Carolina – Tampa 1:5 (kon.) | Pittsburgh – Edmonton 2:1 (po pr.) | NY Islanders – Arizona 5:3 (kon.)
Philadelphia – Anaheim 2:6 (kon.) | Buffalo – Detroit 1:0 (kon.) | Montreal – Florida 5:1 (kon.)
Ottawa – Los Angeles 2:3 (0:2 po s.n.) | Nashville – Calgary 2:3 (1:2 po s.n.) | Minnesota – Vancouver 0:1 (kon.)
Colorado – Dallas 5:3 (kon.) | Vegas – Chicago 4:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
2:6 (1:1, 0:3, 1:2)
Anaheim Ducks
Středa 25.10.2017, 01:05 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:49 Ondřej KAŠE - 2:6
     
    55:49
    Anaheim právě vstřelil branku!
    To ONDŘEJ KAŠE provedl parádně. Chomutovský odchovanec překonal Elliotta parádním blafákem do bekhendu, a přidal tak svou druhou trefu v zápase! Bez asistence.
    51:54 Sean COUTURIER - 2:5
     
    51:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se dočkali alespoň kosmetické úpravy skóre. Jakub Voráček objel branku Ducks a poté přenesl hru na levý kruh, kde číhal Travis Sanheim, který ještě vyšperkoval celou akci přihrávkou na SEANA COUTURIERA, jenž už měl úlohu snadnou! Jakub Voráček si díky asistenci připsal svůj 500. bod v NHL. Asistence: Travis Sanheim, Jakub Voráček.
    43:59 Ryan GETZLAF - 1:5
     
    43:59
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheimští přidávají pátý gól v řadě a zdá se, že nyní už je definitivně rozhodnuto. Perry zavezl kotouč do útočného pásma a poté ho přenechal RYANU GETZLAFOVI, jehož nenápadné nahození z ostrého úhlu propadlo Elliottovi mezi betony do sítě. Asistence: Corey Perry.
    38:17 Rickard RAKELL - 1:4
     
    38:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Má slova se nyní potvrdila, Ducks právě přidali další gól! Kapitán Ryan Getzlaf poslal puk do předbrankového prostoru, kde číhal RICKARD RAKELL a bez váhání poslal kotouč za záda přesouvajícího se Briana Elliotta. Asistence: Ryan Getzlaf a Corey Perry.
    30:03 Nick RITCHIE - 1:3
     
    30:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A už je to o dva góly, Ducks nakonec přesilovku využívají. Lindholm vypálil od modré a Elliott jeho střelu vyrazil jen před sebe, kde se nejrychleji zorientoval důrazný NICK RITCHIE a dostal touš do sítě! Asistence: Hampus Lindholm a Kevin Bieksa.
    25:40 Brandon MONTOUR - 1:2
     
    25:40
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Na začátku druhé třetiny se hostům podařilo otočit skóre v jejich prospěch. Kalle Kossila se skvěle zorientoval ve středním pásmu a posunul kotouč na rozjetého BRANDONA MONTOURA, který se procpal až do předbrankového prostoru a střelou pod břevno nedal Elliottovi šanci. Asistence: Kalle Kossila a Francois Beauchemin.
    18:22 Ondřej KAŠE - 1:1
     
    18:22
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Konecny u pravého hrazení laxním přístupem přišel o puk a Grant následně kotouč nahodil na branku. V prostoru před Elliottem se rychle zorientoval ONDŘEJ KAŠE a povedenou tečí usměrnil černou pryž do sítě! Asistence: Derek Grant.
    08:51 Sean COUTURIER - 1:0
     
    08:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení. Jakub Voráček ve středním pásmu obral soupeře o puk a přenechal ho Girouxovi, který poté vyslal do samostatného úniku SEANA COUTURIERA, jenž se tváří v tvář Gibsonovi nemýlil! Asistence: Claude Giroux a Jakub Voráček.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 9. Couturier (Giroux, Voráček), 52. Couturier (Sanheim, Voráček) – 19. O. Kaše (D. Grant), 26. Montour (Kossila, Beauchemin), 31. N. Ritchie (H. Lindholm, Bieksa), 39. Rakell (Getzlaf, Perry), 44. Getzlaf (Perry), 56. O. Kaše (TS)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Provorov, Hägg, Gudas, Gostisbehere, Sanheim, Manning – Giroux, Couturier, Voráček – Weal, Filppula, Simmonds – Lehterä, Patrick, Konecny – Laughton, M. Raffl, Weise.
    Anaheim Ducks: Gibson (Berra) – H. Lindholm, Manson, Beauchemin, Montour, Jaycob Megna, Bieksa – Rakell, Getzlaf, Perry – Cogliano, Vermette, Silfverberg – N. Ritchie, D. Grant, O. Kaše – Wagner, Kossila, L. Shaw.

    Rozhodčí: Romasko, O'Halloran – Smith, Miller
    thejrc.org