Opava – SHK Hodonín 3:5 (kon.) | Řisuty – Trutnov 1:0 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Kobra 4:6 (kon.)
Nový Jičín – Poruba 2011 0:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 3:2 (kon.) | Kolín – Klatovy 6:3 (kon.)
Žďár n/S – David Servis 3:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Bílina – Vrchlabí 3:5 (kon.)
Sokolov – Jablonec n/N 4:5 (kon.) | Tábor – Nymburk 2:3 (po pr.) | Letňany – Most 1:4 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
HC Most
Sobota 21.10.2017, 18:40 • Ice arena Letňany • 2. liga skupina Západ • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dámy a pánové, ode mne je to dnes z Ice Areny vše. Hezký zbytek večera přeje a ve vítězství demokracie doufá Richard Wagner. (20:45:05)
     
    Ve třetí periodě vyšly hostům dva brejky a díky tomu si odvážejí z Letňan cennou výhru. V boji o posun ze spodních příček se tak přehoupávají přes svého dnešního soupeře.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Puk se přehazuje ve středním pásmu z hole na hůl. Hostující mužstvo si dnes z Prahy odveze tři body. které cestou do Mostu vyloží na domácím stánku ve Slaném.
     
    59:02
    Ondřej Tuček vybruslil zpoza brány do parádní šance, ale v pravý moment proti němu vykopl beton Petr Hamalčík!
     
    58:08
    Most právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Tomáši Rodovi napoprvé nevyšel boj o kotouč s obráncem na levém křídle. Následně ale po zavezení do útočné třetiny sebral puk Daniel Hora, po němž se skrze střední pásmo probil Vojtěch Kubinčák. V rohu poté předal "gólovou" na hůl ALEŠE MACHÁČKA, který si s prázdnou kasu věděl rady! Asistence: Vojtěch Kubinčák a Daniel Hora.
     
    57:35
    Letci jsou bez gólmana! Od modré pálil po zisku buly Dominik Volek, ale jeho pokus byl zblokován.
     
    57:24
    Průjezd do útočného pásma byl domácím zakázán nařízením asistenta rozhodčího. Čárový arbitr odpískal ofsajd.
     
    56:46
    Jiří Horák z první vyslal jedovku backhandem. Z úrovně spojnice bodů pro vhazování mezi kruhy ale přestřelil.
     
    56:10
    Průnik obou celků po křídle přinesl pouze zavezení touše do rohu spojené s následnou ztrátou. Naposledy zalehl klouzající puk domácí gólman.
     
    55:32
    Drobný závar před domácí klecí vyřešen zákrokem v podání Petra Hamalčíka, který zastavil střelu z pravého kruhu.
     
    54:53
    Daniel Hora znovu v šanci. Jeho pokus z levého kruhu si ale pohlídal Hamalčík vyrážečkou. Následně pálil ještě Adam Kellerstein. I s jeho pokusem od modré si poradil brankář Letců.
     
    54:03
    Hra se odbývala v území nikoho. Následně se prokličkoval před kasu Václav Prchal, který ale dloubl touš jen nad.
     
    53:11
    Gólmani na obou stranách si poradili se střelami skrze zhuštěný prostor. Zejména Kuchař se vyznamenal. V takové houštince, která stála před ním, by snáz našel koš hříbků, než letící puk. Mostecký muž s maskou ale ukázal dobrý přehled a nalezl i touš.
     
    52:14
    V oslabení si udělal kolečko útočným pásmem Dominik Volek, jenž pak nechal touš za sebou do tandemu najíždějícímu Václavu Beranovi, jenž svým příklepem umístil kotouč na hruď mosteckého gólmana.
     
    51:34
    Letci se osvobodili a následně přišla krátká kombinace zakončená střelou Karla Šefla, jenž ovšem našel jen betony rychle klekajícího Hamalčíka.
     
    50:39
    Josef Saňa vypálil dělovku od modré, kterou Ondřej Kuchař vyrazil před sebe. Po dorážce se natahoval Tomáš Honetschläger (LET), který ale pouze sekl u puku rychlejšího beka Mostu.
     
    49:44
    Most právě vstřelil branku!
    Už jsem pro vás měl rozepsaný příspěvek o zmařené šanci domácích, když v tom okamžení šly veškeré slovní hříčky k úplně jinému adresátovi. Byl jím opět ONDŘEJ SÝKORA, který po vysunutí Danielem Horou projel po levém mantinelu a po několika kličkách překonal snažícího se Petra Hamalčíka! Asistence: Daniel Hora a Radek Fojt.
     
    48:28
    Před Petrem Hamalčíkem bylo rušno. Maskovaný muž domácích však pouze sledoval dění u levého mantinelu, kde jeho spoluhráči skvěle zablokovali hostující střelce.
     
    47:25
    Letci se snaží získat zpět nerozhodný stav. Frank Kučera agitoval v útočném pásmu. Jeden z jeho spoluhráčů pak přišel o kotouč a hosté získali na chvíli klid.
     
    46:03
    Most právě vstřelil branku!
    Přátelé, tohle byla paráda! Domácí kombinovali v útočném pásmu, ale na zadním mantinelu přišli o puk. Z toho všeho pak vznikl rychlý brejk Mosteckých, který byl zakončený gólově! Jindřich Sklenička sebral kotouč spolu s Václavem Cestrem a vyslal do brejku ONDŘEJE SÝKORU, který si to sám štrádoval "gerade aus" na Petra Hamalčíka, kterého pokořil naprosto milimetrovou střelou do horního růžku. Bravurně vyslaný touš břinkl o růžek a zapadl za brankovou čáru! Jak budou reagovat domácí? Asistence: Václav Cestr a Jindřich Sklenička.
     
    45:27
    Píská se zakázané uvolnění mostecké ekipě, která se po zisku puku v obranném pásmu nedomluvila na rozehrávce.
     
    44:38
    Po rychlém vyvezení puku vyjel do zakončení na ose kluziště Michael Švarc. Jeho jedovka ale zaplula jen do hrudi pozorného Ondřeje Kuchaře.
     
    43:33
    Tlak také na straně domácích a rána Dominika Volka z levého křídla, která ovšem letěla jen mimo tři červené tyče, jež spojeny v sebe tvoří konstrukci Kuchařovy branky!
     
    42:48
    Ondřej Sýkora se vecpal do brankoviště, ale se svým zakončením blízka na klečícího Petra Hamalčíka nevyzrál. Ten nadvakrát výborně zasáhl.
     
    41:54
    Vysoké napadání Antiradarovců v útočném pásu činí domácím hráčům velké problémy a jsou z toho místy zbytečné ztráty puku, jež ale hosté nedokáží trestat.
     
    41:10
    Jan Alinč s Adamem Kellersteinem dotírali na Hamalčíka u levé tyče. Ten zůstal pevný v betonech a situaci ustál bez ztráty kytičky.
     
    40:41
    Třetí část jsme načali z obou stran zhurta a kombinačně. Nakonec se na vrcholu levého kruhu odhodlal ke střele Tomáš Rod, který ale svého plaváčka vpustil do Hamalčíkovy lapačky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí dějství roztočí svá kola cca ve 20:12.
     
    Druhá třetina přinesla vyrovnaný boj, ve kterém pokaždé tahal za pilku jiný mančaft. Viděli jsme i branky. Tu první na straně hostů, druhou pak v podání domácích. Sečteno, podtrženo – remíza jak víno.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Letci se dostali do blízkosti Kuchařovy branky, ale záhy přišli o kotouč a iniciativy se chopily Antiradary, jež ale ztroskotaly na modré.
     
    38:34
    Wow! To byla dělovka! Karel Šefl nejprve ztroskotal na výstroji Hamalčíkově jako Titanic na ledové kře, avšak hned vzápětí vyslal ránu, za kterou by se kdejaký dělostřelec styděti nemusel. Jeho schovaná pumelice téměř přelomila levou tyčku, od které se odrazila mimo!
     
    37:55
    Šance také na druhé straně. Brankář Kuchař si poradil s jednoduchou střelou z levého kruhu. V poklidu jí odrazil do rohu.
     
    36:58
    Tribuny dostal do varu Petr Hamalčík! Tento rarášek v domácí kleci totiž předvedl úchvatný zákrok, kterým donutil ke smutku Adama Kellersteina, jenž první ranou trefil jen jeho beton, aby se pak dostal k dorážce, jíž směřoval do protipohybu přesouvajícího se letňanského gólmana. Ten se však roztáhl v šíři a švihl po touši lapačkou.
     
    35:56
    Další rána mířící vedle dala domácím šanci na osvobození se. Povedlo se, avšak hned vzápětí táhl brejk Tomáš Rod, který střelou z levého kruhu prověřil pevnost Hamalčíkových betonů.
     
    35:21
    Několik pokusů letělo jen mimo Hamalčíkovy tyče. Následně byl puk "přizašlápnut" na levém mantinelu.
     
    34:34
    Vyzískati vedení zpět na svou stranu mohou hráči z Mostu. Za hákování soupeře v útočném pásmu jest vyloučen Tomáš Honetschläger (LET).
     
    34:10
    Hra se přelévá ze strany na stranu a obě mužstva mají v zadních řadách na pilno. Více ze hry momentálně těží domácí.
     
    33:19
    Letňany právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba mostecké defenzivy dala Letcům šanci, po níž máme na severním předměstí Prahy vyrovnáno! Frank Kučera obral na modré protihráče a projel po pravém mantinelu do pásma. Touš pak naservíroval na hůl DOMINIKA VOLKA, který nejprve trefil klečícího Kuchaře do betonu, avšak z dorážky už rozjásal své spoluhráče! Asistence: Frank Kučera.
     
    32:38
    Antiradary se dostaly přes modrou čáru, ale nejednalo se o příliš čistý počin. Vše zaznamenal čárový soudce, který foukl úmyslný ofsajd.
     
    31:52
    Až teď se dostal po sjetí na levý kruh do výtečné palebné pozice suplující kapitán Ladislav Kadaně, jenž však narazil na pohotově se přesouvajícího Kuchaře, který udržel kotouč na hrudi.
     
    31:15
    Letci kombinují před brankou soupeře. Z jejich nahrávek sice některým lidem jde hlava kolem, ale konstruktivní zakončení viděti není.
     
    30:44
    Daniel Hora měl na prvém křídle až příliš prostoru. Skrze otevřenou dálnici si sjel podél hrazení až k brance a tahem vypálil. Hamalčík zaklekl včas a mohl si tak užít potlesku tribun!
     
    29:32
    Nepovedlo se hostům sice napoprvé čistě projít do pásma. Bleskově však získali kotouč zpět a rezultovala z toho Horova střela po ledě, kterou Hamalčík vykopl do rohu.
     
    28:40
    Hra nabrala na obrátkách a vidíme zarputilý boj o prostor před oběma brankami. Maskovaní muži musí se míti neustále na pozoru.
     
    27:35
    Na druhé straně byli v náporu také Letci, avšak s jejich pokusy o mantinelu neměl Ondřej Kuchař příliš problémů. Na všechny viděl a v poklidu je vyrazil.
     
    26:38
    Stejně jako u českého občana propadly demokratické hodnoty, propadly nyní zadní řady Letců! Díky tomu se Adam Kellerstein pohodlně dostal až před Petra Hamalčíka, kterého si obhodil a jen těsně minul tyč. Věřme, že i naše vláda nedovolí výrazně nedemokraticky myslícímu hnutí zaskórovat.
     
    26:04
    Po buly přišly dva pokusy, které mířily na Petra Hamalčíka. Gólman domácích si ale oba pokusy pohlídal a pokaždé přerušil hru.
     
    25:32
    Radek Fojt se protáhl jako lasička před branku, kde lišácky zakončoval mezi betony. Brankář Hamalčík byl na tuto variantu připraven a s pokusem zblízka si poradil.
     
    24:18
    Most právě vstřelil branku!
    Máme zde první branku dnešního duelu! Obrana Letňan nyní hodně zaspala a nechala až příliš prostoru svému soupeři. Patrik Lidák vypálil na branku, Petr Hamalčík vyrazil kotouč před sebe, kde hned třikrát dorážel ALEŠ MACHÁČEK. Bez jakéhokoliv zásahu defenzivy pak nakonec došťouchal touš až do sítě! Asistence: Patrik Lidák a Adam Kellerstein.
     
    23:40
    V šanci se ocitli domácí Letci. Střelu z osy hřiště si ale pohlídal Ondřej Kuchař, který schoval kotouč na své hrudi.
     
    22:25
    Temp hry je poměrně vysoké a sledujeme přehazovanou z jedné strany kluziště na druhou. Zatím se kotouč drží vícero ve středním pásmu, nežli před brankou.
     
    22:00
    Letci jsou kompletní. Na závěr oslabení se nim filutánsky povedlo udržet puk daleko od míst, kde se nachází jejich branka.
     
    21:00
    Ve velké šanci se ocitl Tomáš Rod, který stál sám před brankářem domácích. Petr Hamalčík šel však rychle na led a jeho ránu zblízka perfektně vykopl do rohu!
     
    Omlouvám se Vám, ale snad následkem rozhození z výsledku voleb, a v rámci strachu z vážného ohrožení demokracie v naší zemi, jsem nezaznamenal, že na domácí straně stojí mezi tyčemi Petr Hamalčík. Veškeré zákroky a zásluhy z první třetiny tedy připisujme jemu, text bude v průběhu opraven.

    EDIT: Chybně uvedené příspěvky, v nichž byl místo Petra Hamalčíka uveden Vladyslav Sljusarčuk, byla opravena.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další perioda začne cca v 19:26.
     
    20:00
    Máme tu konec první třetiny a spolu s ním také trest pro domácí. Tuším, že druhou třetinu začnou Letci za bezbrankového stavu oslabeni o Franka Kučeru (LET), který jest potrestán za hákování.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:44
    Tomáš Honetschläger se zjevil na pravém kruhu, odkud vypálil. Jeho střela se však vešla jen do Kuchařových betonů. Ten pak zastavil ještě Horákovu dorážku.
     
    19:15
    Hosté jsou kompletní. V závěru oslabení vytáhl několik zákroků gólman Antiradarů. Mužstvo Jana Alinče poté vyvezlo puk a oslabení přežilo u Hamalčíka.
     
    18:25
    Jan Alinč spolu s Danielem Horou ujeli dva na jednoho. Druhý jmenovaný dostal kotouč za obranu a stál sám před letňanským brankářem, ale zblízka jen přestřelil!
     
    17:46
    Jako čamrda nyní rejdil na brankovišti Ondřej Kuchař! Hned několik tutovek dokázal zneškodnit Lukáši Lojkovi a popral se i s dorážkami Ladislava Kadaně. Musel být tu u pravé, tu u levé tyče.
     
    17:03
    Ruka hlavního rozhodčího letí nahoru a ani k tomu nepotřeboval podnětnou otázku od třídní učitelky. Podnítil jej ale svým hákováním Tomáš Rod (MST), který dává domácím přesilovku.
     
    16:40
    Ačkoliv se příznivci domácích na tribunách čertí, tak čárový rozhodčí odpískal při přechodu Letců do útočného pásma ofsajd. Sic těsný, ovšem ofsajd.
     
    16:22
    Před Hamalčíkem se po dorážce nahozeného kotouče natahoval Martin Hajšman, ale na poslední chvíli jej zablokoval Tomáš Chvála.
     
    15:54
    Lukáš Lojka dostal nabito na levý kruh, kde pálil z jízdy na zadní tyč. Ondřej Kuchař se jen ohlédl, avšak naštěstí pro jeho mančaft proplachtil touš jen kolem jeho levé tyče.
     
    15:00
    Po agitaci ve středním pásmu nahodil kotouč Marcel Hlaváček. Jeho práce ale nikdo nevyužil, a tak se touše chopili Letňanští.
     
    14:09
    Ledový klid nyní zachoval maskovaný muž Letců! Karel Šefl podnikl od modré výpad na levý kruh, kde sebral touš a měl dost prostoru pro jakýkoliv manévr. Jeho následnou střelu ale zneškodnil dobře vyjetý Petr Hamalčík, který zachoval stoický klid, zbytečně brzo neklekal na led a podržel pak svůj tým.
     
    13:31
    Tomáš Rod přejel útočnou modrou čáru a udělal si prostor pro střelu. Ta ovšem byla sražená za Hamalčíkovu branku.
     
    12:51
    Po dlouhé bitvě o útočné pásmo se nakonec dostal ke střele Marek Novák, jenž ale z levého křídla pouze provětral střelou na zadní tyč lapačku Ondřeje Kuchaře.
     
    11:51
    Na druhé straně přerušil po střele z osy kluziště hru Ondřej Kuchař. Antiradary poté vyvezly kotouč do svého útočného pásma.
     
    11:06
    Jan Alinč nejprve před brankou nedokázal tečovat nahození od modré. Následná rána Aleše Macháčka od levého hrazení zamířila jen mimo.
     
    10:41
    Backhandem se snažil zakončovat po nahrávce od modré Václav Prchal, leč našel jen hůl bránícího beka Mostu. Zatím sledujeme bojovný hokej.
     
    09:57
    Most je v plném počtu, avšak Ladislav Kadaně podržel puk v útočném pásmu, kde o něj panuje lítý boj.
     
    09:20
    Parádní dělovkou od modré protáhl betony maskovaného muže hostí Dominik Volek. Mostečtí následně vyhazují.
     
    08:35
    Letňanští se sami vyhnali z pásma kvůli hře vysokou holí. Následně podržely Antiradary kotouč před Hamalčíkem.
     
    07:45
    Vyloučení také na straně týmu, který je stále na svazu veden pod hlavičkou HC Most. Na trestnou lavici jest za hákování vyslán Daniel Hora (MST).
     
    07:35
    Dominik Volek zůstal zcela sám před brankou, kde dorážel dvakrát střelu od modré. Ondřej Kuchař sebou mrskl a zabránil domácímu forwardovi v gólové radosti.
     
    06:59
    Hostující kapitán Daniel Hora si sjel po levém mantinelu až na úroveň kruhu, odkud vypálil. Jeho zakončení ale poslal Hamalčík svou vyrážečkou do rohu.
     
    06:12
    Jiří Horák z prvého křídla hledal před brankou Tomáše Honetschlägera, kterému se v tísni povedlo trknout do kotouče. Ten nabral směr na slánskou branku, ale parádním zákrokem se blýskl bystře reagující Kuchař!
     
    05:31
    Na druhé straně vyvrcholila kombinace domácího mužstva střelou, kterou uschoval ve své výstroji připravený Ondřej Kuchař, jenž bedlivě sledoval dění na levém mantinelu, odkud ohrožení vzešlo.
     
    04:47
    Letci jsou kompletní, ale málem v samotném závěru oslabení inkasovali! Vojtěch Kubinčák zůstal zcela volný mez kruhy a svou střelu poslal pouze nad horní tyč Hamalčíkovy branky!
     
    04:13
    Nyní se dokonce po vyhození domácích píská icing Antiradarům. Hra se tedy přesouvá před hájemství Kuchařovo.
     
    03:47
    Hnedle dvě jedovky vyšly z hole Daniela Hory. Ten nejprve od modré rozezvučel jen Hamalčíkův beton, napodruhé pak zamířilo černé kolečko do klína domácího muže s maskou.
     
    03:21
    Letci vyhodili puk z pásma a drží jej daleko od branky Petra Hamalčíka.
     
    02:47
    První vyloučení dnešního zápasu jde na vrub Marka Nováka (LET), jenž jest odeslán na lavici pro trestance za vysokou hůl.
     
    02:37
    Několik kliček a nahrávek domácího týmu po vybojování puku na levém mantinelu přineslo jen sražené nahození.
     
    01:53
    Do tandemu nechal po přejetí modré čáry Jiří Horák kotouč Josefu Saňovi, který z první mocně vypálil. Touš ovšem minul Kuchařovu klec.
     
    01:25
    Dvakrát přerušil hru Ondřej Kuchař. Ten nejprve zastavil střelu z levého kruhu a následně pokryl nahození ze středního pásma.
     
    00:45
    Vojtěch Kubinčák si sjel blízko k brance a prověřil Petra Hamalčíka. Ten byl ovšem včas na ledě a jeho pokus zastavil betony.
     
    00:17
    Po vhození úvodního buly operují častěji s kotoučem mostecko-slánští hráči, kterým ale činí problémy přechod přes modrou čáru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči jsou na ledě. Zápas za malý moment začne. Věřme, že v reakci na dosavadní výsledky voleb se nejedná o poslední svobodný onlajn přenášený z letňanské Ice Areny.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Letci Letňany: Hamalčík (Sljusarčuk) – Saňa "A", Novák, Gebeš, L. Kučera, Chvála, Uhlíř, Lytvynov, Beran – Lojka, Soukup, Honetschläger, Švarc, Havlůj, F. Kučera, Voj. Prchal, Kadaně "C", Vá. Prchal, Volek, Horák.
    Trenér: Aleš Totter.

    HC Most: Kuchař (Spěšný) – Hora "C", Šefl, Hlaváček, Lidák, Cestr, Míka, Sklenička – Rod "A", Sýkora, Kubinčák "A", Macháček, Alinč, Kellerstein, Kuchta, Fojt, Kohút, Tuček, Hajšman.
    Trenér: Jan Alinč.

    Rozhodčí: Tomáš Battěk – Jan Schopf, Kryštof Ovsík.
     
    Příjemný dobrý den, vážení příznivci ledního hokeje!

    V letňanské Ice aréně se chystá důležité střetnutí dvou mužstev ze spodních pater tabulky. Oba celky jsou nováčky v této soutěži a zatím neprožívají úspěšný vstup do nového ročníku. Tabulkový rozdíl činí pouze dva body v intervalu jedné příčky. O něco zkušenější Antiradary Slaný získaly o dva body více než domácí mužstvo, které by ovšem mohlo na svém kluzišti překvapit.

    Letci totiž na poněkud užším kluzišti umí zahrát dobře a jejich aktivní rychlá hra by mohla činit soupeři potíže. Na druhou stranu, parta okolo veteránů Jana Alinče, Vojtěcha Kubinčáka a Tomáše Roda by měla být na podobný styl hokeje připravená. Antiradary, které vznikly transformací z první ligy sestoupivšího Mostu a našly azyl ve Slaném, mají krom těchto zkušených harcovníků řadu dobrých mladých hráčů. Na letňanské soupisce se objevuje jako velké jméno Dominik Volek, hráč, jenž koketoval s NHL.

    Kdo dokáže ovládnout tento nervy drásající duel celků z nižších pater tabulky? To sledujte v našem on-line přenosu!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:40.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 34. Volek (F. Kučera) – 25. Macháček (Lidák, Kellerstein), 47. Sýkora (Cestr, Sklenička), 50. Sýkora (Hora, Fojt), 59. Macháček (Kubinčák, Hora)


    HC Letci Letňany: Hamalčík (Sljusarčuk) – Saňa "A", Novák, Gebeš, L. Kučera, Chvála, Uhlíř, Lytvynov, Beran – Lojka, Soukup, Honetschläger, Švarc, Havlůj, F. Kučera, Voj. Prchal, Kadaně "C", Vá. Prchal, Volek, Horák.
    Trenér: Aleš Totter.

    HC Most: Kuchař (Spěšný) – Hora "C", Šefl, Hlaváček, Lidák, Cestr, Míka, Sklenička – Rod "A", Sýkora, Kubinčák "A", Macháček, Alinč, Kellerstein, Kuchta, Fojt, Kohút, Tuček, Hajšman.
    Trenér: Jan Alinč.

    Rozhodčí: Tomáš Battěk – Jan Schopf, Kryštof Ovsík
    thejrc.org