Opava – SHK Hodonín 3:5 (kon.) | Řisuty – Trutnov 1:0 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Kobra 4:6 (kon.)
Nový Jičín – Poruba 2011 0:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 3:2 (kon.) | Kolín – Klatovy 6:3 (kon.)
Žďár n/S – David Servis 3:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Bílina – Vrchlabí 3:5 (kon.)
Sokolov – Jablonec n/N 4:5 (kon.) | Tábor – Nymburk 2:3 (po pr.) | Letňany – Most 1:4 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
HC Most
Sobota 21.10.2017, 18:40 • Ice arena Letňany • 2. liga skupina Západ • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Ondřej Tuček vybruslil zpoza brány do parádní šance, ale v pravý moment proti němu vykopl beton Petr Hamalčík!
     
    58:08
    Most právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Tomáši Rodovi napoprvé nevyšel boj o kotouč s obráncem na levém křídle. Následně ale po zavezení do útočné třetiny sebral puk Daniel Hora, po němž se skrze střední pásmo probil Vojtěch Kubinčák. V rohu poté předal "gólovou" na hůl ALEŠE MACHÁČKA, který si s prázdnou kasu věděl rady! Asistence: Vojtěch Kubinčák a Daniel Hora.
     
    57:35
    Letci jsou bez gólmana! Od modré pálil po zisku buly Dominik Volek, ale jeho pokus byl zblokován.
     
    50:39
    Josef Saňa vypálil dělovku od modré, kterou Ondřej Kuchař vyrazil před sebe. Po dorážce se natahoval Tomáš Honetschläger (LET), který ale pouze sekl u puku rychlejšího beka Mostu.
     
    49:44
    Most právě vstřelil branku!
    Už jsem pro vás měl rozepsaný příspěvek o zmařené šanci domácích, když v tom okamžení šly veškeré slovní hříčky k úplně jinému adresátovi. Byl jím opět ONDŘEJ SÝKORA, který po vysunutí Danielem Horou projel po levém mantinelu a po několika kličkách překonal snažícího se Petra Hamalčíka! Asistence: Daniel Hora a Radek Fojt.
     
    46:03
    Most právě vstřelil branku!
    Přátelé, tohle byla paráda! Domácí kombinovali v útočném pásmu, ale na zadním mantinelu přišli o puk. Z toho všeho pak vznikl rychlý brejk Mosteckých, který byl zakončený gólově! Jindřich Sklenička sebral kotouč spolu s Václavem Cestrem a vyslal do brejku ONDŘEJE SÝKORU, který si to sám štrádoval "gerade aus" na Petra Hamalčíka, kterého pokořil naprosto milimetrovou střelou do horního růžku. Bravurně vyslaný touš břinkl o růžek a zapadl za brankovou čáru! Jak budou reagovat domácí? Asistence: Václav Cestr a Jindřich Sklenička.
     
    43:33
    Tlak také na straně domácích a rána Dominika Volka z levého křídla, která ovšem letěla jen mimo tři červené tyče, jež spojeny v sebe tvoří konstrukci Kuchařovy branky!
     
    38:34
    Wow! To byla dělovka! Karel Šefl nejprve ztroskotal na výstroji Hamalčíkově jako Titanic na ledové kře, avšak hned vzápětí vyslal ránu, za kterou by se kdejaký dělostřelec styděti nemusel. Jeho schovaná pumelice téměř přelomila levou tyčku, od které se odrazila mimo!
     
    36:58
    Tribuny dostal do varu Petr Hamalčík! Tento rarášek v domácí kleci totiž předvedl úchvatný zákrok, kterým donutil ke smutku Adama Kellersteina, jenž první ranou trefil jen jeho beton, aby se pak dostal k dorážce, jíž směřoval do protipohybu přesouvajícího se letňanského gólmana. Ten se však roztáhl v šíři a švihl po touši lapačkou.
     
    34:34
    Vyzískati vedení zpět na svou stranu mohou hráči z Mostu. Za hákování soupeře v útočném pásmu jest vyloučen Tomáš Honetschläger (LET).
     
    33:19
    Letňany právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba mostecké defenzivy dala Letcům šanci, po níž máme na severním předměstí Prahy vyrovnáno! Frank Kučera obral na modré protihráče a projel po pravém mantinelu do pásma. Touš pak naservíroval na hůl DOMINIKA VOLKA, který nejprve trefil klečícího Kuchaře do betonu, avšak z dorážky už rozjásal své spoluhráče! Asistence: Frank Kučera.
     
    31:52
    Až teď se dostal po sjetí na levý kruh do výtečné palebné pozice suplující kapitán Ladislav Kadaně, jenž však narazil na pohotově se přesouvajícího Kuchaře, který udržel kotouč na hrudi.
     
    30:44
    Daniel Hora měl na prvém křídle až příliš prostoru. Skrze otevřenou dálnici si sjel podél hrazení až k brance a tahem vypálil. Hamalčík zaklekl včas a mohl si tak užít potlesku tribun!
     
    26:38
    Stejně jako u českého občana propadly demokratické hodnoty, propadly nyní zadní řady Letců! Díky tomu se Adam Kellerstein pohodlně dostal až před Petra Hamalčíka, kterého si obhodil a jen těsně minul tyč. Věřme, že i naše vláda nedovolí výrazně nedemokraticky myslícímu hnutí zaskórovat.
     
    24:18
    Most právě vstřelil branku!
    Máme zde první branku dnešního duelu! Obrana Letňan nyní hodně zaspala a nechala až příliš prostoru svému soupeři. Patrik Lidák vypálil na branku, Petr Hamalčík vyrazil kotouč před sebe, kde hned třikrát dorážel ALEŠ MACHÁČEK. Bez jakéhokoliv zásahu defenzivy pak nakonec došťouchal touš až do sítě! Asistence: Patrik Lidák a Adam Kellerstein.
     
    21:00
    Ve velké šanci se ocitl Tomáš Rod, který stál sám před brankářem domácích. Petr Hamalčík šel však rychle na led a jeho ránu zblízka perfektně vykopl do rohu!
     
    20:00
    Máme tu konec první třetiny a spolu s ním také trest pro domácí. Tuším, že druhou třetinu začnou Letci za bezbrankového stavu oslabeni o Franka Kučeru (LET), který jest potrestán za hákování.
     
    18:25
    Jan Alinč spolu s Danielem Horou ujeli dva na jednoho. Druhý jmenovaný dostal kotouč za obranu a stál sám před letňanským brankářem, ale zblízka jen přestřelil!
     
    17:03
    Ruka hlavního rozhodčího letí nahoru a ani k tomu nepotřeboval podnětnou otázku od třídní učitelky. Podnítil jej ale svým hákováním Tomáš Rod (MST), který dává domácím přesilovku.
     
    15:54
    Lukáš Lojka dostal nabito na levý kruh, kde pálil z jízdy na zadní tyč. Ondřej Kuchař se jen ohlédl, avšak naštěstí pro jeho mančaft proplachtil touš jen kolem jeho levé tyče.
     
    14:09
    Ledový klid nyní zachoval maskovaný muž Letců! Karel Šefl podnikl od modré výpad na levý kruh, kde sebral touš a měl dost prostoru pro jakýkoliv manévr. Jeho následnou střelu ale zneškodnil dobře vyjetý Petr Hamalčík, který zachoval stoický klid, zbytečně brzo neklekal na led a podržel pak svůj tým.
     
    07:45
    Vyloučení také na straně týmu, který je stále na svazu veden pod hlavičkou HC Most. Na trestnou lavici jest za hákování vyslán Daniel Hora (MST).
     
    07:35
    Dominik Volek zůstal zcela sám před brankou, kde dorážel dvakrát střelu od modré. Ondřej Kuchař sebou mrskl a zabránil domácímu forwardovi v gólové radosti.
     
    06:12
    Jiří Horák z prvého křídla hledal před brankou Tomáše Honetschlägera, kterému se v tísni povedlo trknout do kotouče. Ten nabral směr na slánskou branku, ale parádním zákrokem se blýskl bystře reagující Kuchař!
     
    04:47
    Letci jsou kompletní, ale málem v samotném závěru oslabení inkasovali! Vojtěch Kubinčák zůstal zcela volný mez kruhy a svou střelu poslal pouze nad horní tyč Hamalčíkovy branky!
     
    02:47
    První vyloučení dnešního zápasu jde na vrub Marka Nováka (LET), jenž jest odeslán na lavici pro trestance za vysokou hůl.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 34. Volek (F. Kučera) – 25. Macháček (Lidák, Kellerstein), 47. Sýkora (Cestr, Sklenička), 50. Sýkora (Hora, Fojt), 59. Macháček (Kubinčák, Hora)


    HC Letci Letňany: Hamalčík (Sljusarčuk) – Saňa "A", Novák, Gebeš, L. Kučera, Chvála, Uhlíř, Lytvynov, Beran – Lojka, Soukup, Honetschläger, Švarc, Havlůj, F. Kučera, Voj. Prchal, Kadaně "C", Vá. Prchal, Volek, Horák.
    Trenér: Aleš Totter.

    HC Most: Kuchař (Spěšný) – Hora "C", Šefl, Hlaváček, Lidák, Cestr, Míka, Sklenička – Rod "A", Sýkora, Kubinčák "A", Macháček, Alinč, Kellerstein, Kuchta, Fojt, Kohút, Tuček, Hajšman.
    Trenér: Jan Alinč.

    Rozhodčí: Tomáš Battěk – Jan Schopf, Kryštof Ovsík
    thejrc.org