Brno – Slovácko 4:2 (kon.) | Jihlava – Ostrava 4:1 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
4:2 (3:0)
1.FC Slovácko
Pondělí 23.10.2017, 11:05 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • Juniorská liga – Morava • 11. kolo
Předzápasové kurzy
    79. KRULA - 4:2
     
    79
    Brno právě vstřelilo branku!
    Navíc přichází čtvrtý direkt Brna, který dost možná rozhoduje o vítězí duelu! Střídající Jambor se z pravé strany protáhl kolem dvou hráčů do vápna, kde ještě přisunul balón zcela volnému FILIPU KRULOVI, na jehož ránu z první k bližší tyči si Trmal sáhl, ale míči v cestě do branky nezabránil – 4:2!
    62. KUBALA - 3:2
     
    62
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Hosté podruhé snižují a je zaděláno na drama! Po chybě ve středu hřiště se fotbalisté Slovácka vydali do akce 3 na 4. Z levé strany se k míči dostal Ťok, který parádně kolem celé obranné linie odcentroval na penaltu přesně na nohu FILIPA KUBALY a ten v těžké pozici dokázal míč lobnout nad padajícího Flodera! Hostující střelec byl ještě dohrán Šustrem ve skluzu, a tak po gólové situaci zůstal v bolesti ležet na brankové čáře – 3:2!
    51. POSPÍŠIL - 3:1
     
    51
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    A nakonec to přináší kýžené ovoce, je sníženo! Kubala si u brankové čáry z pravé strany povodil Gáče, kterého jednoduše obešel. Poté kolem brankáře narýsoval přesnou kolmici na zadní tyč, kam si naběhl úplně volný KRYŠTOF POSPÍŠIL a z bezprostřední blízkosti naprosto snadnou dorážkou před úplně prázdnou brankou rozvlnil síť – 3:1!
    23. GÁČ - 3:0
     
    23
    Brno právě vstřelilo branku!
    Z něj navíc pramení třetí branka domácích! Centru z pravé strany se ujal Janošek, který poslal na penaltu parádní prudký centr. Trmal vyběhl z branky, ale celou situaci podskočil a míč přistál přesně na hlavě za ním vyskakujícího DAVIDA GÁČE, jenž pohodlně poslal balón do úplně prázdné branky – 3:0!
    18. JANOŠEK - 2:0
     
    18
    Brno právě vstřelilo branku!
    A domácí svůj náskok pochopitelně navyšují! K penaltě se postavil DOMINIK JANOŠEK, který vsadil na razanci, a nutno dodat, že měl pořádnou kliku, neboť jeho přízemní pokus Trmal vystihl, ale míč mu podjel pod tělem do sítě – 2:0!
     
    2
    Brno právě vstřelilo branku!
    Tak to je snový úvod domácích, kteří jsou hned ve druhé minutě do vedení! Na pravé straně se vydal dopředu Franco Gomes, míč si navedl na střed, ale jeho pas na Přichystala obrana hostů zablokoval. Balón se odrazil přesně na střed k DOMINIKU JANOŠKOVI, jehož prudká tečovaná rána se odrazila od jednoho ze soupeřů mimo dosah Trmala a o tyč zapadla přesně do sítě – 1:0!

    Daniel Kinc

    Branky: 2. Janošek, 18. Janošek (pen.), 23. Gáč, 79. Krula – 51. Pospíšil, 62. Kubala

    Karty:   71. Gomes (BNO) – 58. Ťok (SLO)

    Neproměněná penalta: 90. Krejčí (BNO), brankář Trmal zneškodnil


    FC Zbrojovka Brno: Floder – Franco Gomes, Zukal (C), Gáč (54. Obůrka), Hykš, Pachlopník, Šustr, Janošek (59. Krejčí), Kroutil (72. Jambor), M. Vintr (35. Krula), Přichystal.
    Náhradníci: Mrázek – Krula, Krejčí, Obůrka, Svensson, Jambor.

    1.FC Slovácko: Trmal – Flasar, Suchý, Tkáč, Hani, Hellebrand, Křivánek (C), Ťok, Kubala, Pospíšili, Yu.
    Náhradníci: Trčka – Čajka, Pernica, Rožek, Minx.

    Rozhodčí: Vojkovský – Boček, Hájek

    Diváci: 48
    ocianews.com