VŠB-TU Ostrava – Jakubčovice nad Odrou 3:3 (kon.) | Atraps-Hombres Brno – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Hodonín – Zlín 2:2 (kon.)
konec
FC Atraps-Hombres Brno
3:2 (2:0)
Futsal klub Havlíčkův Brod
Pátek 20.10.2017, 20:00 • TJ Tatran Bohunice, Neužilova 201/35 • 2. Futsal liga východ • 2. kolo
     
    Viděli jsme velice atraktivní zápas, ve kterém se nakonec radují domácí. Cesta za třemi body však byla hodně těžká, po prvním poločase, kdy neproměnili hromadu šancí, se dostali do úzkých, když Pramen srovnal na 2:2 a nebýt okamžité reakce z pravačky Matysky, kdoví, kdy by se dostali zpátky do hry. Nakonec však tlak ustáli, sami své další šance nevyužili a utkání tak skončilo vítězstvím Atraps-Hombres Brno 3:2. Hostům patří dík a uznání za jejich výkon.

    My jsme se v hale v Bohunicích pobavili dobře, věřím, že vy tady u onlinu alespoň trochu také a přeji vám krásný večer. (22:01:29)
     
    Konec zápasu.
     
    39:40
    Večeřa opět musel zakročit a opět uspěl.
     
    39:15
    Tvrdá střela z poloviny hřiště, kde byl naprosto volný hráč Pramene, končí vedle po odrazu od Šidly.
     
    Oddechový čas pro domácí.
     
    38:42
    Vitásek dostal nahrávku do běhu do lajny a z otočky z první vystřelil na zadní tyč. Večeřa měl velké problémy, balon vyrazil jen podél brankové čáry, ale první byl u míče znovu hráč Hombres a odehrál jej do autu.
     
    37:50
    Hosté jsou v plném počtu, Hombres si sice malé šance vytvořili, ale nic náročného k řešení pro obránce Pramene. Ti odehráli oslabení velmi dobře.
     
    36:56
    Atraps-Hombres se hned pokusili početní výhodu využít, ale do zakončení se nedostali. Naopak se dopustili faulu na vlastní polovině. Hosté budou hrát v oslabení ještě minutu, stav faulů je 4:5.
     
    35:50
    Kapitán Pramene se dral přes dva hráče do zakončení, o balon však přišel a při snaze ho získat zpět se dopustil faulu, který rozhodčí ohodnotil žlutou kartou. Pro Průchu je to již druhá karta v zápase a oslabuje tak svůj tým!
     
    35:10
    Hra se přelévá ze strany na stranu, nikdo nyní nedrží déle balon. Vidíme stále hodně bojovnosti, každý balon stojí oba týmy hodně sil.
     
    33:41
    S kotníkem mladého prezidenta to vypadá špatně a zřejmě do dnešního zápasu již nezasáhne. To může být pro brňany velká ztráta.
     
    32:39
    Domácí šli ve třech do otevřené obrany, avšak havlíčkobrodští se dobře semkli a donutili Hombres k nepřesné přihrávce.
     
    32:08
    Komentátor zápasu nestíhá sledovat všechny šance a právě dostal za uši za to, že přehlédl dva vynikající zákroky domácího brankáře. Časomíra je dnes ostrá...
     
    31:02
    Na hřišti se přiostřuje, nyní se hrubým faulem na Ryšavého provinili hosté. Hráč Brna bude potřebovat ošetření.
     
    30:18
    Průcha je skutečně při chuti, jeho průniky dělají domácím velké problémy. Nyní se postupně přes tři hráče dostal až před Večeřu, který opět předvádí, proč si ani tak kvalitní golman, jako je David Luu, v A-týmu Hombres nezachytá.
     
    29:39
    Bulušek poslal krásný křižný pas na zadní tyč, kde čekal Mužíka, ale tomu chyběl krok.
     
    28:20
    Z přímého kopu vyslal fantastickou střelu MATYSKA a domácí jsou znovu o gól napřed. Stratený si na balon sáhl, ale spíš ho teď pálí ruce, než že by měl šanci ho vyrazit. Bez asistence.
     
    27:40
    Neskutečnou minelu teď předvedl domácí Šidla, když místo jednoduchého odkopu volil v tísni nahrávku skrz vlastní vápno na obsazeného Matysku. K němu balon vůbec nedošel, protože přistál přímo na noze PRŮCHY, který svým druhým zásahem srovnává stav utkání na 2:2. Domácí teď musí velmi mrzet neproměněné šance z první půle.
     
    27:02
    Nyní se Hombres dostávali do pěkné šance, Prokeš ovšem místo střely volil ještě jednu nahrávku, která však na Buluška neprošla.

    Radek Prokop

    Branky: 17. Šidla (Ryšavý), 19. Prokeš (Bulušek), 29. Matyska – 23. Jurnečka (Vitásek), 28. Průcha

    Karty:   4. Bulušek (AHB) – 7. Tajovský (HBR), 19. Průcha (HBR)   36. Průcha (HBR)


    FC Atraps-Hombres Brno: Večeřa (C) (Luu) – Ryšavý, Malíř, Bulušek, Hanuš, Šidla, Praks, Matyska, Máša, Prokeš, Mužík, Jílek
    Futsal klub Havlíčkův Brod: Stratený – Průcha (C), Jurnečka, Ločárek, Plichta, Tajovský, Vitásek, Pešák

    Rozhodčí: Pivoňka, Molík (Havíř)

    Diváci: 60
    thejrc.org