Olympia Radotín – Vítkovice 0:2 (kon.) | Třinec – Pardubice 1:0 (kon.) | Příbram – Ústí n. L. 4:0 (kon.)
Hr. Králové – Sokolov 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Opava 2:1 (kon.)
konec
FK Olympia Radotín
0:2 (0:1)
MFK Vítkovice
Sobota 21.10.2017, 10:15 • Stadion Evžena Rošického, Praha-Strahov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Tak přeci ještě jedna obrovská šance hostů! Po chybné domácí rozehrávce byl ve vápně úplně sám Ožvolda, jeho koncovka ale letí centimetry vedle levé tyče!
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Karel Hejný (FK Olympia Praha).
    Žlutou kartu dostává Filip Twardzik (MFK Vítkovice).
     
    86
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto?! K penaltovému puntíku se postavil VLADIMÍR MIŠINSKÝ, který psychickou hru s Luďkem Frydrychem ovládl, jelikož zamířil doprostřed branky, kdežto brankář zamířil k pravé tyči – 0:2!
     
    85
    A pro domácí bude možná ještě hůře! Pro odražený balón si totiž do vápna vlétl hostující Cverna, kterého fauloval bránící Rothe a bude to pokutový kop Vítkovice!
     
    82
    Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Jan Matěj, přichází Dan Ožvolda.
     
    81
    Střídající Mrázek fauloval na polovině hřiště za cenu žluté karty Dubna, rozehrávat budou domácí.
     
    69
    Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Jakub Kučera, přichází Ondřej Cverna.
     
    55
    Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Marek Szotkowski, přichází Tomáš Mrázek.
     
    53
    Pravou stranou hřiště prolétl Dordević a snažil se zakončovat na zadní tyč, Dramé ale skvělým čistým skluzem zamezuje případné gólové střele domácích!
     
    50
    Hejný se ve vápně střetl s Dramém a Olympia se dožadovala penalty, tak se ale nepíská!
     
    47
    Domácí Duben zbytečně hrubě fauloval u postranní čáry Mišinského a vidí za to po právu žlutý kartónek.
     
    46
    Je to skutečně tak! Olympia musí i potřetí defacto za první polovinu nuceně vystřídat, zraněného brankáře Soukupa nahrazuje Frydrych.
     
    45+3
    Tak to by byla další rána pro domácí! Na trávníku totiž zůstává ležet i jejich brankář Soukup a pokud se divám dobře, tak bych neřekl, že by mu pravá noha dovolovala pokračovat ve hře. Pro Olympii by se tak za jeden poločas jednalo už o třetí nucené střídání!
     
    44
    Žlutou kartu dostává po přerušení hry za předcházející faul domácí Rothe a hostující Matěj. Ten je navíc po svém zákroku sám otřesený a leží na trávníku.
     
    43
    Je to skutečně tak, Verner kvůli pravému kotníku dnes už rozhodně nebude pokračovat a na hrací ploše ho střídá Bareš. Olympia tak už ve čtyřiatřicáté minutě musí nuceně podruhé střídat!
     
    37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se po dalším rychlém průniku přes domácí obranu dostávají do vedení! Z levé strany se s míčem skvěle vydal do pokutového území TOMÁŠ VASILJEV, který ještě nahrál na hranici malého vápna na Martina Motyčku. Ten nemířil vůbec špatně, jenomže trefil ještě jednoho ze svých spoluhráčů, od kterého se tak balon odrazil na prvně jmenovaného, jenž pak už bezpečně napravil pár minut starou zahozenou šanci – 0:1!
     
    35
    Střídání v týmu FK Olympia Praha: ze hřiště odchází Erik Liener, přichází Krsta Dordević.
     
    33
    Ovšem hned vzápětí právě hodně nečekaná kolmice přichází! Někde od středového kruhu šel rychlý balón na nabíhajícího Vopata, který však nebyl ve vápně dostatečně rychlý a nakonec o míč přišel!
     
    28
    A následně přichází stoprocentní loženka Vítkovic! Z pravé strany přeběhl domácí obranu s míčem na kopačce Kučera, který se dostal až do vápna a poté předložil míč na druhou stranu pro Vasiljeva, jenž měl před sebou zcela prázdnou bránu. Tu však z rohu malého vápna po dlouhém sprintu přestřeluje!
     
    24
    Tak teď pro změnu Olympia! Ruml na pravém křídle obehrál bránícího hráče a pak kvalitně centroval na hlavu volného Jukla. Ten by pravděpodobně posílal domácí do vedení, nebýt však skvělého zákroku defenzivního Prajzy, jenž poslal balón doslova za vteřinu dvanáct alespoň na rohový kop!
     
    21
    Vítkovice nyní tedy pořádně vystrkují v útoku růžky! V krátkém časovém sledu totiž zahrávaly hned tři rohové kopy a pokaždé z toho byl veliký závar na malém vápně. Především při hlavičce Motyčky těsně vedle levé tyčky, branka by však kvůli faulu na Soukupa stejně nebyla uznána.
     
    19
    Obrovská hrubka v obraně domácích! Míč totiž propadl za posledního bránícího hráče a Kučera se tak rázem ocitl zcela nehlídaný na pravé straně pokutového území. Soukup však střelu na zadní tyč skvěle vyráží špičkou kopačky alespoň na rohový kop!
     
    10
    Další dobrá příležitost, možná, na gólovou koncovku. Zpoza vápna vystřelil Opluštil, který trefil jednoho z hostů, ovšem ke svému štěstí se míč odrazil na kopačky Lienera, jenž však už nedokázal rychle zakončit za vyběhnutého brankáře!
     
    8
    Aktivita domácích pokračuje! Tentokrát se snažil kličkovat s míčem v pokutovém území Vítkovic Liener, toho však výborně zablokovala defenziva hostů, jinak by měl Květoň plné ruce práce!
     
    6
    První velká příležitost utkání! Jukl nacentroval z levého křídla někam do prostoru penalty, kde se do vzduchu vyhoupl Hejný a jeho hlavička nakonec letěla jen kousek vedle odkrytého prostoru u levé tyče!

    Ondřej Novotný

    Branky: 37. Vasiljev, 86. Mišinský (pen.)

    Karty:   44. Rothe (OHK), 47. Duben (OHK), 90+1. Hejný (OHK) – 44. Matěj (VIT), 81. Mrázek (VIT), 90+1. Twardzik (VIT)


    FK Olympia Radotín: Soukup (46. Frydrych) – Opluštil (C), Liener (35. Dordević), Verner (43. Bareš), Vopat – Rothe, Jukl, Duben, Hejný – Katidis, Ruml.
    Náhradníci: Frydrych – Novák, Bareš, Kuťák, Dordević.

    MFK Vítkovice: Květon – Prajza, Dramé, Kotouč, Twardzik – Kučera (69. Cverna), Matěj (82. Ožvolda), Motyčka, Vasiljev – Mišinský (C), Szotkowski (55. Mrázek).
    Náhradníci: Nemrava – Bzirský, Pavelka, Mrázek, Hýbl, Ožvolda, Cverna.

    Diváci: 285
    bahis siteleri