Manchester Utd. – Tottenham 1:0 (kon.) | Arsenal – Swansea 2:1 (kon.) | Crystal Palace – West Ham 2:2 (kon.)
Liverpool – Huddersfield Town 3:0 (kon.) | Watford – Stoke 0:1 (kon.) | West Brom – Manchester City 2:3 (kon.)
Bournemouth – Chelsea 0:1 (kon.)
konec
Watford FC
0:1 (0:1)
Stoke City
Sobota 28.10.2017, 16:00 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné sobotní odpoledne při sledování textového přenosu ze zápasu desátého kola Premier League. Od šestnácti hodin se můžeme těšit na utkání, ve kterém se proti sobě postaví týmy Watfordu a Stoke City!
     
    Watford FC

    Domácí tým se v sezóně 2015/16 poprvé ve své historii dokázal udržet v nejvyšší soutěži, když zaznamenal své maximum a obsadil konečnou třináctou pozici. Letos na jaře už to měl Watford složitější a skončil až na první nesestupové příčce. Stávající ročník však svěřenci Marca Silvy načali vynikajícím způsobem, když z prvních osmi kol prohráli jediné utkání a ocitli se na pohárových příčkách. O ty Watford přišel minulý týden, neboť na hřišti Chelsea nebodoval po výsledku 2:4. I tak tomuto klubu patří s patnácti získanými body nadmíru solidní šesté místo, ze kterého ztrácí jediný bod na týmy Arsenalu a Chelsea. Zároveň se ale musí dívat i pod sebe, v případě dalších dvou bodových ztrát by se totiž mohl propadnout až do druhé poloviny tabulky.
    Francouzský záložník Watfordu Abdoulaye Doucouré v sezóně čtyřikrát vystřelil a vždy z toho byl gól!

     
    Stoke City

    Manažer Mark Hughes disponuje poměrně silným kádrem, který se jen hemží hráči se zkušenostmi z těch největších evropských klubů. Na výsledcích Stoke to však příliš znát není. Z devíti odehraných zápasů vyhrálo pouze dvakrát a se ziskem osmi bodů se ve vyrovnané části tabulky nachází těsně nad sestupovými pozicemi, konkrétně na sedmnáctém místě. Hrnčíři prohráli čtyři z posledních pět ligových utkání, od Chelsea a Manchesteru City inkasovali dohromady jedenáct branek, kvůli čemuž mají aktuálně nejhorší obranu v celé soutěži. Kromě toho Stoke již vypadlo z ligového poháru, když v osmifinále překvapivě padlo 0:2 na hřišti Bristolu.
    Jediný otazník v sestavě Stoke visí nad účastí dlouhána Petera Crouche

     
    Vzájemné zápasy

    03.01.2017 Stoke – Watford 2:0
    27.11.2016 Watford – Stoke 0:1
    19.03.2016 Watford – Stoke 1:2
    24.10.2015 Stoke – Watford 0:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Watford FC: Gomes – Femenía, Kabasele, Britos, Holebas – Capoue, Doucouré – Carrillo, Cleverley, Richarlison – Deeney (C).
    Náhradníci: Karnezis – Gray, Hughes, Janmaat, Mariappa, Watson, Zeegelaar.

    Stoke City: Butland – K. Zouma, Shawcross (C), Wimmer – Diouf, D. Fletcher, Allen, Pieters – Shaqiri, Sobhi – Choupo-Moting.
    Náhradníci: Grant – Adam, Afellay, Berahino, Edwards, Jesé, Ngoy.

    Rozhodčí: Oliver – Burt, Garratt.
     
    Oba týmy již jsou na hrací ploše. Od začátku zápasu nás dělí už jenom minuta ticha.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali domácí, kteří nastupují ve svých tradičních žlutočerných dresech, zatímco Stoke se obléklo do bílomodré kombinace.
     
    2
    Watford svému soupeři míč zatím nepůjčil ani na vteřinu. Mezitím se posunul až před pokutové území a snaží se najít cestu k brance Butlanda.
     
    3
    Rozhodčí neodpískal ruku, díky které se hosté dostali alespoň na půlící čáru, ale tam se Sršni vrátili k míči a už znovu tlačí těsně před šestnáctkou.
     
    4
    Kabasele přihrál k pravé postranní čáře, u které Sobhi poslal k zemi Fermeníu a ten zůstává s bolestivou grimasou ležet. Mezitím se chystá domácí standardní situace.
     
    5
    Hrnčíři po přetaženém centru nemuseli řešit žádné větší starosti, ale sami se daleko nedostali, protože Choupo-Moting byl za půlící čarou chycen do ofsajdu.
     
    6
    Zouma vykrokoval Richarlisona a srazil mu míč do zámezí. Holebas už si suší balón, který dlouhým autem pošle až do velkého vápna.
     
    7
    Obrana Stoke byla i v tomto případě skálopevná a konečně může založit první souvislejší akci hostujícího týmu, jenž do zápasu vstoupil hodně pasivně.
     
    8
    Jenže Erik Pieters nezpracoval jednu z přihrávek a před střídačkami mu balón utekl do autu. Tlak Watfordu tak může pokračovat.
     
    9
    Hlavičkovanou ve středu hřiště vyhráli hosté, ovšem Choupo-Motinga si pokryl Kabasele a Stoke tak musí nadále čekat na svou první návštěvu soupeřovy šestnáctky.
     
    10
    Richarlisonovi trochu utekl míč, kvůli čemuž musel jít do souboje s dvěma protihráči a pomohl si odpískaným faulem na Zoumu.
     
    11
    Trápení Hrnčířů tím ale ještě nekončí. Dlouhý nákop z vlastní poloviny totiž nezachytil nikdo v bílém a balón proskákal až za koncovou čáru. Následuje Gomesův odkop.
     
    12
    I v končící dvanácté minutě čekáme na nějaký náznak šance. Většinu času se hraje uprostřed hřiště, kde se oba týmy velmi často střídají v držení balónu.
     
    13
    Mame Diouf nepřesprintoval Richarlisona, který se před něj natlačil a došel si pro evidentní faul. Rozehrávat může José Holebas.
     
    14
    Cleverley přenesl hru zleva doprava, jenže domácí se museli rychle vracet po nepřesné přihrávce od Kabaseleho. Brejk zastavoval faulem Troy Deeney.
     
    15
    Po zásahu Capoueho se Stoke chystá k prvnímu rohovému kopu tohoto zápasu.
     
    16
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    První střela, první šance a první gól hostujícího týmu, který jde v šestnácté minutě do vedení! Rohový kop z pravé strany byl Shaqirim rozehrán až před velké vápno, odkud pravačkou napřáhl ke střele z voleje DARREN FLETCHER a míč prošel pod tělem skákajícího Gomese až do sítě.
    16. Darren FLETCHER - 0:1
     
    17
    Watford může odpovědět stejným způsobem, rovněž bude rozehrávat svůj první roh z pravé strany.
     
    18
    Hosté si však s centrem do chumlu hráčů na malém vápně poradili a Zouma z klidu vhazuje z hloubi vlastní poloviny.
     
    19
    Xherdan Shaqiri se zastavil na pravém křídle, kde nevěděl co s míčem a ten nakonec přihrál jen na kopačky bránících hráčů ve žlutém.
     
    21
    Diouf pasem podél pravé autové čáry nastartoval Shaqiriho, který znovu ztratil míč kvůli čistému zákroku Josého Holebase.
     
    22
    Abdoulaye Doucouré potáhl míč středem hřiště a roztáhl hru do pravé strany, odkud Femenía odcentroval jen na hlavu nikým neobtěžovaného stopera Stoke.
     
    23
    Troy Deeney minul míč při Cleverleyho kolmici a na řadu tak přichází pouze odkop od branky Jacka Butlanda.
     
    24
    Hosté se vymanili z nepříjemného presinku a přesunuli se na útočnou polovinu, kde k radosti publika Shaqiri nejprve zakopl o balón a vše definitivně uťala zachycená přihrávka Mameho Dioufa.
     
    25
    Joe Allen tahal balón po hostující levé straně, jenže se rozhodl zastavit a pak už se dostal do obležení tří protihráčů, kteří jej snadno odzbrojili.
     
    26
    Nadějně se rozvíjející rychlý kontr Watfordu musel skončit ještě před zakončením. Pomezní sudí totiž odmával ofsajd Troye Deeneyho.
     
    27
    Holebas překvapil krátkým autem na Doucourého, který mu balón vrátil, ovšem centr z levé strany byl sražený mimo pokutové území u Butlandovy branky.
     
    28
    Snad poprvé v zápase se Stoke uchýlilo k pozvolné rozehrávce z vlastní poloviny, ze které nikam nespěchá.
     
    29
    Hra je přerušena kvůli ležícímu Holebasovi, který pravděpodobně dostal od Dioufa kolenem někam na kostrč. Nějaké zdravotní problémy má také záložník Hrnčířů.
     
    31
    Oba hráči pravděpodobně budou moci pokračovat ve hře. Pár sekund se ale bude hrát v deseti na obou stranách.
     
    32
    Cleverley dlouhým pasem na levý kraj velkého vápna našel Richarlisona, který sice neobešel Zoumu, ale od něj šel míč do autu a je z toho rohový kop.
     
    33
    Ani z této standardní situace nic nebezpečného nevzniklo. Domácí rozehráli na krátko, Holebas přenechal balón Cleverleymu a jeho nákop skončil v rukavicích Jacka Butlanda.
     
    34
    Watford pokračuje v územní převaze a sbírá další procenta do statistiky držení míče. Zatím se tak děje hodně daleko od míst, odkud se dá střílet.
     
    35
    Všech jedenáct mužů v dresu Stoke se zatáhlo na vlastní polovinu a nepustilo Sršně ani do blízkosti velkého vápna. Naopak je z toho vhazování Hrnčířů.
     
    36
    City se marně dožadovalo odpískání faulu. Centr na levou stranu pak odehrál Diouf, načež Holebasův aut poslal na rohový kop Zouma.
     
    37
    Holebasův rohový kop našel nedostatečně pokrytého Capoueho, od jehož hlavy letěl míč mimo branku. U krajní tyče ho ještě tečoval Deeney, nicméně Butland ani tak zasahovat nemusel a útočník Sršňů byl navíc v ofsajdu.
    37. Deeneyho teč přišla z ofsajdu
     
    38
    Mame Diouf díky neodpískanému faulu rychle postupoval po pravém křídle a přízemní přihrávkou hledal Choupo-Motinga, kterého domácí obránce nepustil do žádného zakončení.
     
    39
    Cleverley poněkolikáté výborně nakopl míč před hostující branku, kam se dral Deeney, ale pomezní viděl jeho těsný ofsajd a ukončil šanci Watfordu.
     
    41
    Stoke nevyužilo rohový kop a po několika dalších přihrávkách poslalo míč jen do míst, které kontroloval Heurelho Gomes.
     
    43
    Étienne Capoue fauloval uprostřed hrací plochy, na které se chystá hostující standardka a nákop do pokutového území.
     
    44
    Sršňům se bez větších problémů povedlo celou situaci ubránit a po autu Holebase se díky Deeneymu posunulo už na útočnou polovinu.
     
    45
    Deeney sklepával Holebasovu přihrávku na levé křídlo, kde bohužel pro domácí tým Richarlison podklouzl a poslal míč do zámezí. I tento moment ale potvrdil, že Watford převážně útočí po levé straně.
     
    45+1
    Stoke rychle postupovalo ve čtyřech proti stejnému počtu obránců. Shaqiri měl dost času a prostoru na provedení kolmé přihrávky, kterou Diouf nedokázal zpracovat a prvním dotykem poslal míč do autu.
     
    45+2
    Ryan Shawcross před vlastní brankou absolvoval s Deeneym souboj o nakopnutý balón. Při něm byl podle rozhodčích faulován a první poločas tím pravděpodobně skončí.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Souboj mezi Watfordem a Stoke City začal velkým tlakem domácího týmu, který se za celých pětačtyřicet minut ale neprokousal k žádnému zakončení. Hrnčíři na tom nebyli o moc lépe, nicméně z jediné střely na branku otevřeli skóre, když se po rohovém kopu krásným kopem z voleje prosadil Darren Fletcher.
     
    Statistiky po 1. poločase:

    Střely na branku: 0 – 1
    Střely mimo branku: 0 – 0
    Držení míče: 66% – 34%
    Rohové kopy: 3 – 1
    Ofsajdy – 3 – 1
    Fauly: 5 – 5
    Žluté karty: 0 – 0.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý poločas odstartoval výkop Stoke. Při pohledu na hřiště vidíme, že ani jeden z týmů neudělal o přestávce žádnou změnu v sestavě.
     
    47
    Abdoulaye Doucouré chtěl přenést hru na levou stranu, jenže Richarlison na vysoký pas nedosáhl a následuje pouze hostující vhazování.
     
    48
    Holebase uprostřed hřiště fauloval Choupo-Moting. Sám faulovaný vzápětí odcentroval, ale Shawcorss letící míč bezpečně odhlavičkoval mimo pokutové území.
     
    49
    Jediná kolmá přihrávka do pravého křídla rozjela slibnou akci Watfordu. Přízemní pas našel ve vápně Deeneyho, ale u něj byl znovu připravený Shawcross a nenechal projít střelu do prostoru branky.
     
    50
    Domácí nic nevymysleli z rohového kopu. Po několika delších soubojích se ve vzduchu nepříjemně srazili Britos a Diouf, kteří se ale oklepali a měli by moci pokračovat.
     
    51
    Obranná linie Stoke si za svůj dosavadní výkon zaslouží velkou pochvalu. Femenía ze strany odcentroval na Deeneyho, jehož pokus ze složité pozice vykopl ven z šestnáctky právě jeden z obránců.
     
    52
    Pieters váhal s vhozením autu, který nakonec poslal jen na hlavu protihráče. Balón pak opět skončil v zámezí, odkud ho vrátil Femenía.
     
    53
    Femenía si rychlým náběhem řekl o přihrávku do volného prostoru. Bez zpracování okamžitě centroval, ale Ryan Shawcross byl i v tomto případě ve správný čas na správném místě.
     
    54
    Před Doucourém se postupně otvírala cesta až před velké vápno, do kterého dloubl míč z osy hřiště, jenže přihrávka doskákala až do rukavic Jacka Butlanda.
     
    55
    Richarlison sice přijal přihrávku do šestnáctky, nicméně byl zády k brance a musel přihrát zpět do hloubi pole, odkud za chvíli přiletěl centr z levého křídla, ovšem Deeney jej prodloužil jen k brankáři Stoke.
     
    56
    Asi největší šance domácího týmu! Holebasův centr Carrillo hlavou šikovně sklepával k druhé tyči, kde tušil Richarlisona, jehož střela z úhlu však nebyla dostatečně přesná.
     
    57
    Kiko Femenía jako první dostává žlutou kartu za zbytečný faul, který se odehrál mimo hlavní dění.
     
    58
    Domácí kouč v osmapadesáté minutě sáhl k prvnímu střídání. Na trávník se podívá Andre Gray, který nahradil defenzivnějšího Capoueho.
     
    59
    Tom Cleverley neúnavně posílá do šestnáctky jeden nákop za druhým. I nyní hledal Deeneyho, ale předním stihl schovat míč do náruče gólman Butland.
     
    60
    Pieters zleva procedil svou přihrávku před domácí bránu, jenže tam dobře zapracoval Cleverley a nekompromisně odkopl balón na půlící čáru.
     
    61
    Dosud neviditelný Ramadan Sobhi z úrovně brankové čáry přihrál do druhé vlny na úplně volného Allena, jehož přízemní střela ale skončila z jeho pohledu minimálně metr vedle pravé tyče. Z této příležitosti rozhodně šlo vytěžit více.
    61. Joe Allen (STK)
     
    62
    Eric Choupo-Moting ve středovém kruhu fauloval Cleverleyho a poté zlostně odhodil balón, za což si zblízka prohlédl žlutou kartu.
     
    63
    Aktivní Cleverley si na levém křídle zasekl balón a tím poslal svého hlídače na párek. Svůj centr tlačil na hranici malého vápna, kde u něj byl jako první pozorný Butland.
     
    65
    Hrnčíři nechali projít balón za koncovou čáru. Butland s následným výkopem nikam nespěchal, načež o pár sekund později fauloval Ramadan Sobhi.
     
    66
    Holebase kousek od postranní čáry zastavil Diouf jen díky faulu. Pochopitelně následovala standardní situace, po které Britos z první odcentroval na Richarlisona. Jeho zakončení hlavou se od trávníku odrazilo mimo branku a k tomu už byl máván ofsajd.
     
    67
    Od zad Fletchera se míč odrazil příhodně před střídajícího Graye, který práskl do balónu z hranice pokutového území, ale míč mezi tři tyče k domácí smůle nevtěsnal.
    67. Andre Gray (WAT)
     
    68
    José Holebas u rohového praporku nechtěl přijít o balón, což se k jeho rozčarování stalo. Hlavní arbitr odpískal faul na Mameho Dioufa.
     
    69
    Oproti prvnímu poločasu nabral zápas strhující tempo, které se na pár sekund ustálí po dalším útočném faulu Watfordu. Shawcrosse během zpracování tentokrát fauloval Andre Gray.
     
    70
    Právě tísněný Gray roztáhl hru na pravé křídlo, jenomže Femeníův centr se stal snadno kořistí pro stopery stále ještě vedoucího Stoke.
     
    71
    Cleverley už tradičně hledal dlouhou přihrávkou vzduchem Deeneyho. Ten byl i nyní ustrážen jako oko v hlavě a míč vybojovali Hrnčíři.
     
    72
    Richarlison nenápadně potáhl míč a dokonce vystřelil zpoza šestnáctky. Balón k Butlandovi ale nedoletěl a domácího hráče nakonec vytlačil ze hřiště urostlý Zouma.
     
    73
    Watford po změně stran na hrací ploše dominuje a to pochopitelně probralo také zaplněné ochozy, které nyní mohutně ženou domácí tým za vyrovnáním.
     
    74
    Doucouré vystartoval proti sklepnutému balónu, který z dvaceti metrů napálil jen do poctivě postaveného obranného valu z obránců City.
     
    75
    Tomu Cleverleymu tentokrát úplně nesedla přihrávka zpoza šestnáctky, která skončila v Butlandových rukavicích. Sršni se po jeho odkopu ale vrátili k míči a pokračují ve velkém tlaku.
     
    76
    Kiko Femenía poslal nadýchaný centr z pravé strany, který pro sebe ukořistil bránící Zouma. Po faulu Brazilce Richarlisona už znovu rozehrávají Hrnčíři.
     
    77
    Těžko říct, zda se tak stalo kvůli faulu nebo následným protestům, tak jako tak Richarlison inkasoval žlutou kartu.
     
    78
    Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Ramadan Sobhi, přichází Saido Berahino.
     
    79
    Zouma se vydal na útočný výlet, během kterého před vápnem o míč přišel a okamžitě chyběl v obraně, do které zaútočil rychlonohý Richarlison a získal pro Sršně alespoň roh.
     
    80
    Domácí standardní situace se bude opakovat po bloku Doucorého střely z dvaceti metrů. Všichni hlavičkáři zůstávají nastěhovaní u Butlanda.
     
    80
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází André Carrillo, přichází Will Hughes.
     
    81
    Ani ze sedmého rohu Watford nic nebezpečného nevymyslel. Po dalším střídání následuje Butlandův odkop.
     
    82
    Teprve druhá střela mezi tři tyče! Čelil jí Gomes, kterého trochu unáhlené zakončení z dobrých třiceti metrů ale nepřekvapilo.
     
    83
    Watford ve druhé půli drží míč v 76% procentech času. Zatím mu to ale není platné a necelých deset minut před koncem stále ztrácí na Hrnčíře jednu branku.
     
    84
    Doucouré se pěknou kličkou parádně uvolnil a poslal ze své kopáčky nákop, jenž na hranici vápna prodlužoval Gray, ale míč neposlal do prostoru branky.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Xherdan Shaqiri (Stoke City).
     
    85
    Po změně stran zcela neviditelný Xherdan Shaqiri zaútočil do nezformované obrany a vymyslel dobrou přihrávku za obranu. Střídající Berahino své střelecké trápení ale neprolomil, když z nějakých devatenácti metrů zakončil vedle branky výrazně vyběhnuvšího Gomese.
    85. Saido Berahino (STK)
     
    86
    Doucouré se u hostující střídačky dostal do menší strkanice s DIoufem. Z toho rychle vznikla hromadná mela, při které však nedošlo k žádnému většímu fyzickému ataku.
     
    87
    Michael Oliver všechno vyřešil karetními tresty. Žlutě byli napomenutí oba strůjci celého knfoliktu – Abdoulaye Doucoré a Mame Diouf.
     
    88
    Za aplausu fanoušků Stoke City pomalu odchází ze hřiště Xherdan Shaqiri, jehož místo na poslední minuty zaujme Charlie Adam.
     
    89
    Předchozí přerušení bohužel pro Watford výrazně ovlivnilo jeho územní převahu, která se v těchto minutách vytratila. Nic na tom nezměnil ani náběh Deeneyho, který startoval z ofsajdu.
     
    90
    Hrnčíři znovu vybojovali balón, nicméně chvíli po autu Erika Pieterse byl v ofsajdu nachytán také Maxim Choupo-Moting.
     
    90+1
    Nějaký ten čas na vyrovnání Watford ještě má. Čtvrtý rozhodčí ukázal, že se bude nastavovat hned pět minut!
     
    90+2
    Cleverley si na pravé straně narazil se stojícím Femeníou a odcentroval. Obrana Stoke se však nenechala překvapit a balón skončil v rukavicích Butlanda.
     
    90+3
    Dobrou minutu v kuse teď balón všemožně poskakoval před hostující brankou. Deeney, Hughes ani nikdo jiný se ale neprobil do zakončení a všechno uťal zákrok Jack Butlanda.
     
    90+4
    Na hřišti nám vzplály emoce a prakticky všichni hráči se zapojili do hromadné strkanice, kterou vyvolal moment, kdy se Stoke marně dožadovalo sportovního vrácení balónu po autovém vhazování.
    90+4. Nervózní koncovka vyústila ve velkou strkanici
     
    90+5
    Hlavní sudí opět potrestal jednoho hráče na každé straně. Žlutou kartu tak dostali Troy Deeney a Joe Allen.
     
    90+5
    Hughes dostal trochu prostoru na pravé straně pokutového území, odkud přihrál na jednoho ze svých spoluhráčů, jehož zakončení bylo lehce tečované na roh.
     
    90+6
    To se jen tak nevidí! Při rohovém kopu se v útoku objevil i domácí brankář. Stoke se ale ubránilo a k míči se dostal Charlie Adam, který postupoval z poloviny hřiště a měl před sebou už pouze Gomese, přes kterého vystřelil z dálky a míč se pomalým tempem vydal směrem na branku, aby se zastavil o tyč!
    90+6. Charlie Adam (STK)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Watford byl od první do poslední minuty jednoznačně lepší a skoro celý zápas tlačil na pokutové území soupeře. Stoke nicméně předvedlo v obranné fázi heroický výkon a Butland ve výsledku nečelil ani jedné střele mezi tři tyče. Hrnčíři v obou poločasech zaznamenaly po jedné střele, přičemž za první z voleje Darrena Fletchera rozhodla o tom, že všechny tři body putují do severoanglického hrabství Staffordshire. Domácí tedy potřetí v sezóně nebodovali a postupně klesají tabulkou. Hrnčíři naopak potřetí v sezóně zvítězili a posunuli se na třináctou příčku.
     
    Statistiky zápasu:

    Střely na branku: 0 – 2
    Střely mimo branku: 5 – 3
    Držení míče: 70% – 30%
    Rohové kopy: 8 – 1
    Ofsajdy: 4 – 2
    Fauly: 10 – 9
    Žluté karty: 4 – 4.
    Watford měl převahu, ale z vítězství se raduje Stoke!

     
    Z tohoto dramatického utkání už je to všechno. Přeji Vám hezký zbytek sobotního večera. (18:27:21)

    Michal Břuchanský

    Branky: 16. D. Fletcher (Shaqiri)

    Karty:   57. Femenía (WAT), 77. Richarlison (WAT), 87. Doucouré (WAT), 90+5. Deeney (WAT) – 62. Choupo-Moting (STK), 85. Shaqiri (STK), 87. Diouf (STK), 90+5. Allen (STK)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 0:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 10:9.
    Watford FC: Gomes – Femenía, Kabasele, Britos, Holebas – Capoue (58. Gray), Doucouré – Carrillo (80. Hughes), Cleverley, Richarlison – Deeney (C).
    Náhradníci: Karnezis – Gray, Hughes, Janmaat, Mariappa, Watson, Zeegelaar.

    Stoke City: Butland – K. Zouma, Shawcross (C), Wimmer – Diouf, D. Fletcher, Allen, Pieters – Shaqiri (88. Adam), Sobhi (78. Berahino) – Choupo-Moting.
    Náhradníci: Grant – Adam, Afellay, Berahino, Edwards, Jesé, Ngoy.

    Rozhodčí: Oliver – Burt, Garratt

    Diváci: 20 087
    thejrc.org