Detroit – Vancouver 1:4 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
1:4 (1:1, 0:3, 0:0)
Vancouver Canucks
Pondělí 23.10.2017, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:35 Jake VIRTANEN - 1:4
     
    39:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    V poslední minutě druhé třetiny přidávají Canucks čtvrtou branku! D. Sedin přihrál při situaci 2 na 1 na JAKA VIRTANENA. Jeho první pokus ještě gólem neskončil, útočník hostů se ale dostal ještě k dorážce a ta už pak byla úspěšná. Virtanenův první gól v tomto ročníku, celkově jeho osmý v NHL! Asistence: Daniel Sedin.
    33:39 Sven BÄRTSCHI - 1:3
     
    33:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A Canucks odskakují soupeři na rozdíl dvou branek! Špatnou rozehrávku Ouelleta zachytil upravého mantinelu SVEN BÄRTSCHI, jeho následná střela z mezikruží pak propadla Howardovi mezi vyrážečkou a betonem. Švýcarský útočník se prosazuje podruhé v utkání, 3:1 pro Vancouver! Asistence: Alexandr Burmistrov.
    28:29 Derek DORSETT - 1:2
     
    28:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají znovu do vedení! DEREK DORSETT dostal přihrávku od levého mantinelu do samostatného úniku, následnou střelou pak překonává se štěstím brankáře Howarda. Rodák z Kindersley má v posledních zápasech výbornou formu – nyní přidává svou pátou branku v sezoně, 2:1 pro Canucks! Asistence: Bo Horvat, Derrick Pouliot.
    18:28 Anthony MANTHA - 1:1
     
    18:28
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Nyquist po překročení modré čáry přihrál doleva na ANTHONYHO MANTHU a jeho střela z levého kruhu pro vhazování zapadla přesně pod horní tyč Markströmovy branky. Pro třiadvacetiletého Kanaďana je to čtvrtá trefa, osmý bod v sezoně, 1:1! Asistence: Gustav Nyquist, Mike Green.
    14:34 Sven BÄRTSCHI - 0:1
     
    14:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks otevírají skóre tohoto zápasu! Horvat našel před brankou volného SVENA BÄRTSCHIHO, ten si posunul kotouč na bekhend a poté jej poslal za záda Howarda. Bärtschi se zapisuje letos poprvé mezi střelce, 1:0 pro Canucks! Asistence: Bo Horvat, Brock Boeser.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 19. Mantha (Nyquist, Green) – 15. Bärtschi (Horvat, Boeser), 29. Dorsett (Horvat, D. Pouliot), 34. Bärtschi (Burmistrov), 40. Virtanen (D. Sedin)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Ericsson, Daley, Kronwall (A), Green, Ouellet, Jensen – Mantha, Zetterberg (C), Nyquist – Abdelkader (A), D. Larkin, Tatar – Helm, Nielsen, Frk – S. Wilson, Glendening, Witkowski.
    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – B. Hutton, Ch. Tanev (A), Del Zotto, Stecher, D. Pouliot, Gudbranson – M. Granlund, B. Sutter, Dorsett – Bärtschi, Horvat, Boeser – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Virtanen – Gagner, Burmistrov, Vanek.

    Rozhodčí: Brad Watson, Tom Kowal – Steve Barton, Scott Driscoll

    Diváci: 19 515
    thejrc.org