Košice – Banská Bystrica 5:2 (kon.) | Detva – Nitra 0:7 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 5:3 (kon.)
Trenčín – Žilina 7:0 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 5:0 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 20.10.2017, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa dnešný šláger kola medzi celkami HC Košice a HC 05 Banská Bystrica. Po výsledku 5:2 sa z výhry tešia napokon domáci.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 34:38

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:50:10)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:39
    Čakáme na záverečnú sirénu, skóre sa už meniť nebude.
     
    58:50
    Prebiehajú posledné sekundy, už sa zrejme nič neudeje.
     
    57:14
    Košice dali gól!
    Košice rozobrali banskobystrickú defenzívu na drobné a rozhodli o svojom dnešnom víťazstve, skóroval RICHARD JENČÍK. Asistencie: Marek Hovorka, Petr Kafka.
     
    56:37
    Snahu o vyrovnanie baranom uprieť rozhodne nemôžeme, možno prílišný stres im ale zbytočne zväzuje ruky, a tak sa do gólových šancí nedostávajú.
     
    55:45
    Na Habala smeroval pomalý puk po ľade, za ním ale korčuľoval jeden z banskobystrických útočníkov. Habal tak nenechal nič na náhodu a hru skúsene prerušil.
     
    54:30
    Tak toto bola skutočná paráda. Martin Dudáš predviedol najtvrdšiu strelu v lige a príklepom od modrej preveril pozornosť Lassilu. Ten sa prezentoval dokonalým záktokom lapačkou, ktorým vymazal košického obrancu.
     
    54:11
    Boltun našiel Hričinu, opačne to už nefungovalo. Košice napriek tomu ostali v pásme, kde sa pokúsia o piaty klinec do banskobystrickej bránky.
     
    53:17
    Hra sa teraz presúvala zo strany na stranu, zvýšenou aktivitou sa prezentovali hráči Banskej Bystrice. Tí ale nenašli recept na košickú defenzívu a dostali sa len do postavenia mimo hry.
     
    52:59
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    51:39
    Teraz to už budú mať barani len veľmi ťažké, avšak, samozrejme, majster má všetky kvality na to, aby ešte dokázal minimálne vyrovnať.
     
    50:26
    Košice dali gól!
    Zdá sa, že je definitívne rozhodnuté. Košičania sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, ktoré zvládli bravúrne. Skórovala košická legenda RICHARD JENČÍK. Asistencie: Marek Hovorka, Petr Kafka.
     
    49:15
    Boltun posúval od mantinela Hiričnovi, ktorý do puku vložil svoju čepeľ a poslal ho na ochrannú sieť. Chýbalo málo a Košice sa mohli dostať do dvojgólového vedenia.
     
    48:50
    Mimoriadne dôležitý zákrok Habala, ktorý teraz tigrím skokom zneškodnil strelca a zachytil puk vo svojej lapačke. Pekný hokejový moment.
     
    48:28
    Košičania sa pokúšali o založenie ďalšej útočnej akcie, prihrávka v strednom pásme ale smerovala len na päty jedného z ich korčuliarov. Banská Bystrica sa následne nevyhla postaveniu mimo hry.
     
    46:48
    Košice sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Finálna prihrávka ale preskočila čepeľ Boltunovej hokejky a skončila až pri mantineli.
     
    45:40
    V zápase tak pokračujeme za jednogólového vedenia Košíc.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 12. Šoltés (Dudáš, Nagy), 39. Kafka (Hovorka, Jenčík), 45. Kafka (Hovorka), 51. Jenčík (Hovorka, Kafka), 58. Jenčík (Hovorka, Kafka) – 40. Bubela (Hohmann, Bartánus), 45. Faille (Ďatelinka, Kubka)


    HC Košice: Habal (Lundström) – Šedivý, Dudáš, Bača, Čížek, Pulli, Kessel, Koch, Matejka – Nagy, Boltun, Hričina – Jenčík, Hovorka, Kafka – Klíma, Pacan, Koyš – Šoltés, Suja, Vrábeľ
    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila – Kubka, Ďatelinka, Sedlák, Brejčák, Gélinas, Mihalik, Košecký – Faille, Surový, Brittain – Belluš, Češík, Lamper – Hohmann, Bubela, Bartánus – Gabor, Valent, Andrisík

    Rozhodčí: D. Konc, J. Konc – Gavalier, Smrek
    bahis siteleri