Ufa – Čeljabinsk 3:4 (0:3 po s.n.) | Kazaň – Magnitogorsk 4:0 (kon.) | Nižněkamsk – Jekatěrinburg 2:0 (kon.)
Soči – Toljatti 2:1 (po pr.)
konec
Ak Bars Kazaň
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Metallurg Magnitogorsk
Neděle 22.10.2017, 16:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:14 Jiří SEKÁČ - 4:0
     
    55:14
    Kazaň vstřelila branku!
    Krásnou kombinaci teď předvedl domácí tým. Malychin na modré čáře našel jemnou žabičkou Landera, který přenechal kotouč do tandemu JIŘÍMU SEKÁČOVI, který přesnou přízemní střelou k tyči přidává svůj druhý gól v zápase a celkově čtvrtý gól Kazaně. Asistence: Lander, Malychin.
    50:49 Nikita JAZKOV - 3:0
     
    50:49
    Kazaň vstřelila branku!
    A vypadá to, že je pro dnešek zřejmě hotovo. Magnitogorsk sice byl v útočném pásmu soupeře, ale svou vlastní chybou zapříčinil to, že se puku zmocnil Malychin, který dlouhým pasem uvolnil NIKITU JAZKOVA. Ten se řítil na Košečkina úplně sám. Přestože byl na poslední chvíli ještě faulován Schausem, tak gól stačil vsítit. Asistence: Malychin.
    26:42 Vladimir TKAČOV - 2:0
     
    26:42
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí trestají nedůraz hostů v pásmu. Celá akce vypadala velmi nenápadně. Kazaň dokázala vybojovat puk za bránou Košečkina, následně se ocitl na modré čáře volný Jarullin, který ještě stačil vybídnout VLADIMIRA TKAČOVA ke gólu. I přesto, že se jednalo o celkem velký úhel, tak dokázal ruský reprezentant skórovat. Asistence: Jarullin, Kllinkhammer.
    19:05 Jiří SEKÁČ - 1:0
     
    19:05
    Kazaň vstřelila branku!
    Při posledních vteřinách přesilovky totálně propadl na útočné modré čáře obránce Těreščenko a domácí se vydali do přečíslení, při kterém Lander posunul kotouč na JIŘÍHO SEKÁČE, a ten si se zakončením do bekhendu věděl rady. Poslal teda Kazaň do vedení v zápase. Asistence: Lander.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 20. Sekáč (Lander), 27. Tkačov (Jarullin, Klinkhammer), 51. Jazkov (Malychin), 56. Sekáč (Lander, Malychin)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Biljalov) – D. Musin, Ohtamaa, Jarullin, Markov, Tokranov, S. Zacharčuk, Sidorov – Svitov, Golubev, Archipov – M. Gluchov, Lander, Sekáč – Malychin, Jazkov, Lukojanov – Galijev, Kara, Tkačov – Klinkhammer.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – J. Birjukov, Pivcakin, Schaus, Dronov, Igošev, Děnisov, S. Těreščenko – Mozjakin, Jan Kovář, Kosov – Osala, I. Grigorenko, Ellison – Sirotkin, De. Kazionov, Kaletnik – Železkov, Timkin, Berestennikov – Švyrjov.

    Rozhodčí: Ravodin, Sidorenko – Dedyulya, Golyak
    thejrc.org