Chomutov – K. Vary 0:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 5:3 (kon.)
Sparta – Slavia 3:4 (po pr.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:2 (2:1 po s.n.)
Třinec – Havířov 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 7:4 (kon.)
Salzburg – Jihlava 6:1 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
6:1 (3:1, 1:0, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 21.10.2017, 16:40 • Red Bull Soccer and Hockey Academy, Salzburg, Rakousko • Extraliga staršího dorostu • Skupina D
Partner:
     
    59:52
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Přesně v návratu jihlavského hráče z trestné využívá Salzburg druhou přesilovku v zápasu. Na Wimmera a Wallnera navazuje svým premiérovým gólem v sezoně také MACK MICHAEL DONALD STEWART a upravuje tak stav na zřejmě konečných 6:1. Asistence: Daniel Wirt, Christian Obu.
     
    43:03
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí tým upevňuje svoje vedení, když PAUL HUBER dává svůj šestý gól v sezoně, na který mu asistoval Justin Schütz, jeden z nejlepších nahrávačů Red Bullu. Asistence: Justin Schütz, Kilian Zündel.
     
    37:46
    Salzburg právě vstřelil branku!
    PHILIPP PETER WIMMER dává ve svém třetím utkání v letošním ročníku druhý gól – a dnešní svůj druhý v zápase. Využívá přesilovou hru a posílá Tomáše Valu z trestné lavice o 15 vteřin dříve. Asistence: Daniel Wirt, Senna Peeters.
     
    18:03
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Red Bull utíká do dvougólového vedení a tohle je pro Jihlavu patrně nepříjemné. Dukla mohla jít do druhé třetiny s vědomím vědomím kontaktní jednobrankové ztráty, jenže EDWIN SCHITZ se po asistenci na první trefě nyní prosazuje i gólově a posílá Salzburg do dvougólového vedení. Asistence: Constantin Vogt, Mack Michael Donald Stewart.
     
    13:20
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí opět jdou do vedení a dnes se z jejich strany zatím prosazují jen hráči, kteří se doposud v sezoně ještě netrefili. Tentokrát zamířil přesně útočník LEON WALLNER. Bez asistence.
     
    04:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Podobně jako v prvním vzájemném utkání v Jihlavě, také nyní se neradoval dlouho tým, jenž se jako první dostal do vedení. Po šestnácti sekundách vyrovnává VÍTĚZSLAV BROŽ, pro kterého je to již osmá branka v sezoně a osamostatňuje se tak na čele týmové tabulky střelců. Bez asistence.
     
    04:00
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Po čtyřech minutách se lídr skupiny dostává do vedení. PHILIPP PETER WIMMER dává svůj vůbec první gól v letošním ročníku NOEN extraligy staršího dorostu. Asistence: Edwin Schitz, Mack Michael Donald Stewart.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Wimmer (Schitz, Stewart), 14. Wallner, 19. Schitz (Vogt, Stewart), 38. Wimmer (Wirt, Peeters), 44. Huber (Schitz, Zündel), 60. Stewart (Wirt, Obu) – 5. Brož


    EC Red Bull Salzburg: Mnich (Kolarz) – Obu, Wirt, Pasanen, Hadamczik, Zündel, Alanov, Wimmer – Stewart, Schütz, Rebernig, Lindner, Lobach, Barinka, Schitz, Harnisch, Hede, Vogt, Huber, Petters, Wallner
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Juřička) – Křišta, Piskač, Veleba, Marek, Trávník, Zvěřina, Rašín – Brož, Vala, Daňhel, Úlovec, Zadražil, Krajíček, Najman, Filip, Juda, Pigl, Barák

    Rozhodčí: Kontschieder – Bründl, Wimmler
    thejrc.org