HK MD Šumperk – Havířov 2:3 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 6:1 (kon.) | Letňany – Žďár n/S 1:4 (kon.)
Přerov – Vsetín 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Poruba – Vítkovice 0:12 (kon.)
Technika Brno – Zlín 1:2 (po pr.) | Třemošná – Sparta 0:1 (kon.) | PZ Kladno – HC Plzeň 0:8 (kon.)
K. Vary – Slavia 7:2 (kon.) | Chomutov – Kladno 4:3 (kon.) | Ústí n/L – HC Litvínov 1:11 (kon.)
Warriors Brno – Třinec 2:4 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba
0:12 (0:2, 0:8, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 21.10.2017, 13:30 • RT TORAX ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 10. kolo
Partner:
     
    56:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to už je naprostá demolice! Po krásné přihrávce zpoza branky se z levého kruhu prosazuje PATRIK KRŠKA. Asistence: David Pastor a Ivan Ivan.
     
    53:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A Vítkovice přidávají další branku! Samuel Rajčan pěkně přistrčil puk před branku, kde se ho chopil JAN SCHAUER, který puk poslal neomylně za Calábkova záda – 0:11. Asistence: Samuel Rajčan.
     
    39:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A máme tady dvouciferný výsledek! Po Gebauerově přihrávce se na Calábka rozjel sám MARTIN KUBÍK a tváří v tvář porubskému gólmanovi pohodově zakončil . Asistence: Jakub Gebauer.
     
    37:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak teď už to s domácímí nevypadá vůbec dobře! Hned pobuly se puku zmocnil JOSEF KREJSA, projel s ním útočným pásmem, nasadil kličku Calábkovi a poslal puk do odkryté branky. Bez asistence.
     
    37:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je to o osm gólů! Na konci přesilovkové kombinace Vítkovic stál FILIP PLÁNKA – 0:8. Asistence: David Pastor a Ivan Ivan.
     
    32:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí využívají přesilovku! Sedm vteřin před koncem početní výhody se kousek od modré napřáhl JAKUB GEBAUER a změnil tak rozdíl ve skóre na sedmigólový. Asistence: Martin Kocián a Samuel Rajčan.
     
    30:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vypadá to, že si v Vítkovičtí v porubské RT TORAX ARENĚ otevřeli střelnici! Po další hezké kombinaci se prosazuje PATRIK KRŠKA. Asistence: Ivan Ivan a Ondřej Cubo.
     
    27:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A Vítkovice stále nemají dost! Po dobré Krškově přihrávce se už popáté prosazuje IVAN IVAN. Asistence: Patrik Krška.
     
    26:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A hosté vedou o čtyři góly! Po dobré Krškově přihrávce zpoza branky se střelou vedle Hurčíkova betonu prosadil ONDŘEJ CUBO. Asistence: Patrik Krška a Samuel Rajčan.
     
    21:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté přidávají rychle po začátku třetiny svůj třetí gól v zápase! Ve skrumáži před porubskou brankou se nejlépe zorientoval MAREK BRADA – 0:3. Asistence: Josef Krejsa a Jiří Tvrdý.
     
    16:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A hosté rázem vedou o dva góly! Po Bradově přihrávce naznačil nejprve JOSEF KREJSA pohyb doleva, čímž zmátl jak obránce, tak i Hurčíka. Následně svůj pohyb strhl doprava a rychlou bekhendovou střelou vymetl pavučinu u levé tyče Hurčíkovy branky. Asistence: Marek Brada a Jiří Tvrdý.
     
    14:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A hosté jdou do vedení. Na konci pohledné kombinace stál JAKUB GEBAUER, který kličkou pokořil Hurčíka. Asistence: Samuel Rajčan.

    David Kubatík

    Branky a nahrávky: 15. Gebauer (Rajčan), 17. Krejsa (Brada, Tvrdý), 22. Brada (Krejsa, Tvrdý), 27. Cubo (Krška, Rajčan), 28. Ivan (Krška), 31. Krška (Ivan, Cubo), 33. Gebauer (Kocián, Rajčan), 38. Plánka (Pastor, Ivan), 38. Krejsa, 40. Kubík (Gebauer), 54. Schauer (Rajčan), 57. Krška (Pastor, Ivan)


    HC RT TORAX Poruba: Hurčík (Calábek) – Gelnar, Hlaváč, Machů, Macias, Bechný, Dobeš – Foldyna, Boguaj, Kotásek, Fojtík, Halata, Chovanec, Barčák, Pavlík, Spurný, Krčmarský
    HC Vítkovice Ridera: Dolíška (Bartošák) – Havlík, Kocián, Bystroň, Cubo, Plánka, Kočí – Tvrdý, Gebauer, Ivan, Krejsa, Schauer, Pastor, Krška, Rajčan, Brada, Kubík

    Rozhodčí: Hykel – Štefková, Klimek
    thejrc.org