Kometa Brno – Olomouc 6:0 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 6:5 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 5:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Letňany 4:0 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 2:1 (2:1 po s.n.) | Slavia – Liberec 3:0 (kon.)
Třinec – Vítkovice 1:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Havířov – Vsetín 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
HC Olomouc
Pátek 20.10.2017, 12:30 • DRFG Arena, Brno • Extraliga staršího dorostu • Skupina D
Partner:
     
    59:13
    Indrák po chybě Svobody našel před brankou osamoceného Madera, ale ten z blízkosti trefil jen tyč!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    55:53
    Dvě tutovky Olomouce! Pleticha se nyní famózně vyznamenal svým ramenem, a vytáhl dvě ostré střely soupeře na brankové čáře skvělými zákroky!
     
    54:51
    Minárik parádní zadovkou uvolnil před brankou Kadlice, Mokrý se však pohotově roztáhl na čáře a jeho pokus o zakončení po ledě pokryl!
     
    50:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané nakonec přesilovku zhodnotili a přetavili v šestý gól! Kavický si několikrát vyměnil kotouč se Studeným a obránce domácích nakonec vteřinu před koncem přesilovky prudce nahodil, aby jeho pokus skvěle tečoval ROBIN CAHA a na změnu směru gólman Krátký reagovat nedokázal – 6:0! Asistence: Adam Studený, Daniel Kavický.
     
    48:52
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Krátký – 2 min., sekání).
     
    48:30
    A šestý gól nebyl daleko! Gajarský jel v akci 2 na 1 se Střondalou, akci zval na sebe nakonec, ale Mokrý srazil své betony včas a pokus vyrazil!
     
    47:05
    Obrovská šance Brna! Meluzín vypíchl puk obránci a našel před gólmanem zcela volného Kavického, jenže ten rychlým blafákem nenašel místo mezi nohama gólmana!
     
    46:27
    Handl si najel před branku a z pravé strany ohrožoval Pletichu, který dokázal utěsnit prostor u své levé tyčky a dobře nadvakrát zasáhl!
     
    43:12
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Gajarský – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Mader – 2 min., hrubost).
     
    43:05
    Další tutovka Brna! Střondala se zbavil soupeře stahovačku, našel Gajarského, který okamžitě dával puk před prázdnou na Svobodu, ale ten puk nedosáhl!
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    32:29
    Brno oslabení opět ustálo, navíc přidalo pátou trefu. Na světě mohla být i šestá branka, poté co Minárik skvěle nabil Gajarskému, ale ten ze stoje v mezikruží z první svatyni Hanáků těsně minul!
     
    31:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí si podmaňují druhou třetinu a trochu to začíná zavánět debaklem. Svoboda vybojoval kotouč a už od vlastní modré čáry vysunul do jízdy vpřed VOJTĚCHA STŘONDALU, který jel sám na branku, nikdo jej nedostihl, a tak domácí forvard své sólo zakončil parádní bekhendovou kličkou, jež s přispěním břevna zapadla do sítě – 5:0! Asistence: Matěj Svoboda.
     
    29:55
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Minárik – 2 min., sekání).
     
    29:27
    Olomouc se mohla do hry rychle vrátit po velkém závěru na brankovišti, ale Pleticha všechny pokusy pokryl a podržel svůj celek!
     
    28:58
    Střídání v týmu HC Olomouc: ze hřiště odchází Hasala, přichází Mokrý.
     
    28:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    A čtvrtá branka je na světě! Svoboda dostal kotouč za brankou a ihned jej poslal do mezikruží VOJTĚCHU STŘONDALOVI, který si jej dokázal zpracovat a poté střelou, která mu dle mého nesedla úplně ideálně, procedil kotouč pod betonem Hasaly – 4:0! Asistence: Matěj Svoboda.
     
    26:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Navíc v oslabení přidává třetí trefu.Gajarský s Kavickým ujeli do brejku 2 na 1 a zcela vyšachovali obránce i brankáře, přičemž první jmenovaný po bekhendové kličce trefil před prázdnou brankou jen tyč. Celou situaci ale dobře dobrusloval obránce RADEK KUČEŘÍK, jenž ze vzduchu sklepl puk za záda dezorientovaného Hasaly! Asistence: Adam Gajarský, Daniel Kavický.
     
    25:25
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Studený – 2 min., krosček).
     
    21:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí zkraje druhé třetiny zvyšují svůj náskok! Kowalczyk v tísni vyhazoval od obranné modré a vypadalo to, že se bude pískat icing. Domácí ale nakonec kotouč dobruslili, ten nakonec od zadního mantinelu zamířil přesně na pravý kruh k ADAMU GAJARSKÉMU a domácí útočník parádní ranou příklepem o zadní tyč vymetl šibenici – 2:0! Asistence: Daniel Kowalczyk, Vojtěch Střondala.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    16:12
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Kavický – 2 min., hákování).
     
    14:58
    Kadlic předvedl parádní akci, když si kotouč šikovně prohodil mezi nohama obránce, poté vypálil znovu zápěstím rychle, jenže opět jen do náručí Hasaly!
     
    12:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí početní převahu ale nakonec přeci jen využívají. Kowalczyk od modré posunul kotouč doprava na Střondalu, jenž parádní prudkou křižnou přihrávkou našel u druhé tyče zaparkovaného MATĚJE SVOBODU a ten bez potíží nad beton ležícího Hasaly protečoval kotouč do odkryté části branky – 1:0! Asistence: Vojtěch Střondala, Daniel Kowalczyk.
     
    12:00
    A přesilovka domácí se zdvojnásobí! Vyloučen je Paťava, a to na dvě minuty za hru se zlomenou holí.
     
    11:41
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Liška – 2 min., hákování).
     
    11:30
    Domácí měli výhodu a po zmatcích před brankou vyplaval kotouč před Kučeřík, ten však trefil jen boční síť!
     
    07:20
    No nakonec to byl Kořenek, kdo vzal konec přesilovky na sebe, vymotal se zprava před branku, ale ani nadvakrát Pletichu nepřekonal!
     
    05:39
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Minárik – 2 min., hákování).
     
    05:12
    Tutovka hostů! Na útočné modré zůstal úplně sám Kaláč, který jel sám na branku, zkusil kličku do bekhendu, položil si brankáře, ale před prázdnou brankou se mu kotouč svezl z čepele!
     
    01:09
    Olomoučtí to stihli rychleji a hned měli první šanci. V brejku 2 na 1 dostal přesný pas před prázdnou branku Liška, ale kotouč mu nesedl podle představ a zamířil po ledě kousek vedle!

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 13. Svoboda (Střondala, Kowalczyk), 22. Gajarský (Kowalczyk, Střondala), 27. Kučeřík (Gajarský, Kavický), 29. Střondala (Svoboda), 32. Střondala (Svoboda), 51. Caha (Studený, Kavický)


    HC Kometa Brno: Pleticha (Holata) – Věžník, Kowalczyk, T. Sedláček, J. Sedláček, P. Vašíček, Kučeřík, Studený – Popelka, Caha, Minárik, M. Svoboda, Meluzín, Střondala, Zajíček, Kavický, Kunc, Gajarský, Kadlic (C).
    HC Olomouc: Hasala (od 29. Mokrý) – Rutar, Mader (C), Bahounek, Klesla, Harabiš, Hlaváč, Vostátko – Kaláč, Tomajko, Rosecký, Paťava, Štědrý, Indrák, Liška, Krátký, Handl, Kořenek, Kret, Dvořák,

    Rozhodčí: Ondráček – Procházka, Brzobohatý.
    bahis siteleri