David Servis – Havlíčkův Brod 7:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Písek 6:0 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 3:1 (kon.)
Nymburk – Klatovy 6:8 (kon.) | Sokolov – Kobra 2:8 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 5:3 (kon.)
Bílina – Trutnov 6:3 (kon.) | Řisuty – Děčín 4:3 (3:1 po s.n.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 3:6 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 1:4 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 2:1 (po pr.) | Kolín – Žďár n/S 4:2 (kon.)
Letňany – Jablonec n/N 2:4 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
2:4 (1:2, 1:0, 0:2)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Středa 25.10.2017, 18:25 • Ice arena Letňany • 2. liga skupina Západ • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Snahy domácích o usazení se v útočném pásmu byly marné, navíc ujížděl Jiří Peřina do situace tři na dva. Měl před sebou prázdnou bránu, ale ještě hledal Vojtěcha Havlase, před nímž přizvedl puk vracející se obránce!
     
    57:36
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nejspíše máme v Ice aréně rozhodnuto! Domácím se nepovedlo udržet v kombinaci a na levém mantinelu získal kotouč Kamil Bříška, který jej posunul do středního pásma, kam si kulišácky najel LUKÁŠ TONDR, který pak od modré v klidu vsítil do prázdné branky. Asistence: Kamil Bříška.
     
    57:16
    Aleš Totter si vyžádal oddechový čas a stahuje Petra Hamalčíka na střídačku. Power-play Letců!
     
    55:28
    Dominik Volek s Frankem Kučerou měli na holi vyrovnání, leč první jmenovaný zblízka trefil jen betony bleskově se přesouvajícího Lukáše Hosnedla! Následně odpálili Vlci puk na zakázané uvolnění.
     
    50:28
    Stejně jako ve volné přírodě se vlci zakusují do masa, i zde se Vlci zakousli do svého soupeře. Dvakrát pálil od modré Martin Tondr. Napoprvé vyrazil domácí gólman betony puk pouze před sebe. V nastalém zmatku vypíchl jeden z hostů touš na modrou znovu k vousatému obránci Jablonce, načež tento vypálil a Hamalčík vytáhl jeho ránu na zadní bravurním zákrokem lapačkou!
     
    49:43
    Další šanci vysypaly ze své pytlíčku jablonecké šelmy! Zcela sám zakončoval na pravém rohu brankoviště Jiří Peřina, jehož ovšem vychytal parádním zákrokem ramenem Petr Hamalčík!
     
    48:36
    Josef Saňa vystihl ve středním pásmu rozehrávku soupeře a nabral rychlost. Spolu s ním uháněl do šance i Dominik Volek, který poté převzal kotouč, udělal na pravém křídle stahovačku a jen milimetry pak chyběly Saňovi k tomu, aby trkl touš za přesouvajícího se Hosnedla!
     
    45:58
    Letci nyní mohou děkovat za to, že Petru Hamalčíkovi nesedlo angažmá v Pelhřimově, kde začal letošní ročník. Do samostatného úniku se dostal Vojtěch Havlas, ale maskovaný muž domácích jeho blafák na backhand vystihl a předvedl bryskní zákrok lapačkou!
     
    43:41
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonečtí si berou zpět své ztracené vedení! Kol Hamalčíka létaly puky, jako letadla na dnech aviatiky, jež se pořádají na nedalekém kbelském letišti. Hodnou chvíli se střelci Vlků hledali v umístění svých letadélek na správnou ranvej, až nakonec po vyslání kolmice dispečerem Kamilem Bříškou zblízka nasměroval jedno éro za Hamalčíkova záda LUKÁŠ TONDR! Asistence: Kamil Bříška a Michal Pavlů.
     
    40:16
    Jablonec začal zakázaným uvolněním a hned po buly pálil od modré Josef Saňa. Jeho střelu tečoval Frank Kučera, avšak jen do betonů klečícího Lukáše Hosnedla!
     
    39:32
    Michal Pavlů nezachytil vysoko vyhazovaný puk a Frank Kučera si to po levém křídle štrádoval směr Hosnedl. Chytře našel za obranou Dominika Volka, ale parádním zákrokem se blýskl Vojtěch Havlas, který na něm jel nalepen jako moucha na mucholapce a vypíchl mu v posledním momentu kotouč! Zdálo se, že to bylo i se seknutím, leč sudí zůstal němý.
     
    36:27
    Další dobrá šance domácích, ve které doráželi za ležícího Hosnedla Petr Havlůj s Frankem Kučerou. Hostující gólman tuto situaci ustál. Ze závaru ale vznikla rozmíška, po které jsou za hrubost vyloučení Dominik Volek (LET) a David Homolka (JBC).
     
    35:49
    Letňany právě vstřelily branku!
    Přátelé, mít na hlavě klobouk, sombréro, či ochrannou přilbu, smekal bych. Domácí tým vyrovnává ve velkém stylu. Po dobré práci Tomáše Soukupa na levém mantinelu se dostal před Hosnedla FRANK KUČERA, který z pomalé jízdy bravurně loupl backhandem zády k brance puk přesně do horního růžku! Asistence: Tomáš Soukup.
     
    34:22
    Lukáš Lojka nabil na střed Tomáši Honetschlägerovi, který z jízdy vystřelil, ale Lukáš Hosnedl byl včas na ledě a připsal si parádní zákrok betonem! Následně domácí útočník skončil na ledě a mezi prostým lidem zavládly emoce.
     
    30:28
    Vzájemné vyloučení na obou stranách. Jiří Horák (LET) jest potrestán za hákování a budě dělat společnost Michaelu Švarcovi (LET), jenž dostal dvě minuty za krosček. Trochu s podivem jest i vyloučení Jakuba Mulače (JBC) za hrubost. Přesilovka pro Vlky.
     
    30:08
    Vlci jsou velice aktivní a zásobí domácího gólmana prací! Snad tři zákroky musel vytáhnout Petr Hamalčík, jenž se naposledy vykasal proti Brokešově střele z pravého kruhu, kterou parádně zastavil nataženým betonem!
     
    26:35
    Fantastický Petr Hamalčík! Velké propadnutí Kučerovo mohl potrestat Vojtěch Havlas, který jel sám na domácího strážce svatyně, zkusil blafák na zadní tyč, ale gólman Letňan se roztáhl a parádním zákrokem schoval touš do lapačky!
     
    24:22
    Tomáš Brokeš prosvištěl pásmem jako hurikán skrz New Orleans a poté našel hůl Jakuba Mulače, který na brankovišti trefil jen pozorného Petra Hamalčíka, jenž poté zalehl touš.
     
    19:36
    Dominik Volek zabojoval v rohu pásma a našel před brankou Franka Kučeru, který nikým nehádaný trkl jeho nahození na branku. Lukáš Hosnedl ale včas zareagoval a velkou šanci domácích zastavil lapačkou!
     
    12:25
    Vlci právě vstřelili branku!
    No a záhy zde máme obrat v zápase! Vedoucí tým soutěže se dostává do vedení po parádní kombinaci. Po levém křídle se protáhl Lukáš Tondr, který pak poslal přihrávku mezi dvěma holemi na KAMILA BŘÍŠKU, který zblízka prostrčil puk pod marně se přesouvajícím Hamalčíkem. Asistence: Lukáš Tondr a Jiří Moravec.
     
    12:06
    Vlci právě vstřelili branku!
    Léty prověřené, rzí prolezlé, ale stále platící pravidlo nedáš – dostaneš opět nabylo účinnosti. Na levém kruhu vybojoval jeden z jabloneckých kotouč a naservíroval jej na hokejku JIŘÍHO BABCE, který parádní dělovkou pod břevno nedal Hamalčíkovi šanci! Asistence: Tomáš Brokeš.
     
    11:47
    Tomáš Soukup zkoušel blafák mezi nohy, ale Lukáš Hosnedl předvedl výborný slajd a s jeho zakončením si poradil!
     
    11:47
    Tomáš Soukup ujížděl sám a byl zezadu hákován Martinem Tondrem (JBC) a pojede trestné střílení!
     
    10:35
    Kamil Bříška táhl brejk dva na dva. V pravý moment našel za branou Lukáše Tondra, jehož ránu do protipohybu srazil do ochranné sítě perfektně se vracející Josef Saňa!
     
    03:25
    Domácí jsou na koni a byly z toho další šance! Marek Novák nejprve z pravého kruhu protáhl ranou na zadní vyrážečku jabloneckého muže s maskou, který si po opětovném návratu domácích do pásma poradil i s jedovkou z levého kruhu!
     
    02:18
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí mužstvo se po krátkém tlaku dočkalo úvodní trefy! Jabloneckým hráčům se několikrát nepovedlo dostat puk z obranného pásma, až se hracího předmětu chopil za brankou FRANK KUČERA, který vykroužil na brankoviště a lišácky prostrčil touš pod betony zmateného Lukáše Hosnedla. Bez asistence.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. F. Kučera, 36. F. Kučera (Soukup) – 13. Babec (Brokeš), 13. Bříška (L. Tondr, Moravec), 44. L. Tondr (Bříška, Pavlů), 58. L. Tondr (Bříška)


    HC Letci Letňany: Hamalčík (Sljusarčuk) – Saňa "A", Novák, Gebell, L. Kučera, Chvála, Lytvynov, Beran – Lojka, Soukup, Honetschläger, Švarc, Havlůj, F. Kučera, Voj, Prchal, Kadaně "C", Vá. Prchal, Jan Kučera, Volek, Horák.
    Trenér: Aleš Totter.

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Moravec, Žalud, Čechura, Pavlů, Pilař, M. Tondr, Zeman, Pulec – Homolka, Bříška "A", L. Tondr "A", Víšek "C", Peřina, Nevyhoštěný, Mulač, Havlas, Brokeš, Babec, Frk, Gecko.
    Trenér: Tomáš Demel.

    Rozhodčí: Luděk Pilný – Michal Laczko, Michal Tasch
    ocianews.com