Chomutov – K. Vary 0:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 5:3 (kon.)
Sparta – Slavia 3:4 (po pr.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:2 (2:1 po s.n.)
Třinec – Havířov 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 7:4 (kon.)
Salzburg – Jihlava 6:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:3 (1:0, 3:2, 0:1)
HC Motor České Budějovice
Sobota 21.10.2017, 15:30 • ČPP Aréna • Extraliga staršího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    59:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Moje předchozí slova jako by se potvrdila. Jakmile se na led vrátili nejlepší hráči hostů, okamžitě přišel gól vzdálené naděje! ŠIMON KUBÍČEK od modré prostřelil vše před sebou, hostům ale zbývá jen 12 sekund – 4:3. Asistence: Jakub Čížek, Martin Beránek.
     
    34:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už když jsem viděl, jak se DOMINIK SKLENÁŘ rozjíždí z vlastní modré čáry, tušil jsem, že pro hosty bude zle. A to potvrdil především budějovický obránce, který úplně špatně ustupoval. Pustil tak Sklenáře k jeho obáváné střele, na níž Dvořák nedosáhl – 4:2! Asistence: Petr Kuboš.
     
    32:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Chtěl jsem napsat, že bez gólu určitě dlouho nezůstaneme, a hned se to potvrzuje. Hradec si bere zpátky ztracené vedení! Pořádný kus práce odvedl Tadeáš Pinkas, jenž na hostech nadvakrát vybojoval kotouč. Pak ho poslal na Vojtěcha Sílu, ale ten místo střely ještě vybídl na hranici brankoviště PETRA POPPLA, který se nemýlil – 3:2! Asistence: Vojtěch Síla, Tadeáš Pinkas.
     
    31:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovické fanynky propukají v euforii, neboť Motor má v týmu šikulu, kterému vůbec nevadí, že je nejmladší! PAVEL NOVÁK ze vzduchu famózní baseballovou ulejvkou zpracoval daleký pas od Silného a mířil sám na hradeckého gólmana. První zakončení mu nevyšlo, ale pak z bekhendové otočky prostřelil Ševců mezi betony, takže po jeho druhé trefě máme vyrovnáno – 2:2! Asistence: Michal Silný, Jakub Čížek.
     
    24:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ale Motor se velmi rychle vrací do zápasu! Tentokrát propadla hradecká obrana, která si za zády nechala úplně volného PAVLA NOVÁKA. Jakmile na něj Jakub Čížek dostal kotouč, jediný mladší dorostenec v zápase neměl sebemenší problém poprvé překonat Kryštofa Ševců – 2:1! Asistence: Jakub Čížek, Tomáš Hubata.
     
    21:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    A teď toho Jihočeši litují dvojnásob, protože Hradečtí zdvojnásobují své vedení! Matěj Síla si na středovém kruhu zařval Pfeifrovi o přihrávku, potom se bezhlavě nepustil do souboje jeden na jednoho. Místo toho si počkal na JAKUBA KYNČLA, který se jako defenzivní žolík utrhnul všem soupeřům a Dvořáka pak nekompromisně prostřelil mezi betony – 2:0! Asistence: Matěj Síla, Vojtěch Pfeifer.
     
    14:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    I přes převahu hostů z posledních minut je to Mountfield, kdo otevírá skóre zápasu! Dominik Šedivý obral váhavého soupeře o kotouč a z pravé strany pak našel před brankovištěm DOMINIKA SKLENÁŘE. Ten byl v souboji s protivníkem, přesto nějak puk trefil a poslal ho za záda Marka Dvořáka – 1:0! Asistence: Dominik Šedivý.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 15. Sklenář (Šedivý), 22. Kynčl (M. Síla, Pfeifer), 33. Poppel (V. Síla, Pinkas), 35. Sklenář (Kuboš) – 25. Novák (J. Čížek, Hubata), 32. Novák (Silný, J. Čížek), 60. Kubíček (J. Čížek, Beránek)


    Mountfield HK: Ševců (Sajdl) – Řehák, Kukla (C), Voňka, Janoušek, Pěnčík, J. Kynčl, Kuboš – Dominik Šedivý, Sklenář, Jakubec, M. Síla, Pinkas, Hrabčák, Pfeifer, Šánek, V. Síla, Soukup, Komma, Poppel. Trenér: Libor Pivko.
    HC Motor České Budějovice: Dvořák (35. Svoboda) – Pánek, Vávra, Kubíček, Škola, A. Čížek, Šafář, Hubata – Silný (C), Melichar, Novák, Beránek, Krcho, Řezáč, Petřík, Egert, Hrubec, Vaculík, J. Čížek, Masopust, Grossmann. Trenér: Radek Bělohlav.

    Rozhodčí: Kubíček – Roischel, Gregor.
    bahis siteleri