Třinec – Vítkovice 3:4 (kon.) | Sparta – Plzeň 0:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
0:2 (0:2, 0:0, 0:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 24.10.2017, 18:20 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    16:30 Petr STRAKA - 0:2
     
    16:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Trma vrma a Sparta musí lovit další puk z branky. Petr Kalina nastřelil u modré čáry puk jen do hostujícího Straky, který se prodral do pásma a vypálil na Aittokallia z úhlu. Gólman si však nevšiml, že puk zůstal ležet těsně před ním. Kapitán Forman si pak kotouč jednoruč – ve snaze dostat jej pod výstroj brankáře – nechtěně propasíroval za vlastního gólmana. Gól je připsán PETRU STRAKOVI. Bez asistence.
    09:59 Jan SCHLEISS - 0:1
     
    09:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hned první vážnější střela končí gólem v síti Aittokallia! JAN SCHLEISS měl puk na pravém kruhu a než aby něco vymýšlel, prostě ho napálil na vzdálenější tyč. Finský brankář byl na ránu k tyči krátký a Plzeň se ujímá vedení. Asistence: Tomáš Mertl a Lukáš Kaňák.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 10. Schleiss (Mertl, L. Kaňák), 17. Straka


    HC Sparta Praha: Aittokallio (21. Honzík) – T. Pavelka, Tomáš Dvořák, Kalina, Mikuš, Piskáček, Švrček, Nedomlel – Forman (C), Pech, Smejkal – Kudrna, P. Vrána (A), Uher – Říčka, Klimek, Reichenberg – Kumstát (A), Rousek, Saponari.
    HC Škoda Plzeň: M. Svoboda (Sochůrek) – J. Kindl, Čerešňák, D. Sklenička, Jones, Moravčík, L. Kaňák, Kvasnička – Schleiss, Mertl, Gulaš (C) – D. Kubalík (A), Stach, Indrák (A) – Straka, Kracík, M. Chalupa – Kodýtek, Preisinger, Hollweg.

    Rozhodčí: Hribik, Hradil – Hynek, Zíka

    Diváci: 9 058
    thejrc.org