Jokerit – Barys 2:3 (po pr.) | N.Novgorod – Chanty-Mansijsk 1:2 (0:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Minsk 4:1 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Novosibirsk 4:0 (kon.) | HC Slovan – Jaroslavl 2:3 (kon.)
konec
CSKA Moskva
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Středa 25.10.2017, 18:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:19 Valerij NIČUŠKIN - 4:1
     
    41:19
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácímu týmu se povedl skvěle vstup do třetí třetiny. Atuorem důležitého, a dost možná rozhodujícího gólu, se stal VALERIJ NIČUŠKIN. Bez asistence.
    31:02 Charles LINGLET - 3:1
     
    31:02
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak i hosté se konečně dočkali branky a už prohrávají jen o dva góly. Ne levý kruh dostal nabito CHARLES LINGLET a neomylně propálil Sorokina. Asistence: Vladimir Děnisov, Justin Fontaine.
    25:48 Michail GRIGORENKO - 3:0
     
    25:48
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A už je to 3:0. Na pravý kruh dostal přihrávku MICHAIL GRIGORENKO a nechal vyniknout svou střelu zápěstím. Trefil se přesně k pravé tyči branky Minsku a zařídil CSKA už pohodlné vedení. Asistence: Ivan Tělegin, Bogdan Kiselevič.
    23:38 Ivan TĚLEGIN - 2:0
     
    23:38
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Obrovskou hrubku udělal Ďukov a byl za ní potrestán. Nechal se v obranném pásmu obehrát IVANEM TĚLEGINEM a ten pak tváří v tvář uspěl proti Garjačevskichovi. Bez asistence.
    08:26 Alexandr POPOV - 1:0
     
    08:26
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hned svou první přesilovku v utkání dokázalo CSKA využít. Po pohledné a rychlé kombinaci se dostal puk na osu hřiště, kde stál ALEXANDR POPOV a propálil Garjačevskicha. Asistence: Kirill Petrov.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 9. Al. Popov (K. Petrov), 24. Tělegin, 26. Grigorenko (Tělegin, Kiselevič), 42. Ničuškin – 32. Linglet (Děnisov, Fontaine)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Kiselevič, Ožiganov, Marčenko, Nestěrov, Pašnin, Makjejev, Naumenkov, Blažijevskij – Al. Popov, K. Petrov, Ničuškin – Šumakov, Šalunov, Kaprizov – Tělegin, Grigorenko, Scott – Okulov, Světlakov, Kuzmenko.
    HC Dinamo Minsk: Garjačevskich (M. Karnauchov) – Děnisov, Gragnani, Ďukov, Korobov, Šinkevič, Chenkel, Znacharenko – Howden, Fontaine, Pavlovič – Skille, Matěruchin, Linglet – Drozd, Kitarov, A. Volkov – Kulakov, An. Stěpanov, Šarangovič – Bujnickij.
    thejrc.org