Třinec – K. Vary 0:4 (kon.) | Zlín – Č. Budějovice 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 1:2 (kon.)
Mladá Boleslav – HC Litvínov 2:5 (kon.) | Vítkovice – Kladno 4:9 (kon.) | Olomouc – HC Plzeň 3:4 (kon.)
Jihlava – Pardubice 3:6 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:1 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:6 (2:1, 0:0, 1:5)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 28.10.2017, 15:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo rozhoduje o tříbodové výhře. VOJTĚCH VEVERKA střelil puk do prázdné klece. Bez asistence.
     
    57:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Troufám si tvrdit, že je již po nadějích. A byli u toho ti samí hráči, kteří byli u čtvrtého gólu Dynama. Zídek opět posunul na MATĚJE ŠTEFKU, a ten střelou z podobné pozice jako předtím dává Pardubicím zřejmě záruku tří bodů. Asistence: Václav Zídek.
     
    54:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kontaktní gól a bude to ještě zajímavé! Jihlava zatlačila v pásmu a po několika přihrávkách se dostal ke střele osamocený ALEŠ HEINRICH, který střelou zblízka snižuje! Asistence: David Čermák, Tomáš Mejzlík.
     
    48:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Teď už je to přímo kritické pro domácí! Dobře sehraná přesilovka hostů znamená čtvrtý gól Dynama. Zídek nahrál přes šířku kluziště na MATĚJE ŠTEFKU, který ranou pod víko dává dvougólový náskok Pardubicím! Asistence: Václav Zídek.
     
    41:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hodně studená sprcha pro domácí celek, který nezvládl vstup do třetí třetiny. Vyhraný puk z vhazování se dostal k Zídkovi, který posunul na lépe postaveného MICHALA POCHOBRADSKÉHO. Hostující útočník tak otáčí vývoj utkání, trvalo to pouhých 8 sekund! Asistence: Václav Zídek, Martin Bučko.
     
    41:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté byli v úvodu aktivnější a srovnávají stav! Petrus při nájezdu do útočného pásma nahrál doleva na DAVIDA SYROVCE, který střelou na pravou stranu brány srovnává stav! Asistence: Martin Petrus.
     
    14:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dočkali jsme se dalšího gólu. Využitá přesilovka znamená to, že si domácí berou vedení zpět. Obránce Váňa, který hraje pravidelně extraligová utkání, nahrál na modrou čáru LUKÁŠI MAREŠOVI. Jeho střela zapadla přesně mezi betony Kulicha, abych ale nebyl kritický, brankář toho moc neviděl. Asistence: David Váňa.
     
    12:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dlouho nám srovnaný stav nevydržel. MICHAL POCHOBRADSKÝ si sám vybojoval v obranném pásmu puk a vydal se na sóloakci, kterou zakončil střelou do pravého horního růžku a trochu se štěstím srovnává stav. Bez asistence.
     
    10:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Gól z čistého nebe pro domácí. Opět dobrou kombinací v útočném pásmu se nabídla přihrávka Wallera na ALEŠE HEINRICHA, který byl na levém kruhu opomenut hosty a osamocen posílá Duklu do vedení. Asistence: Joshua Waller, Lukáš Mareš.
    GSA

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 11. Heinrich (Waller, Mareš), 15. Mareš (Váňa), 55. Heinrich (Čermák, Mejzlík) – 13. Pochobradský, 42. Syrovec (Petrus), 42. Pochobradský (Zídek, Bučko), 49. Štefka (Zídek), 58. Štefka (Zídek), 60. Veverka


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Váňa, Mareš, Rašín, Trávník, Havelka, Krtek – Mejzlík (A), Heinrich (A), Waller – Čermák, Adam, Jindra – Peschout (C), Kadleček, Strnad – Norris
    trenér: Karel Nekvasil

    HC Dynamo Pardubice: Kulich (Vlk) – Faltys (A), Bučko. Zukal (C), Mert, Javůrek, Pražák – Štefka (A), Pochobradský, Zídek – Dušek, Hoskovec, Černý – Syrovec, Petrus, Veverka – Kubišta
    trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Mertl Stanislav – Mertl Josef, Samuel

    Diváci: 95
    thejrc.org