Benátky n/J – Ústí n/L 4:6 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 3:1 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 3:4 (kon.)
Prostějov – Slavia 0:1 (kon.) | Třebíč – K. Vary 2:3 (po pr.) | Vsetín – Kladno 5:1 (kon.)
Havířov – Motor ČB 4:1 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
4:6 (0:2, 3:2, 1:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 21.10.2017, 17:00Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:18
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Přesilové hry markantně pomáhají ústeckým hokejistům, kteří je naprosto jednoduše využívají. Nyní téměř od modré napřáhl PATRIK HUSÁK a jeho pumelice končí přesně u pravé tyčky. Asistence: Martin Vágner.
     
    50:10
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátečtí se vrací zpět do zápasu. První střelu ještě Volke velmi dobře vyrazil. Kotouč se ale odrazil do mezikruží k RADKU VESELÉMU, který propálil houf hráčů před sebou včetně brankáře Volkeho. Asistence: Zdeněk Král.
     
    40:42
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté si v útočném pásmu několikrát přesně přihráli. Naposledy směřoval puk na najíždějícího JAROSLAVA ROUBÍKA, který trefil přesně pravý horní růžek Stezkovy branky. Asistence: Antonín Melka.
     
    34:10
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté znovu odskakují. Po vyhraném buly od Roubíka přišla střela od modré v podání MATĚJE HESE, puk cinkl o tyčku a zamířil za brankovou čáru. Asistence: Jaroslav Roubík, Antonín Melka.
     
    26:06
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Brzy máme opět vyrovnáno. Hrabík našel mezi kruhy ZDEŇKA KRÁLE, který překonal roztaženého Volkeho. Asistence: Kryštof Hrabík, Radek Veselý.
     
    25:10
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    V samém závěru početní výhody napřáhl na modré čáře PATRIK HUSÁK a trefil naprosto přesně. Asistence: David Merta, Daniel Vrdlovec.
     
    20:54
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Vstup do druhé třetiny mají domácí vskutku impozantní. V ponechané výhodě se puk odrazil na hranici kruhu k najíždějícímu VRATISLAVU KUNSTOVI, který se trefil přesně k pravé tyči Volkeho branky. Pro mladého obránce se jedná o první gól v seniorském hokeji. Asistence: Matěj Psota, Ladislav Bittner.
     
    20:28
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátečtí snižují hned ze své první akce ve druhé třetině a nutno dodat, že to byla taková nenápadnější akce. Na pravé straně se uvolnil DOMINIK HRNÍČKO, jehož zakončení utlumil Volke lapačkou, přesto ho ale nedokázal zkrotit a puk doklouzal kousek za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Chrtek, Adam Dlouhý.
     
    8:18
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Malá chvilka nepozornosti stačila k tomu, aby Ústečtí udeřili dokonce při vlastním oslabení. Vágner zkušeně podržel puk a našel u vzdálenější tyčky najíždějícího DAVIDA MERTU, který trefil odkrytou část branky. Asistence: Martin Vágner, Daniel Vrdlovec.
     
    3:08
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Druhou část přesilovky už se ústeckým hráčům daří využít. Po velmi přesné kombinaci se mimo dosah roztaženého Stezky trefil JAROSLAV ROUBÍK. Asistence: Matěj Hes, Antonín Melka.
    Marken.cz

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 21. Hrníčko (Chrtek, A. Dlouhý), 21. Kunst (Psota, Bittner), 27. Z. Král (Hrabík, R. Veselý), 51. R. Veselý (Z. Král) – 4. Roubík (Hes, Melka), 9. D. Merta (M. Vágner, Vrdlovec), 26. Husák (D. Merta, Vrdlovec), 35. Hes (Roubík, Melka), 41. Roubík (Melka), 53. Husák (M. Vágner)


    HC Benátky nad Jizerou: Stezka (Kořenář) – Plutnar, Husa, Pyrochta, Kunst, Jan Bednář, Maier – Hrníčko, Chrtek, A. Dlouhý – Psota, Bittner, Jeník – Hrabík, Z. Král, R. Veselý – Wiencek, Kuťák, Bělohorský.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Soukup) – Hes, Bernad, M. Vágner, Husák, Macek, M. Zdvořáček – Melka, Roubík, Gengel – D. Merta, Vrdlovec, P. Kousal – Severa, Najman, L. Volf – Navarra, Sladkovský, Markulinec.

    Rozhodčí: Veinfurter, Zubzanda – Ševic, Votrubec

    Diváci: 276
    thejrc.org