Dunajská Streda – Trenčín 1:2 (kon.) | Michalovce – Nitra 0:0 (kon.) | Trnava – Podbrezová 2:0 (kon.)
Senica – Ružomberok 0:3 (kon.) | Zlaté Moravce – Slovan Bratislava 3:2 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
0:0 (0:0)
FC Nitra
sk Sobota 21.10.2017, 17:00 • Mestský futbalový štadión Michalovce • Niké liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Nitrania si odložili posledné striedanie do úplného záveru stretnutia. Andrej Ivančík prenechal miesto Patrikovi Abrahámovi.
     
    88
    Jakub Grič (Michalovce) zastavil rýchly protiútok hostí, keď ťahal za ruku rozbehnutého protihráča a dostal žltú kartu. Diváci mu však zatlieskali, pretože išlo o dobrý taktický faul.
     
    80
    Anton Šoltis urobil tretiu zmenu v zostave. Zápas dopozerá na lavičke Martin Koscelník, na ihrisko vybehol Martin Regáli.
     
    71
    Nitriansky tréner chce oživiť ofenzívu svojho tímu. V dnešnom zápase dohral Andrej Fábry, ktorého nahradil Márius Charizopulos. V domácom tíme zišiel z ihriska Sadam Sulley a jeho miesto zaujal Vladislav Bragin.
     
    67
    Chovancov center síce nezužitkoval Balaj, ale pristavil loptu voľnému Andrejovi Fábrymu, ktorý mohol z desiatich metrov skórovať volejom. V koncovke však zlyhal a neohrozil Bieszczada.
     
    61
    Momentálne sa nehrá. Gerard Bieszczad nečakal, že pôjde na trávnik po hodine hry, a tak mu chvíľu trvalo, aby sa adekvátne pripravil. Matúš Kira je už dávnejšie v útrobách štadiónu.
     
    58
    Matúš Kira sa drží za pravú ruku a musí nútene opustiť ihrisko. Anton Šoltis pošle do brány jeho náhradníka Gerarda Bieszczada.
     
    52
    Nitriansky tréner Galád sa rozhodol urobiť prvé striedanie dnešného duelu. Na ihrisko prišiel Aurelien Ngeyitala, ktorý vymenil Róberta Valentu.
     
    32
    Podobná situácia sa opakovala aj tábore hostí. Matúš Kuník (Nitra) zahral proti pravidlám a hlavný rozhodca mu ukázal žltú kartu.
     
    31
    Martin Kolesár (Michalovce) je prvým hráčom, ktorý dnes dostal žltú kartu. Pri lopte bol neskoro a v sklze nepríjemne zasiahol Nibu.

    Tomáš Lengyel

    Branky:

    Karty:   31. Kolesár (MIC), 88. Grič (MIC) – 32. Kuník (NIT)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 5:1. Rohy: 16:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 12:14.
    MFK Zemplín Michalovce: Kira (61. Bieszczad) – Kolesár, Bednár, Carrillo, Šimčák – Grič – Koscelník (80. Regáli), Žofčák (C), Danko, Božok – Sulley (71. Bragin).
    Náhradníci: Bieszczad – Kolesár, Turik, Regáli, Antonov, Sviarčinskij, Bragin.

    FC Nitra: Hroššo – Kuník, Križan, Niba, Chovanec – Kóňa (C), Fábry (71. Charizopulos), Machovec – Balaj, Valenta (52. Ngeyitala), Ivančík (90+2. Abrahám).
    Náhradníci: Kolmokov – Fabiš, Ngeyitala, Kotrík, Vencl, Abrahám, Charizopulos.

    Rozhodčí: Smolák – Hancko, Bednár
    thejrc.org