Soči – Magnitogorsk 4:3 (kon.)
konec
HK Soči
4:3 (1:0, 1:3, 2:0)
Metallurg Magnitogorsk
Sobota 28.10.2017, 16:00 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:44 Ivan LARIČEV - 4:3
     
    59:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    To je neskutečné! Domácí během minuty otočili zápas na svou stranu! Eric O'Dell se protlačil až za branku, zpoza které ještě stihl přihrát před brankoviště, kam si sjel nehlídaný IVAN LARIČEV. Na něj volala už pouze odkrytá branka. Asistence: Eric O'Dell.
    58:44 Alexej CVETKOV - 3:3
     
    58:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Dvoubranková ztráta je minulostí, protože se domácím podařilo vyrovnat! Casey Wellman našel před brankovištěm postaveného ALEXEJE CVETKOVA, který rychlou střelou dokonal stíhací jízdu za vyrovnáním. Asistence: Casey Wellman a Jevgenij Lapenkov.
     
    57:21
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Denis Kokarev – 2 min., hákování).
    36:05 Vadim CHOMICKIJ - 2:3
     
    36:05
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí se nevzdávají a snižují na rozdíl jediné branky! Pavel Padakin zavezl kotouč do útočné třetiny podél levého hrazení a z levého kruhu našel přesně připravenou čepel VADIMA CHOMICKIJE, který svižnou střelou překonal Vasilije Košečkina. Asistence: Pavel Padakin.
     
    28:43
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jevgenij Birjukov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    28:37
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Igor Grigorenko – 2 min., faul loktem).
    28:24 Oskar OSALA - 1:3
     
    28:24
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Během šesti minut se HK Soči dostalo z jednobrankového vedení do dvoubrankové ztráty! Matt Ellison vyzval ke střele pronikajícího OSKARA OSALU, který měl mezi kruhy velmi málo času na střelu. To devětadvacetiletému hráči Finska stačilo a přesnou střelou prostřelil Konstantina Barulina. Asistence: Matt Ellison a Denis Děnisov.
     
    27:58
    Vyloučení v týmu HK Soči (Vadim Chlopotov – 2 min., podražení).
    25:40 Denis KOKAREV - 1:2
     
    25:40
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Stejně jako tomu bylo v minulém zápase, tak i v tomto Magnitogorsk otáčí vedení ve svůj prospěch. Rozehrávku domácích zastavil na levém hrazení Alexandr Igošev, který díky šťastnému odrazu přistrčil kotouč na DENISE KOKAREVA, jenž jej zpracoval v pádu a prostou střelou vystřelil na Barulina, jemuž střela propadla za svá záda. Autor druhé branky chvíli ani netušil, že vstřelil branku. Asistence: Alexandr Igošev a Jan Kovář.
    23:02 Sergej MOZJAKIN - 1:1
     
    23:02
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Stejně jako přesilovou hru využili domácí, tak i hosté, kteří tak srovnávají stav zápasu. Nikita Pivcakin ze spodní části pravého kruhu našel diagonální přihrávkou napřaženého kapitána SERGEJE MOZJAKINA, který z první na vrchu levého kruhu zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Nikita Pivcakin a Denis Kokarev.
     
    21:07
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ilja Chochlov – 2 min., hákování).
    19:59 Adam POLÁŠEK - 1:0
     
    19:59
    Soči právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka domácích přináší pohlednou branku do šatny! Jevgenij Lapenkov z levého rohu posunul hru na modrou čáru, kde byl ADAM POLÁŠEK. Ten si po naznačené střele udělal malý prostor, který mu stačil k tomu, aby rozvlnil síť za zády Barulina. Asistence: Jevgenij Lapenkov.
     
    18:24
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jevgenij Birjukov – 2 min., držení hole).
     
    15:36
    Vyloučení v týmu HK Soči (Jurij Alexandrov – 2 min., podražení).
     
    11:22
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Andrej Čibisov – 2 min., hákování).
     
    04:28
    Vyloučení v týmu HK Soči (Alexej Cvetkov – 2 min., vysoká hůl).

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 20. Polášek (Lapenkov), 37. Chomickij (Padakin), 59. Cvetkov (Wellman, Lapenkov), 60. Laričev (O'Dell) – 24. Mozjakin (Pivcakin, Kokarev), 26. Kokarev (Igošev, Jan Kovář), 29. Osala (Ellison, Děnisov)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Polášek, Ščitov, Chomickij, Chochlov, Alexandrov, Čmychov, Jokipakka – Wellman, A. Ivanov, Collins – Lapenkov, Cvetkov, Šmeljov – Padakin, O'Dell, Laričev – Chlopotov, Točickij, Morozov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Pivcakin, J. Birjukov, Chabarov, Schaus, Igošev, Děnisov, S. Těreščenko – Mozjakin, Jan Kovář, Osala – Ellison, Čibisov, I. Grigorenko – Kaletnik, De. Kazionov, Berestennikov – Švyrjov, Platonov, Timkin – Kokarev.
    ocianews.com