Mountfield HK – Olomouc 3:2 (kon.) | Kladno – Liberec 5:4 (po pr.) | HC Plzeň – Třinec 5:2 (kon.)
Č. Budějovice – Vítkovice 4:3 (kon.) | Chomutov – Sparta 5:3 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 2:3 (po pr.) | Pardubice – Zlín 5:3 (kon.)
po prodl.
Rytíři Kladno
5:4 (2:3, 1:0, 1:1 - 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 21.10.2017, 12:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    ILJA SOKOLOV rozhoduje utkání. Opět jako na konci třetí třetiny utekl obránců a opět zamířil do pravého horního rohu a tentokrát mířil velmi dobře a skóruje. Asistence: Pavel Řepka.
     
    53:25
    Sokolov byl velice blízko gólu. Obehrál obránce a šel sám na Žajdlík, ale jeho pokus do pravého růžku skončil na tyči.
     
    44:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec se vrací. Burda vypálil na Stahla, ten vyrazil puk před sebe a jako první ho našel JIŘÍ BENÁK, který se do odkryté klece nemýlil. Asistence: Václav Burda.
     
    40:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelný obrat dokonán. TOMÁŠ VILDUMETZ utekl všem obráncům najel si zprava před Žajdlíka a poslal mu puk do protipohybu a brankář hostů již neměl šanci. Asistence:Štěpán Bláha, Pavel Řepka
     
    37:35
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Mirochnikov – 2 min., hákování).
     
    34:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A Kladno srovnává. V první třetině prohrávali 0:3 a nyní je stav vyrovnaný. Autor branky je ŠTĚPÁN BLÁHA. Asistence: Jiří Kryll, Tomáš Vildumetz.
     
    20:20
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Kryll – 2 min., hrubost).
     
    18:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno začalo stíhací jízdu. JAKUB CIBÁK vypálil od modré čáry, Žemba se pokusil puk zastavil, ale místo toho puk tečoval mezi betony Žajdlíka a Kladno opět snižuje. Asistence: Tomáš Vildumetz
     
    17:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Skvělá práce od Jelínka. Vletěl do pásma po pravé straně a na té druhé našel volného ŠTĚPANA BLÁHU a ten puk uklidil za záda Žajdlíka. Asistence: Šimon Jelínek, Pavel Řepka.
     
    13:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další branka Bílích Tygrů. Hned po buly vypálil na Stahla MICHAL TEPLÝ a ten střílí již třetí braku hostů v tomto utkání. Asistence: Ivan Korecký, Vojtěch Holenda.
     
    09:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec střílí další branku. JAN ŽEMBA dostal od Nezbedy puk mezi kruhy a poslal puk k levé tyčce Stahlovi brány, který se nestihl přesunout a Žemba tak střílí již svou druhou branku dnešního utkání. Asistence: Tomáš Nezbeda, Jan Kotyza.
     
    03:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    I přes málo střel v početní výhodě Liberec využívá přesilovou hru a jako první dnes jde do vedení. Autor branky je JAN ŽEMBA. Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    02:10
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Müller – 2 min., faul kolenem).
    Marken.cz

    Marek Landa

    Branky a nahrávky: 18. Bláha (Jelínek, Řepka), 19. Cibák (Vildumetz), 35. Bláha (Kryll, Vildumetz), 41. Vildumetz (Bláha, Řepka), 63. Sokolov (Řepka) – 4. Žemba (Nezbeda), 10. Žemba (Nezbeda, Kotyza), 14. Teplý (Korecký, Holenda), 45. Benák (Burda)


    Rytíři Kladno: Stahl (Blažek) – Kryll, Cibák, Klusáček, Kučera, Müller, Zelingr – Gnusin, Sokolov, Bláha, Jelínek, Řepka, Schildhabel, Vildumetz, Kezsi, Březina
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Polášek) – Mirochnikov, Krejsa, Turský, Benák, Korecký, Leško, Starosta – Janele, Holenda, Šír, Průžek, Juščák, Piroutek, Beran, Nezbeda, Burda, Kotyza, Teplý, Žemba

    Rozhodčí: Souček – Ondráček, Špůr
    thejrc.org