Jokerit – Barys 2:3 (po pr.) | N.Novgorod – Chanty-Mansijsk 1:2 (0:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Minsk 4:1 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Novosibirsk 4:0 (kon.) | HC Slovan – Jaroslavl 2:3 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Středa 25.10.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu ruská KHL a my v rámci ní budeme sledovat prostřednictvím tohoto online přenosu utkání mezi týmy HC Slovan Bratislava a Lokomotiv Jaroslavl. Pojďme si oba celky představit.
     
    HC Slovan Bratislava

    Domácí Slovan na tom zatím v nové sezóně není dobře. V tabulce Západní konference se hráči bratislavského celku nacházejí na předposlední, tedy dvanácté pozici se ziskem pětaadvaceti bodů. Z pětadvaceti odehraných utkání si Bratislavané připsali sedm výher a osmnáct proher ať už v základní hrací době či prodloužení nebo samostatných nájezdech. Z venkovního tripu, který čítal čtyři utkání, nepřivezli hráči Slovanu ani bod. V pondělí ale zabrali a tentokráte doma zahájili sérii utkání na svém stadionu zaslouženou výhrou 4:2 nad Dynamem Moskva. Dnes je čeká další těžký soupeř, a sice Jaroslavl.
    Lukáš Kašpar byl v utkání s moskevským Dynamem hodně vidět. Připsal si vůbec první dva góly v sezóně a dosáhl také na historický milník, když získal 250 bodů v KHL. A to vše proti svému bývalému zaměstnavateli.

     
    Lokomotiv Jaroslavl

    To hosté z Jaroslavle jsou na tom podstatně lépe. Jsou ve stejné konferenci na čtvrtém místě se ziskem dvaačtyřiceti bodů. Také hosté odehráli pětadvacet zápasů a dokázali si připsat čtrnáct výher a jedenáct proher v základní hrací době či prodloužení a nájezdech. Hráči Lokomotivu mají za sebou pondělní duel ve Finsku v Helsinkách, kde se střetli s místním Jokeritem, jenž letos drtí soupeře za soupeřem. A dokázali zvítězit těsně 4:3, takže si na venkovním tripu připsali velmi cenný skalp. Dnes nás tedy čeká zajímavý duel. Slovan zlepšil hru, hlavně se vyvaroval zbytečným vyloučením a to právě v pondělí přineslo kýžené ovoce. Nenechte si tento zápas rozhodně ujít.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se spolu letos v nové sezóně už utkaly. Bylo to na konci srpna a tehdy domácí Jaroslavl brala všechny tři body za výhru 5:1. Slovan má tedy svému soupeři co vracet.
     
    Československá stopa v utkání

    Jan Buchtele (SBA)
    Marek Mazanec (SBA)
    Jakub Štěpánek (SBA)
    Tomáš Voráček (SBA)
    Lukáš Kašpar (SBA)
    Radek Smoleňák (SBA)
    Tomáš Černý (SBA)
    Michal Řepík (SBA)

    Jakub Nakládal (JAR)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
    Do branky Slovanu se dnes znovu postaví Marek Mazanec.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Štěpánek) – Després, Ebert, Bačík, Meszároš (C), Švarný (A), T. Voráček, Sersen – Kašpar (A), Boychuk, Řepík – Hrnka, Viedenský, Co. Genoway – Bezúch, A. Šťastný, Skalický – Hecl, Sádecký, J. Mikúš.

    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Konovalov) – Kronwall (C), Nakládal, Ljubuškin, Koledov, Rafikov, Manuchov, Čerepanov – Romanov, Kontiola, Kozun – Mosaljov, Apalkov (A), Averin (A) – Polunin, Kraskovskij, Korškov – Lugin, Ivanov, Kadějkin – Alexejev.

    Rozhodčí: Kuljov, Fatějev – Ivanov, Strelcov.
     
    Oba celky už nastupují na ledovou plochu a utkání tak bude moci za malý okamžik začít. Předtím si ale ještě vyslechneme hymny obou zemí.
     
    Nyní už bratislavskou arénou zní hymna Ruské federace.
     
    A nyní už zní domácí hymna, tedy ta slovenská.
     
    Oficiality utkání jsou za námi, jdeme na to.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Po vhazování ve středním pásmu utekl kotouč do obranného pásma domácích, kde si ho převzala obrana Slovanu a zakládá tak první akci domácího celku.
     
    00:55
    Hrnka objel branku hostů, ale před Sudnicina se nedostal. Následně pak se hosté ujali kotouče a míří s ním před branku Marka Mazance.
     
    01:37
    Juraj Bezúch se dotkl kotouče a poté ho poslal na branku Jaroslavle. Před Sudnicinem ale byla připravena obrana, která mu pomohla.
     
    02:23
    Hned na to se vydali do útočného pásma hosté z Jaroslavle, ale jejich pobyt tam měl znovu jepičí život. U puku jsou tak znovu hráči Slovanu a míří s ním zpět před Sudnicina.
     
    03:07
    O kotouč za Mazancem bojovali o kotouč Apalkov s Averinem a dokázali ho získat na svou stranu. Poté si druhý jmenovaný nabruslil před Marka Mazance a vystřelil. Brankář Slovanu proti němu vytasil lapačku a poté hru přerušil.
     
    03:27
    Simon Després zachytil puk po stele jednoho z hostů a snažil se vysunout Lukáše Kašpara, který spěchal do útočného pásma, jeho zakončení ale chyběla přesnost.
     
    04:15
    Kozun se snažil prosmýknout obranou Slovanu do útočného pásma, ale obrana domácích ho tam nepustila. Znovu se pak domácí hráči dostali k puku, se kterým míří na opačnou stranu.
     
    05:09
    Juraj Mikúš dorážel na pravém kruhu střelu svého spoluhráče, ale Sudnicin byl na místě a kotouč po jeho střele vykopl levým betonem.
     
    05:39
    Boychuk se řítil na branku domácích a za cenu faulu ho zastavil Manuchov, který dostává dvě minuty za podražení a Slovan si tak zahraje jako první přesilovou hru.
     
    06:11
    Domácí už operují před hostující brankou a zamkli hosty v jejich obranném pásmu. Žádná ze střel ale mezi tři tyče zatím nezamířila.
     
    06:52
    Slovan právě vstřelil branku!
    A domácí hokejisté svou přesilovou hru využívají. ZACH BOYCHUK si sjel pro přihrávku do mezikruží a od Genowaye ji nakonec i dostal. Poté svou prudkou střelou švihem nedal Sudnicinovi vůbec žádnou šanci – 1:0. Slovan se tak ujímá vedení. Asistence: Colby Genoway.
    06:52 Zach BOYCHUK - 1:0
     
    06:52
    Hned na to přichází první komerční přestávka.
     
    08:07
    Hosté se se stavem, jaký svítí na ukazateli skóre, nesmířili a hned po inkasované brance se vydali do útoku, kde ale střela Apalkova zamířila jen vedle branky Marka Mazance.
     
    08:42
    Další slibná akce Slovanu, která se rozvíjela. Zmařilo ji ale postavení mimo hru a ta se tak stěhuje zpět do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    09:04
    Andrej Šťastný vyšťoural kotouč obránci hostů a poté se proháčkoval až před Sudnicina, jeho přízemní střela ale skončila jen na jeho levém betonu.
     
    09:44
    Aktivní hráči Slovanu neustávají ve svém nastaveném tempu a nyní znovu přečíslili hosty. Michal Řepík pak střílel z levé strany, ale bylo to jen do boční sítě branky Sudnicina.
     
    10:18
    Lugin střílel na Marka Mazance, ten sklapl své betony a raději pak po svém zákroku přerušil hru před dotírajícím útočníkem Lokomotivu Jaroslavl. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    10:28
    Domácí hráči napadali rozehrávku Lokomotivu, a to se jim vyplatilo. Získali znovu kotouč, se kterým se v obranném pásmu nezdržují a míří na opačnou stranu.
     
    11:09
    Andrej Meszároš se dostal do prostoru mezi kruhy a okamžitě napálil puk na branku hostů. Sudnicin ho ale zachytil na své hrudi a také on přerušuje hru. Vhazovat se bude také po jeho levé ruce.
     
    11:20
    Hráči Slovanu hrají velmi dobře jak v útoku tak i v obraně. Po dalším ubráněném útoku hostů se dostali na druhou stranu, kde znovu vyzkoušeli pozornost Sudnicina, který zase uspěl.
     
    12:08
    Další reklamní přestávka.
     
    12:39
    Od modré čáry pálil Jakub Nakládal, ale obrana Slovanu jeho střelu zastavila a domácí se tak vydávají znovu směr útočné pásmo hostujícího celku.
     
    13:16
    Na druhé straně si ale také obrana Lokomotivu poradila se střelou Sádeckého a hosté už spěchají před branku Marka Mazance.
     
    14:24
    Hosté nahodili na poslední chvíli puk do útočného pásma, ale nestihli ho dojet a u něho tak jsou znovu hráči domácího celku. Hosté střídají a Slovan se dere před branku Sudnicina.
     
    15:21
    Šťastný inkasuje dvě minuty za hákování a už sedí na trestné lavici. Přesilovku si tentokráte zahrají hosté z Lokomotivu Jaroslavl.
     
    16:01
    Hosté se uhnízdili v pásmu Slovanu, Polunin se dostal ke kotouči, vrátil ho na modrou čáru Nakládalovi, jenž svou střelou brankáře Mazance nepřekonal. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo.
     
    16:37
    Hrnka dostal přihrávku od Řepíka ve vlastním obranném pásmu a prvně jmenovaný pak posílá kotouč až před hostující branku.
     
    17:01
    Kozun pálil z vrcholu pravého kruhu na Marka Mazance a ten nastavil svou připravenou lapačku. Hru přerušil a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    17:21
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    17:49
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Marek Mazanec – 2 min., hákování). Trest odpyká Zach Boychuk.
     
    18:21
    Michal Řepík poslal puk až před branku hostů a čtveřice Slovanu tak mohla jít střídat.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:12
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A také hosté využívají svou početní výhodu a je tedy srovnáno. BRANDON KOZUN se napřáhl z vrcholu pravého kruhu a svou prudkou ránou nedal Mazancovi vůbec žádnou šanci – 1:1. Asistence: Staffan Kronwall.
    19:12 Brandon KOZUN - 1:1
     
    19:55
    Ještě jeden zákrok si připsal Marek Mazanec proti střele hostů a už se nic nestane. První třetina je tak už u úplného konce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. V ní se domácí dostali do vedení, když Zach Boychuk využil přesilovou hru. Domácí pak měli více ze hry a vypracovali si další šance, ale ty už v další branku nepřetavili. Naopak hosté také využili svou početní výhodu, v závěru první části hry Mazance propálil Brandon Kozun a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. Uvidíme, co nám přinese další část hry, která začne přibližně v 19:55.
     
    Střely na branku: 8 – 9
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:18
    Hosté se hned v úvodu druhé periody dostali do útočného pásma, kde ale svou střelou Mazance nepřekonali.
     
    20:47
    A další pobyt v pásmu Slovanu byl velmi nebezpečný. Z pravé strany střílel Daniil Apalkov, ale jeho rána končí znovu na pozorném Marku Mazancovi.
     
    21:54
    Sádecký zadovkou poslal puk na Švarného ve vlastním obranném pásmu a hned na to se pak hráči Slovanu vydali do útočného pásma.
     
    22:31
    Hecl z pravé strany vyslal střelu, kotouč poté dolétl až před Sudnicina, který si připisuje další přesný zákrok. V úvodních minutách druhé třetiny tak sledujeme útočnou hru, jako tomu bylo v první třetině.
     
    23:18
    Do prostoru mezi kruhy si sjel Pavel Koledov, jeho mohutný nápřah ale neskončil za zády Marka Mazance. Ten tak v krátkém sledu po sobě znovu drží svůj tým.
     
    23:58
    Voráček se snažil vysunout Sádeckého, tomu ale přihrávka nesedla. Kotouč tak nezachytil a rázem tak skončil další náznak šance na domácí straně.
     
    24:34
    Hosté opět zahrozili před Markem Mazancem, střela Kozuna ovšem zamířila jen vysoko nad jeho branku a u puku pro tuto chvíli budou zase hráči Slovanu Bratislava.
     
    25:19
    Ebert se snažil zakončovat z pravé strany, ale kotouč mu nesedl a ten tak doskákal před Sudnicina, který ho posílá hned na hokejky svých spoluhráčů.
     
    25:56
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté se poprvé v utkání ujímají vedení a strhávají ho tak na svou stranu. DANIIL APALKOV se dostal k odraženému kotouči v prostoru mezi kruhy a svou pohotovou střelou švihem nedal Mazancovi znovu vůbec žádnou šanci, když trefil jeho odkrytou klec – 1:2. Asistence: Ilja Ljubuškin a Denis Mosaljov.
    25:56 Daniil APALKOV - 1:2
     
    26:15
    Na řadě je další komerční pauza.
     
    27:15
    Brandon Kozun poslal přihrávku příliš vysoko, kotouč skončil na ochranné síti a sudí vykazují hru do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    27:29
    Nick Ebert vnikl do útočného pásma, ke střele se sice nedostal, nicméně domácí hráči budou v útočném pásmu pokračovat i nadále. Vhazovat se bude před Sudnicinem.
     
    27:41
    Andrej Meszároš se napřáhl kousek za modrou čárou a snažil se překonat Sudnicina, ten se ale nenechal a jeho ránu likviduje svojí lapačkou.
     
    28:11
    Lokomotiv se dopustil zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před brankáře Sudnicina. Domácí tak zadarmo získávají útočné pásmo.
     
    28:50
    Michal Řepík nabral rychlost, dostal se k puku před brankou hostů, objel ji, ale zasunout ho za záda Sudnicina se mu nepovedlo. Brankář hostů nastavil příložník a srovnání domácím nepovolil.
     
    29:42
    Tomáš Hrnka se snažil dostal za obranu hostů v útočném pásmu, ale ti ho vykázali do středu hřiště. Rázem je tak pryč další náznak akce Slovanu.
     
    30:02
    Rafikov sekl Hecla a je z toho vyloučení. Dostává dvě minuty za sekání a Slovan má šanci srovnat v přesilové hře.
     
    30:39
    Domácí už roztáhli v útočném pásmu přesilovkové rozestavení, Kašpar se pak dostal ke střele zblízka, kotouč má ale ve své moci Alexandr Sudnicin.
     
    30:54
    Hosté se osvobozují a posílají kotouč až před branku Marka Mazance. Pošetřili tak velmi cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    31:25
    A znovu neudrželi domácí hráči útočné pásmo a puk znovu letí až před domácí branku. Vypadá to vypadá, že hosté své oslabení už zvládnou.
     
    32:02
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    32:37
    Přichází další komerční přestávka.
     
    32:49
    Petri Kontiola se ocitl za brankou Slovanu, poté poslal kotouč před branku Kozunovi a druhý jmenovaný poslal svou střelu pouze do náruče Marka Mazance.
     
    33:39
    Hned na to se do útočného pásma dostali domácí hráči, Mikúš vybojoval v rohu kluziště kotouč, ale rázem o něj přišel. Ten zachytil Kronwall a posílá ho pryč z vlastního obranného pásma.
     
    34:48
    Pavel Kraskovskij dostal nabito těsně před Marka Mazance a okamžitě na něho vyslal prudkou střelu. Brankář Slovanu si ale připisuje další cenný zákrok.
     
    35:48
    Apalkov napřáhl na vrcholu pravého kruhu, jeho rána ale končí jen v náruči Marka Mazance. Ten hned posílá puk mezi své spoluhráče a nechává hru plynout.
     
    36:44
    Další šance hostů, kdy pálil před domácí brankou Denis Mosaljov a Mazanec se musel mít znovu ve svém brankovišti v pozoru.
     
    37:29
    Lukáš Kašpar střílel z pravé strany, jeho rána byla ještě tečována, ale obrana hostů byla na svém místě a zakročila tak v pravý čas.
     
    38:00
    Domácí hráči se nedokázali dostat před hostující brankou do zakončení a puk si pak převzali znovu agilní hosté, kterých je v posledních chvílích plné kluziště.
     
    38:14
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Tomáš Hrnka – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny. Hosté mají ponechanou výhodu, pokud se netrefí, bude následovat přesilová hra.
     
    39:26
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Andrej Šťastný – 2 min., sekání).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je minulostí. V něm hosté strhli vedení na svou stranu díky trefě Daniila Apalkova a podruhé do kabin se jim tak jde rozhodně lépe než domácímu celku. Ještě ale není nic ztraceno. Slovan má před sebou ještě dvacet minut na to, aby se zápasem ještě něco udělal. Třetí část hry začne přibližně ve 20:55.
     
    Střely na branku: 8 – 16
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:27
    Slovan se stále brání ve vlastním oslabení a Boychuk bojoval o kotouč v obranném pásmu. Nepovedlo se, hosté drží pásmo a neustále tlačí před Mazancem.
     
    41:02
    Až nyní se domácí osvobozují a posílají kotouč před Sudnicina.
     
    41:26
    Domácí hráči jsou už v plném počtu.
     
    41:55
    Alexejev se dostal do zakončení před brankou Slovanu, ale Marek Mazanec i za pomoci vlastní obrany neinkasoval. Hru pak domácí otáčejí na druhou stranu.
     
    42:49
    Colby Genoway pálil od modré čáry a Sudnicin si proti němu připsal další cenný zákrok. Jeho spoluhráči pak obratem míří před domácí branku.
     
    43:00
    Ivan Švarný střílel z levého kruhu a byla to dobrá střela. Sudnicin na ni ale dobře viděl a ukryl poté kotouč ve své lapačce. Následně pak hru přerušil.
     
    43:46
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Andrej Šťastný – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Ilja Ljubuškin – 2 min., hrubost).
     
    43:50
    Meszároš dostal nabito od Sersena a prvně jmenovaný pak střílel zblízka na Sudnicina, který opět drží svůj tým dalším přesným zákrokem.
     
    44:51
    Simon Després se protlačil podél levého mantinelu do útočného pásma a pokračoval dále. Jenže jeden z hostujících obránců ho připravil o kotouč.
     
    45:20
    Slovan právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. BORIS SÁDECKÝ se prosmýkl až před hostující branku a poslal si puk mezi nohy a poté se dostal do zakončení ala Tomáš Hertl – 2:2. Je srovnáno a Slovan tak stále živí naději na dnešní úspěch. Asistence: Colby Genoway.
    45:20 Boris SÁDECKÝ - 2:2
     
    47:18
    Lukáš Kašpar se snažil projít před domácí branku, ale zastavila ho pozorná hostující obrana.
     
    48:24
    Despres hledal přihrávkou Meszároše, ale ten na kotouč nedosáhl. Slovan má nyní menší tlak před brankou hostů, další brankou ho ale nepřetavil.
     
    48:56
    Kronwall střílel z levé strany a Mazance na poslední chvíli natáhl svou vyrážečku a jeho střelu tak zlikvidoval.
     
    49:59
    Řepík měl puk na hokejce, před branku pak sprintoval Lukáš Kašpar, ale ten na kotouč poté nedosáhl. Hosté si tak mohli před svým brankovištěm oddychnout.
     
    50:42
    Boris Sádecký se zmocnil kotouče a z prostoru mezi kruhy vystřelil, jeho rána ale byla zablokována obranou hostů, která kotouč poslala do ochranné sítě.
     
    52:06
    Michal Řepík pálil z levého kruhu, Sudnicin vyrazil puk pouze před sebe a následná dorážka Kašpara už končí v jeho moci.
     
    52:44
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Pavol Skalický – 2 min., vysoká hůl).
     
    52:44
    Pavol Skalický dostává dvě minuty za vysokou hůl a hosté tak mají k dispozici přesilovku a šanci jít zpět do vedení.
     
    53:05
    Petri Kontiola pálil na branku Slovanu, trefil ale jen obránce Bačíka, který hned kotouč posílá až před branku Alexandra Sudnicina.
     
    53:44
    Hosté mají tlak v přesilové hře, obrana Slovanu ale zatím velmi zodpovědně brání. Mazanec si pak připsal další zákrok a domácí si tak mohli pro tuto chvíli oddychnout.
     
    53:57
    Ivan Švarný po vyhraném buly poslal kotouč znovu až před Sudnicina a pošetřil tak cenné vteřiny z oslabení Slovanu Bratislava.
     
    54:38
    Rafikov netrefil puk ideálně mezi kruhy a poté se domácí hráči znovu osvobozují. A nyní asi naposledy vyhodili kotouč pryč z vlastního obranného pásma.
     
    54:44
    Skalický je na ledě a Slovan je tak kompletní.
     
    55:28
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté strhávají vedení zpět na svou stranu. Korškov objel branku a poté se snažil kotouč zasunout za záda Mazance, kotouč ale dostal na čepel PAVLA KRASKOVSKÉHO, jenž nastavil svoji hůl a překonal Mazance – 2:3. Asistence: Jegor Korškov a Pavel Koledov.
    55:28 Pavel KRASKOVSKIJ - 2:3
     
    55:28
    Dnešní utkání sleduje 7 554 diváků.
     
    57:36
    Domácí měli tlak před brankou hostů, ale srovnat se jim nepodařilo. Následně pak hru otáčejí hosté na druhou stranu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:19
    Oddechový čas si bere domácí lavička.
     
    58:19
    Branka Slovanu je prázdná. Domácí tak hrají powerplay a vhazovat se bude v útočném pásmu domácího celku.
     
    58:25
    Hosté zachytili kotouč, ale poslat pryč z pásma se jim ho nepodařilo poslat. Domácí tak svírají hosty v jejich vlastním obranném pásmu.
     
    59:07
    Znovu měli hosté šanci vyhodit kotouč, ale znovu byli nespěšní. Až nyní se to povedlo, ale prázdnou branku netrefili. Slovan tak ještě žije.
     
    59:50
    Domácí ještě vnikli do pásma hostů, ale Kašpar svou střelu poslal mimo tři tyče. Nyní už je jasné, že hosté o své vedení nepřijdou. Mají kotouč na svých holích a posílají ho do středního pásma.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Slovan nakonec remízu neubránil, hosté se v závěru třetí třetiny dostali do vedení zásluhou Pavla Kraskovského a svůj těsný náskok uhájili až do konce. Domácí tak nakonec zůstali bez jediného bodu.
     
    Střely na branku: 25 – 33
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Voráček (SBA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:53
    Michal Řepík (SBA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 20:26
    Lukáš Kašpar (SBA) 0+0, 3 střely, čas na ledě 19:13
    Marek Mazanec (SBA) 30 zákroků, 90,91%

    Jakub Nakládal (JAR) 0+0, 1 střela, čas na ledě 20:01
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:34:13)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Boychuk (Co. Genoway), 46. Sádecký (Co. Genoway) – 20. Kozun (Kronwall), 26. Apalkov (Ljubuškin, Mosaljov), 56. Kraskovskij (Korškov, Koledov)


    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Štěpánek) – Després, Ebert, Bačík, Meszároš (C), Švarný (A), T. Voráček, Sersen – Kašpar (A), Boychuk, Řepík – Hrnka, Viedenský, Co. Genoway – Bezúch, A. Šťastný, Skalický – Hecl, Sádecký, J. Mikúš.
    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Konovalov) – Kronwall (C), Nakládal, Ljubuškin, Koledov, Rafikov, Manuchov, Čerepanov – Romanov, Kontiola, Kozun – Mosaljov, Apalkov (A), Averin (A) – Polunin, Kraskovskij, Korškov – Lugin, Ivanov, Kadějkin – Alexejev.

    Rozhodčí: Kuljov, Fatějev – Ivanov, Strelcov

    Diváci: 7 554
    bahis siteleri