David Servis – Havlíčkův Brod 7:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Písek 6:0 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 3:1 (kon.)
Nymburk – Klatovy 6:8 (kon.) | Sokolov – Kobra 2:8 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 5:3 (kon.)
Bílina – Trutnov 6:3 (kon.) | Řisuty – Děčín 4:3 (3:1 po s.n.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 3:6 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 1:4 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 2:1 (po pr.) | Kolín – Žďár n/S 4:2 (kon.)
Letňany – Jablonec n/N 2:4 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
7:6 (1:2, 3:4, 3:0)
BK Havlíčkův Brod
Středa 25.10.2017, 18:002. liga skupina Střed (ČR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC David Servis Č. Budějovice: Dudáček (Spáčil) – Radoš, L. Kříž, Michal, Macháček, Babčuk, Škopek, J. Kříž – Šulčík, Marek, Trummer, Rousek, Ferebauer, Zayml, Hřebejk, Vylíčil, Bárta, Volf, Volf, Sumerauer

    BK Havlíčkův Brod: Marek (Novák) – Semrád, Vašíček, Vala, Kulhánek, Kříž, Balgalvis, Přidal, Třetina, Endál, Voříšek, Milfait, Šuhaj, Michálek, Kozlík, Beneš, Kuchta, Ludvík.
     
    Úvodní sestavy jsou známy, oba týmy nastoupeny, zápas mezi českobudějovickým David Servisem a hosty z Havlíčkova Brodu může za malou chvíli začít!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    01:07
    Jako první se do útočného pásma vrhli hosté, kteří se hned na začátku utkání vytvořili slušný tlak, ten ale zůstal neproměněn. Na druhou stranu hry se nyní můžou podívat také domácí.
     
    01:47
    David Servis právě vstřelil branku!
    A hned z jedné z prvních akcích utkání je gól! Prvním gólovým střelcem se stává obránce domácích Nazarij Babčuk, který zamířil přesně pod víko a posílá David Servis do jednobrankového vedení! Asistence: Jiří Bárta.
     
    03:48
    Závar před hostující svatyní gólem neskončil. Střela Marka Jakuba ani žádného z jeho spoluhráčů se neujala.
     
    04:49
    Nahození Havlíčkobrodských domácí brankář Dudáček bez obtíží pokryl, bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    05:24
    Jiří Ferebauer se dokázal dostal s kotoučem na holi až před brankáře Marka. Ten si s jeho nerazantním pokusem ale dokázal poradit.
     
    05:37
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Hřebejk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:51
    Domácím se díky nepřesné přihrávce nepodařilo vyhodit, z čehož vyplynula střela hostů. Ta se mezi tři tyče nevešla.
     
    06:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ta následující si ale mezi tři tyče cestu již našla! Havlíčkobrodští dokázali proměnit první početní výhodu a srovnávají stav utkání. JAKUB ŠUHAJ se zjevil v palebné pozici, ze které vyrovnává na 1:1! Asistence: Kryštof Kulhánek.
     
    06:59
    Martin Kříž nabruslil do útočného pásma a následně poslal kotouč po ledě na Dudáčka. Domácí brankář s tímto pokusem ale neměl větší problém.
     
    07:54
    Jan Trummer neudržel kotouč na útočné modré čáře, díky čemuž se nyní mohou v útočném pásmu usadit hosté.
     
    08:46
    David Vala si udělal prostor na modré čáře a odvážil se ke střele z nápřahu! Tu si ale mezi clonícími hráči dokázal pozorný Dudáček najít a uschovat ji ve své lapačce.
     
    09:11
    Jan Kříž dojížděl do útočného pásma za kotoučem, který se klouzal k Markově brance. Hostující brankář si tedy povyjel a raději před domácím bekem odpálil puk do bezpečí.
     
    10:32
    Nepřesná rozehrávka z hole Nazarije Babčuka nakonec skončila na zakázaném uvolnění. Hra se vrátí před Dudáčka.
     
    11:01
    Nebezpečná střela z velkého úhlu na Dudáčkovu svatyni! Tu dokázal domácí brankář vyrazit a poradil si i s následnou dorážkou Petra Kuchty, který se zkoušel prosadit v těsné blízkosti branky.
     
    12:16
    Luboš Voříšek si sjížděl před domácí klec velmi nebezpečně, ale přihrávku na vzdálenější tyč od své spoluhráče nedokázal. Puk totiž až na Voříškovu hůl neprošel.
     
    12:34
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kříž – 2 min., hákování).
     
    12:51
    Jan Radoš dostal pěknou žabičku na modrou čáru, ale z dobré pozice ani vypálit nemohl, protože se puk na jeho hůl dostal až po hvizdu rozhodčí, který signalizuje postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    13:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod otáčí skóre zápasu z 0:1 na 2:1! Ve vlastním oslabení se dostal FILIP BENEŠ do útočného pásma, kde v rohu kluziště dokázal vybojovat kotouč a vybruslil před branku, odkud zacílil na vzdálenější tyče a to úspěšně! Bez asistence.
     
    15:03
    Rychlá akce hostí gólem neskončí! Jeden z Havlíčkobrodských se natlačil před branku, kde zamíchal s kotoučem, a vystřelil. Jeho pokus dokázal ale Dudáček v neobvyklé pozici zkrotit!
     
    16:45
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Macháček – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:05
    Endál nabral parádní rychlost a v útočném pásmu dokázal obejít jednoho z vracejících se hráčů, jenže jeho následná střela z dobré pozice končí jen vysoko v ochranné síti, domácí bek ji totiž dokázal zblokovat.
     
    17:56
    Semrád nahodil kotouč od modré a před brankou zkoušel ještě tečovat puk hostující útočník, ten ale kotouč netrefil. Následně se českobudějovičtí hokejisté osvobozují.
     
    19:01
    Dudáček se dostal úplně mimo brankový postoj, ale s následnou střelou od modré si dokázal i přesto poradit a podržel svůj tým.
     
    19:43
    Filip Beneš zkoušel udělat kličku v útočném pásmu, ale ta se mu nevyvedla. Beneš skončil vlastním přičiněním na ledové ploše.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetinu máme za sebou! Domácí se sice dostali do vedení jako první, jenže Havlíčkův Brod dokázal dvěma góly otočit vývoj prvního dějství zápasu. O něco aktivnější jsou zatím právě hokejisté z Vysočiny. Uvidíme, zda jim vysoké tempo vydrží.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:37
    Nebezpečně vstoupili Havlíčkobrodští do třetiny! Miroslav Třetina dostal pohotovou přihrávku do prostoru mezi oběma kruhy, ale jeho střelu z první dokázal zastavit první bránící hráč.
     
    21:34
    V útočném pásmu se usadili domácí a byla z toho střela Jiřího Bárty! Ten si s pukem na holi dojel do palebné pozice a zamířil na levou tyč Markovy branky, tedy na tu vzdálenější. Nenasměroval ale kotouč mezi tři tyče.
     
    22:25
    David Servis právě vstřelil branku!
    Skóre zápasu je opět vyrovnané! Kapitán domácího celku ROMAN ŠULČÍK dostal dobrou přihrávku od Jakuba Marka a svou následnou střelou se nezmýlil! David Marek se sice po střele natahoval, ale marně. Asistence: Jakub Marek, Jan Radoš.
     
    23:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď ze strany havlíčkobrodských hokejistů je zde! Ti si berou své vedení zpět! Lukáš Endál vyslal do samostatného úniku JANA MILFAITA, který zamíchal s kotoučem a z bekhendu ho poslal po ledě pod ležícího Dudáčka až za brankovou čáru! Asistence: Lukáš Endál.
     
    24:28
    David Servis právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Vypadá to, jako kdyby se s přesnými zásahy nyní roztrhl pytel! LUKÁŠ KŘÍŽ dokázal z pozice obránce opět zkorigovat stav utkání na 3:3! Asistence: Roman, Šulčík, Jakub Marek.
     
    25:34
    Přidal zavezl puk do pásma, ale jeho akce s pokusem o stahovačku mu nevyšla. Z druhé vlny poté přijel Miroslav Třetina, který napálil kotouč, ale trefil jen skrumáž hráčů před brankou.
     
    25:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod je týmem, který si bere vedení zpět! LUKÁŠ ENDÁL se také zapisuje do listiny přesných střelců! Asistence: David Vala, Miroslav Třetina.
     
    26:23
    David Servis právě vstřelil branku!
    Tak, a je opět vyrovnáno! Štěpán Hřebejk ujel se svým spoluhráčem v poměru dva na jednoho. Hřebejk naznačil střelu, místo ni ale nasměřoval přesnou přihrávku na hůl JIŘÍHO FEREBAUERA, který neměl se zasunutím kotouče za brankovou čáru problém. Asistence: Štěpán Hřebejk.
     
    27:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné, co se nyní odehrává v Hokejovém centru Pouzar za přestřelku! MILOSLAV TŘETINA vyřešil celou akci střelou, která opět zařizuje vedení pro celek hostí! Asistence: Lukáš Endál, Patrik Přidal.
     
    28:46
    Po dlouhé době se bude přerušovat také z jiného důvodu, než kvůli vstřelené brance. Marek si připsal přesný zákrok a bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    30:43
    Pokus o rychlý přechod domácích do útoku nevyšel. Bude se vhazovat před brankou Dudáčka. David Servis se provinil zakázaným uvolněním.
     
    31:28
    Martin Kříž odjížděl na střídačku svého týmu, a proto bekhendem jen nahodil kotouč za Dudáčkovu branku.
     
    32:02
    Jedna ze střel útočících hráčů hostí se zastavila v klíně pozorného Milana Dudáčka. Následně nastala v blízkosti domácí branky menší potyčka, ze které ale nic většího nebude.
     
    33:27
    Petr Kuchta ve vysoké rychlosti přejel útočnou modrou čáru a prověřil domácího brankáře, který na jeho pokus ale dobře viděl a bez obtíží jej lapil.
     
    34:19
    Aktivní Miroslav Třetina si sjížděl před branku z druhé vlny a také dostal přihrávku! Jeho střelecký pokus si ale Dudáček dokázal najít a uschoval ho ve své rukavici!
     
    34:59
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Michal – 2 min., podražení).
     
    35:28
    V obranném pásmu David Servisu nastala velmi důležitá situace pro Havlíčkův Brod! Dudáček si s několika střelami z větší vzdálenosti dokázal poradit, následně měl jeden z dojíždějících útočníků dobrou šanci ke skórování, ale mezi tři tyče puk nenasměroval!
     
    36:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Poprvé v zápasu je to o dva branky! MILOSLAV TŘETINA dokázal v blízkosti branky nachytat Milana Dudáčka a zapisuje šestý gól hostujícího celku! Asistence: Lukáš Endál, Patrik Přidal.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    Tomáš Semrád dojel kotouč, který klouzal k brance jeho týmu, dojet dříve než útočící hráč, tudíž se píská icing.
     
    40:58
    David Servis právě vstřelil branku!
    Že bychom se dočkali podobného začátku ve třetí třetině jako v té druhé? Šulčík dobře vystřelil zpoza obránce, následně se od Marka odrazil kotouč na hůl dorážejícího JANA TRUMMERA a je to 5:6 z pohledu domácích! Asistence: Roman Šulčík.
     
    42:02
    Dobře forčekující Miroslav Třetina nyní pozdržel rozehrávku domácích a dokonce se ujmul kotouč, z čehož nyní může Havlíčkův Brod těžit. Hosté již kombinují v útočném pásmu.
     
    43:07
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Semrád – 2 min.).
     
    44:27
    David Servis právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Domácí servismané dotahují dvougólové manko! Autorem branky je PATRIK ZAYML. Asistence: Petr Macháček, Michal Michal.
     
    44:27
    Střídání v týmu BK Havlíčkův Brod: ze hřiště odchází Marek, přichází Novák.
     
    46:48
    Rousek si řekl o přihrávku přes celé hřiště a také ji dostal. Následně kotouč zavezl do útočného pásma, kde se nyní servismané pokouší o další branku.
     
    Ve třetí periodě se omlouváme za neúplný onlajn přenos. Internetové připojení nám dnes bohužel nepřeje tak, jak bychom potřebovali.
     
    51:38
    David Servis právě vstřelil branku!
    Nyní naopak stav utkání otáčejí domácí hráči! Jmenovitě to byl PATRIK ZAYML, který si připsal svou druhou branku v utkání! Asistence: Štěpán Hřebejk.
     
    54:15
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Michal – 2 min., faul kolenem).
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty poslední dvacetiminutovky.
     
    Konec zápasu. (20:16:37)

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 2. Babčuk (Bárta), 23. Šulčík (Marek, Radoš), 25. Kříž (Šulčík, Marek), 27. Ferebauer (Hřebejk), 41. Trummer (Šulčík), 45. Zayml (Macháček, Michal), 52. Zayml (Hřebejk) – 7. Šuhaj (Kulhánek), 14. Beneš, 24. Milfait (Endál), 26. Endál (Vala, Třetina), 28. Třetina (Endál, Přidal), 37. Třetina (Endál, Přidal)


    HC David Servis Č. Budějovice: Dudáček (Spáčil) – Radoš, L. Kříž, Michal, Macháček, Babčuk, Škopek, J. Kříž – Šulčík, Marek, Trummer, Rousek, Ferebauer, Zayml, Hřebejk, Vylíčil, Bárta, Volf, Volf, Sumerauer
    BK Havlíčkův Brod: Marek (Novák) – Semrád, Vašíček, Vala, Kulhánek, Kříž, Balgalvis, Přidal, Třetina, Endál, Voříšek, Milfait, Šuhaj, Michálek, Kozlík, Beneš, Kuchta, Ludvík
    thejrc.org