Třinec – K. Vary 0:4 (kon.) | Zlín – Č. Budějovice 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 1:2 (kon.)
Mladá Boleslav – HC Litvínov 2:5 (kon.) | Vítkovice – Kladno 4:9 (kon.) | Olomouc – HC Plzeň 3:4 (kon.)
Jihlava – Pardubice 3:6 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:1 (po pr.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:5 (0:1, 0:3, 2:1)
HC Litvínov
Sobota 28.10.2017, 13:00 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po střele z levého kruhu tečoval povedeně kotouč JAN DVOŘÁK, který dává domácím ještě alespoň teoretickou šanci na úspěch. Asistence: Dominik Pawliczek.
     
    45:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští záhy snižují. Ke Zdeňku Orctovi si najel DUŠAN KERDA, jenž zakončil do horní části litvínovské branky. Asistence: Jan Jindra, David Jirásek.
     
    44:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pátý gól v boleslavské síti. Brankáři se ale nestřídají. Po Bečvářově střele se Litvínovští ještě neradovali, ale puk u levé tyče přesně nasměroval do brány DAVID DRAŠAR. Asistence: Jan Bečvář, Josef Jícha.
     
    37:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Mladoboleslavská obrana naprosto selhala a nechala v tom Michala Kroftu v přesilové hře samotného. Ten si vyjel z brány, přičemž domácí neobsadili střílejícího MARKA MACHÁČE, který zakončoval do prázdné brány. Krofta byl na své spoluhráče natolik naštvaný, že málem zlomil hokejku, když s ní praštil o levou tyč své branky. Asistence: Lukáš Vopat.
     
    33:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Třetí gól v síti Mladé Boleslavi. Domácí podávají velice špatný výkon a Litvínovu další branku značně usnadnili. DAVID DRAŠAR obdržel přihrávku, přičemž povedeně přehodil Michala Kroftu. Asistence: Štěpán Urbánek.
     
    22:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočeši vedou už 2:0. V mezikruží dokázal zvednout puk JAN BEČVÁŘ a zakončil do horní části branky. Asistence: Josef Jícha, David Drašar.
     
    05:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté těží z toho, že byli v úvodu utkání lepší. Před brankou dostal hodně prostoru MAREK LEITNER, který překonal Michala Kroftu. Asistence: Dominik Pecka, Štěpán Urbánek.
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 46. Kerda (Jindra, Jirásek), 55. Dvořák (Pawliczek) – 6. Leitner (Pecka, Urbánek), 23. Bečvář (Jícha, Drašar), 34. Drašar (Urbánek), 38. Macháč (Vopat), 45. Drašar (Bečvář, Jícha)


    BK Mladá Boleslav: Krofta (Marek) – Linhart, Uřidil, Chujac, Jirásek, Horský, Nepokoj – Foerster, Kerda, Hrachovec, Dvořák, Straka (A), Tóth, Grim, Krejčík (C), Jindra, Pawliczek
    HC Litvínov: Orct (Havlík) – Urbánek, Macháč, Franc, D. Havlík, M. Havlík, Starý – Kučera, Leitner, Drašar, Bečvář, Vopat, Bárdoš (C), Pecka, Ineman, Jícha (A)

    Rozhodčí: Pilný – Blümel, R. Špringl

    Diváci: 70
    ocianews.com