Jihlava – Kometa Brno 7:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 0:6 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 0:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mountfield HK 6:5 (3:1 po s.n.) | Kladno – Chomutov 4:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 6:2 (kon.)
Letňany – Liberec 0:5 (kon.) | Havířov – Zlín 1:3 (kon.) | Warriors Brno – Salzburg 0:6 (kon.)
Žďár n/S – Pardubice 5:6 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:2 (1:2, 4:0, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 27.10.2017, 16:30 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    42:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši bleskově využívají přesilovou hru! Jenáček vypálil od modré čáry a Kučera pouze vyrazil na hůl ROMANA PŮČKA, jenž neměl problém trefit prázdnou bránu. Asistence: Šimon Jenáček.
     
    37:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zelenožlutí jdou do trháku. Pasivní hry Třince tentokrát využil Klímek, jenž ke skórování vyzval MICHALA MATIAŠKA, kterému se podařilo dnes podruhé zavěsit. Asistence: Tomáš Ondračka.
     
    36:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se dostávají do dvoubrankového vedení! Po kombinaci v útočném pásmu se přesnou střelou od mantinelu prezentoval MARTIN KOŽENÝ, jenž trefil skulinku nad ramenem brankáře Kučery. Asistence: Martin Lašák, Jan Vašenka.
     
    34:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tentokrát se ve vlastním oslabení prosazuje Vsetín! Do samostatného úniku se dostal MICHAL MATIAŠKO a tentokrát dostal kotouč do branky i s Kučerou. Asistence: Adam Zetocha.
     
    30:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jenže z protiútoku se Vsetínu daří srovnat skóre. Kotouče se na modré čáře chopil JAN VAŠENKA a střelou k tyči prostřelil Kučeru. Asistence: Matěj Vávra, Martin Baďura.
     
    15:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se krátce po skončení početní výhody dokázali prosadit! Nejprve se o vstřelení branky snažili Zatocha s Lukačkou, kotouč se následně odrazil za branku, odkud jej poslal zpět do brankoviště Zetocha na hůl TOMÁŠ KRUPA, jenž zužitkoval zmatku před Kučerou a zasunul kotouč do branky. Asistence: Marco Lukačka.
     
    13:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se prosazují ve vlastním oslabení! Chyby ve vsetínské kombinaci využil Geidl, jenž vyvezl kotouč a na branku upaloval osamocen společně s PAVLEM MATĚJEM, kterému předložil kotouč a druhý jmenovaný propálil Chrásteckého. Asistence: Nico Geidl.
     
    05:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se na Lapači dostávají do vedení! Třinečtí dokázali odrazit nápor Vsetína a po krátkém pobytu v útočném pásmu se jim daří otevřít skóre. Před Chrásteckým se po přihrávce Indrsta octl MAREK HAVRÁNEK a nadvakrát překonal vsetínského brankáře. Asistence: Filip Indrst.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 16. Krupa (Lukačka), 31. Vašenka (Vávra, Baďura), 35. Matiaško (Zetocha), 37. Kožený (Lašák, Vašenka), 38. Matiaško (Ondračka), 43. Půček (Jenáček) – 6. Havránek (Indrst), 14. Matěj (Geidl)


    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Kožený, Mikulenčák, Vávra, Fojtášek – R. Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Vašenka – Lukačka, Zetocha, Krupa – Pernický.
    HC Oceláři Třinec: Kučera (Ochman) – Weber, Radzienciak, Bulava, Šulák, Konderla, Adámek, Michálek – Havránek, Krč, Kapitanov, Matěj, Indrst, Geidl, Mikler, Stebel, Čmiel, Plandor.

    Rozhodčí: Škach – Poláček, Bařinka
    thejrc.org