Zlín – Liberec 3:2 (po pr.) | Třinec – Jihlava 3:0 (kon.) | Chomutov – Pardubice 3:2 (kon.)
Olomouc – Plzeň 5:0 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 4:5 (1:3 po s.n.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 0:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 22.10.2017, 15:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:09 Michal VONDRKA - 3:2
     
    58:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je rána pro hosty, naopak domácí slaví! MICHAL VONDRKA dostal přihrávku zpoza branky na přední tyč, kde Ondřej Kacetl nebyl. Chomutovský kapitán si počkal a puk procpal do branky. Asistence: Dávid Skokan.
    48:35 Tomáš ROLINEK - 2:2
     
    48:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Až po konci přesilové hry se Pardubice prosazují a vyrovnávají podruhé v utkání! TOMÁŠ ROLINEK dostal přihrávku k pravé tyči, kde se neukvapil a puk nalepil pod víko. Asistence: Petr Čáslava a Jacob Cardwell.
    36:20 Juraj VALACH - 2:1
     
    36:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tři vteřiny před koncem početní výhody ovšem Piráti skórují a podruhé v utkání vedou! JURAJ VALACH dostal opět nabito na modrou čáru, kde pořádně napřáhl a nachytal Kacetla na přední tyčce. Asistence: Tomáš Slovák a Petr Koblasa.
    29:46 Matěj BERAN - 1:1
     
    29:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní to už neplatí, aktivita Pardubic brankou prostě skončit musela! Nahození od modré čáry po ledě tečoval parádně do protipohybu chomutovského brankáře MATĚJ BERAN! Asistence: Jan Starý a Jacob Cardwell.
    24:56 Michal VONDRKA - 1:0
     
    24:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní se ale již Piráti dočkali a vedou 1:0! MICHAL VONDRKA vyjel z vlastní třetiny a předal kotouč na levou stranu Tomáši Slovákovi. Ten si na chomutovského kapitána počkal, poslal mu žabičku a Vondrka technickou střelou pod víko skóroval. Asistence: Tomáš Slovák.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 25. Vondrka (Slovák), 37. Valach (Slovák, Koblasa), 59. Vondrka (Skokan) – 30. Beran (Starý, Cardwell), 49. Rolinek (Čáslava, Cardwell)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (J. Laco) – Mrázek, Flemming, Grman, Valach, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Tomica, Huml, V. Tomeček – Sklenář, V. Růžička, Vondrka – Poletín, Skokan, Lauko – Koblasa, Chlouba, J. Havel.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Martin Růžička) – Cardwell, Wishart, Mojžíš, Čáslava, Holland, Trončinský – Tomášek, Marosz, Treille – Quenneville, Bojko, Perret – Vondráček, Dušek, Rolinek – Beran, Poulíček, Starý.

    Rozhodčí: Šír, Svoboda – Ondráček, Klouček.
    thejrc.org