Líšeň – Rýmařov 2:1 (kon.) | Mohelnice – HFK Olomouc 6:1 (kon.) | Petřkovice – Uničov 0:2 (kon.)
Vyškov – Uh. Brod 4:0 (kon.) | Hodonín – Hlučín 1:2 (kon.)
konec
FK Mohelnice
6:1 (2:0)
1. HFK Olomouc
Sobota 28.10.2017, 14:30 • Městský stadion (tráva), Mohelnice. • Moravskoslezská fotbalová liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pro tohle utkání je to ode mne vše, děkuji vám za pozornost a s přáním hezkého zbytku dne, se s vámi loučím. Někdy příště, například u utkání z městského stadionu v Mohelnici, na počtenou! (16:28:03)
     
    V příštím utkání přivítají hráči Mohelnice celek z Vyškova, olomoučtí hrají taktéž na svém stadionu, na kterém budou hostit, ještě minulou sezónu druholigový Prostějov!
     
    Sudí nenastavil ani minutu a utkání je tedy minulostí! Mohelničtí si připisují první domácí výhru a to opravdu ve velkém stylu! Svého dnešního soupeře ze samotného dna tabulky doslova přejeli poměrem 6:1 a rozhodně si své fanoušky, po pěti prohraných zápasech na své stadionu, usmířili.

    Už po prvním poločase bylo téměř rozhodnuto, míč je ale kulatý a dnes hostující celek olomouckého HFK rozhodně dravý za vítězstvím. Domácí hráči tak nenechali nic na náhodě a dalšími čtyřmi vstřelenými brankami totálně rozebrali svého soupeře. Hosté korigovali skóre brankou na 1:4 z jejich pohledu, v posledních třech minutách ale domácí navýšili vedení ještě o další dvě!

    Za zmínku stojí rozhodně hattrick domácího Marka Šichora, pro kterého je to první tříbrankový zápas v letošní sezóně. Další zajímavostí je také to, že dnes hráči Mohelnice dokázali vstřelit stejně branek, jako v posledních šesti domácích zápasech!
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Mohelnice právě vstřelila branku! Tak tohle je už opravdu kruté pro hostující hráče, především pro ex mohelnického brankáře Filipa Muchu. Ten totiž inkasuje dnes už po šesté! Vynikající přihrávkou vybídl Marek Šichor svého spoluhráče na úrovni pokutového puntíku a právě Jihe Zhang bez potíží překonal soupeřova brankáře!
     
    88
    Střídání v týmu FK Mohelnice: ze hřiště odchází Jakub Svoboda, přichází Yang Guicheng.
     
    87
    Mohelnice právě vstřelila branku! A přesto se domácí hráči prosazují a už opravdu určují vítěze dnešního utkání! Co o to, ještě lepší statistiku si vylepšil mohelnický MAREK ŠICHOR, který touto brankou, vstřelenou zpoza vápna soupeře, dokončil hattrick! V NHL by zřejmě padaly čepice na hrací plochu, zde si je ale diváci nechávají raději na hlavě kvůli opravdové zimě!
     
    86
    Dalším vynikajícím uvolněním se představil domácí Marek Šichor, následně ale nedokázal překonat hostujícího brankáře.
     
    85
    Možnost poklidného konce utkání ruší ale spíše domácí hráči, kteří se snaží o vstřelení páté branky.
     
    84
    O střelu za hranicí vápna se pokoušel i hostující Marek Schmidt, jeho přízemní ránu ale domácí obránci zkušeně zablokovali, následně se dostal míč do zámezí a pokračovat mohou opět hráči v bílých dresech.
     
    83
    Střídání v týmu 1. HFK Olomouc: ze hřiště odchází Tomáš Drmola, přichází Aleš Řehák.
     
    82
    Střídajícímu Grigorovsovi nyní zhatil útočnou šanci hlavní arbitr, který zřejmě mylně odpískal nedovolený zákrok domácího hráče.
     
    81
    Střídání v týmu FK Mohelnice: ze hřiště odchází Lukáš Woitek, přichází Kirils Grigorovs.
     
    80
    Z další standardní situace mohli zahrozit hostující hráči Olomouce, ta jim ale vyšla vniveč poté, co se domácí hráči s klidem osvobodili od míče v jejich obranném území.
     
    79
    Vynikající střelou zpoza vápna se prezentoval domácí Lukáš Woitek, jeho bývalý spoluhráč a zároveň brankář soupeře, vytáhl vynikající zákrok a po čtyřech inkasovaných brankách si rozhodně udržel svoji autoritu!
     
    78
    HFK právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se dočkali i hráči hostujícího celku z Olomouce! Po rohovém kopu se dostal míč až na zadní tyč Rohelovy svatyně, kde jej bez problémů uklidil do sítě MAREK SCHMIDT!
     
    76
    Sympaticky o další branky se snaží ale také domácí mužstvo, které je stále rozhodně efektivnější a to jak v přechodu na soupeřovu polovinu, tak v zakončení a finálních přihrávkách.
     
    75
    Tentokrát se jeden z hráčů vedoucí Mohelnice dopustil útočného faulu, u míče tak mohou pokračovat hosté, kteří nutně potřebují vstřelit branku, aby nebyl rozdíl ve skóre tak markantní!
     
    74
    Domácí měli další možnost standardní situace z nadějného místa. K její exekuci se postavil Marek Šichor, který chtěl přímou střelou vstřelit už svoji třetí branku v dnešním utkání, jeho technická rána ale přeletěla Muchovu svatyni!

    Daniel Bertók

    Branky: 9. Šichor, 28. Šichor, 62. Fišara, 65. Woitek, 87. Šichor, 90. Zhang – 78. Schmidt

    Karty:   42. Knýř (MOH) – 32. Přikryl (HFK), 67. Seibert (HFK)


    FK Mohelnice: Rohel – Kuba (K), Liu Dongyang, Vokoun, Knýř – Kotůlek (73. Zhang), Fišara, Šichor, Svoboda (89. Guicheng), Yimuran – Woitek (83. Grigorovs).
    Náhradníci: Skýva (B), Grigorovs, Zhang, Guicheng.

    1. HFK Olomouc: Mucha – Buček (46. Žůrek), Horka (K), Krejčí, Seibert, Dabič, Banasik, Plesník, Schmidt, Přikryl (64. Spurný), Řehák (84. Drmola).
    Náhradníci: Kubica (B), Starý, Drmola, Spurný, Žůrek.

    Rozhodčí: Dorušák Petr – Mojžíš, Kontoršikov – Beneš.

    Diváci: 230
    ocianews.com