Buffalo – Vancouver 2:4 (kon.) | New Jersey – San Jose 0:3 (kon.) | Florida – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Detroit – Washington 3:4 (po pr.) | Winnipeg – Minnesota 4:3 (kon.) | Anaheim – Montreal 6:2 (kon.)
NY Rangers – Nashville 4:2 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 2:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Edmonton Oilers
Sobota 21.10.2017, 19:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:39:43)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Voráček (PHI) 0+0, 6 střel, čas na ledě 18:53
    Radko Gudas (PHI) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:59
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Wayne Simmonds (PHI) 1+1
    2. Claude Giroux (PHI) 1+0
    3. Patrick Maroon (EDM) 1+0
     
    Utkání sledovalo 19 510 diváků.
     
    Je dobojováno. Už to vypadalo, že zápas dojde minimálně do prodloužení, ale dvě minuty a patnáct vteřin před koncem třetí části hry prostřelil Talbota Wayne Simmonds a strhl vedení na domácí stranu. Hostům už nepomohla závěrečná powerplay a domácí tak svůj těsný náskok uhájili až do konce. Připisují si tak dva body do tabulky, hosté naopak odjedou s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Ještě střela hostů, která ale brankou nekončí. Domácí vyhodili kotouč do bezpečí do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Zdá se, že je hotovo.
     
    59:25
    Hosté mají tlak před domácí brankou, ale zatím to střelecky nedokázali zúročit. Kotouč míří do středního pásma z hole Voráčka.
     
    58:45
    Hosté mají tlak a už to zkouší i se šesti bruslaři v poli a bez brankáře. Ale domácí své těsné vedení brání zuby nehty a drží nyní puk co nejdále od vlastní branky.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:45 Wayne SIMMONDS - 2:1
     
    57:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí v závěru třetí třetiny strhávají vedení na svou stranu. Filppula se prosmýkl kolem mezikruží, přenechal puk WAYNU SIMMONDSOVI, který poté svou střelou švihem prostřelil Talbota – 2:1. Asistence: Valtteri Filppula a Jori Lehterä.
     
    56:53
    Ivan Provorov se natlačil před hostující branku, kotouč za záda Talbota ale prostrčit nedokázal. Na druhou stranu pak spěchají zase hosté.
     
    56:34
    Pomalu se dostáváme ke konci třetí třetiny a stále není rozhodnuto. Uvidíme, zda jeden z týmů dokáže vedení strhnout na svou stranu, nebo zda se dočkáme prodloužení.
     
    55:08
    Na druhé straně se ke střele dostal Connor McDavid, ale ten se dnes střelecky hodně trápí.
     
    54:22
    Voráček se procpal před branku hostů, dotíral před Talbotem, ale nadvakrát ho překonat nedokázal. Domácí ale stále drží útočné pásmo, kde mají menší tlak.
     
    53:50
    Ani nyní se Travis Konecny nedostal ke střele, která by hostujícího brankáře ohrozila. Hra se tak zase otáčí před branku domácího celku.
     
    52:39
    Třetí třetina je zatím oproti těm dvěma předchozím rozhodně na střely chudá. Hra se více kouskuje a dochází k jejímu častému přerušení.
     
    51:35
    Grybe vyslal na Elliotta další nebezpečnou střelu. Domácí brankář na ni ale dobře viděl a kotouč dostal pod svojí lapačku. Hru nechal plynout a jeho spoluhráči míří do útočného pásma.
     
    51:04
    Strome se dostal v blízkosti Elliotta do zakončení, ale jeho přízemní střela za jeho zády neskončila. Rázem se tak hra otáčí zase zpět před Talbota.
     
    50:56
    Domácí jdou v plném počtu.
     
    50:31
    Do přihrávky od Connora McDavida, která směřovala na Letestua, byla sražena domácími hráči mimo. Další slibná akce hostů je u konce.
     
    49:51
    Po nepřesné střele Connora McDavida se k puku dostala obrana Philadelphie a vyhodila ho znovu mimo ohrožení vlastní branky.
     
    49:13
    Z levé strany střílel Oscar Klefbom, vyprášil ale pouze betony Briana Elliotta. Domácí se následně pak dokázali osvobodit a puk letí až před Talbota.
     
    48:56
    Za nedovolené bránění dostává dvě minuty Raffl a hosté mají k dispozici přesilovou hru. Mají tak velkou šanci jít poprvé v utkání do vedení.
     
    47:52
    Anton Slepyšev se obtočil u branky domácích, poté se snažil najít Maroona, druhý jmenovaný ale na puk nedosáhl a k následné střele se tedy vůbec nedostal.
     
    47:00
    Kailer Yamamoto se uvolnil a dostal se před branku domácích, ale byl zablokován obranou Letců a ti tak otáčejí hru na opačnou stranu kluziště.
     
    46:42
    Valtteri Filppula dostal přihrávku do jízdy, z pravé strany pak střílel na Talbota, ale trefil pouze boční síť jeho branky.
     
    46:22
    Domácí nahodili puk do útočného pásma a odešli střídat. Hosté si tak kotouč ve vlastní třetině dojeli a zakládají tak svou další útočnou akci.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    45:52
    Následuje další komerční přestávka.
     
    45:07
    Do úniku se hned na to dostali Connor McDavid, ale svoji individuální akci hvězda Edmontonu nedokázala přetavit ve vedoucí branku.
     
    44:26
    Jakub Voráček střílel z vrcholu pravého kruhu, ale střela skončila mimo tři tyče. Aktivní český útočník ale znovu operoval před hostující brankou, nicméně ani z této situace se nic nestalo.
     
    43:24
    Nolan Patrick nedokázal dobře zpracovat přihrávku od svého spoluhráče a hosté se tak vydali do další akce před domácí branku.
     
    42:20
    Aktivní hosté se znovu dostali do útočné akce, kde střílel Milan Lucic, jeho rána končí jen na Brianovi Elliottovi. Před ním se tak bude také za malý okamžik vhazovat.
     
    41:31
    Kailer Yamamoto se snažil tečovat střelu Connora McDavida, ale nebyl úspěšný. Posléze se k puku dostali znovu hráči Philadelphie a ti míří před Talbotovu klec.
     
    41:06
    Hosté se ale před brankou domácích neprosadili a na druhou stranu zase vyrazili Letci, po jejich střele se pak vhazovalo v útočném pásmu a Talbot zachytil jejich dvě střely.
     
    40:12
    Shayne Gostisbehere nahodil puk před hostující branku, nikdo z jeho spoluhráčů ale nebyl připraven ho dorazit za Talbotova záda. Nyní jdou do útoku zase hosté.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 8 – 11
    Zásahy brankářů: 10 – 8
    Vyloučení: 2 – 2
    Bodyčeky: 4 – 11
    Vyhrané buly: 8 – 5
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    Také druhé dějství je za námi. V něm byli hosté aktivnějším týmem a to přineslo v závěru vyrovnávací branku. Patrick Maroon dokázal z úhlu prostřelit Elliotta mezi jeho betony a hosté byli zpátky ve hře. Čeká nás tak jistě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně ve 21:00.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Blíží se konec druhé části hry. U puku jsou hosté a vypadá to, že se už nic ve druhé třetině nestane.
     
    39:10
    Andrew MacDonald pálil od modré čáry, ale Calbot si připravil další přesný zákrok. Chvíli poté střílel také Jakub Voráček, ani on ale Talbota nepřekonal.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:46
    Na řadě je komerční přestávka.
     
    38:35
    Teď měli domácí menší tlak před hostující brankou, ale nic z toho nevytěžili. Na druhé straně pak střílel Connor McDavid a moc nechybělo, aby se hosté dostali poprvé do vedení. Elliott ale včas zasáhl.
     
    37:42
    Na druhé straně bojoval Laughton o kotouč za brankou Edmontonu, ale nepodařilo se mu to. Hned na to pak uháněli hosté do útočného pásma, aby ohrozili Elliotta.
     
    37:04
    Domácí působí jako opaření, ztratili své vedení a rázem jsou na koni hosté, kterých je nyní doslova plné kluziště.
    35:37 Patrick MAROON - 1:1
     
    35:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. PATRICK MAROON si sjel do rohu kluziště, odkud si nabruslil na levou stranu a odtud prostřelil betony Briana Elliotta – 1:1. Hosté se tak dočkali srovnání stavu skóre a začínáme tedy znovu od začátku. Bez asistence.
     
    34:37
    Jokinen dostal nabito do prostoru mezi kruhy od Kassiana, ale jeho následná střela mezi třemi tyčemi neskončila.
     
    33:42
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    33:33
    Edmontonští svírali domácí hráče v jejich pásmu, svými střelami ale Elliotta neohrozili. Jejich početní výhoda se tak už velmi rychle začíná krátit.
     
    32:54
    Hosté jsou kompletní a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    32:13
    Domácí jsou už ve čtyřech.
     
    31:42
    Hägg dostává dvě minuty za sekání a hosté si zahrají čtyři na tři.
     
    31:21
    Střela od modré čáry z hole Adama Larssona provětrala betony Elliotta, který poté puk vyrazil do bezpečí. Hosté ale stále operují před jeho brankou a ve čtyřech hráčích na obou stranách jsou tak zatím lepším týmem.
     
    30:54
    Síly na ledě se ale srovnají. Connor McDavid zasáhl soupeře vysokou holí a dostává za to dvě minuty. Uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    30:21
    Hosté už rozvíjejí přesilovkovou akci. Už se dostali před domácí branku, kde se snaží o co nejlepší střeleckou pozici.
     
    30:13
    Laughton dostává dvě minuty za držení a už sedí na trestné lavici. První přesilovou hru si tak zahrají hosté z Edmontonu. To ale až po další komerční přestávce.
     
    29:46
    Blíží se nám polovina utkání a domácí Philadelphia stále vede o jednu branku. Nyní jsou více u puku hosté, kteří se snaží srovnat nepříznivý stav.
     
    29:07
    Nolan Patrick vystřelil z prostoru mezi kruhy a trefil hruď brankáře Cama Talbota, jenž si připsal další veledůležitý zákrok.
     
    27:59
    Anton Slepyšev se natlačil před Elliottovu branku, ale nedokázal kotouč prostrčit za jeho záda. Hned na to se pak do útoku vydali také hosté z Edmontonu.
     
    27:44
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    27:24
    Jokinen se dostal ke kotouči a také on se dokázal dostat ke střele. Tu ale zablokovala obrana domácích a znovu hostům nepovolila dostat se na srovnání stavu skóre.
     
    26:39
    Valtteri Filppula si sjel do mezikruží, ale kotouč dobře nezpracoval a poté se ke střele nedostal. Na druhé straně si naopak převzal puk Connor McDavid, jenže ani on nebyl úspěšný.
     
    25:43
    Benning se dostal ke střele z prostoru mezi kruhy, Elliott ale sklapl své betony a kotouč mezi ně neprošel. Hned na to pak ještě střílel Kassian, ale ani jeho střela neskončila v domácí brance.
     
    24:44
    Pakarinen se málem zmocnil kotouče v útočném pásmu, nicméně se tak nestalo a rázem se tak hra otáčí zpět před branku Edmontonu Oilers.
     
    24:05
    Benning je na ledě a hosté tedy své oslabení tentokráte zvládli. Navíc hned na to jel McDavid na branku domácích, kde jeho střela mezi třemi tyčemi neskončila.
     
    23:26
    Až nyní se hosté osvobodili a domácí musí další akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    22:53
    Domácí hráči se už uhnízdili v pásmu hostů, následně se ke střele dostal Jakub Voráček, ale kotouč mezi betony Talbota neprošel. Nicméně Philadelphia drží útočné pásmo.
     
    22:05
    Další vyloučení hostů. Benning atakoval při akci Lehteru a dostává za to dvě minuty za sekání. Další přesilovka pro domácí tým.
     
    21:05
    A hosté měli ještě tlak před domácí brankou, ovšem obrana odvrátila nebezpečí v pravý čas a domácí své těsné vedení nyní ubránili.
     
    20:34
    Hosté se dostali hned do útočného pásma, ale Connor McDavid se neprosmýkl obranou domácích, aby se pak dostal k nějaké střele.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 9 – 7
    Zásahy brankářů: 7 – 8
    Vyloučení: 0 – 1
    Bodyčeky: 7 – 14
    Vyhrané buly: 11 – 10
    Využití: 1 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    První třetina je minulostí. Domácí hráči mají více ze hry. Už ve čtvrté minutě jim hosté nabídli první přesilovou hru, kterou dokázal využít Claude Giroux, jenž z levého kruhu trefil šibenici v hostující brance přesně. K vidění byly další akce, zejména na domácí straně, žádnou změnu skóre jsme už ale nezaznamenali. Uvidíme, co nám přinese další část hry, která začne přibližně ve 20:05.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Vteřinu před koncem první třetiny se ještě bude vhazovat před Camem Talbotem. S největší pravděpodobností se už ale v této části hry nic nestane.
     
    19:41
    Connor McDavid se napřáhl z pravého kruhu a jeho jedovka zaměstnala Briana Elliotta, který si připsal svůj přesný zákrok. V závěru první třetiny tak svůj tým podržel.
     
    19:12
    Letci se znovu nastěhovali před brankou hostů, kde vznikla menší skrumáž. V ní se nikdo z domácích nedokázal zorientovat a kotouč tak končí v moci brankáře Talbota.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:05
    Hosté znovu marně dobývali útočné pásmo. Nahodili tam sice kotouč, o který záhy zase přišli. Musí se tak vracet zase zpátky, protože se do rychlého brejku vydali domácí hokejisté.
     
    17:54
    Shayne Gostisbehere si sjel do blízkosti branky hostů, kde se poté z levé strany odhodlal k dobré střele, ale Talbot byl připraven a jeho ránu chytil. Poté raději přerušil hru.
     
    16:53
    Voráček se dostal k puku po střele Wayna Simmondse, ale dobře kotouč netrefil a akce domácích je tedy u konce.
     
    16:28
    Raffl se uvolnil a nabruslil si před hostující branku, poté přenechal kotouč Provorovovi, jenž ale svou ránu přetáhl. Puk končí vysoko nad hostující brankou a hra je přerušena. Po komerční přestávce pokračujeme dále.
     
    15:44
    Travis Konecny střílel z pravé strany, jeho ránu vyrazil Talbot před sebe, ale nikdo z jeho spoluhráčů se ke střele nedostal.
     
    14:47
    Hosté si znovu neporozuměli v rozehrávce a zbytečně tak ztratili další kotouč. Místo jejich akce je tu další průnik domácích před jejich brankáře Talbota.
     
    14:02
    Slepyšev nahodil kotouč do útočného pásma, hosté ovšem před brankou domácích nic nevymysleli a hned na to pak zamířili před Talbota hráči Philadelphie.
     
    12:59
    Letci jeli dva na jednoho, na konci akce byla přihrávka na Rieda, ale do jejich souhry se vložili hostující obránce, který celou nebezpečnou akci zastavil.
     
    12:17
    Zakázané uvolnění, kterého se dopustili domácí hráči a hra se tedy stěhuje před Briana Elliotta, kde se také bude za malý okamžik vhazovat.
     
    11:17
    Nahození Sanheima od modré čáry provětralo betony Talbota, který kotouč srazil před sebe a poté si ho převzali jeho spoluhráči, jenž otáčejí směr hry na opačnou stranu.
     
    10:42
    Milan Lucic se obtočil kolem domácí branky, kotouč za záda Elliotta ale zasunout nedokázal. Poté se znovu zmocnili kotouče domácí hráči a míří před branku Cama Talbota.
     
    10:19
    Hosté se dostali do útočného pásma, ale obrana Philadelphie byla znovu hodně pozorná, když zastavila i s pomocí brankáře Briana Elliotta střelu Kailera Yamamota.
     
    10:12
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    10:12
    A další zákrok Cama Talbota, který musel zasahovat po střele Travise Konecnyho. Philadelphia opět ukazuje, v čem je její síla, a sice v útoku. Tam jsou domácí hráči opravdu hodně aktivní.
     
    09:41
    Nolan Patrick číhal na levé straně u branky Edmontonu na přihrávku, kterou mu posílal Dale Weise, ale opět zasáhla obrana hostů, která akci domácích zastavila.
     
    09:10
    Gudasovi utekl kotouč ze středního pásma zpět do vlastního obranného, nakonec se ale domácí dokázali vrátit zpět a puk si převzali zpět do své moci. A míří s ním zase před Talbota.
     
    08:36
    Kotouč pak vybojovali hráči Edmontonu a už míří s kotoučem před branku Briana Elliotta.
     
    08:04
    Domácí jsou hodně aktivní a i nyní zahrozili před brankou hostů. Sean Couturier se dostal ke střele zblízka, ale mezi tři tyče puk nezamířil.
     
    07:30
    Tak nakonec se vylučovat opravdu nebude a hra pokračuje znovu vhazováním v útočném pásmu domácí Philadelphie.
     
    07:30
    Po závaru před brankou Edmontonu se strhla menší potyčka mezi oběma soupeři a hra je znovu na chvíli přerušena. Uvidíme, zda sudí rozdají tresty, nebo zda vše vyřeší domluva.
     
    07:17
    Talbot si připisuje další zákrok, nyní si poradil s dotírajícím Travisem Sanheimem, jehož přízemní střelu raději ukryl pod svojí lapačku a hra je přerušena. Po reklamní přestávce se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    06:38
    Provorov se napřáhl od modré čáry, jeho ránu ještě tečoval jeho spoluhráč, ale znovu to bylo jen vedle edmontonské branky. Hosté se tak ujímají puku a míří před domácí branku.
     
    05:36
    Po další neúspěšné akci hostů si puk sebrali domácí hráči a na druhé straně pak střílel Jakub Voráček, jeho střela ale zamířila úplně mimo hostující branku.
     
    05:06
    Hosté se snažili na inkasovanou branku zareagovat, McDavid dostal do mezikruží přihrávku, jeho rána ale končí jen na hrudi domácího brankáře Elliotta.
    03:36 Claude GIROUX - 1:0
     
    03:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A domácí svou přesilovou hru využívají. CLAUDE GIROUX se postavil na levé straně kousek od hostující branky a po tom, co získal kotouč, napálil ho do levého horního rohu z pohledu Talbota – 1:0. Flyers se tak ujímají vedení. Asistence: Wayne Simmonds a Shayne Gostisbehere.
     
    03:08
    Jakub Voráček se postavil na modrou čáru a poté jeho střela mířila před hostující branku, kde ale kotouč dokázali hosté vytěsnit do bezpečí. Nicméně domácí pásmo udrželi a po krátké pauze se bude vhazovat po levici Talbota.
     
    03:00
    Bude se poprvé vylučovat. Dvě minuty za vysokou hůl dostává hostující Malone a domácí Philadelphia bude mít jako první k dispozici přesilovou hru.
     
    02:45
    Travis Konecny dostal přihrávku od svého spoluhráči a napřáhl se ke střele z pravého kruhu, ale jeho rána končí pouze na obraně Edmontonu.
     
    01:39
    Connor McDavid přihrál před branku kotouč svému spoluhráči, jejich souhru ale překazila hůl Provorova, který poté posílá puk do bezpečí.
     
    00:40
    Claude Giroux střílel z levé strany a jeho rána se odrazila o zadní mantinel. Před brankou hostů ovšem nebyl nikdo, kdo by kotouč dorazil za Talbotova záda.
     
    00:10
    K první střele se mohli dostat hosté, ale nakonec z toho nic nebylo a před branku hostů nyní míří domácí hráči.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    A nyní už přichází na řadu americká hymna.
     
    Wells Fargo Centrem už zní kanadská hymna.
     
    Úvodní pětky obou celků jsou už na ledové ploše a za malý okamžik si vyslechneme hymny obou zemí.
     
    Utkání v zámoří začínají většinou o něco později, než je stanoven začátek. Nejinak je tomu i dnes.
     
    Úvodní sestavy:

    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Hägg, Gostisbehere, Gudas, Sanheim – Voráček, Couturier, Giroux (C) – Simmonds (A), Filppula (A), Lehterä – Konecny, Patrick, Weise – M. Raffl, Laughton, Read.

    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – A. Larsson (A), Klefbom, Auvitu, Russell, Gryba, Nurse – Yamamoto, McDavid (C), Maroon – R. Strome, Nugent-Hopkins (A), Lucic – Kassian, Malone, J. Jokinen – Slepyšev, Letestu, Pakarinen.

    Rozhodčí: Walsch, Rooney – Kovachik, Sericolo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Rozbruslení je už v plném proudu.

     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Neuvirth (PHI)
    Jakub Voráček (PHI)
    Radko Gudas (PHI)
     
    Vzájemná utkání

    Naposledy se spolu oba celky utkaly v únoru letošního roku a tehdy byli Olejáři na svém ledě úspěšnější, když zvítězili 6:3. Oplatí domácí Philadelphia svému soupeři dnes tuto porážku?
     
    Edmonton Oilers

    To hosté z Edmontonu Oilers jsou na tom podstatně hůře. V Západní konferenci okupují předposlední, tedy čtrnáctou pozici a ze šesti odehraných utkání si připsali čtyři body za dvě výhry a čtyři porážky. Zatím to tedy týmu okolo jejich asi největší hvězdy Connora McDavida neklape, jak by si hráči představovali, ale je teprve začátek sezóny a dá se očekávat, že se Olejáři teprve rozjedou. Naposledy získali ale cenný skalp, když na ledě Chicaga zvítězili 2:1 po prodloužení a zastavili tak svou černou sérii bez jediné výhry, která čítala čtyři po sobě jdoucí zápasy. Jak si povedou dnes na ledě Philadelphie?
     
    Philadelphia Flyers

    Domácí Philadelphia Flyers začala sezónu dobře. V tabulce ve Východní konferenci jsou hokejisté tohoto celku na sedmém místě, když dosud získali osm bodů. Za čtyři výhry a tři prohry. Naposledy v rámci domácího utkání nenavázali na dvě předchozí výhry Washingtonem (8:2) a Floridou (5:1) a prohráli těsně 0:1 s Nashvillem. Dnes by rádi zase před svými diváky bodovali a proti Edmontonu budou rozhodně papírovým favoritem. To ovšem nemusí nic znamenat. Nicméně Letci se o další výhru určitě pokusí.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje, obzvláště pak nejlepší ligy na světě, a sice zámořské NHL. Ta se v říjnu rozjela na plné obrátky a dnes jsou na programu další zápasy. My budeme v příznivý čas prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat duel mezi týmy Philadelphia Flyers a Edmonton Oilers.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:10.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Giroux (Simmonds, Gostisbehere), 58. Simmonds (Filppula, Lehterä) – 36. Maroon


    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Hägg, Gostisbehere, Gudas, Sanheim – Voráček, Couturier, Giroux (C) – Simmonds (A), Filppula (A), Lehterä – Konecny, Patrick, Weise – M. Raffl, Laughton, Read.
    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – A. Larsson (A), Klefbom, Auvitu, Russell, Gryba, Nurse, Benning – Yamamoto (C), McDavid, Maroon – R. Strome (A), Nugent-Hopkins, Lucic – Kassian, Malone, J. Jokinen – Slepyšev, Letestu, Pakarinen.

    Rozhodčí: Walsch, Rooney – Kovachik, Sericolo

    Diváci: 19 510
    ocianews.com