Carolina – Tampa 1:5 (kon.) | Pittsburgh – Edmonton 2:1 (po pr.) | NY Islanders – Arizona 5:3 (kon.)
Philadelphia – Anaheim 2:6 (kon.) | Buffalo – Detroit 1:0 (kon.) | Montreal – Florida 5:1 (kon.)
Ottawa – Los Angeles 2:3 (0:2 po s.n.) | Nashville – Calgary 2:3 (1:2 po s.n.) | Minnesota – Vancouver 0:1 (kon.)
Colorado – Dallas 5:3 (kon.) | Vegas – Chicago 4:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Vancouver Canucks
Středa 25.10.2017, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Mikael Granlund se po krásném přenesení hry ocitl v pravém kruhu v obrovské šanci, jenže střelou zápěstím minul bližší pravý horní roh brány! Poté zakázané uvolnění Vancouveru.
     
    59:41
    Derek Dorsett byl v souboji na obranné modré čáře pozdě a zezadu zahákoval Matta Dumbu. Hra 6 na 4!
     
    58:29
    Devan Dubnyk naskočil na střídačku a Minnesota zkouší vyrovnat během hry bez brankáře! Vancouver těsně vede nad Wild 1:0.
     
    54:48
    Eric Staal na levém křídle nabral rychlost, z úhlu ale Anderse Nilssona ani nadvakrát nepřekonal!
     
    54:35
    Jason Zucker se pustil po vyhození Canucks u střídaček do Dereka Dorsetta a přesně po uplynutí minuty z přesilové hry Minnesoty poslal svůj tým do čtyř – dvě minuty hrubost. Reklamní přestávka.
     
    53:35
    Alex Biega dostal dvě minuty za sekání a usedl na trestnou lavici. Wild mají velkou šanci vyrovnat.
     
    53:23
    Joel Eriksson Ek se na pravém křídle tak dlouho otáčel s pukem, až se odhodlal k překvapivé střele zápěstím, Anders Nilsson v blízkosti své levé tyče nedokázal puk přikrýt lapačkou a kotouč zůstal ve hře, jenže dorážející a předtím tečující Luke Kunin toho nedokázal využít!
    50:07 Jake VIRTANEN - 0:1
     
    50:07
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JAKE VIRTANEN se po své zablokované střele z levého kruhu pro vhazování dostal k dorážce a z mezikruží nad lapačkou bezmocného Devana Dubnyka zamířil do vzdálenějšího horního pravého brány! Vancouver vede nad Wild 1:0.
     
    49:35
    Jason Zucker přebruslil Michaela Dela Zotta v blízkosti levé tyče a po rychlém objetí brány se snažil puk zasunout do brány, jenže Anders Nilsson vleže kotouč zastavil levým betonem!
     
    44:05
    Thomas Vanek byl vyloučen na dvě minuty za sekání a následovat bude hra 4 na 4 s tím, že po návratu Justina Kloose na led začne zkrácená přesilová hra Minnesoty.
     
    43:39
    Daniel Sedin si v pravém kruhu srovnal puk na hůl a rychlou střelou zápěstím mířil do předního pravého horního rohu brány, Devan Dubnyk ale puk našel v lapačce! Skvělý reflexivní zákrok.
     
    43:19
    Justin Kloos fauloval za vlastní bránou Alexandra Burmistrova a dostal dvě minuty za držení.
     
    37:48
    Joel Eriksson Ek vypálil nebezpečně z úhlu na pravém křídle a Anders Nilsson měl obrovské problémy, nakonec ale vsedě zasahovat nemusel, protože mu pomohli spoluhráči!
     
    37:23
    Tyler Ennis se po zablokované střele zápěstím jeho spoluhráče ocitl v levém kruhu pro vhazování velmi slibné šanci, jenže bránu z úhlu prudkou ránou přestřelil! Hra byla přerušena.
     
    33:00
    Dnešní utkání sleduje 18694 diváků. Do konce druhé třetiny zbývá odehrát přesně 7 minut.
     
    30:02
    Wild se dostali v blízkosti pravé tyče ke střele z ostrého úhlu a puk zřejmě po teči jednoho z hráčů Canucks nebezpečně poletoval na úrovni horní tyče, Anders Nilsson byl ale pozorný a otravnou mouchu odehnal vyrážečkou!
     
    28:52
    Eric Staal po nádherné kolmé žabičce Chrise Stewarta z obranného pásma málem přebruslil v útočné třetině Bena Huttona, v souboji rameno na rameno ale neuspěl a celou situaci vyřešil Anders Nilsson, který rychle vyjel z brány proti puku a po jeho uklizení poté došlo ke srážce!
     
    22:39
    Henrik Sedin z levého rohu útočného pásma nahodil puk z nulového úhlu před bránu a Devan Dubnyk na přední tyči předvedl nepřesvědčivý zákrok, po kterém se kotouč nebezpečně pochyboval pod jeho tělem a Jake Virtanen se málem dostal k dorážce, brankář Wild ale dokázal včas zareagovat a pravou rukou vleže puk zametl na brankové čáře pod své tělo!
    21:38 Devan Dubnyk a jeho fantastický semafor proti ráně Gagnera!
     
    21:38
    Anders Nilsson vyrazil střelu Kylea Quinceyho a na opačné straně ledové plochy na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k velmi nebezpečné ráně Sam Gagner, jehož projektil mířil ke vzdálenější pravé tyči, jenže Devan Dubnyk vytáhl exkluzivní semafor a puk lapil do lapačky! Hlediště ho odměnilo ihned potleskem.
    18:23 Jason Zucker a jeho nádherná stahovačka před šancí
     
    18:23
    Jason Zucker dostal nádhernou kolmou přihrávku za obranu a v levém kruhu rychle zamíchal s pukem, následovala střela po ledě mířící k přední tyči, jenže Anders Nilsson šel rychle k zemi a vyrážečkou přiloženou k ledu puk vyrazil! Zatím největší šance dnešního utkání.
     
    09:31
    A znovu Derrick Pouliot, který si na pravém křídle z nulového úhlu vybruslil před bránu a od klečícího Devana Dubnyka se puk odrazil do ochranné sítě! Dobrý zákrok. Hra je přerušena.
     
    08:51
    Luke Kunin rozbil nebezpečnou kombinaci Canucks v blízkosti vlastní brány faulem – dvě minuty sekání.
    04:26 Tyler Ennis z blízkosti neprocedil puk přes Nilssona!
     
    04:26
    Wild se ocitli v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jenže Anders Nilsson oba střelce Minnesoty fantasticky vychytal! Brankář Vancouveru nejprve pravým betonem vykopl střelu Matta Dumby a o několik sekund později zasahoval hrudí proti pokusu Tylera Ennise ze stejného místa. Poslední jmenovaný hráč se poté dostal k odraženému puku a bekhendem ho posílal před bránu, kde se ocital v obrovské šanci Ryan Suter, jenže puk mu přeskočil hůl!
     
    02:58
    Alexandr Burmistrov dostal dvě minuty za sekání a Minnesota si zahraje první přesilovou hru zápasu.
     
    02:55
    Matt Cullen vypálil na levém křídle z vrcholu kruhu pro vhazování a jeho střela mířila těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Anders Nilsson byl ale připravený a levým betonem puk vyrazil! První nebezpečná střela dnešního duelu.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 51. Virtanen


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Spurgeon, Reilly, Brodin, Quincey, Dumba – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – M. Foligno, E. Staal (A), Stewart – Winnik, Cullen, Kunin – Ennis, Eriksson Ek, Kloos. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Vancouver Canucks: A. Nilsson (Markström) – Del Zotto, Ch. Tanev (A), B. Hutton, Gudbranson, D. Pouliot, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Virtanen – Bärtschi, Horvat, Boeser – Gagner, Burmistrov, Vanek – M. Granlund, B. Sutter, Dorsett. Hlavní trenér: Travis Green.

    Rozhodčí: Chris Lee, Kelly Sutherland. Čároví: Brian Mach, Ryan Galloway

    Diváci: 18694
    thejrc.org