Toronto – Los Angeles 3:2 (kon.) | NY Rangers – San Jose 1:4 (kon.)
konec
New York Rangers
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
San Jose Sharks
Úterý 24.10.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:23 Mika ZIBANEJAD - 1:4
     
    44:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    MIKA ZIBANEJAD střelou z levého kruhu pro vhazování propálil Martina Jonese a je jasné, že brankář San Jose už čisté konto neudrží! Chytá ovšem stále skvěle. Asistence: Pavel Bučněvič.
    42:51 Melker KARLSSON - 0:4
     
    42:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Henrik Lundqvist vyjel za bránu, aby zastavil nahození Sharks, což se mu sice podařilo, jenže Logan Couture se rychle vydal za ním a puk mu sebral. Poté následovala rychlá přihrávka před brankoviště, kde MELKER KARLSSON zkrotil v tísni neposedný kotouč a z blízkosti ho poslal do prázdné sítě! Chyba! Asistence: Logan Couture.
    39:22 Joonas DONSKOI - 0:3
     
    39:22
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JOONAS DONSKOI po přihrávce Joea Thorntona, který vyhrál po chybné přihrávce Rangers na pravé straně útočného pásma před boxem časoměřičů důležitý souboj, šlápl do pedálů a marně stíhán z levého kruhu pro vhazování nádhernou střelou zápěstím poslal puk o vzdálenější pravou tyč do brány! Obrovská facka pro NYR. Asistence: Joe Thornton a Joe Pavelski.
    12:45 Tim HEED - 0:2
     
    12:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Rangers nevyužili dvě přesilové hry a vzápětí za to byli potrestáni, když se po střele z ostrého úhlu na pravém křídle prosadil TIM HEED! Nováček v dresu San Jose na pravé straně rychle zavezl puk do útočného pásma a jeho nahození z ostrého úhlu překvapivě mezi betony klečícího Henrika Lundqvista prošlo do brány. Tim Heed vstřelil svůj první gól v NHL – 2:0. Asistence: Tomáš Hertl a Marc-Édouard Vlasic.
    01:56 Logan COUTURE - 0:1
     
    01:56
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks na útočné modré čáře během poskytnuté výhody rychle rozpohybovali puk a LOGAN COUTURE před vrcholem pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která nad levým betonem Henrika Lundqvista zamířila k přední pravé tyči! Sharks vedou v Madison Square Garden rychle 1:0. Asistence: Brent Burns a Mikkel Bødker.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 45. Zibanejad (Bučněvič) – 2. Couture (Burns, Bødker), 13. Heed (Hertl, Vlasic), 40. Donskoi (J. Thornton, Pavelski), 43. M. Karlsson (Couture)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – McDonagh (C), Br. Smith, M. Staal (A), Shattenkirk, Skjei, Holden, DeAngelo – Rick Nash (A), Zibanejad, Zuccarello – Vesey, K. Hayes, Fast – Kreider, Desharnais, J. T. Miller – Grabner, Bučněvič. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – J. Ryan, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Heed – Labanc, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Hertl, Couture (A), M. Karlsson – Donskoi, Tierney, Bødker – Goodrow, Carpenter, J. Ward. Hlavní trenér: Martin Jones.

    Rozhodčí: Evgeny Romasko, Chris Rooney. Čároví: Steve Miller, Andrew Smith

    Diváci: 18006
    thejrc.org