Tampa – Pittsburgh 7:1 (kon.) | Boston – Buffalo 4:5 (po pr.) | Columbus – Los Angeles 4:6 (kon.)
NY Islanders – San Jose 5:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 6:3 (kon.) | Washington – Florida 1:4 (kon.)
Dallas – Carolina 4:3 (kon.) | Arizona – Chicago 2:4 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:4 (kon.)
Vegas – St. Louis 3:2 (po pr.)
konec
Dallas Stars
4:3 (2:0, 2:1, 0:2)
Carolina Hurricanes
Neděle 22.10.2017, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:24 Jordan STAAL - 4:3
     
    55:24
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to bude ještě velice zajímavý konec utkání. Aho se snažil překonat Bishopa u jeho pravé tyče, ale tu si domácí brankář pohlídal, a tak to finský mladík zkusil objet a zasunout do prázdné klece. To se mu sice nepovedlo, ale naštěstí pro Canes skončil puk u JORDANA STAALA, jenž už dostal puk do prázdné brány Dallasu Asistence: Sebastian Aho, Elias Lindholm.
    45:32 Jeff SKINNER - 4:2
     
    45:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    Bishop nedokázal udržet puk ve své lapačce, když na něj od modré vystřelil Hanifin, čehož využil JEFF SKINNER, kterému se podařilo dostat puk za záda domácího brankáře. Asistence: Noah Hanifin, McGinn.
    39:50 Jeff SKINNER - 4:1
     
    39:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    A tak se Canes ještě dočkávají své první branky, když Methot udělal chybu v obranném pásmu, když McGinn získal puk pro JEFFA SKINNERA, kterému se následně podařilo překonat Bishopa. Asistence: McGinn.
    27:46 Tyler PITLICK - 4:0
     
    27:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Roussel získal puk v rohu kluziště, odkud jej ihned přihrál před Darlinga TYLERU PITLICKOVI, jemuž se už podařilo procpat kotouč za záda hostujícího brankáře. Asistence: Antoine Roussel, Radek Faksa.
    25:25 Tyler SEGUIN - 3:0
     
    25:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Ihned po svém návratu na ledovou plochu se TYLER SEGUIN dostal do útoku, kde nakonec vystřelil z levého kruhu a jeho pokus skončil přesně v růžku hostující klece. Asistence: Mattias Janmark, Esa Lindell.
    18:28 Tyler PITLICK - 2:0
     
    18:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácím vyšel jejich protiútok na jedničku, když Hamhuisovu střelu vyrazil Darling jen před sebe, kam dojel TYLER PITLICK, kterému se následně podařilo doklepnout puk do brány Canes. Asistence: Radek Faksa, Dan Hamhuis.
    07:58 Jamie BENN - 1:0
     
    07:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Johns nahrál puk do středního pásma Radulovovi, který následně v útočné třetině přenechal kotouč JAMIE BENNOVI, jenž využil obránce, jako výbornou clonu a následně poslal puk ke vzdálenější tyči hostující klece. Asistence: Alexander Radulov, Stephen Johns.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 8. Ja. Benn (Radulov, Johns), 19. Pitlick (Faksa, Hamhuis), 26. Seguin (Janmark, Lindell), 28. Pitlick (Roussel, Faksa) – 40. Skinner (B. McGinn), 46. Skinner (Hanifin, B. McGinn), 56. J. Staal (Aho, E. Lindholm)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – J. Klingberg, Methot, Lindell, Honka, Hamhuis, Johns – Ja. Benn, Seguin, Radulov – D. Shore, Janmark, Spezza – Elie, Hanzal, B. Ritchie – Roussel, Faksa, Pitlick.
    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Slavin, Pesce, Faulk, Hanifin, H. Fleury, T. van Riemsdyk – T. Teräväinen, J. Staal, Williams – Aho, V. Rask, E. Lindholm – Skinner, D. Ryan, B. McGinn – Nordström, Krüger, Kuokkanen.
    thejrc.org