Ural – Groznyj 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Zenit 0:0 (kon.) | Machačkala – Arsenal Tula 3:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
0:0 (0:0)
FK Zenit Petrohrad
Neděle 22.10.2017, 15:30 • VEB Arena, Moskva • Ruská Premier Liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ze skončeného šlágru podzimní části soutěže už je to všechno, přeji Vám hezký zbytek nedělního večera. (17:35:25)
    Přes 26 tisíc fanoušků se gólu nedočkalo

     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:7. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:17.
     
    Je dobojováno! Jedno z nejsledovanějších zápasů ruské Premier Ligy bohužel žádnou brankou nenabídlo. Zenit po změně stran výrazně přidal a byl rozhodně nebezpečnějším týmem na hřišti. Z toho vyplynuly minimálně tři vyložené šance, nicméně Rigoni a Kokorin je neproměnily. CSKA ve druhé půli naopak nezlobilo a střídající brankář Lodygin nemusel předvést žádný složitější zákrok.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Petrohradu vyztužil obranu a nepustil domácí hráče do blízkosti velkého vápna. Po hře rukou ještě jednou rozehrávají hosté, ale moc času na ohrožení Akinfejeva už nemají.
     
    90+2
    Důležitý obranný zákrok Mammany, který čistě ukopl míč mnohem čerstvějšímu Gorďušenkovi. Po autovém vhazování pak domácí taktéž neprošli až do vápna, za což mohl útočný faul na Ivanoviće.
     
    90+1
    Také ve druhém poločase se nastavují tři minuty, které ještě dělí oba týmy od zaslouženého bodového zisku.
     
    90
    Rozběhla se už poslední minuta základní hrací doby, kdy CSKA sáhlo k druhému střídání. Na úkor značně vyčerpaného Vitinha si zahraje útočník Timur Žamaletdinov.
     
    88
    Po rychlém ošetření Alexeje Berezuckého rozehrálo domácí mužstvo standardní situaci, ze které přišel centrovaný balón na Gorďušenka, jehož střela koníčkem střídajícího Lodygina nijak nezaskočila.
     
    86
    Kučajev poněkolikáté odcentroval přesně do míst, které bez problémů hlídal Mevlja. Domácí akce ale bude ještě pokračovat díky faulu Ivanoviće na Ščennikova.
     
    85
    Dzjuba v posledních minutách začíná naplňovat to, proč během druhé půle přišel na hřiště. Nyní hlavičkoval po centru ze strany, jenže míč mezi tři tyče nevtěsnal.
     
    84
    Dzjubovi odskočil míč při zpracování přihrávky od Paradese a v obležení zhruba čtyř obránců o nejdůležitější fotbalový nástroj přišel.
    83. Alexandr Kokorin (PET)
     
    83
    Několikátá velká možnost Zenitu! Dzjuba využil své výšky a hlavou přesměroval nákop z půlící čáry do pokutového území, kde míč překvapivě přešel přes Vasina až ke Kokorinovi, kterého ve vyložené šanci skvěle vychytal Akinfejev, jenž mu výrazně zmenšil střelecký úhel.
     
    82
    Branislav Ivanović zprava neodcentroval přes Gorďušenka, který viditelně zahrál rukou, ale tu srbský obránce u rozhodčích nevyreklamoval a bude jen vhazovat.
     
    81
    Přes Kokorina a Dzjubu se míč vrátil z hloubi hostující útočné poloviny až ke středu hřiště, kde Kranevitter vyzval k centru Cristcita, ovšem italský zadák rovněž poslal míč jen k bránícím hráčům.
     
    79
    Ten už tak nebezpečný nebyl a na remízovém skóre se nic neměnilo. Na druhé straně předvedl Ivanović útočný faul na Ščennikova.
     
    78
    Vitinhova standardka z pravé strany propadla přes chumel hráčů v pokutovém území. Balón vyplaval až u vzdálenější tyče, ovšem Kučajev jej nezkrotil natolik, aby mohl zakončovat z bezprostřední blízkosti. Lodygin u své levé tyče vyrazil míč na roh.
     
    77
    Statistika držení míče ukazuje naprosto vyrovnaná čísla, oba celky měly balón na kopačkách v padesáti procentech času, což o mnohém vypovídá – sledujeme naprosto vyrovnanou partii, která se rychle blíží remízovému výsledku.
     
    76
    Zhruba čtvrthodiny před koncem se píská Dzjubův ofsajd, ke kterému došlo během výkopu brankáře Akinfejeva.
     
    75
    Dzjuba a jeho možná vůbec první dotek s balónem. Hlavou z hranice velkého vápna prodlužoval centr Ivanoviće, ovšem u penaltového bodu neměl žádného spoluhráče.
     
    73
    Vitinho stále rozehrává všechny domácí standardky, ovšem už dlouhou dobu nevymyslel nic kloudného. Teď nakopával míč do šestnáctky, ale hosté dostali míč až na kopačky brankáře Akinfejeva.
    72. Alexandr Kokorin (PET)
     
    72
    Zničehonic tu byla velká šance Zenitu! V hlavní roli se ocitl Alexandr Kokorin, který převzal přihrávku na osu hřiště a zhruba z pětadvaceti metrů natáhl ke střele, která minula z jeho pohledu pravou tyč jen o několik málo centimetrů!
     
    71
    První střídání CSKA na sebe přesto nenechalo dlouho čekat. Pro dnešek má dopracovaného izraelský záložník Bibras Natcho, kterého nahrazuje o něco ofenzivnější Astemir Gorďušenko.
     
    70
    Zatímco Moskvané ještě nestřídali, tak Petrohrad už mění sestavu naposledy. Za Emiliana Rigoniho naskakuje Matías Kranevitter.
     
    69
    Konstantin Kučajev je jedním z nejméně viditelných hráčů z domácího celku. Nic na tom nezměnil ani jeho avizovaný centr, který zkrotil Miha Mevlja.
     
    67
    Po kratší odmlce se pokračovalo standardní situací Zenitu, nicméně ani teď žádná koncovka k vidění nebyla a CSKA se v pohodě ubránilo.
     
    66
    Hlavní rozhodčí nakonec ukázal čtyři žluté karty. Do největší šarvátky se dostali Natcho s Paredesem, ovšem pozor si od teď musí dávat také Dzjuba a domácí záložník Wernbloom.
     
    65
    Na hrací ploše vzplály emoce po zákroku Vasina na Kokorina. Trojce rozhodčích má co dělat, aby minimálně desítku hráčů trochu uklidnila!
     
    64
    Bývalá opora Chelsea se dnes zatím moc nezaskvěla. Nyní srbský obránce vhodil míč jen k protihráčům, kteří zneškodnili i jeho následný centr.
     
    63
    Rigoni se na pravé straně nedostal přes pozorného Ščennikova. Akce Zenitu však pokračuje zřejmě dlouhým autem Branislava Ivanoviće.
     
    62
    Dzjuba hostujícímu útoku zatím neměl jak pomoct, protože se hraje převážně na druhé straně. Ani CSKA se však zatím nedostalo do nějaké vážnější situace.
     
    61
    Ivanović podél pravé lajny přihrál Kokorinovi, který byl trochu zahnán k praporku, ale tam se dokázal hezky uvolnit. Přihrávka ofenzivně laděného fotbalisty už ale znamenala ztrátu balónu.
     
    60
    Hostující obrana neměla žádné starosti po centru před Lodyginovu branku a vytlačila CSKA k půlící čáře, kde hráči v modročerveném o míč přišli, ovšem po soupeřově auto ho zase vybojovali nazpátek.
     
    58
    Arťom Dzjuba už je na hrací ploše, kterou naopak opustil Dmitrij Poloz. Ten toho za necelou hodinu hry moc nevymyslel a jen párkrát se nachomýtl v zakončení, která ale nebyla přesná.
     
    57
    Alexandr Jerochin vyběhl ven ze hřiště, ale ještě dokázal udržet míč na autové čáře, podél které nahrál Rigonimu, ale jeho centr neměl šanci na úspěch, neboť ve vápně nebyl nikdo v bílém.
     
    57
    Zenit se chystá podruhé střídat. Obrovské problémy bude stoperům CSKA za malou chvíli dělat Arťom Dzjuba. Na hřišti mezitím fauloval Wernbloom a svými tradičními protesty si hlasitě říkal o žlutou kartu.
     
    56
    Na opačné straně rozehrál Vitinho rohový kop, který Jerochin odhlavičkoval jen kousek před šestnáctku na Golovina, kterému přetěžké zakončení z dvaceti metrů nesedlo a Lodygin také nemusel zakročit.
     
    55
    Uteklo jen pár sekund a Kokorin se tentokrát probil k parádnímu centru z levé postranní čáry. Hlavička to ale nebyla přesná a Akinfejev jenom vykopává.
     
    54
    Leandro Daniel Parades si nejprve vyměnil přihrávky s Criscitem a až poté odcentroval do vápna, kde se neprosadil Kokorin ani žádný jiný hostující hráč.
     
    53
    Zenit je po změně stran zatím lepším týmem. Potvrdit to může standardní situací z levé strany, o rozehrávku se postará Paredes.
     
    51
    Následoval ještě rohový kop klubu z Petrohradu, avšak žádná další příležitost na otevření skóre k vidění nebyla.
    50. Emiliano Rigoni (PET)
     
    50
    Leandro Parades narýsoval nádhernou kolmou přihrávku, na kterou si naběhl Emiliano Rigoni. Ten se ocitl v zatím největší šanci Zenitu, ale z úhlu na pozorného Akinfejeva nevyzrál.
     
    49
    Ivanović přenesl hru zprava doleva na Criscita, ale Zenit se znovu daleko nedostal o míč přišel pár metrů za půlkou hřiště.
     
    48
    První dotek s balónem má za sebou Lodygin, který skočil po přízemní přihrávce Konstantina Kučajeva. Ten zřejmě centroval, ale míč poslal jen do malého vápna.
     
    47
    Jinak druhá půle začala v poklidném tempu. Dmitrij Poloz se naposledy marně snažil dostat přes Vasina, který získal pro CSKA vhazování.
     
    46
    Petrohrad udělal během přestávky jednu změnu. Zraněného brankáře Andreje Luneva nahradila ikona klubu v podobě Jurije Lodygina!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Velký šlágr čtrnáctého kola má za sebou první poločas, ve kterém měli výrazně více ze hry fotbalisté CSKA. To si žádnou vyloženou gólovku ale nevytvořilo, za zmínku stojí snad jenom hlavičky Alexeje Berezuckého a Emanuela Manmmany, jenž vlastního brankáře Luneva taktéž nepřekonal. Na opačném konci hřiště zůstal Akinfejev zcela bez práce, a tak druhá polovina zápasu začne za trvajícího bezbrankového stavu.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Kokorin se drze vydal ze strany až před hranici velkého vápna, do kterého přihrál Jerochinovi. Toho zadáci CSKA rychle dostoupili a nedali mu žádný prostor ke střele.
     
    45+2
    Roh Vintinha hráči Zenitu snadno ubránili a sami se přesunuli do útoku. Míč se pohybuje u pravé pomezní čáry, kde tradičně operuje Branislav Ivanovič.
     
    45+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    45
    Domácí se prokombinovali do velkého vápna, ale Fernandesovi trvalo zpracování skákajícího míče. CSKA se musí spokojit s rohovým kopem.
     
    44
    O pár sekund později fauloval i Paredes a vyslechl si od hlavního rozhodčího důrazné slovní napomenutí. Za další podobný zákrok příště také dostane žlutou kartu.
     
    43
    Zcela po právu vidí žlutou kartu zatím zcela odříznutý Emiliano Rigoni, který ve středu pole evidentně podrazil jednoho z protihráčů.
     
    42
    Kuzjajev z nenápadné pozice vyslal přesný centr před Akinfejeva, jehož branku ale výrazně minul hlavičkující Poloz, kterého nastalá situace asi hodně překvapila.
     
    41
    Natchova standardní situace z hloubi pole nic nebezpečného nepřinesla. Pomezní rozhodčí správně viděl ofsajd jednoho z dalších domácích hráčů, jenž byl krok za obranou Zenitu.
     
    40
    Mário Fernandes si chtěl v rychlosti narazit s Vitinhem, od kterého zpětnou přihrávku ale nedostal, protože předním výborně zakročil vracející se Alexandr Kokorin.
     
    39
    Ivanovič zprava vhodil míč na Paredese, jehož centr ze strany se rychle vrátil z pokutového území. V něm citelně chybí urostlý Dzjuba, jenž pro tento zápas zůstal jen na lavičce.
     
    38
    Tak se skutečně stalo, ovšem Kuzjajevovi pokus o střelu z pětadvaceti metrů vůbec nesedl a míč srazil jen k Berezuckému, kterého fauloval a definitivně ukončil snažení Petrohradu.
     
    37
    Petrohrad se nikam nežene několik desítek sekund hraje jen na vlastní polovině. To se úplně nelíbí trenéru Mancinimu, jenž žene své hráče do útoku.
     
    36
    Dlouhý nákop za hostující obranu neznamenal pro Zenit žádné nebezpečí. Po následném zákroku Golovina na Kuzjajeva budou moci rozehrávat právě hráči vedoucího týmu tabulky.
     
    35
    Moskvané se mezitím s problémy prokombinovali na útočnou polovinu, ze které se znovu rychle vrátili až k vlastnímu brankáři Akinfejevovi.
     
    34
    Domácí středopolař se již vrátil do hry, i když viditelně pokulhává. Uvidíme, zda bolest rozchodí, nebo bude muset předčasně střídat.
     
    33
    Hlavní rozhodčí přerušil hru, aby nechal ošetřit ležícího Natcha, jenž si zřejmě ublížil při čistém obranném skluzu na rychle postupujícího Kokorina.
     
    32
    Další napomenutí žlutou kartu na sebe nenechalo dlouho čekat. Tentokrát je potrestán hostující obránce Mevlja, který uprostřed pole zastavil rozběhnutého Golovina.
     
    30
    Domácí tým dostává během první půlhodiny už čtvrtou žlutou kartu! Alexandr Kokorin se na poslední chvíli dostal před pomalejšího Alexeje Berezuckého a ten jednoznačně fauloval.
     
    29
    Ščennikovova akce po levém křídla byla zakončená centrem, ale po něm už hráli jen obránci Zenitu, kteří dostali míč alespoň do blízkosti půlící čáry.
     
    28
    Domácí defenziva poprvé zcela nezachytila útok Zenitu a hned z toho bylo nebezpečí. Po kolmé přihrávce na pravou stranu utekl Jerochin a ze strany oslovil Poloze, jehož střela bez přípravy však neměla potřebnou přesnost a ani Akinfejev zasahovat nemusel.
     
    27
    Aktivní Vitinho rozehrál na krátkou vzdálenost a sám odcentroval až po několika vteřinách. Přetažený pas vracel do ohně Vasilij Berezuckij, ale Lunev žádné střele čelit nemusel.
     
    26
    Natcho po dalším z hostujících faulů rozehrával z poloviny hřiště a vybral si Fernandese, jehož centr z levé strany odhlavičkoval Ivanovič na rohový kop.
     
    25
    Ani teď z toho nic nebylo kvůli faulu, kterým se provinil Jerochin. Ten ze souboje s Golovinem přešel k Wernbloomovi, kterého poslal k zemi nečistým zákrokem.
     
    24
    Petrohrad znovu vydržel na míči jen pár jednotek sekund, za což v tomto případě mohl útočný faul na Natcha. Hosté však dostávají další šanci a postupně se přibližují Akinfejevovi.
    23. Mammana hlavičkou vystrašil vlastního brankáře.
     
    23
    Vitinho si připravil míč třiatřicet metrů od branky. Místo střely pro změnu zvolil centr, který směřoval na obránce Mammanu. Ten předvedl perfektní hlavičku na vlastní bránu, nicméně Lunev dával pozor a zakončení vlastního spoluhráče zastavil.
     
    22
    Natcho narazil do zdi jménem Miha Mevlja. Jeho zákrok sudí posoudil jako faul, po kterém přichází na řadu další z poměrně velkého počtu domácích standardních situací.
     
    21
    Nesmírně šikovný Vitinho je tradičně hodně vidět. Nyní operoval na levé straně, kde se trošku unáhlil a nepřipravené pozice vystřelil zcela mimo plánovaný cíl.
     
    20
    Ojedinělý výpad Petrohradu zařídil sprintující Dmitrij Poloz, jenž sice přihrál přes Vasina, ale před Akinfejevem našel jen nohy bránících hráčů CSKA, kteří v úvodu zápasu moc práce nemají.
     
    19
    Bibras Natcho využil volného prostoru ve středu hřiště a pravačkou nakopl míč na Fernandese. Ten se sice odpoutal od obrany Zenitu, ale tak se stalo především díky odhalenému ofsajdu.
     
    18
    Ščennikov okradl o míč Ivanoviče v hodně nebezpečném prostoru, ze kterého to měl kousek do šestnáctky. V té domácí hráč upadl, ale o penaltový zákrok se rozhodně nejednalo. Následuje odkop Andreje Luneva.
     
    17
    Tentokrát exekutor rohového kopu přímo nacentroval do velkého vápna, avšak těžká hlavička Pontuse Wernblooma letěla hodně mimo Lunevovu bránu.
     
    16
    Standardní situace z pravé strany se bude opakovat. Vitinho zakombinoval s Golovinem, do čehož se vložil Criscito a vrátil míč za koncovou čáru.
     
    15
    Vitinho zakončoval ze svého pohledu k pravé tyči, jenže trefil hlavu Jerochina, od něhož šel míč na další rohový kop.
     
    14
    Vitinho byl vytlačen mimo pokutovému území, kde o něj zezadu zavadil Mammana a zapříčinil nebezpečný přímý kop v domácích prospěch!
     
    13
    Od prvních minut je zápas hodně vyhecovaný. Na hřišti jsou mezitím aktivnější hráči CSKA, kteří nyní mohou hrozit z vhazování Fernandese.
     
    11
    Kromě Fernandese dostal žlutou kartu už jenom Igor Akinfejev, který vysprintoval z vlastního vápna až na druhou polovinu, aby si důrazně popovídal s hlavním arbitrem.
     
    10
    Fernandes skluzem sundal Criscita před zraky hostujícího kouče, na kterého faulující hráč nepříčetně vystartoval a z toho vznikla menší mela, kterou sudí bude muset vyřešit žlutými kartami.
     
    9
    Rozhodčí zřejmě ukončili domácí akci kvůli útočnému faulu na Luneva, který je znovu ošetřován. Vypadá to na problémy s kolenem.
    8. Alexej Berezuckij (CSK)
     
    8
    Vitinho nakonec rozehrál rohy hned dva. Ve druhém případě posadil míč na hlavu Alexeje Berezuckého, jehož druhá hlavička už byla přesnější a Lunev musel reflexivně zasáhnout u pravé tyče!
     
    7
    Hostující brankář si při zákroku ublížil a musel být ošetřen. Vypadá to, že bude schopen pokračovat, a tak se vše chystá na rohový kop.
     
    6
    Jeden z domácích hráčů předvedl rychlý výpad a zleva přihrál do vápna Vitinhovi. Jeho pokus byl zablokován k mnohem volnějšímu Fernandesovi, který rovněž trefil obránce a Lunev měl co dělat, aby padající míč vyrazil pár centimetrů před brankovou čárou! Situaci mu možná zkomplikoval Mevlja, který mu dost překážel.
     
    5
    Nepříjemnost pro domácího obránce Viktora Vasina, jenž u středového kruhu fauloval Poloze za žlutou kartu a už od páté minuty si bude muset dávat velký pozor na své další zákroky.
     
    4
    Golovin chtěl zrychlit domácí postup do útoku a přímočaře se vydal kupředu. Zastavil ho až čistý obranný zákrok Emanuela Mammany.
     
    3
    První neúspěšné útočné snažení Petrohradu skončilo na hlavě zmíněného Alexeje Berezuckého, který dal malou domů Akinfejevovi a od něj začíná další akce CSKA.
     
    2
    Již ve druhé minutě Rozehrál Vitinho první rohový kop. Ten byl rozehrán k bližší tyči, kam přispěchal Alexej Berezuckij, ale jeho těžká hlavička letěla výrazně mimo hostujícího branku.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali domácí, kteří nastupují v modročervených dresech, zatímco hráči Zenitu budou hrát celí v bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Vasin, V. Berezuckij, A. Berezuckij – Mário Fernandes, Golovin, B. Natcho, Wernbloom, Ščennikov – Kučajev, Vitinho.
    Náhradníci: Pomazun – Gorďušenko, Čalov, Ignaševič, Chosonov, G. Milanov, Nababkin, Žamaletdinov.

    FK Zenit Petrohrad: Lunev – Ivanović, M. Mevlja, Mammana, Criscito (C) – Kuzjajev, Paredes, Jerochin, Rigoni – Poloz, Kokorin.
    Náhradníci: M. Keržakov, Lodygin – Aňukov, Dzjuba, Kranevitter, Noboa, Novoselcev, Šatov, Smolnikov, Terentěv, Žirkov.

    Rozhodčí: Vilkov – Berezněv, Nazarov.
     
    Vzájemné zápasy

    04.03.2017 CSKA – Zenit 0:0
    20.08.2016 Zenit – CSKA 1:1
    23.07.2016 CSKA – Zenit 0:1
    02.05.2016 CSKA – Zenit 1:4
    03.04.2016 Zenit – CSKA 2:0.

    *CSKA čeká na skalp svého rivala již od března 2014, od té doby jen třikrát remizovalo a pětkrát padlo.
     
    FK Zenit Petrohrad

    Další tradiční žhavý kandidát na zisk mistrovské trofeje se v létě přestěhoval na zbrusu nový stadion a ještě nedávno mohl být se svým počínáním nadmíru spokojen. Z posledních pěti ligových utkání však Zenit vyhrál jenom ve dvou případech, v těch zbylých jen remizovalo s Dinamem Moskva a poslední Machačkalou. Naposledy klub z Petrohradu dokonce poprvé v sezóně prohrál, navíc na domácím hřišti, kde jej překvapila Tula. I tak je Zenit s pouhými šesti inkasovanými góly na čele tabulky s dvoubodovým náskokem na druhý Lokomotiv.
     
    CSKA Moskva

    Od roku 2002 se stalo jen jednou, aby se tradiční armádní klub v konečné tabulce nejvyšší ruské soutěže nevměstnal mezi tři nejlepší. Právě na třetí pozici se CSKA nachází i aktuálně, kdy má za sebou třináct odehraných zápasů a na první místo ztrácí čtyři body. Moskvané klopýtli již šestkrát a mnohdy to byly ztráty neočekávané – jen bod získali s Uralem nebo Ufou, bez bodu pak odešli z domácího duelu s Grozným. Nečekaně se CSKA rozloučilo i s národním pohárem, když v osmifinále nestačilo na druholigový Kursk. Náplastí mu však byl postup do Ligy mistrů, ve které se s Basilejí a Benficou jistě popere o vstupenku do jarní fáze.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze šlágru čtrnáctého kola Premier Ligy. Od patnácti hodin a třiceti minut se můžeme těšit na souboj mezi domácím CSKA Moskva a hosty ze Zenitu Petrohrad!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Michal Břuchanský

    Branky:

    Karty:   5. Vasin (CSK), 11. Mário Fernandes (CSK), 11. Akinfejev (CSK), 30. A. Berezuckij (CSK), 66. Wernbloom (CSK), 66. B. Natcho (CSK) – 32. M. Mevlja (PET), 43. Rigoni (PET), 66. Dzjuba (PET), 66. Paredes (PET)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:7. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:17.
    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Vasin, V. Berezuckij, A. Berezuckij – Mário Fernandes, Golovin, B. Natcho (71. Gorďušenko), Wernbloom, Ščennikov – Kučajev, Vitinho (90. Žamaletdinov).
    Náhradníci: Pomazun – Gorďušenko, Čalov, Ignaševič, Chosonov, G. Milanov, Nababkin, Žamaletdinov.

    FK Zenit Petrohrad: Lunev (46. Lodygin) – Ivanović, M. Mevlja, Mammana, Criscito (C) – Kuzjajev, Paredes, Jerochin, Rigoni (70. Kranevitter) – Poloz (58. Dzjuba), Kokorin.
    Náhradníci: M. Keržakov, Lodygin – Aňukov, Dzjuba, Kranevitter, Noboa, Novoselcev, Šatov, Smolnikov, Terentěv, Žirkov.

    Rozhodčí: Vilkov – Berezněv, Nazarov

    Diváci: 26 137
    bahis siteleri