Studénka Sledge – SOHO Olomouc 1:3 (kon.) | Zlín sledge – SHK Mustangové 4:0 (kon.) | Č.Budějovice – Litvínov 3:0 (kon.)
HC Sparta Praha Sledge – Karlovy Vary 2:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha Sledge
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
SKV Sharks Karlovy Vary
Sobota 21.10.2017, 18:15 • Tipsport arena, (Praha - Holešovice) • Česká para hokejová liga • 3. kolo
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s Vámi loučím, přeji příjemný zbytek soboty a u dalších online přenosů se budu těšit. Na počtenou! (19:53:21)
     
    Utkání doznala vítěze! Pražská Sparta hostila na svém ledě Žraloky z Karlových Varů, kteří v tomto zápase nedokázali najít recept na výborně chytajícího Vápenku. Pražané už ve třetí třetině v klidu kontrolovali hru a pomyslnou pojistku přidal Jan Frolík.Domácí si tak po heroickém výkonu připisují cenné tři body do tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    44:40
    Ještě jedna střela v podání domácích hokejistů. Tu s přehledem pokryl brankář Mach, u kterého také tento zápas skončí.
     
    43:55
    Před brankou Vápenky se chvíli ocital osamocený Wágner, k tomu ale však puk nedoputoval.
     
    43:21
    A další úspěšný zákrok Macha, který stále ještě drží karlovarské naděje v tomto utkání. Pražané jsou blízko výhře.
     
    42:59
    Hosté se ještě snaží o závěrečný tlak, Pražané ale svému sokovi moc prostoru na zakončení nedovolují.
     
    42:30
    O kotouč si hlasitě řekl Ohar, domácí hráč přihrál svému kolegovi a dnes velmi aktivnímu Zapletalovi, který opět ztroskotal na brankáři Machovi.
     
    41:40
    Za pukem se řítil Frolík, který svým pohybem vybojoval skvělou pozici pro Zapletala. Druhý jmenovaný trefil náruč brankáře Macha.
     
    41:17
    Pražané jsou nastěhováni v útočném pásmu a vyhlížejí skulinky, kterými by poslali puk na svatyně hostí.
     
    40:53
    A nechybělo mnoho a hosté se mohli radovat. Na pravém kruhu obdržel příhru forvard Wágner, kterého náramně vychytal Vápenka. Skvělý zákrok v podání domácího brankáře.
     
    40:16
    Domácí Zapletal uklidnil celou situaci podržením puku ve vlastním pásmu. Pražané začínají další atak na hostující branku.
     
    39:38
    Hlavní rozhodčí přerušil hru, bude se vhazovat ve středním pásmu, čas Karlovarských na vyrovnání se pomalu, ale jistě krátí.
     
    38:32
    Domácí jsou zkrátka při chuti a nyní to byl Zapletal, který mohl přidat třetí branku svěřenců trenéra Jana Katauera. Domácí zadák nahodil, puk však orazítkoval jen zadní plexy.
     
    37:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí se dostávají do dvoubrankového trháku! Hned tři domácí hokejisté okupovali karlovarskou svatyni, tím, kdo dopravil tou za záda Macha, byl JAN FROLÍK – 2:0! Asistence: Zdenek Krupička.
     
    37:05
    Zapletal trošku zariskoval na útočné modré čáře, což se mu nevyplatilo. Puk mu vypíchl Wágner, na kterého se domácí sjeli jako vosy a nepustili ho vyjet z pásma ven.
     
    36:43
    Před útočícím hráčem Varů výborně zasáhl ve středním pásmu Zapletal, který ještě stihl najít Novotného. Ten byl ale ve špatném směru jízdy, a tak o puk přišel.
     
    35:58
    Tam nikdo z jeho spoluhráčů nebyl, u puku jsou domácí hokejisté, kteří trpělivě čekají na své šance.
     
    35:17
    To se ale z větší části nepodařilo, v útočné třetině se ujal puku Nejedlý, který přihrál touš do hloubi pásma.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 5. Raul (Zapletal), 38. Frolík (Z. Krupička)


    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – Raul, Zapletal (A) – Z. Krupička (A), J. Krupička (C), M. Novotný, J. Frolík, Nachtigalová, Ohar. Trenér: Jan Katauer.
    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach (Bozděk) – Wágner, Nejedlý (A) – Schneider, Forgo, Haas, Kovářík, Geier (C), L. Karafiát, M. Volf. Trenér: Miroslav Hrbek.
    thejrc.org