Manchester Utd. – Tottenham 1:0 (kon.) | Arsenal – Swansea 2:1 (kon.) | Crystal Palace – West Ham 2:2 (kon.)
Liverpool – Huddersfield Town 3:0 (kon.) | Watford – Stoke 0:1 (kon.) | West Brom – Manchester City 2:3 (kon.)
Bournemouth – Chelsea 0:1 (kon.)
konec
Arsenal FC
2:1 (0:1)
Swansea City
Sobota 28.10.2017, 16:00 • Emirates Stadium, London • Anglická Premier League • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Olivier Giroud si zpracoval v blízkosti šestnáctky míč a poté dlouho čekal, nakonec přišla přízemní střela z otočky, která zpoza pokutového území těsně minula levou tyč! Stále je to o jeden gól.
     
    86
    Granit Xhaka na levém křídle po krásné narážce posílal do šestnáctky excelentní centr, na který si na přední tyči naběhl Olivier Giroud, jeho volej ale zamířil mimo! Arsenal chce pojistit vedení.
     
    84
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Thomas Carroll, přichází Oliver McBurnie.
     
    82
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Mike van der Hoorn, přichází Nathan Dyer.
     
    81
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Jordan Ayew, přichází Luciano Narsingh.
     
    81
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alexandre Lacazette, přichází Olivier Giroud.
     
    78
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Sead Kolašinac, přichází Rob Holding.
     
    77
    Swansea se konečně dostala do šance! Tammy Abraham dostal v šestnáctce příliš mnoho volného prostoru a napřáhl k přízemní střele, která těsně minula levou tyč brány Arsenalu!
    66. Bellerín se krásně položil do míče a orazítkoval břevno!
     
    66
    Aaron Ramsey si zpracoval míč po krásném diagonálním pasu z pravé strany v blízkosti šestnáctky a poté poslal na vzdálenější pravou tyč nebezpečnou skákavou přihrávku, do které se vpádu nádherně položil Héctor Bellerín, jehož střela pravačkou se ze vzduchu snesla na břevno a na vzdálenějším levém horním rohu brány se odrazil do zámezí! Další velká šance Arsenalu.
     
    64
    Alexandre Lacazette dokázal na pravé straně šestnáctky vystřelit po zemi z otočky, jeho střelu ale na přední tyči lapil Łukasz Fabiański.
    58. Aaron RAMSEY - 2:1
     
    58
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Sead Kolašinac si na levé straně šestnáctky krásně zpracoval diagonální pas ze středu hřiště na prsa a poté předložil míč AARONOVI RAMSEYMU, který na přední tyči přízemní střelou bez přípravy o pravou nohu Łukasze Fabiańskiho poslal míč k levé tyči! Arsenal otočil skóre a vede 2:1! Asistence: Sead Kolašinac.
     
    55
    Alexis Sánchez na levé straně hřiště rozehrál standardní situaci a na vzdálenější pravou tyč poslal nádherný centr, Laurent Koscielny ho ale hlavou usměrnil těsně mimo! Velká příležitost.
     
    52
    Arsenal málem utrpěl obrovský šok, když se ocitl za bukem Tammy Abraham a podruhé v zápase z blízkosti překonal Petra Čecha. Gól ale pro ofsajd neplatil. Fanoušci v hledišti si oddechli.
    51. Sead KOLAŠINAC - 1:1
     
    51
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Mesut Özil se ocitl na pravé straně šestnáctky v tísni a z ostrého úhlu poslal pod sebe kolmou přihrávku, na kterou si na vzdálenější levé tyči ze druhé vlny naběhl SEAD KOLAŠINAC a střelou bez přípravy zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Łukasz Fabiański si sice na míč sáhl, jenže vytáhnout mimo ho nedokázal. Arsenal krátce po přestávce vyrovnal. Asistence: Mesut Özil.
    45. Čech senzačně napravil obrovskou chybu Mertesackera!
     
    45
    Per Mertesacker předvedl na levé straně šestnáctky velice špatný první a poté i druhý dotek s míčem, čehož využil napadající Jordan Ayew a jeho obrovskou chybu mohl potrestat přízemní střelou z úhlu, jenže vybíhající Petr Čech míč ve skluzu vyrazil levým ramenem na rohový kop! Český brankář zachránil Arsenal!
    41. Sánchez pálil po krásné akci, Fabianski senzačně zasáhl!
     
    41
    Alexis Sánchez si na levé straně šestnáctky krásně vyměnil míč s jedním ze svých spoluhráčů, který mu míč vrátil patičkou, a poté napřáhl z úhlu k prudké střele, která mířila do bližšího horního rohu brány, Łukasz Fabiański ale vytáhl fantastický zákrok a míč vyrazil nad!
     
    40
    Sam Clucas dostal v blízkosti šestnáctky příliš mnoho času a volného prostoru, kterého využil k prudké střele levačkou. Jeho přízemní pokus ale těsně nad zemí minul bližší levou tyč.
     
    35
    Gareth Southgate, trenér anglické reprezentace, je dnes přítomen v hledišti Emirates Stadium.
     
    29
    Swansea vstřelila úvodní gól z první střely a po prvním dotyku s míčem uvnitř šestnáctky.
    22. Sam CLUCAS - 0:1
     
    22
    Swansea právě vstřelila branku!
    Arsenal zbytečně ztratil míč a Tammy Abraham po dobrém napadání našel v pokutovém území dlouhou kolmou přihrávku SAMA CLUCASE, který v obrovské šanci nezaváhal a mezi nohama vybíhajícího Petra Čecha poslal míč přízemní střelou ke vzdálenější pravé tyči! Swansea z ničeho nic udeřila a vede na Emirates Stadium 1:0! To je šok. Asistence: Tammy Abraham.
     
    11
    Shkodran Mustafi‏ se dnes na trávníku nepředstaví, nechybí ovšem v hledišti Emirates Stadium, kde společně se svou dcerou drží palce svým spoluhráčům z londýnského Arsenalu.
     
    8
    Alexis Sánchez na levé straně hřiště rozehrál standardní situaci a uprostřed šestnáctky se dostal k hlavičce Per Mertesacker! Obránce Arsenalu ale hlavičkoval pouze do náruče Łukasze Fabiańskiho, který si během pár okamžiků připsal druhý zákrok. Arsenal má tlak.

    Tomáš Reiner

    Branky: 51. Kolašinac (Özil), 58. Ramsey (Kolašinac) – 22. Clucas (T. Abraham)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:9.
    Arsenal FC: Čech – Koscielny, Mertesacker (C), Monreal – Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolašinac (78. Holding) – Özil, A. Lacazette (81. Giroud), Alexis Sánchez.
    Náhradníci: Macey – Holding, Wilshere, Iwobi, Coquelin, Giroud, Walcott.

    Swansea City: Fabiański – van der Hoorn (82. Dyer), F. Fernández (C), Mawson – Naughton, Ki Song-jung, Fer, T. Carroll (84. McBurnie), Clucas – J. Ayew (81. L. Narsingh), T. Abraham.
    Náhradníci: Nordfeldt – Dyer, Mesa, L. Narsingh, Routledge, McBurnie, Rodon.

    Rozhodčí: Lee Mason. Asistenti: Harry Lennard, Derek Eaton. Čtvrtý rozhodčí: Lee Probert

    Diváci: 59493
    bahis siteleri