Motor ČB – Benátky n/J 5:2 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 2:3 (kon.) | Havířov – Prostějov 2:5 (kon.)
Slavia – Kadaň 7:1 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 6:4 (kon.) | Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
Kladno – Třebíč 2:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
7:1 (3:1, 2:0, 2:0)
SK Trhači Kadaň
Středa 25.10.2017, 18:00 • ZS Eden • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ještě to stihl! JIŘÍ DRTINA s pukem dlouho bruslil v pásmu, i když už uhýbaly poslední sekundy zápasu. Slávista si sjel nad kruhy, vystřeli a Dvořáka propálil nad vyrážečku. Dle sudích to stihl ještě před sirénou.
     
    59:01
    Ještě trest přes Kadaň. Szathmáry zahrál vysokou holí a dostává adekvátní trest.
     
    58:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hrubka Trhačů na vlastní modré je potrestána. Ondráček zavezl puk do pásma a vedl přečíslení dva na jednoho. Puk naservíroval na MARTINA KADLECE. Ten slavil přesnou trefou k tyči. Dvořák se přesunout nedokázal. Asistence: Martin Ondráček.
     
    55:16
    Slavia trefuje tyč! Kadlecova formace byla jen centimetry od branky.
     
    52:52
    Po odpískání následovala výměna názorů, za kterou bude sudí vylučovat. Furch (SLA) i Trefný (KAD) inkasují trest za hrubost. Pokračuje se ve čtyřech.
     
    50:37
    Další tyč zvoní za Frodlem. Kadaňští to sehráli hezky. Trefný i mířil do správných míst. Chyběly centimetry.
     
    48:12
    Kadaň bude hrát tři sekundy v pěti proti třem. Furcha na trestné doplňuje Novák (2 min., podražení).
     
    46:38
    Hejcman ihned po buly nebezpečně vypálil. Kotouč namířil do tyčky a následně do Frodlových zad. Moc nechybělo a kotouč se od zad brankáře červenobílých odrazil do sítě. Frodl puk nakonec přikryl.
     
    46:15
    Kadaň má šanci hrát v přesilovce. Furch musí pykat za sekání.
     
    42:51
    Krejčík dojel důrazně do brankoviště. Pravděpodobně i přibrzdil až v brankovišti a obhodil gólmana ledem. Rozhodčí mu udělili menší trest za nesportovní chování.
     
    39:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    „Ne, pětku ne. Já jsem v tom nevině,“ zní Edenem. Sešívaní vsítili pátou branku a obstarali ideální gól do šatny. Úspěch slavila pěkná akce, kterou musel zakončit až JAROSLAV KASÍK. K němu Dvořák vyrazil kotouč a sešívanému hráči „namazal“ na snadnou trefu. Kasík nezklamal. Asistence: Martin Ondráček a Martin Kadlec.
     
    37:34
    Hezká akce Šagáta s Kadlecem. První jmenovaný získal ve stření třetině puk a hnal se do přečíslení. Kadlec chtěl ještě vylepšit pozici pro spoluhráče. Ten puk v rozhodující chvíli nezpracoval.
     
    31:28
    Přesilová hra pro Slavii. Müller odrazil slávistu u středového kruhu a míří za katr.
     
    28:15
    Ve zmíněné akci si následně pomohl Holý nedovoleně. Kůsa nechtěl za žádnou cenu pustit k puku. Slávista si odpyká trest za nedovolené bránění.
     
    27:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Velmi pěkná akce Pražanů znamená čtvrtou branku v síti Trhačů. Kubica se ujal volného puku a hnal se k brance. Situaci ale ještě vylepšil, když přihrál na DAVIDA ŠAFRÁNKA. Ten si kličkou položil gólmana a dokázal skórovat, i když byl faulován obráncem. Asistence: Zdeněk Kubica a Jaroslav Kasík.
     
    23:17
    Tyčka Slavie! Kopta šikovně nahození od modré. Puk se otřel o brankovou konstrukci.
     
    17:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    To je odpověď. Ihned po buly si sešívaní berou zpět své dvoubrankové vedení. ZDENĚK KUBICA se procpal až k brance. Před Dvořákem se ještě nabízela přihrávka, úspěch ale nakonec slavila klička do forhendu. Bez asistence.
     
    16:59
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň snižuje. JAKUB CHRPA se snažil nahodit z modré. Na jeho ránu nedosáhl nikdo z hostů, puk přesto skončil v brance. Před Frodlem totiž puk po zásahu hokejky obránce změnil směr. Nešťastná teč pro slávisty. Asistence: Robert Černý a Jaroslav Kůs.
     
    12:54
    Kadlec se prohnal do brejku a dokázal dojet i vlastní střelu. Tam ho ale k ledu poslala hokejka soupeře. Buchtela dostává dvě minuty za podražení.
     
    10:18
    Další trest. Ondráček oslabuje Slavii – dvě minuty hákování.
     
    09:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí s přesilovou hrou naložili nejlépe, jak jen mohli. Novák na modré přistrčil na druhou stranu. JIŘÍ DRTINA napřáhl a do puku se opřel z první. Kotouč se zastavil až v síti, Dvořák neměl moc dobrý výhled. Asistence: Jan Novák.
     
    09:01
    Hosté se o přesilovku připravili sami. Šťovíček musí na trestnou za hákování.
     
    07:08
    Kadaň má šanci reagovat. Šteiner inkasuje menší trest za podražení.
     
    06:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se prosazují jako první. Šafránek se uvolnil na pravé straně a měl před sebou hodně místa. Neunáhlil se ale a namísto střely raději přihrával. Z druhé vlny dojížděl VÁCLAV JANKOVSKÝ, před kterým už stál lehký úkol. Asistence: David Šafránek.
    Marken.cz

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 7. Jankovský (Šafránek), 10. J. Drtina (J. Novák), 18. Kubica, 28. Šafránek (Kubica, Kasík), 40. Kasík (M. Ondráček, M. Kadlec), 58. M. Kadlec (M. Ondráček), 60. J. Drtina – 17. Chrpa (R. Černý, Kůs)


    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – J. Drtina, J. Novák, Barák, J. Holý, Kasík, A. Růžička – Kopta, Nedvídek, L. Krejčík – Jankovský, Šafránek, Kubica – M. Ondráček, Šagát, M. Kadlec – Vracovský, Furch, Šteiner.
    SK Trhači Kadaň: Tadeáš Dvořák (Danylec) – Trefný, R. Černý, Blaha, Buchtela, Rašner, Kadeřávek, Šesták – Chrpa, Kůs, Dufek – Šťovíček, Chlouba, J. Müller – Tůma, Hejcman, Hlava – Krejčiřík, Szathmáry.

    Rozhodčí: Kostourek, Wagner – Doležal, Krátký

    Diváci: 582
    ocianews.com