Buffalo – Vancouver 2:4 (kon.) | New Jersey – San Jose 0:3 (kon.) | Florida – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Detroit – Washington 3:4 (po pr.) | Winnipeg – Minnesota 4:3 (kon.) | Anaheim – Montreal 6:2 (kon.)
NY Rangers – Nashville 4:2 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 2:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Edmonton Oilers
Sobota 21.10.2017, 19:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:10.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje, obzvláště pak nejlepší ligy na světě, a sice zámořské NHL. Ta se v říjnu rozjela na plné obrátky a dnes jsou na programu další zápasy. My budeme v příznivý čas prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat duel mezi týmy Philadelphia Flyers a Edmonton Oilers.
     
    Philadelphia Flyers

    Domácí Philadelphia Flyers začala sezónu dobře. V tabulce ve Východní konferenci jsou hokejisté tohoto celku na sedmém místě, když dosud získali osm bodů. Za čtyři výhry a tři prohry. Naposledy v rámci domácího utkání nenavázali na dvě předchozí výhry Washingtonem (8:2) a Floridou (5:1) a prohráli těsně 0:1 s Nashvillem. Dnes by rádi zase před svými diváky bodovali a proti Edmontonu budou rozhodně papírovým favoritem. To ovšem nemusí nic znamenat. Nicméně Letci se o další výhru určitě pokusí.
     
    Edmonton Oilers

    To hosté z Edmontonu Oilers jsou na tom podstatně hůře. V Západní konferenci okupují předposlední, tedy čtrnáctou pozici a ze šesti odehraných utkání si připsali čtyři body za dvě výhry a čtyři porážky. Zatím to tedy týmu okolo jejich asi největší hvězdy Connora McDavida neklape, jak by si hráči představovali, ale je teprve začátek sezóny a dá se očekávat, že se Olejáři teprve rozjedou. Naposledy získali ale cenný skalp, když na ledě Chicaga zvítězili 2:1 po prodloužení a zastavili tak svou černou sérii bez jediné výhry, která čítala čtyři po sobě jdoucí zápasy. Jak si povedou dnes na ledě Philadelphie?
     
    Vzájemná utkání

    Naposledy se spolu oba celky utkaly v únoru letošního roku a tehdy byli Olejáři na svém ledě úspěšnější, když zvítězili 6:3. Oplatí domácí Philadelphia svému soupeři dnes tuto porážku?
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Neuvirth (PHI)
    Jakub Voráček (PHI)
    Radko Gudas (PHI)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
    Rozbruslení je už v plném proudu.

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Hägg, Gostisbehere, Gudas, Sanheim – Voráček, Couturier, Giroux (C) – Simmonds (A), Filppula (A), Lehterä – Konecny, Patrick, Weise – M. Raffl, Laughton, Read.

    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – A. Larsson (A), Klefbom, Auvitu, Russell, Gryba, Nurse – Yamamoto, McDavid (C), Maroon – R. Strome, Nugent-Hopkins (A), Lucic – Kassian, Malone, J. Jokinen – Slepyšev, Letestu, Pakarinen.

    Rozhodčí: Walsch, Rooney – Kovachik, Sericolo.
     
    Utkání v zámoří začínají většinou o něco později, než je stanoven začátek. Nejinak je tomu i dnes.
     
    Úvodní pětky obou celků jsou už na ledové ploše a za malý okamžik si vyslechneme hymny obou zemí.
     
    Wells Fargo Centrem už zní kanadská hymna.
     
    A nyní už přichází na řadu americká hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    K první střele se mohli dostat hosté, ale nakonec z toho nic nebylo a před branku hostů nyní míří domácí hráči.
     
    00:40
    Claude Giroux střílel z levé strany a jeho rána se odrazila o zadní mantinel. Před brankou hostů ovšem nebyl nikdo, kdo by kotouč dorazil za Talbotova záda.
     
    01:39
    Connor McDavid přihrál před branku kotouč svému spoluhráči, jejich souhru ale překazila hůl Provorova, který poté posílá puk do bezpečí.
     
    02:45
    Travis Konecny dostal přihrávku od svého spoluhráči a napřáhl se ke střele z pravého kruhu, ale jeho rána končí pouze na obraně Edmontonu.
     
    03:00
    Bude se poprvé vylučovat. Dvě minuty za vysokou hůl dostává hostující Malone a domácí Philadelphia bude mít jako první k dispozici přesilovou hru.
     
    03:08
    Jakub Voráček se postavil na modrou čáru a poté jeho střela mířila před hostující branku, kde ale kotouč dokázali hosté vytěsnit do bezpečí. Nicméně domácí pásmo udrželi a po krátké pauze se bude vhazovat po levici Talbota.
     
    03:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A domácí svou přesilovou hru využívají. CLAUDE GIROUX se postavil na levé straně kousek od hostující branky a po tom, co získal kotouč, napálil ho do levého horního rohu z pohledu Talbota – 1:0. Flyers se tak ujímají vedení. Asistence: Wayne Simmonds a Shayne Gostisbehere.
    03:36 Claude GIROUX - 1:0
     
    05:06
    Hosté se snažili na inkasovanou branku zareagovat, McDavid dostal do mezikruží přihrávku, jeho rána ale končí jen na hrudi domácího brankáře Elliotta.
     
    05:36
    Po další neúspěšné akci hostů si puk sebrali domácí hráči a na druhé straně pak střílel Jakub Voráček, jeho střela ale zamířila úplně mimo hostující branku.
     
    06:38
    Provorov se napřáhl od modré čáry, jeho ránu ještě tečoval jeho spoluhráč, ale znovu to bylo jen vedle edmontonské branky. Hosté se tak ujímají puku a míří před domácí branku.
     
    07:17
    Talbot si připisuje další zákrok, nyní si poradil s dotírajícím Travisem Sanheimem, jehož přízemní střelu raději ukryl pod svojí lapačku a hra je přerušena. Po reklamní přestávce se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    07:30
    Po závaru před brankou Edmontonu se strhla menší potyčka mezi oběma soupeři a hra je znovu na chvíli přerušena. Uvidíme, zda sudí rozdají tresty, nebo zda vše vyřeší domluva.
     
    07:30
    Tak nakonec se vylučovat opravdu nebude a hra pokračuje znovu vhazováním v útočném pásmu domácí Philadelphie.
     
    08:04
    Domácí jsou hodně aktivní a i nyní zahrozili před brankou hostů. Sean Couturier se dostal ke střele zblízka, ale mezi tři tyče puk nezamířil.
     
    08:36
    Kotouč pak vybojovali hráči Edmontonu a už míří s kotoučem před branku Briana Elliotta.
     
    09:10
    Gudasovi utekl kotouč ze středního pásma zpět do vlastního obranného, nakonec se ale domácí dokázali vrátit zpět a puk si převzali zpět do své moci. A míří s ním zase před Talbota.
     
    09:41
    Nolan Patrick číhal na levé straně u branky Edmontonu na přihrávku, kterou mu posílal Dale Weise, ale opět zasáhla obrana hostů, která akci domácích zastavila.
     
    10:12
    A další zákrok Cama Talbota, který musel zasahovat po střele Travise Konecnyho. Philadelphia opět ukazuje, v čem je její síla, a sice v útoku. Tam jsou domácí hráči opravdu hodně aktivní.
     
    10:12
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    10:19
    Hosté se dostali do útočného pásma, ale obrana Philadelphie byla znovu hodně pozorná, když zastavila i s pomocí brankáře Briana Elliotta střelu Kailera Yamamota.
     
    10:42
    Milan Lucic se obtočil kolem domácí branky, kotouč za záda Elliotta ale zasunout nedokázal. Poté se znovu zmocnili kotouče domácí hráči a míří před branku Cama Talbota.
     
    11:17
    Nahození Sanheima od modré čáry provětralo betony Talbota, který kotouč srazil před sebe a poté si ho převzali jeho spoluhráči, jenž otáčejí směr hry na opačnou stranu.
     
    12:17
    Zakázané uvolnění, kterého se dopustili domácí hráči a hra se tedy stěhuje před Briana Elliotta, kde se také bude za malý okamžik vhazovat.
     
    12:59
    Letci jeli dva na jednoho, na konci akce byla přihrávka na Rieda, ale do jejich souhry se vložili hostující obránce, který celou nebezpečnou akci zastavil.
     
    14:02
    Slepyšev nahodil kotouč do útočného pásma, hosté ovšem před brankou domácích nic nevymysleli a hned na to pak zamířili před Talbota hráči Philadelphie.
     
    14:47
    Hosté si znovu neporozuměli v rozehrávce a zbytečně tak ztratili další kotouč. Místo jejich akce je tu další průnik domácích před jejich brankáře Talbota.
     
    15:44
    Travis Konecny střílel z pravé strany, jeho ránu vyrazil Talbot před sebe, ale nikdo z jeho spoluhráčů se ke střele nedostal.
     
    16:28
    Raffl se uvolnil a nabruslil si před hostující branku, poté přenechal kotouč Provorovovi, jenž ale svou ránu přetáhl. Puk končí vysoko nad hostující brankou a hra je přerušena. Po komerční přestávce pokračujeme dále.
     
    16:53
    Voráček se dostal k puku po střele Wayna Simmondse, ale dobře kotouč netrefil a akce domácích je tedy u konce.
     
    17:54
    Shayne Gostisbehere si sjel do blízkosti branky hostů, kde se poté z levé strany odhodlal k dobré střele, ale Talbot byl připraven a jeho ránu chytil. Poté raději přerušil hru.
     
    18:05
    Hosté znovu marně dobývali útočné pásmo. Nahodili tam sice kotouč, o který záhy zase přišli. Musí se tak vracet zase zpátky, protože se do rychlého brejku vydali domácí hokejisté.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:12
    Letci se znovu nastěhovali před brankou hostů, kde vznikla menší skrumáž. V ní se nikdo z domácích nedokázal zorientovat a kotouč tak končí v moci brankáře Talbota.
     
    19:41
    Connor McDavid se napřáhl z pravého kruhu a jeho jedovka zaměstnala Briana Elliotta, který si připsal svůj přesný zákrok. V závěru první třetiny tak svůj tým podržel.
     
    19:59
    Vteřinu před koncem první třetiny se ještě bude vhazovat před Camem Talbotem. S největší pravděpodobností se už ale v této části hry nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. Domácí hráči mají více ze hry. Už ve čtvrté minutě jim hosté nabídli první přesilovou hru, kterou dokázal využít Claude Giroux, jenž z levého kruhu trefil šibenici v hostující brance přesně. K vidění byly další akce, zejména na domácí straně, žádnou změnu skóre jsme už ale nezaznamenali. Uvidíme, co nám přinese další část hry, která začne přibližně ve 20:05.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 9 – 7
    Zásahy brankářů: 7 – 8
    Vyloučení: 0 – 1
    Bodyčeky: 7 – 14
    Vyhrané buly: 11 – 10
    Využití: 1 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:34
    Hosté se dostali hned do útočného pásma, ale Connor McDavid se neprosmýkl obranou domácích, aby se pak dostal k nějaké střele.
     
    21:05
    A hosté měli ještě tlak před domácí brankou, ovšem obrana odvrátila nebezpečí v pravý čas a domácí své těsné vedení nyní ubránili.
     
    22:05
    Další vyloučení hostů. Benning atakoval při akci Lehteru a dostává za to dvě minuty za sekání. Další přesilovka pro domácí tým.
     
    22:53
    Domácí hráči se už uhnízdili v pásmu hostů, následně se ke střele dostal Jakub Voráček, ale kotouč mezi betony Talbota neprošel. Nicméně Philadelphia drží útočné pásmo.
     
    23:26
    Až nyní se hosté osvobodili a domácí musí další akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    24:05
    Benning je na ledě a hosté tedy své oslabení tentokráte zvládli. Navíc hned na to jel McDavid na branku domácích, kde jeho střela mezi třemi tyčemi neskončila.
     
    24:44
    Pakarinen se málem zmocnil kotouče v útočném pásmu, nicméně se tak nestalo a rázem se tak hra otáčí zpět před branku Edmontonu Oilers.
     
    25:43
    Benning se dostal ke střele z prostoru mezi kruhy, Elliott ale sklapl své betony a kotouč mezi ně neprošel. Hned na to pak ještě střílel Kassian, ale ani jeho střela neskončila v domácí brance.
     
    26:39
    Valtteri Filppula si sjel do mezikruží, ale kotouč dobře nezpracoval a poté se ke střele nedostal. Na druhé straně si naopak převzal puk Connor McDavid, jenže ani on nebyl úspěšný.
     
    27:24
    Jokinen se dostal ke kotouči a také on se dokázal dostat ke střele. Tu ale zablokovala obrana domácích a znovu hostům nepovolila dostat se na srovnání stavu skóre.
     
    27:44
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    27:59
    Anton Slepyšev se natlačil před Elliottovu branku, ale nedokázal kotouč prostrčit za jeho záda. Hned na to se pak do útoku vydali také hosté z Edmontonu.
     
    29:07
    Nolan Patrick vystřelil z prostoru mezi kruhy a trefil hruď brankáře Cama Talbota, jenž si připsal další veledůležitý zákrok.
     
    29:46
    Blíží se nám polovina utkání a domácí Philadelphia stále vede o jednu branku. Nyní jsou více u puku hosté, kteří se snaží srovnat nepříznivý stav.
     
    30:13
    Laughton dostává dvě minuty za držení a už sedí na trestné lavici. První přesilovou hru si tak zahrají hosté z Edmontonu. To ale až po další komerční přestávce.
     
    30:21
    Hosté už rozvíjejí přesilovkovou akci. Už se dostali před domácí branku, kde se snaží o co nejlepší střeleckou pozici.
     
    30:54
    Síly na ledě se ale srovnají. Connor McDavid zasáhl soupeře vysokou holí a dostává za to dvě minuty. Uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    31:21
    Střela od modré čáry z hole Adama Larssona provětrala betony Elliotta, který poté puk vyrazil do bezpečí. Hosté ale stále operují před jeho brankou a ve čtyřech hráčích na obou stranách jsou tak zatím lepším týmem.
     
    31:42
    Hägg dostává dvě minuty za sekání a hosté si zahrají čtyři na tři.
     
    32:13
    Domácí jsou už ve čtyřech.
     
    32:54
    Hosté jsou kompletní a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    33:33
    Edmontonští svírali domácí hráče v jejich pásmu, svými střelami ale Elliotta neohrozili. Jejich početní výhoda se tak už velmi rychle začíná krátit.
     
    33:42
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    34:37
    Jokinen dostal nabito do prostoru mezi kruhy od Kassiana, ale jeho následná střela mezi třemi tyčemi neskončila.
     
    35:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. PATRICK MAROON si sjel do rohu kluziště, odkud si nabruslil na levou stranu a odtud prostřelil betony Briana Elliotta – 1:1. Hosté se tak dočkali srovnání stavu skóre a začínáme tedy znovu od začátku. Bez asistence.
    35:37 Patrick MAROON - 1:1
     
    37:04
    Domácí působí jako opaření, ztratili své vedení a rázem jsou na koni hosté, kterých je nyní doslova plné kluziště.
     
    37:42
    Na druhé straně bojoval Laughton o kotouč za brankou Edmontonu, ale nepodařilo se mu to. Hned na to pak uháněli hosté do útočného pásma, aby ohrozili Elliotta.
     
    38:35
    Teď měli domácí menší tlak před hostující brankou, ale nic z toho nevytěžili. Na druhé straně pak střílel Connor McDavid a moc nechybělo, aby se hosté dostali poprvé do vedení. Elliott ale včas zasáhl.
     
    38:46
    Na řadě je komerční přestávka.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:10
    Andrew MacDonald pálil od modré čáry, ale Calbot si připravil další přesný zákrok. Chvíli poté střílel také Jakub Voráček, ani on ale Talbota nepřekonal.
     
    39:50
    Blíží se konec druhé části hry. U puku jsou hosté a vypadá to, že se už nic ve druhé třetině nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je za námi. V něm byli hosté aktivnějším týmem a to přineslo v závěru vyrovnávací branku. Patrick Maroon dokázal z úhlu prostřelit Elliotta mezi jeho betony a hosté byli zpátky ve hře. Čeká nás tak jistě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně ve 21:00.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 8 – 11
    Zásahy brankářů: 10 – 8
    Vyloučení: 2 – 2
    Bodyčeky: 4 – 11
    Vyhrané buly: 8 – 5
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Shayne Gostisbehere nahodil puk před hostující branku, nikdo z jeho spoluhráčů ale nebyl připraven ho dorazit za Talbotova záda. Nyní jdou do útoku zase hosté.
     
    41:06
    Hosté se ale před brankou domácích neprosadili a na druhou stranu zase vyrazili Letci, po jejich střele se pak vhazovalo v útočném pásmu a Talbot zachytil jejich dvě střely.
     
    41:31
    Kailer Yamamoto se snažil tečovat střelu Connora McDavida, ale nebyl úspěšný. Posléze se k puku dostali znovu hráči Philadelphie a ti míří před Talbotovu klec.
     
    42:20
    Aktivní hosté se znovu dostali do útočné akce, kde střílel Milan Lucic, jeho rána končí jen na Brianovi Elliottovi. Před ním se tak bude také za malý okamžik vhazovat.
     
    43:24
    Nolan Patrick nedokázal dobře zpracovat přihrávku od svého spoluhráče a hosté se tak vydali do další akce před domácí branku.
     
    44:26
    Jakub Voráček střílel z vrcholu pravého kruhu, ale střela skončila mimo tři tyče. Aktivní český útočník ale znovu operoval před hostující brankou, nicméně ani z této situace se nic nestalo.
     
    45:07
    Do úniku se hned na to dostali Connor McDavid, ale svoji individuální akci hvězda Edmontonu nedokázala přetavit ve vedoucí branku.
     
    45:52
    Následuje další komerční přestávka.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    46:22
    Domácí nahodili puk do útočného pásma a odešli střídat. Hosté si tak kotouč ve vlastní třetině dojeli a zakládají tak svou další útočnou akci.
     
    46:42
    Valtteri Filppula dostal přihrávku do jízdy, z pravé strany pak střílel na Talbota, ale trefil pouze boční síť jeho branky.
     
    47:00
    Kailer Yamamoto se uvolnil a dostal se před branku domácích, ale byl zablokován obranou Letců a ti tak otáčejí hru na opačnou stranu kluziště.
     
    47:52
    Anton Slepyšev se obtočil u branky domácích, poté se snažil najít Maroona, druhý jmenovaný ale na puk nedosáhl a k následné střele se tedy vůbec nedostal.
     
    48:56
    Za nedovolené bránění dostává dvě minuty Raffl a hosté mají k dispozici přesilovou hru. Mají tak velkou šanci jít poprvé v utkání do vedení.
     
    49:13
    Z levé strany střílel Oscar Klefbom, vyprášil ale pouze betony Briana Elliotta. Domácí se následně pak dokázali osvobodit a puk letí až před Talbota.
     
    49:51
    Po nepřesné střele Connora McDavida se k puku dostala obrana Philadelphie a vyhodila ho znovu mimo ohrožení vlastní branky.
     
    50:31
    Do přihrávky od Connora McDavida, která směřovala na Letestua, byla sražena domácími hráči mimo. Další slibná akce hostů je u konce.
     
    50:56
    Domácí jdou v plném počtu.
     
    51:04
    Strome se dostal v blízkosti Elliotta do zakončení, ale jeho přízemní střela za jeho zády neskončila. Rázem se tak hra otáčí zase zpět před Talbota.
     
    51:35
    Grybe vyslal na Elliotta další nebezpečnou střelu. Domácí brankář na ni ale dobře viděl a kotouč dostal pod svojí lapačku. Hru nechal plynout a jeho spoluhráči míří do útočného pásma.
     
    52:39
    Třetí třetina je zatím oproti těm dvěma předchozím rozhodně na střely chudá. Hra se více kouskuje a dochází k jejímu častému přerušení.
     
    53:50
    Ani nyní se Travis Konecny nedostal ke střele, která by hostujícího brankáře ohrozila. Hra se tak zase otáčí před branku domácího celku.
     
    54:22
    Voráček se procpal před branku hostů, dotíral před Talbotem, ale nadvakrát ho překonat nedokázal. Domácí ale stále drží útočné pásmo, kde mají menší tlak.
     
    55:08
    Na druhé straně se ke střele dostal Connor McDavid, ale ten se dnes střelecky hodně trápí.
     
    56:34
    Pomalu se dostáváme ke konci třetí třetiny a stále není rozhodnuto. Uvidíme, zda jeden z týmů dokáže vedení strhnout na svou stranu, nebo zda se dočkáme prodloužení.
     
    56:53
    Ivan Provorov se natlačil před hostující branku, kotouč za záda Talbota ale prostrčit nedokázal. Na druhou stranu pak spěchají zase hosté.
     
    57:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí v závěru třetí třetiny strhávají vedení na svou stranu. Filppula se prosmýkl kolem mezikruží, přenechal puk WAYNU SIMMONDSOVI, který poté svou střelou švihem prostřelil Talbota – 2:1. Asistence: Valtteri Filppula a Jori Lehterä.
    57:45 Wayne SIMMONDS - 2:1
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:45
    Hosté mají tlak a už to zkouší i se šesti bruslaři v poli a bez brankáře. Ale domácí své těsné vedení brání zuby nehty a drží nyní puk co nejdále od vlastní branky.
     
    59:25
    Hosté mají tlak před domácí brankou, ale zatím to střelecky nedokázali zúročit. Kotouč míří do středního pásma z hole Voráčka.
     
    59:45
    Ještě střela hostů, která ale brankou nekončí. Domácí vyhodili kotouč do bezpečí do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Zdá se, že je hotovo.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Už to vypadalo, že zápas dojde minimálně do prodloužení, ale dvě minuty a patnáct vteřin před koncem třetí části hry prostřelil Talbota Wayne Simmonds a strhl vedení na domácí stranu. Hostům už nepomohla závěrečná powerplay a domácí tak svůj těsný náskok uhájili až do konce. Připisují si tak dva body do tabulky, hosté naopak odjedou s prázdnou.
     
    Utkání sledovalo 19 510 diváků.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Wayne Simmonds (PHI) 1+1
    2. Claude Giroux (PHI) 1+0
    3. Patrick Maroon (EDM) 1+0
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Voráček (PHI) 0+0, 6 střel, čas na ledě 18:53
    Radko Gudas (PHI) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:59
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:39:43)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Giroux (Simmonds, Gostisbehere), 58. Simmonds (Filppula, Lehterä) – 36. Maroon


    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Hägg, Gostisbehere, Gudas, Sanheim – Voráček, Couturier, Giroux (C) – Simmonds (A), Filppula (A), Lehterä – Konecny, Patrick, Weise – M. Raffl, Laughton, Read.
    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – A. Larsson (A), Klefbom, Auvitu, Russell, Gryba, Nurse, Benning – Yamamoto (C), McDavid, Maroon – R. Strome (A), Nugent-Hopkins, Lucic – Kassian, Malone, J. Jokinen – Slepyšev, Letestu, Pakarinen.

    Rozhodčí: Walsch, Rooney – Kovachik, Sericolo

    Diváci: 19 510
    bahis siteleri