHA a na změnu směru gólman Krátký reagovat nedokázal – 6:0! Asistence: Adam Studený, Daniel Kavický.
     
    31:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí si podmaňují druhou třetinu a trochu to začíná zavánět debaklem. Svoboda vybojoval kotouč a už od vlastní modré čáry vysunul do jízdy vpřed VOJTĚCHA STŘONDALU, který jel sám na branku, nikdo jej nedostihl, a tak domácí forvard své sólo zakončil parádní bekhendovou kličkou, jež s přispěním břevna zapadla do sítě – 5:0! Asistence: Matěj Svoboda.
     
    28:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    A čtvrtá branka je na světě! Svoboda dostal kotouč za brankou a ihned jej poslal do mezikruží VOJTĚCHU STŘONDALOVI, který si jej dokázal zpracovat a poté střelou, která mu dle mého nesedla úplně ideálně, procedil kotouč pod betonem Hasaly – 4:0! Asistence: Matěj Svoboda.
     
    26:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Navíc v oslabení přidává třetí trefu.Gajarský s Kavickým ujeli do brejku 2 na 1 a zcela vyšachovali obránce i brankáře, přičemž první jmenovaný po bekhendové kličce trefil před prázdnou brankou jen tyč. Celou situaci ale dobře dobrusloval obránce RADEK KUČEŘÍK, jenž ze vzduchu sklepl puk za záda dezorientovaného Hasaly! Asistence: Adam Gajarský, Daniel Kavický.
     
    21:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí zkraje druhé třetiny zvyšují svůj náskok! Kowalczyk v tísni vyhazoval od obranné modré a vypadalo to, že se bude pískat icing. Domácí ale nakonec kotouč dobruslili, ten nakonec od zadního mantinelu zamířil přesně na pravý kruh k ADAMU GAJARSKÉMU a domácí útočník parádní ranou příklepem o zadní tyč vymetl šibenici – 2:0! Asistence: Daniel Kowalczyk, Vojtěch Střondala.
     
    12:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí početní převahu ale nakonec přeci jen využívají. Kowalczyk od modré posunul kotouč doprava na Střondalu, jenž parádní prudkou křižnou přihrávkou našel u druhé tyče zaparkovaného MATĚJE SVOBODU a ten bez potíží nad beton ležícího Hasaly protečoval kotouč do odkryté části branky – 1:0! Asistence: Vojtěch Střondala, Daniel Kowalczyk.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 13. Svoboda (Střondala, Kowalczyk), 22. Gajarský (Kowalczyk, Střondala), 27. Kučeřík (Gajarský, Kavický), 29. Střondala (Svoboda), 32. Střondala (Svoboda), 51. Caha (Studený, Kavický)


    HC Kometa Brno: Pleticha (Holata) – Věžník, Kowalczyk, T. Sedláček, J. Sedláček, P. Vašíček, Kučeřík, Studený – Popelka, Caha, Minárik, M. Svoboda, Meluzín, Střondala, Zajíček, Kavický, Kunc, Gajarský, Kadlic (C).
    HC Olomouc: Hasala (od 29. Mokrý) – Rutar, Mader (C), Bahounek, Klesla, Harabiš, Hlaváč, Vostátko – Kaláč, Tomajko, Rosecký, Paťava, Štědrý, Indrák, Liška, Krátký, Handl, Kořenek, Kret, Dvořák,

    Rozhodčí: Ondráček – Procházka, Brzobohatý.
    thejrc.org