Tampa – Pittsburgh 7:1 (kon.) | Boston – Buffalo 4:5 (po pr.) | Columbus – Los Angeles 4:6 (kon.)
NY Islanders – San Jose 5:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 6:3 (kon.) | Washington – Florida 1:4 (kon.)
Dallas – Carolina 4:3 (kon.) | Arizona – Chicago 2:4 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:4 (kon.)
Vegas – St. Louis 3:2 (po pr.)
konec
Arizona Coyotes
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Chicago Blackhawks
Neděle 22.10.2017, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Tommy WINGELS - 2:4
     
    59:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je pravděpodobně rozhodnuto. Domácí neudrželi pásmo, k puku se dostal TOMMY WINGELS a zleva poslal puk do opuštěné branky. Dal svůj první gól v této sezóně a upravil na 2:4. Asistence: Lance Bouma, Duncan Keith.
    55:36 Lance BOUMA - 2:3
     
    55:36
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Možná zlomový okamžik utkání. Po Keithově střele od modré přišla Wingelsova teč, kterou před gólmanem zpracoval LANCE BOUMA, bleskově se s pukem otočil a zasunul jej za Domingueho – 2:3! Asistence: Tommy Wingels, Duncan Keith.
    38:14 Clayton KELLER - 2:2
     
    38:14
    Arizona právě vstřelila branku!
    Opět máme vyrovnáno. Po buly v pásmu Chicaga nejprve přišla Domiho neúspěšná střela, k puku se pak ale dostal CLAYTON KELLER a jeho dorážka skončila pod horní tyčkou. Asistence: Max Domi.
    31:32 Patrick KANE - 1:2
     
    31:32
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí sice byli v útoku a ke střele se dostal Demers, jenže ta byla sražena a najednou tu byl brejk Chicaga. Do něj se dostal PATRICK KANE a své sólo zakončil střelou mezi Domingueho betony. Asistence: Jonathan Toews.
    08:48 Richard PÁNIK - 1:1
     
    08:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využitá, stav je vyrovnán. Z modré si na vrchol kruhu sjel Toews, Domingue jeho pokus nedokázal úplně zkrotit a RICHARD PÁNIK tak mohl zblízka dorážet. Puk se pomaličku došoural za brankovou čáru a je to 1:1! Asistence: Jonathan Toews, Brent Seabrook.
    07:47 Christian FISCHER - 1:0
     
    07:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Udeřilo ale na druhé straně! Po rychlém vyhození se po pravé straně dostal do šance CHRISTIAN FISCHER a svou střelou po ledě propasíroval puk přes Crawforda za brankovou čáru. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Nick Cousins.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 8. Fischer (Ekman-Larsson, Cousins), 39. Keller (Domi) – 9. Pánik (J. Toews, Seabrook), 32. P. Kane (J. Toews), 56. Bouma (Wingels, Keith), 59. Wingels (Bouma, Keith)


    Arizona Coyotes: Domingue (Hill) – Demers, Ekman-Larsson (A), Goligoski, Hjalmarsson (A), L. Schenn, Connauton – Keller, Stepan (A), Domi – Rieder, Dvorak, Martinook – Fischer, Cousins, Duclair – Kempe, Rinaldo, Richardson.
    Chicago Blackhawks: Crawford (A. Forsberg) – Seabrook (A), Keith (A), Rutta, Forsling, C. Murphy, Oesterle – Pánik, J. Toews (C), Saad – P. Kane, Schmaltz, Hartman – DeBrincat, Anisimov, Sharp – Hayden, Wingels, Bouma.

    Rozhodčí: Charron, Hanson – Gawryletz, Rody

    Diváci: 13 777
    bahis siteleri