Rakovník – Sudoměřice 2:5 (kon.) | Pardubice – Letohrad 4:1 (kon.) | Plzeň – Ústí n/L 5:2 (kon.)
Kert Park Praha – Hr. Králové 6:2 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
6:2 (1:0, 3:0, 2:2)
HBC Hradec Králové 1988
Sobota 21.10.2017, 17:00 • Hokejbalové hřiště na Lužinách • CROSSDOCK Extraliga • 8. kolo
     
    To je ode mne pro tuto chvíli vše a u některého z dalších onlajn přenosů na počtenou! (18:36:32)
     
    Střely na branku ve 3. třetině: 7:21

    Střely na branku v zápase: 32:33
     
    Zápas, ve kterém byli domácí lepším týmem, končí! Hradečtí měli i světlejší chvilky, ale k souvislému tlaku, či více nebezpečným střelám se nedostali, a tak 3 body zůstávají na Lužinách. Piráti vyslali ve 3. třetině na Mikla 21 střel, čemuž výrazně pomohla dlouhá přesilovka, ale ani tento fakt hostům body nezajistil. Vidět byli zejména Fejfar, Pala či M. Kruček, na druhé straně Novák, Švanda, Jiřík, či Hudeček, avšak pochvalu si zaslouží všichni hráči, jelikož se utkání odehrálo v opravdu rychlém tempu.
     
    Konec zápasu.
     
    44:43
    Zřejmě poslední buly tohoto zápasu, vhazovat se bude před Miklem.
     
    44:05
    Další vyložená šance, tentokráte na druhé straně hřiště! Wróbel dostal přihrávku vzduchem na útočnou modrou čáru, dostal se do brejku, ale v rozhodující chvíli si přikopl míček až příliš a zakončoval pouze jednou rukou! Biegl dobře zasáhl.
     
    42:53
    Obrovský závar před Miklem. Jen fakt, že domácí brankář dokázal udržet beton pevně na zemi, zamezil hradeckým útočníkům v tom, aby míček zasunuli za jeho záda!
     
    41:49
    Kert Park právě vstřelil branku!
    To MICHAL KOVÁŘ na druhé straně je úspěšnější! Již třetí přečíslení 2 na 1 v podání dvojice Kovář-Wróbel končí k radosti domácích konečně v brance. Kovář se neomylně trefil pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Wróbel.
     
    41:35
    Fišer byl mezi kruhy úplně sám a měl spoustu času zamířit, avšak nakonec mířil mimo!
     
    41:18
    Šimek před Miklem tečoval pokus Ježka, Mikl zasahovat nemusel.
     
    40:48
    Švanda po ataku Javorky končí na zemi, hradecká branka je mimo své postavení. Vhazovat se bude před Bieglem.
     
    40:05
    Biegl nyní vůbec nic neviděl a za míčkem se po střele Šperla pouze ohlédl. K jeho štěstí mířil těsně mimo.
     
    39:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vteřinu před koncem dlouhé přesilovky přidává Hradec další branku! Dělová rána od červené čáry z hole JAKUBA SVOBODY končí až za zády Mikla. Asistence: Vítek Fanderlík.
     
    39:20
    Pokus Mitry nyní Mikla neohrozil. U odraženého míčku jsou dříve domácí a vyhazují jej přes všechny čáry. Přesilovka Hradce pomalu končí.
     
    38:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jiřík si na modré čáře dvakrát vyměnil míček s PETREM NOVÁKEM a tvrdá střela bývalého reprezentanta skončila až v pravém horním rohu Miklovy branky. Asistence: Tomáš Jiřík.
     
    37:39
    Poslední 2 minuty z hradecké přesilovky.
     
    36:20
    Mikl lehce chytl míček do lapačky ihned jej z ní vyklepal a pokusil se hokejkou míček odpálit, což se mu ale nepovedlo a míček minul! Jen tak tak, že dotírající Hudeček nedokázal míček zachytit.
     
    35:54
    Po nahrávce Fišera střílel dobře z mezikruží Novák, Mikl si s tímto pokusem s problémy poradil.
     
    35:09
    Hradec se ihned po buly usadil v pásmu, avšak dobré napadání Kertu zapříčinilo to, že se míček opět dostává až za červenou čáru.

    Vojtěch Filipiec

    Branky a nahrávky: 5. Kovář (Roznberg), 21. Pala (Zvonek), 24. Fejfar (Kruček M.), 25. Fejfar (Zvonek, Dejneka), 31. Fejfar (Kruček M.), 42. Kovář (Wróbel) – 39. Novák (Jiřík), 40. Svoboda (Fanderlík)


    HC Kert Park Praha: Mikl (Šach) – Blaško, Bureš, Kaucký, Roznerg, Nýdl (C), Poláček, Šperl, Dejneka – Javorka, Kruček J., Kruček M., Kovář, Postulka, Zvonek, Wróbel, Danko, Bošák, Pala, Fejfar. Trenér: Milan Jelen.
    HBC Hradec Králové 1988: Biegl (Brykner) – Doležal, Fanderlík, Ježek, Šimek, Veselý, Švanda, Jiřík (C) – Šimůnek, Král, Tesař, Hrubý, Hudeček, Novák, Svoboda, Fišer, Mitra. Trenér: Jiří Rytíř.

    Rozhodčí: Černý, Vrba
    thejrc.org