Zlín – Liberec 3:2 (po pr.) | Třinec – Jihlava 3:0 (kon.) | Chomutov – Pardubice 3:2 (kon.)
Olomouc – Plzeň 5:0 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 4:5 (1:3 po s.n.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 0:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Neděle 22.10.2017, 17:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:26 David ŠKŮREK - 5:0
     
    58:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak přece jen přichází další branka! Po kompletním rozebrání plzeňské obrany se dostal ke střele ze úhlu DAVID ŠKŮREK, jenž si už prázdný prostor v soupeřově bráně našel. Svoboda po mnoha předchozích zákrocích se už do správného postoje nedostal. Asistence: Jan Knotek.
    55:15 David OSTŘÍŽEK - 4:0
     
    55:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se dočkají čtvrté branky! Po fatálu brankáe Svobody, který nahrál přímo na hůl Strapáče, se dostal na hranici brankoviště k puku DAVID OSTŘÍŽEK, jenž se po krátké úvaze a rozmyšlení postaral o přesnou ránu do šibenice. Plzeňský golman už moc šancí na úspěšný zákrok nedostal. Asistence: Petr Strapáč.
    27:52 František SKLADANÝ - 3:0
     
    27:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla individuální akce par excellence! FRANTIŠEK SKLADANÝ se nejprve vydal na samostatný únik, ve kterém ho ovšem vyhnali plzeňští beci za branku. Po malé chvilce se však díky nepřehledné situaci odrazil puk právě k němu, čehož využil k přesné střele k tyči. Svoboda už se nestačil přesunout. Asistence: Vilém Burian.
    18:19 Jan KÁŇA - 2:0
     
    18:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté dostávají další ránu. Po rychlém přečíslení po pravém křídle se dostal už v útočném pásmu ke zpětnému pasu Holec, jehož nabídka našla přesně hůl JANA KÁNI. Forvard, který si dnes zapisuje první start za Kohouty po administrativním dokončení hostování, se trefil přesně nad vyrážečku Svobody. Pětadvacetiletý hokejista tak zažívá premiéru jako hrom! Asistence: Miroslav Holec.
    12:52 David ŠKŮREK - 1:0
     
    12:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí využívají dvojnásobnou přesilovku! Po dlouhém dobývání Svobodovy branky se nakonec prosadila rána z velké vzdálenosti z hole DAVIDA ŠKŮRKA, když se mu podařilo dostat puk přes několikanásobnou clonu na brankovišti. Plzeňští beci už navíc nestačili střelce vystínovat jako několikrát v předchozích případech. Asistence: Martin Vyrůbalík, Jan Eberle.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 13. Škůrek (Vyrůbalík, Eberle), 19. J. Káňa (Holec), 28. Skladaný (Burian), 56. Ostřížek (Strapáč), 59. Škůrek (J. Knotek)


    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Škůrek (C), Vyrůbalík, Houdek, Ondrušek (A), J. Galvas, L. Galvas, Staněk – Eberle, J. Knotek (A), Laš – Skladaný, Sundher, Burian – Ostřížek, Mráz, Strapáč – J. Káňa, Herman, Holec.
    HC Škoda Plzeň: M. Svoboda (Sochůrek) – Jones, Moravčík, D. Sklenička, Kindl, Čerešňák, Kvasnička – Gulaš (C), Mertl, D. Kubalík (A) – Indrák (A), Preisinger, Stach – Straka, Kracík, Schleiss – Hollweg, Kodýtek, Vracovský.

    Rozhodčí: Hejduk, Petružálek – Barvíř, Blümel

    Diváci: 4507
    bahis siteleri