Kometa Brno – Pardubice 3:2 (3:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Chomutov 2:3 (1:3 po s.n.) | Vítkovice – K. Vary 3:5 (kon.)
Zlín – HC Plzeň 6:2 (kon.) | Sparta – Slavia 1:2 (po pr.) | Olomouc – Č. Budějovice 2:5 (kon.)
Třinec – Kladno 3:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:5 (2:2, 0:0, 0:3)
HC Motor České Budějovice
Pátek 27.10.2017, 17:30 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • DHL Extraliga juniorů • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Třetí třetina už přinesla jednoznačný průběh, neboť Motor potvrdil své kvality a třemi brankami v rozmezí šesti minut se postaral o obrat. Olomouc už nedokázala tlaku soupeře odolávat a navíc nenavázala na výkony z prvních dvou třetin, v nichž měla nad Jihočechy lehkou převahu. Pro tabulku to znamená jediné, České Budějovice se lehce posunou tabulkou směrem vzhůru, olomoučtí borci naopak zůstávají na jejím konci. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek pátečního večera. (19:37:15)
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Na konci zápasu se ještě dočkáme hře čtyř proti čtyřem, Stanislav Dosek (CEM) totiž podrazil unikajícího Podlahu, což nemohlo uniknout pozornosti sudích.
     
    58:59
    Olomoucké družstvo je už zřejmě smířeno s porážkou, Ludvík Rutar (OLO) totiž předvedl dost netaktický faul ve středním pásmu Podle rozhodčích šlo o hrubost.
     
    57:49
    Beier natlačil puk za Březinovu bránu, jenže tato snaha nakonec vyústila v neúspěch. Budějovičtí beci takticky přimáčkli kotouč k hrazení a počkali si na zapískání sudího. Olomouc je už v útoku dost bezradná.
     
    56:35
    Szturc se už už napřahoval ke střele od modré, jenomže k překvapení všech nakonec jen promáchl. Olomoucká ofenzíva tak znovu nesklidila úspěch, domácí se musí znovu vrátit do defenzivního postavení ve středním pásmu.
     
    55:31
    Doktor protečoval puk na Koubu, avšak souhra obou hráčů nakonec k ničemu nevedla. Po nešťastném odrazu kotouče je pískán ofsajd.
     
    54:27
    Machálek se probíjel do hloubky budějovické obranné třetiny, jenomže Doktor s Doskem si olomoucký průnik nenechali připustit. Domácí se tak po musí znovu vracet do středního pásma, jejich dobývání obrany Motoru pokračuje nanovo.
     
    53:14
    Za brankou Olomouce to začalo pěkně jiskřit, když jeden z budějovických hráčů klepl Matouška po vyrážečce. Olomoučtí beci soupeře sice lehce pošťuchovali, avšak nakonec ze situace nic vážného nebylo. Zasáhli totiž pozorní rozhodčí.
     
    52:38
    Olomoucké řady se tentokrát nedohodli na rozehrávce, píská se tak další zakázané uvolnění.
     
    51:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor i nadále navyšuje vedení! Po rychlé souhře se do volného prostoru prosmýkl MICHAL BLÁHA, odkud už měl parádní rozhled. Jeho rána příklepem už byla po rozpohybování Matouška nad síly olomouckého brankáře. Asistence: Martin Beránek, Jakub Doktor.
     
    50:53
    Dosek pálil po přechodu modré čáry ihned na branku, což byl důvod obrovského soustředění Matouška. Olomoucký brankář musel předvést divácky atraktivní rozštěp, aby vůbec střelu zastavil. Motor se tak ani tentokrát branky nedočkává, pres na obranu kohoutů má ale značný.
     
    50:08
    Olomouc se nachomýtla k dalšímu vyloučení, Libor Janků (OLO) totiž půjde pykat za faul u mantinelu. Sudí je vyhodnotili jako hrubost.
     
    49:54
    Mora ani nadále nedokáže navázat na výkon z předchozího průběhu zápasu, olomoucké řady totiž stále tápají v nejzákladnějších herních činnostech. Motor má tak logicky jasnou převahu.
     
    48:24
    Olomoučtí se zkoušeli rychle dostat přes modrou čáru, jenomže horlivost byla kohoutům ke škodě. Sudí dobře viděli Hajšmanovo postavení mimo hru.
     
    47:38
    Olomouc je momentálně ve velké herní krizi, neboť prakticky nedokáže rozehrát. Motor naopak čeká na chybu protivníka, hosté totiž mají vynikající herní pozici.
     
    46:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je tu další branka Motoru! Hosté dosyta využívají nabídnuté přesilovky a po rychlé přesunutí puku na pravé křídlo se v ideální střelecké pozici objevil JAKUB KÁNÍK. Jeho rána trefila přesně místo nad ramenem Matouška. Asistence: Daniel Dudáček, Milan Daniščin.
     
    45:41
    Olomoucké řady se dostávají do svízelné situace, Dominik Kuchař (OLO) totiž neúmyslně vyhodil kotouč přes hrazení. Ani záměr však není omluvou, Motor dostává možnost přesilovky.
     
    45:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Obrat je na světě! Po dlouhé snaze hostů se přece jen dostal Motor k vytouženému cíli, když hostí objevili skulinku v olomoucké obraně. RADEK ROLÍNEK tak už celkem haldce po krásném pasu Bárty dorazil kotouč do odkryté sítě. Matoušek se přesunoval a natahoval pro kotouč jen marně. Asistence: Jan Bárta, Miroslav Tejko.
     
    44:24
    České Budějovice se nedokáží takřka po dvě minuty dostat přes střední pásmo. Olomoucká defenzivní hra a napadání teď ukazuje své důsledky. Hanáci nicméně zatím nedokáží svou výhodu přenést do statistik.
     
    43:05
    Kohouti se dostávali do úprku směrem vpřed, jenomže Říčkovi je pískána vysoká hůl. Hra je tak vykázána znovu do středního pásma. Motor momentálně není zrovna v nejlepší psychické pohodě.
     
    42:27
    Olomouc se překvapivě dokáže vypořádávat s tlakem soupeře, který v těchto minutách nedokazuje své tabulkové postavení a loňské umístění. Hanáci hrají až neočekávaně velmi ladně.
     
    41:38
    Káník pronikal podél mantinelu na olomouckou obrannou třetinu, jenomže tato snaha budějovického forvarda nakonec byla rázně utnuta. Rutar tak může odstartovat kombinaci zpoza své brány.
     
    40:17
    Domácí sice byli v tlaku, jenomže jejich pres dlouho nevydržel. Bárta tak mohl vyrazit na druhou stranu kluziště, kde však ztroskotal na Matouškovi. Olomouc byla v těchto chvílích dost nepozorná.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina přinesla velmi vyrovnaný průběh, neboť Hanáci se dostali na úroveň svého protivníka. Motor se sice dostával znovu do mnoha šancí, jenomže kýženého obratu se nedočkal. Rozhodnutí o výsledku zápasu tak zřejmě dodá až závěrečná perioda základní části, pokračujeme přibližně v 19:00.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:34
    Podlaha dostal puk ke Kubovi, leč jejich akce nakonec ke šťastnému závěru nevedla. Adresátovi přihrávky totiž zásluhou obránců utekl puk z hole, Motor se tak pro tuto chvíli zvládl ubránit. Budějovice budou na konci zápasu rozehrávat zpoza vlastní brány.
     
    38:41
    Tejko se dostal na modrou čáru do prostoru, kde měl trochu více místa na manévrování, jenomže jeho rána moc neplechy před Matouškem nenatropila. Olomoucký brankář na střelu viděl, kotouč tak skončil v jeho lapačce.
     
    37:34
    Prášek s Káníkem si chytře vyměnili kotouč, jenomže druhý jmenovaný si po najetí před branku s nastalou situací neporadil. Jeho pokus zápěstím proletěl vedle branky a trefil zadní mantinel, Budějovice ovšem i nadále zůstávají v tlaku.
     
    36:38
    Motor se dostával do rychlého přečíslení, jenomže velmi nadějný brejk nakonec přerušilo zakázané uvolnění. Zkušený kapitán domácích Dominik Marek byl u kotouče jako nejdříve, čímž se dostane se svým týmem zpět do vlastní útočné třetiny.
     
    35:34
    Hajšman se zkoušel dostat přes modrou čáru, jenomže asi nepočítal s tak rychlým pohybem Beiera. Olomouc se tak po odpískaném ofsajdovém postavení musí vrátit zpět do středního pásma,
     
    33:49
    Domácí se ani tentokrát nedostali do větší převahy, neboť Motor je i přes obranné postavení v laufu. Hanáci jsou momentálně v ofenzivní činností prakticky bezmocní.
     
    32:51
    Těsně po návratu Grauera na led se dostala Olomouc do další tutovky! Tomaník sice ujížděl naprosto osamocen, jenomže rána z první mu nakonec nevyšla. Březina jeho pokus vykryl vyrážečkou a odražený kotouč následně ukryl ve výstroji.
     
    31:49
    Domácím prozatím početní výhoda příliš nevychází, Olomoučtí totiž nezvládají soupeře dostat pod větší tlak, čímž se připravují sami o výhodu. Motor je v obraně zatím bez větší práce.
     
    30:37
    Pavel Grauer (CME) teď zřejmě zabránil obrovitánské gólovce Olomouce! Janků se zkoušel dostat do zakončení, jenomže těsně před Březinou byl odstaven výše jmenovaným bekem Motoru. Za držení protihráče si tak odsedí menší trest.
     
    30:08
    Kuba se dostává zpět na led, olomoucká přesilovka byla nevyužita.
     
    29:35
    Olomoucká obrana zatím jen tak tak stíhá kombinační snahy, Matoušek je navíc pod velkým tlakem protihráčů. Žádná ze střel však prozatím do prostoru mezi třemi tyčemi nesklouzla.
     
    28:08
    Domácí si zahrají další oslabení, Miroslav Kuba (OLO) se neubránil v předbrankovém prostoru agresivní hře, když Práška dostal na led. Rozhodčí tento zákrok postřehli, čímž vylučují inciátora za napadení.
     
    27:27
    Motor se dostává do větší převahy, leč tato snaha zatím moc šancí nepřináší. Olomoucká obrana prozatím své úkoly plní, avšak někdy i za cenu icingu jako před pár sekundami.
     
    26:28
    Říčka pálil od modré pouze vedle brány, Olomouci se tak znovu nepodařilo ohrozit protivníkovu bránu. Motor si počíná momentálně velmi sebevědomě.
     
    25:34
    Tejko se zkoušel dostat podél mantinelu do obranné třetiny Hanáků, jenomže Rutar jej v postupu na vlastní bránu zastavil čistým hitem. Motor se tak po ztrátě kotouče musí znovu soustředit na obranu.
     
    24:42
    Hanáci sice v posledních minutách měli tlak, jenomže i o ten přicházejí. Hosté totiž začínají zvyšovat otáčky na všech frontách a derou se za obratem.
     
    23:39
    Káník se ocitl úplně osamocen před Březinou, jenomže byl zřejmě tak překvapen svým postavením v hloubce budějovické defenzívy, že nedokázal svou výhodu zužitkovat. Přízemní rána tak trefila jen Matouškovu vyrážečku.
     
    22:38
    Domácí si tentokrát neporozuměli v rozehrávce, když Kuba jen tak tak nezachytil dlouhatánský pas Rutar. Budějovičtí se tak de facto celkem zadarmo dostávají před Březinovu branku.
     
    21:11
    Podlaha se dostal do zajímavé pozice, jenomže Březinu proti němu vytáhl další z parádních zákroků. Syn olomoucké legendy tak střelou k tyči trefil jen špičku betonu budějovického brankaře. Olomouc je momentálně ve velkém presu.
     
    20:28
    Husták zkoušel nahrát Řičkovi, což se štěstím povedlo. Druhý jmenovaný ovšem nakonec Březinu nepropálil, neboť pálil těsně nad horní tyčku. Hosté si mohou pořádně oddechnout.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina přinesla parádní hokej od obou celků s mnoha brankami a i šancemi se spektakulárními zákroky k tomu. Olomouc se sice dostala do vedení, jenomže Budějovice dokázaly na její snahy o převalení zápasu na svou stranu pokaždé brankou. Ve druhé polovině periody pak už byla snaha Motoru až do očí bijící, jenomže Jihočechy začalo trápit neproměňování šancí. Druhá třetina tak skýtá ještě zajímavou zápletku, pokračujeme v cca 18:16.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:27
    Kohouti ještě zkouší vystupňovat svou kombinaci u Březinovy klece, kterou se po dlouhatánské době dostali před soupeřovu bránu. Zatím však jsou jejich pokusy marné, hosté jsou v zadních řadách konsolidovaní.
     
    18:43
    Bárta se dostal po brejku na mezikruží, odkud zkoušel překonat Matouška. Olomoucký brankář vak stál na svém místě, čímž si připsal jistý zákrok. Budějovice ale mohou pokračovat v svém tlaku i nadále.
     
    17:49
    Motor je v této chvíli z útočného pásma vykázán sudími, podle všeho se hosté dopustili úmyslného ofsajdu. Hra tak bude pokračovat ve středním pásmu.
     
    16:39
    Jakub Doktor se zčistajasna objevil na ose hřiště, jenže nakonec svou velmi zajímavou šanci nedotáhl do konce. Matoušek totiž předvedl fantastický zákrok na brankové čáře, kterým budějovickému hokejistovi chytil zřejmě branku! Olomouc měla obrovskou dávku štěstí.
     
    15:15
    Vojtěch Doktor je znovu v hře, Budějovice jsou tak logicky kompletní a mohou pokračovat ve své snaze o obrat.
     
    14:38
    Beránek ukázal i ve vlastním oslabení parádní rychlost, kterou celou pětici Motoru pořádně zaskočil. Jeho ránu od mantinelu vyrazil se štěstím Matoušek stejně jako dorážku Kouby. Hosté hrají velmi sebevědomě i ve čtyřech.
     
    13:15
    Tentokrát půjde do početní výhody Mora. Vojtěch Doktor (CEM) totiž míří na trestnou lavici za nedovolený zákrok v rohu, kde si přidržel protihráče po delší dobu, než by bylo třeba. Sudí byli v tomto nekompromisní.
     
    13:01
    Szturc je znovu na ledě, Olomouc tak toto oslabení na rozdíl od toho předchozího zvládla bez inkasování.
     
    12:38
    Budějovice svého protivníka presují, jenomže zatím nemají moc příležitostí ke střelbě. Olomouc se dokáže přesilovkovému tlaku celkem účelně bránit zónovou obranou.
     
    11:01
    Motor dostává velkou šanci k obratu! Daniel Szturc (OLO) se tentokrát znovu provinil nedovoleným zákrokem, který posílá Olomouc do čtyř. I přes důrazné protesty domácí lavičky arbitři svůj verdikt logicky nemění.
     
    10:38
    Motor je i nadále v tlaku, jenomže Tejko, ani Daniščin se ve svých velkých tutovkách neprosadili. Olomouc tak s velkým štěstím zatím odolává a oddaluje možné inkasování.
     
    09:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je znovu vyrovnáno! Motor zvýšil svou aktivitu při kombinaci a naprosto přehrával rozhozenou olomouckou obranu. Před Matouškem byla navíc dvojitá clona, která tak jen pomohla DANIELI DUDÁČKOVI k čistému trefení šibenice parádním nápřáhem. Olomoucký brankář prakticky nic neviděl. Asistence: Jakub Doktor.
     
    08:59
    Olomouci hra v plném počtu moc nevydržela, tentokrát se po závaru před Matouškem provinil Ludvík Rutar (OLO), který zahákoval jednoho z dojíždějících hráčů pokoušejících se o dorážku.
     
    08:49
    Olomouc je už v plném počtu, Kuba se totiž již vrátil z trestné lavice zpět na led.
     
    07:38
    Motor je ve velkém tlaku, jenomže domácí obrana předvádí prozatím pozorný výkon. Hosté se tak sice dostávají do střel, jenomže většina z nich zatím končí u clonících beků. Olomouc tak zatím drží jednobrankový náskok.
     
    06:49
    Olomouc jde poprvé v zápase do oslabení, Miroslav Kuba (OLO) se provinil ve středovém pásmu faulem, který rozhodčí vyhodnotili jako nedovolený. Do zápisu bude zaznamenán jako podražení.
     
    06:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jdou znovu do vedení! Po rychlé kombinaci se na pravém křídle zjevil PATRIK ŘÍČKA, jehož rána z první už na Březinu nakonec stačila. Motor v této chvíli relativně dost zaspal v obranné hře. Asistence: Dominik Marek.
     
    05:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Olomouc se tentokrát ukázala jako chybující tým v bránění, čímž se může Motor dost do vyrovnání. JAKUB DOKTOR předvedl parádní průnik mezi dvojicí beků, který zakončil ještě povedenějším zakončením. Matoušek už blafák do forhandu nestíhal. Asistence: Michal Bláha, Vojtěch Doktor.
     
    04:38
    Olomouc je znovu v tlaku, jenže tentokrát se Janků nedokázal trefit mezi tři tyče. Jeho pokus z pravé strany tak letěl pouze do boční sítě. Hosté se tak mohou zkonsolidovat.
     
    03:49
    Matys se už už dostával ke střelbě, leč naneštěstí mu kotouč přeskočil čepel. Matoušek si tak mohl tváří tvář střelci pořádně oddechnout.
     
    02:27
    České Budějovice jsou zatím nastalým vývojem dost zaskočeny, neboť Olomouc na ně vletěla jako velká voda. I tentokrát si tak připisuje chybu v rozehrávce, Olomouc se po icingu přesune před Březinu.
     
    01:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Po rychlé ofenzivní akci se dostal na středu kruhů do zajímavé střelecké pozice FILIP PALIČKA, jehož následná střela už byla pro Březinu nechytatelnou. Motor tak překvapivě inkasuje. Asistence: Pavel Tomaník.
     
    01:35
    Murla s Pěchou vytvořili první větší nátlak na obranu Budějovic, jenomže v této chvíli byl v pozoru Březina. Domácí se zkoušeli nadvakrát prosazovat, jenomže obrana Motoru dokázala nadvakrát jejich pokusy zblokovat. Hosté měli pořádnou dávku štěstí.
     
    00:28
    Olomouc se hned od začátku snažila o aktivní ofenzivní hru, jenže tato taktika zatím domácím vůbec nevychází. Motor je v obraně zatím velmi pozorný a nepouští svého soupeře k žádnému většímu ohrožení své branky.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na ledě už jsou oba celky, za malou chvíli začínáme.
     
    Hráči obou celků už zamířili do kabin, na ledě se nyní pohybuje už jen rolba.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Olomouc: Matoušek (Ovčaři) – Szturc, Rutar, Murla, Kuchař, Holiš, Smutný, Jelínek – Janků, Husták, Říčka, Hajšman, Palička, Podlaha, Beier, Marek, Tomaník, Pěcha, Machálek, Kuba

    HC Motor České Budějovice: Březina (Němec) – Grauer, Rákosník, Doktor, Dosek, Brabec, Dudáček – Rolínek, Matys, Doktor, Bláha, Prášek, Káník, Kajsler, Tejko, Dančišin, Bárta, Beránek, Kouba

    Rozhodčí: Vrba – Šimčík, Bubela.
     
    Hlavním rozhodčím dnešního zápasu je Filip Vrba, jako čároví arbitři jsou pak delegováni Radek Šimčík a Marek Bubela.
     
    Poslední 3 vzájemná utkání
    25.02.2017 Olomouc x Budějovice 6:4 (EJHL 16/17)
    11.10.2016 Budějovice x Olomouc 2:1 (EJHL 16/17)
    27.02.2016 Budějovice x Olomouc 4:0 (EJHL 15/16)
     
    Poslední 3 extraligové zápasy obou týmů

    HC Olomouc
    21.10.2017 Mountfield x Olomouc 3:2
    19.10.2017 Pardubice x Olomouc 2:1
    07.10.2017 Olomouc x Jihlava 2:4

    HC Motor České Budějovice
    21.10.2017 České Budějovice x Vítkovice 4:3
    20.10.2017 České Budějovice x Třinec 3:4
    07.10.2017 Liberec x České Budějovice 8:1
     
    HC Motor České Budějovice
    Loňský semifinalista letos prozatím nepotvrzuje výkony, na které byli od něj soupeři v juniorské extralize zvyklí. Prozatím si totiž z jedenácti odehraných utkání připsali jen pět výher, což je řadí na čtrnáctou příčku. Nicméně je nutno dodat, že střed tabulky je momentálně vyrovnaný, na elitní osmičku tak schází hráčům pod vedením kouče Ladislava Koldy pouze čtyři body. A to přesto začali Jihočeši sezónu slibně, jelikož po třech úvodních zápasech už měli v držení skalpy Kladna i Energetiků. Nicméně následně nedokázali udržet delší sérii výher a jejich krize vyvrcholila na začátku tohoto měsíce. Tři porážky v řadě, konkrétně s Mladou Boleslaví, Třincem a Libercem, tak poslali Motor na příčky, na kterých se momentálně nachází. Minulou sobotu ovšem přišel lehký závan uklidněné, neboť na domácím ledě přišla velmi cenná výhra nad Vítkovicemi, kterou Budějovice vybojovali až dvěma brankami v posledních dvou minutách utkání.

    Nejproduktivnějším hráčem kabiny Motoru je Miroslav Tejko s pěti góly a osmi asistencemi, o pouhé dva body z ním je jeho spoluhráč Milan Dančišin (7+4). V brance pak má zatím nejlepší čísla a vytíženost Martin Březina s 89,52% úspěšnosti zákroků.
     
    HC Olomouc
    Hanáci už jsou tradičním týmem juniorské extraligy, jenže v posledních letech se fanouškům asociují pouze s dolními příčkami tabulky. Letos to vypadalo, že by se ustálená klišé mohla měnit, jenže nadechování se kohoutů nakonec přece jen větší účinek na zvýšení šancí na úspěšnější sezónu nemělo. Svěřenci kouče Petra Fialy totiž po nadějných výhrách ve Zlíně a Vítkovicích najeli znovu na sérii neúspěchů. Kolonka počtu výher mohla ovšem obsahovat daleko vyšší cifru, hlavně zápas s Kometou ale Hanáci srazil do kolen. S lídrem soutěže totiž prohráli až kvůli brance v posledních sekundách základní části a fatálu v prodloužení. Po tomto těžkém direktu se už Olomouc nezvedla, následovaly totiž porážky s Jihlavou, Pardubicemi a Hradcem Králové. Nutno ovšem přiznat, že ve dvou případech šlo o nejtěsnější možné výsledky. Statistika se ale na tyto malichernosti a kdyby neptá, se sedmi body patří Moře předposlední místo tabulky, tedy příčka sedmnáctá.

    Nejproduktivnějším hráčem a zároveň nejlepším střelcem týmu je slovinský forvard Rok Macuh, který zatím posbíral sedm branek a pět gólových nahrávek. Nejvíce asistencí pak má na kontě Miroslav Kuba, který je díky jedné brance a devíti gólovým nahrávkám k tomu druhým v pořadí počtu kanadských bodů Olomouce. Z brankářů má zatím nejlepší čísla Jiří Matoušek (90,07 %), Petr Galuška má procentuální úspěšnost zákroků 87,10 %.
     
    Hezké páteční odpoledne, juniorská extraliga dnes nabídne celkem sedmizápasovou nabídku, která skýtá znovu mnoho napínavých duelů. Jedním z nich bude i souboj Olomouce s Českými Budějovicemi. Utkání startuje v 17:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 2. Palička (Tomaník), 6. Říčka (Marek) – 6. Doktor J. (Bláha, Doktor V.), 10. Dudáček (Doktor J.), 46. Rolínek (Bárta, Tejko), 47. Káník (Dudáček, Daniščin), 52. Bláha (Beránek, Doktor J.)


    HC Olomouc: Matoušek (Ovčaři) – Szturc, Rutar, Murla, Kuchař, Holiš, Smutný, Jelínek – Janků, Husták, Říčka, Hajšman, Palička, Podlaha, Beier, Marek (C), Tomaník, Pěcha, Machálek, Kuba
    HC Motor České Budějovice: Březina (Němec) – Grauer, Rákosník, Doktor V., Dosek (C), Brabec, Dudáček – Rolínek, Matys, Doktor J., Bláha, Prášek, Káník, Kajsler, Tejko, Dančišin, Bárta, Beránek, Kouba

    Rozhodčí: Vrba – Šimčík, Bubela
    bahis siteleri