Toronto – Los Angeles 3:2 (kon.) | NY Rangers – San Jose 1:4 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Los Angeles Kings
Úterý 24.10.2017, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:19 Trevor LEWIS - 3:2
     
    52:19
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se vracejí do hry ve vlastním oslabení! Zajcev nahrával na modrou Morganovi Riellymu, kterému však kotouč odskočil z hole přímo do jízdy TREVORA LEWISE. Ten se dostal do samostatného úniku a po rychlém zamíchání zasunul puk z forhendu za Andersena – 3:2. Bez asistence.
    42:54 Patrick MARLEAU - 3:1
     
    42:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácím to nakonec vadit nemusí, o chvíli později totiž dávají již platný gól! Nahození Morgana Riellyho od modré čáry sklepl ze vzduchu za Quickova záda clonící PATRICK MARLEAU. Rozhodčí ještě zkonzultoval s video centrálou, zda se nejednalo o vysokou hůl a poté branku uznal. Asistence: Morgan Rielly a Nazem Kadri.
    35:41 Adrian KEMPE - 2:1
     
    35:41
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se o 57 sekund později vracejí zpět do hry! Drew Doughty založil přihrávkou na Trevora Lewise přečíslení 3 na 2. Ten puk posunul na pravou stranu k ADRIANOVI KEMPEMU, jenž zamířil nad Andersonovu vyrážečku. Asistence: Trevor Lewis a Drew Doughty.
    34:44 Tyler BOZAK - 2:0
     
    34:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku bleskově, stačilo jim k tomu 8 sekund! Po buly se dostal ke kotouči Marner, který ho nahrál na zadní tyč Jamesovi van Riemsdykovi. Ten ho posunul na TYLERA BOZAKA, jenž kotouč dotlačil za bezmocného Quicka – 2:0. Asistence: James van Riemsdyk a Mitchell Marner.
    05:46 Další pohled na gól Matta Martina.

    05:46 Matt MARTIN - 1:0
     
    05:46
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Skvělou práci odvedl Mitchell Marner, který s pukem vlétl do útočné třetiny, v rychlosti objel branku a nahrával kotouč před ni svým spoluhráčům. Puk se odrazil k Romanovi Polákovi, jehož střelu ještě tečoval mezi betony povyjetého Jonathana Quicka MATT MARTIN. Hosté zkoušeli coach's challenge, ale Martinovo počínání vůči Quickovi bylo v pořádku. Asistence: Roman Polák a Mitchell Marner.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 6. M. Martin (R. Polák, Marner), 35. Bozak (J. van Riemsdyk, Marner), 43. Marleau (Rielly, Kadri) – 36. Kempe (Lewis, Doughty), 53. Lewis


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Borgman, R. Polák – W. Nylander, Matthews, Hyman – Co. Brown (A), Bozak, J. van Riemsdyk (A) – Komarov, Kadri, Marleau – Marner, D. Moore, M. Martin.
    Los Angeles Kings: Quick (19. Kuemper) – Doughty (A), Forbort, Martinez, Muzzin, Folin, Fantenberg – D. Brown (A), Kopitar (C), Iafallo – Toffoli, N. Shore, Pearson – Lewis, Kempe, Cammalleri – Dowd, Laich, Andreoff.

    Rozhodčí: Kozari, Hebert – Driscoll, Brisebois

    Diváci: 19235
    thejrc.org