Opava – Val. Meziříčí 4:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.) | Kopřivnice – Šumperk 5:4 (po pr.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 7:1 (kon.) | Kolín – David Servis 2:0 (kon.) | Žďár n/S – Nymburk 5:4 (kon.)
Klatovy – Pelhřimov 5:4 (kon.) | Tábor – Písek 5:0 (kon.) | Děčín – Bílina 2:0 (kon.)
Trutnov – Dvůr Králové n. L. 5:0 (kon.) | Vrchlabí – Sokolov 3:5 (kon.) | Kobra – Letňany 8:7 (1:0 po s.n.)
Jablonec n/N – Most 6:4 (kon.)
konec
HC Děčín
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
HC Draci Bílina
Sobota 28.10.2017, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu třinácté kolo druhé hokejové ligy ve skupině Západ a my v jeho rámci prostřednictvím tohoto online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Děčín a HC Draci Bílina.
     
    HC Děčín

    Medvědi v minulém kole ztratili dvoubrankové vedení s Řisuty, Buldoci dohnali ztrátu a srovnali na 3:3 a nakonec zvítězili 4:3 po nájezdech. Děčín tak přivezl jeden bod ze hřiště soupeře. Na svém kontě jich má dvaadvacet a je na druhém místě tabulky ve skupině Západ. Sezóna je tak zatím pro Medvědy velmi dobře rozehraná oproti těm předchozím. Dnes na svém ledě přivítají nedalekou Bílinu, se kterou se v letošní sezóně utkají už podruhé. První duel skončil v Bílině na ledě Draků výhrou 7:2 ve prospěch děčínského celku a hosté tak jedou na děčínský led tuto vysokou prohru odčinit.
     
    HC Draci Bílina

    Hráči Bíliny také vstoupili do nové sezóny velmi dobře. V minulosti okupovali spíše spodní patra tabulky a letos se po dvanácti kolech nacházejí na pěkném šestém místě a připsali si dosud šestnáct bodů. Naposledy se utkali na vlastním kluzišti s Trutnovem, který porazili 6:3. Na tuto výhru by rádi navázali i v Děčíně, kde si brousí zuby na místní Medvědy. Jenomže stejný cíl má také děčínský tým, jenž by doma před svými diváky chtěl plně bodovat. Čeká nás zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít.
    Martin Baránek loni oblékal dres Bíliny, letos ale přestoupil zpět do Děčína a rozhodně tým v útoku podpořil.
     
    Vzájemná utkání

    Jak už bylo zmíněno, první vzájemný duel v letošní sezóně dopadl lépe pro hráče Děčína, kteří vyloupili bílinský led poměrem 7:2. Draci tak mají svému soupeři rozhodně co vracet.

    První duel sezóny

    HC Draci Bílina – HC Děčín 2:7
    Branky a nahrávky: 19. Petráš, 40. Polák (Petráš, Štěpánek) – 2. Hašek (Volráb, Sladkovský), 6. Zajan (Hříbal, Málek), 10. Sladkovský (Kopta), 24. Hašek (Volráb), 28. Chmel, 33. Hašek (Oliverius, Kaltenböck), 43. Hašek (Málek)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Málek, Loukota, Kvaček, Chmel – Zajan, Volráb, Faigl – Oliverius, Chovanec, Chmelař – Hašek, Kopta, Amirov

    HC Draci Bílina: Odložilík (Kurakov) – Polák, Jirkovský, Brettschneider, Fučík, Zicho – Hrdlička, Komínek, Procházka – Böhm, Gevorkian, Kýhos – Mical, Mála, Kopřiva – Lenart

    Rozhodčí: Jaroš – Žídek, Štěpánek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Medvědi se hned dostali ke kotouči a řítili se do útočného pásma, tam ale před brankou Odložilíka nic nevymysleli a rázem se hra otáčí na druhou stranu.
     
    00:50
    Tomáš Faigl číhal u branky hostů a klepal si o přihrávku, té se ale nedočkal a znovu tak velmi rychle končí náznak akce na straně Medvědů.
     
    01:23
    Na druhé straně si do mezikruží sjel Milan Böhm, ale přihrávku na něho zachytil Tomáš Faigl, který se znovu s pukem dostal až před hostující klec.
     
    02:08
    Poté našel svou přihrávkou Michala Oliveriuse, ten se napřáhl ke střele z pravé strany a ta končí na lapačce Odložilíka. Hra je přerušena a bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    02:29
    Děčínští hokejisté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před branku Lukáše Lavingera. Vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    02:40
    Od modré čáry pálil Zicho, ale jeho rána před domácí branku neprošla. Následně pak se kotouč ztratil z dohledu sudích a ti tak vykazují hru do středního pásma.
     
    03:24
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Daniel Volráb – 2 min., vysoká hůl).
     
    03:24
    Volráb inkasuje dvě minuty za vysokou hůl a hosté si jako první zahrají přesilovou hru.
     
    03:49
    Medvědi se zatím velmi dobře brání a dlouho drželi puk ve středním pásmu. Až nyní se hosté dostali před domácí branku, kde na Lavingera střelu od modré čáry, ale domácí brankář chytá.
     
    04:33
    Milan Böhm stál před levou tyčkou domácí branky a letěl na něho kotouč, stačilo mu jen klepnout do puku a mohl trefit odkrytou branku, ale to mu nesedlo a jen promáchl. Velká šance na straně Bíliny tak zůstala nevyužita.
     
    05:07
    A v další šanci se ocitli Draci, z pravé strany střílel na Lavingera Kýhos, poté puk před ním dorážel ještě Böhm, ale brankář Děčína ukrývá puk pod svoji lapačku a přerušuje hru.
     
    05:24
    Medvědi jsou už v plném počtu.
     
    05:54
    Zajan se uvolnil v rohu kluziště v útočném pásmu, poté chtěl puk přihrát Oliveriusovi, ale jejich souhru zachytili hosté, kteří okamžitě vyhazují puk pryč od vlastní branky.
     
    06:31
    Od modré čáry se napřáhl k prudké střele Loukota, ale kotouč neprošel před branku hostů přes klubko těl z obránců Bíliny a ta tak otáčí opět směr hry před domácí branku.
     
    07:23
    Lukáš Hrdlička střílel z levého kruhu na branku Děčína, ale střela to byla příliš prudká a vysoká a kotouč tak skončil jen vysoko nad ní.
     
    07:52
    Nebezpečnou střelu vyslal z prostoru mezi kruhy na Lavingera Mála, ale jeho projektil skončil na jeho hrudi. Hru tak brankář domácích nechává plynout a posílá kotouč mezi své spoluhráče.
     
    08:56
    Jaroslav Hašek se dostal na levou stranu, odkud střelou švihem zaměstnal Odložilíka a ten si připisuje svůj první těžký zákrok. Po jeho efektním semaforu je hra přerušena.
     
    09:31
    Brettschneiderovu střelu z vrcholu levého kruhy vyrazil Lavinger svým levým betonem, který jen zaduněl. Hosté jsou aktivnějším týmem a před brankou Děčína hrozí čím dál více.
     
    10:13
    Navíc přichází zakázané uvolnění Medvědů a hra se tak stěhuje znovu před Lukáše Lavingera, kde se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    10:28
    Pobyt Medvědů v útočném pásmu měl jepičí život. Hosté znovu pozorně v obraně zachytili kotouč a překazili tak domácím souhru před jejich brankou a sami míří před tu domácí.
     
    11:21
    Procházka nahodil puk před domácí branku, tam ho ale dostali pod kontrolu obránce Medvědů a ti směřují před domácí branku.
     
    11:45
    Až nyní se povedla parádní souhra Děčína. Jaroslav Hašek nabil do těsné blízkosti Odložilíka Pavlu Zajanovi, který okamžitě vystřelil. Jeho oblouček ale proletěl jen těsně nad břevnem hostující klece!
     
    12:48
    Aktivita Medvědů se začíná zvyšovat a i nyní se dostali před hostující branku. Ke střele se ale nakonec nedostali a kotouč jim utekl do středního pásma.
     
    13:15
    Daniel Volráb střílel na Odložilíka a ten kotouč jen vyrazil před sebe. Následná dorážka Pavla Zajana už ale končí v jeho moci a znovu tak svůj tým podržel.
     
    14:45
    Gevorkian sklepl kotouč před Lavingerem a domácí brankář jen se štěstím jeho střelu kryje.
     
    15:06
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Vladimír Kýhos – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:06
    Kýhos inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a přesilovku si zahrají také Medvědi.
     
    15:24
    Ti už jsou nastěhováni v útočném pásmu a svírají hosty před jejich brankou. K žádné střele, která by ale Odložilíka ohrozila, se zatím nedostali.
     
    15:58
    Hosté se dokázali dostat s pukem do středního pásma a osvobozují se. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    16:12
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., hákování).
     
    16:12
    Síly na ledě se ale srovnají. Zajan dostává dvě minuty za hákování a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    17:06
    Hosté jsou už v plném počtu a čeká je tak zkrácená přesilová hra.
     
    17:19
    Z pravé strany pak střílel na Lavingera Procházka, jenž ale poslal kotouč do jeho připravené lapačky. Následně pak se domácí okamžitě osvobozují.
     
    17:52
    Další vyhození kotouče až před branku Odložilíka a Medvědi tak ušetřili vteřiny ze svého oslabení, které se už blíží ke svému konci.
     
    18:12
    Zajan skáče na ledovou plochu a Medvědi jsou v plném počtu.
     
    18:29
    Jan Chmelař se proháčkoval obranou až před Odložilíkovu branku, své sólo ovšem svou bekhendovou střelou v úvodní branku nepřetavil.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:24
    Michal Oliverius střílel z levé strany, jeho projektil ale zatavil obránce Jirkovský, jenž tak zabránil další šanci na straně děčínského celku.
     
    19:47
    Děčín právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se třetina chýlí ke konci. Ale Paval Zajan potáhl puk do útočného pásma, kde se zrodila ještě poslední akce Děčína. JAROSLAV HAŠEK pak dostal nabito do prostoru mezi kruhy, odkud svou prudkou střelou vymetl snad všechny pavučiny v síti hostů – 1:0. Medvědi se tak ujímají vedení v samotném závěru první periody. Asistence: Daniel Volráb a Pavel Zajan.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, která přinesla zejména v její první desetiminutovce velkou aktivitu Bíliny, která se několikrát dostala do nebezpečné situace před brankou Medvědů. Ale hráči Děčína pak začali hru srovnávat a i oni se dostávali do větších šancí. Ta největší se zrodila třináct vteřin před koncem prvního dějství a byla rovnou gólová. Jaroslav Hašek dostal do mezikruží přihrávku a poté nechytatelnou střelou propálil Odložilíka. Medvědi tak jdou do kabin s jednobrankovým náskokem.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Medvědi se hned po vhazování ve středovém kruhu dostali ke střele před Odložilíkem, ale ta skončila jen na pozorné obraně Bíliny.
     
    21:13
    Na druhé straně pak vyslal prudkou střelu Komínek, ale také brankář Lavinger střelu hostů zachytil.
     
    21:55
    Jan Chovanec se prodral do útočného pásma, ale neměl už tolik rychlosti. Kotouč tak skončil na obraně hostů, která tak zakládá další útočnou akci Bíliny.
     
    22:37
    Zakázané uvolnění domácích a hra se tak stěhuje před branku Lukáše Lavingera. Vhazovat se bude po jeho levé ruce. Hosté tak znovu zaútočí před děčínskou brankou.
     
    23:14
    Nepřesná střela Jaroslava Haška končí nakonec v moci brankáře Odložilíka a ten raději hru přerušil před dotírajícími útočník.
     
    23:14
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Roman Fučík – 2 min., hákování).
     
    23:14
    Fučík dostal dvě minuty za hákování a je tu další přesilovka pro domácí tým.
     
    24:14
    Z levé strany střílel Jan Chmelař, měl před sebou odkrytou klec, ale brankář Odložilík se stihl včas vrátit a na puk dosáhl. Skončil tak znovu v jeho lapačce a hra je přerušena.
     
    24:47
    Dominik Málek napřáhl od modré čáry a po své střele už zvedal ruce nad hlavu. Jenomže kotouč se odrazil o spojnici tyčky a břevna hostující branky a vypadl před brankoviště. Moc nechybělo a mohlo to být o dva góly!
     
    25:13
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    25:54
    Jaroslav Hašek se natlačil před Odložilíka a snažil se za jeho záda prošťourat kotouč, to se mu ale nepovedlo a hosté se dokázali znovu ubránit.
     
    26:26
    Střela Jana Chmelaře z pravé strany provětrala betony Odložilíka, které jenom zaduněly. Poté se před ním dostal k dorážce Patrik Balcar, ale brankář hostů skulinku ve své brance dobře utěsnil.
     
    27:23
    Po nenápadné akci hostů, která skončila nepřesnou střelou se na druhou stranu vydali znovu hráči Děčína a Odložilík měl zase plné ruce práce. Nyní lapil střelu Pavla Zajana, který pálil z prostoru mezi kruhy.
     
    28:11
    Po chybě obrany Děčína se do blízkosti Lavingera dostali hosté, střele Patrika Zicha ale skončila na jeho betonech. Brankář Děčína následně pak hru přerušil a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    29:01
    Nyní akce střídala akci, oba celky si vytvořily slušné pozice ke střele, které ale za záda obou brankářů nepronikly. Hned na to potom musel zasahovat Lavinger, na kterého mířila jedovatá střela z hole Fučíka.
     
    30:03
    Na druhé straně střílel v prostoru mezi kruhy Ondřej Kopta, který pálil na Odložilíka, tomu puk vypadl před sebe, ale dorážku domácím nepovolil. Hned na to ho svou holí poslal do bezpečí.
     
    30:56
    Hosté se znovu jednoduše dostali do útočné třetiny, kde nebezpečně dotírali před Lukášem Lavingerem, ale ten si připsal další zákrok proti střele po zemi.
     
    32:24
    V prostoru mezi kruhy se zjevil Famil Amirov, jenž okamžitě pálil na Odložilíka, jenž si proti jeho jedovce připisuje další úspěšný zákrok a podržel tak znovu svůj tým.
     
    32:40
    Medvědi jeli po ztrátě kotouče hostů tři na jednoho, ale obránce Roman Fučík se stihl vrátit zpět a zachytil tak přihrávku z hole Jana Chmelaře.
     
    33:42
    Zakázané uvolnění na hostující straně a tentokráte získávají útočné pásmo zdarma domácí hráči. Vhazovat se bude po pravici Odložilíka.
     
    34:02
    František Mála si sjel před Lukáše Lavingera, napřáhl se ke střele, ale ta končí na jeho levém betonu. Hned na to domácí brankář kotouč poslal mezi své spoluhráče.
     
    34:30
    A znovu se hráči Bíliny velmi dobře bránili ve vlastním obranném pásmu a nepustili dotírající Medvědy do zakončení.
     
    35:10
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Patrik Zicho – 2 min., faul loktem).
     
    35:10
    Patrik Zicho srazil k zemi loktem Jaroslava Haška a dostává za to dvě minuty. Medvědi mají šanci jít do dvoubrankového vedení, čeká je totiž přesilová hra.
     
    35:41
    Ondřej Kopta si sjel na pravou stranu a poté, co dostal přihrávku, okamžitě pálil na Odložilíka, jenž bravurním zákrokem jeho ránu likviduje!
     
    36:18
    Po něm to v blízkosti Odložilíka zkoušel také Tomáš Faigl, ale znovu jeho střelu zastavil brankář Bíliny, který v posledních chvílích svými přesnými zákroky drží Bílinu nad vodou.
     
    37:10
    Zicho je na ledové ploše a Draci jsou už v plném počtu.
     
    37:41
    František Mála projel celým kluzištěm až do útočného pásma, hned na to střílel z levé strany na Lavingera, ale i ten si připisuje přesný zákrok.
     
    38:07
    Přihrávka rukou v útočném pásmu Děčína a hra je tak vykázána do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    38:23
    Na druhé straně se do slibně se rodící akce dostali hosté, ale zastavilo je postavení mimo hru. Ta je tedy zpět ve střední třetině a opět se tam bude i vhazovat.
     
    38:37
    Lavinger se musel ve svém brankovišti nyní hodně otáčet. Prudká střela z hole Vladimíra Kýhose končí v jeho připravené lapačce!
     
    38:53
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (František Mála – 2 min., vysoká hůl).
     
    38:53
    Mála dostává dvě minuty za vysokou hůl a už sedí na trestné lavici. Přesilovka tentokráte zase pro děčínské Medvědy.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:25
    Hosté se dokázali dostat ke kotouči v obranném pásmu a hned ho posílají až před Lavingera. Domácí tak zakládají svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    39:55
    Obrovská šance Medvědů. Pavel Zajan se natlačil před Odložilíka a poté před ním vznikla velká skrumáž. Jenže tři střely, které na něho letěly, skončily znovu na něm. V závěru druhé periody tak znovu drží Draky!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je za námi. V ní jsme branku neviděli, ale spousty šancí na obou stranách ano. V závěru měli Medvědi velkou šanci v přesilové hře, ale Odložilík je mužem hostujícího celku, jenž svými zákroky drží naděje Bíliny.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:35.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Medvědi dohrávají svou přesilovou hru, kterou utnula siréna po druhé části hry a už jsou nastěhováni v pásmu hostů.
     
    40:35
    Jenže ti získali kotouč a hned bez čekání ho poslali až před domácí branku. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    40:53
    Hosté jsou už kompletní.
     
    41:37
    Hosté nahodili obloučkem puk do medvědího pásma, ale ten zachytili domácí hráči a posílají ho do střední třetiny. Pokusí se tak o další útok v této části hry.
     
    42:10
    Místo toho ale přišel rychlý obrat Bíliny a Draci pak v útočném pásmu vyslali jedovatou střelu z hole Filipa Kopřivy a donutili tak Lavingera k zákroku. Ten pak ukryl puk ve své lapačce a raději přerušil hru.
     
    42:46
    Pavel Zajan nabral rychlost a podél pravého mantinelu se prodral až do útočného pásma, byl tam ale osamocen a následně pak i o puk přišel.
     
    43:39
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi jdou do dvoubrankového náskoku. Po střele před Odložilíkem zazvonila pravá tyč jeho branky, ale MICHAL OLIVERIUS si po této jeho šanci převzal kotouč zpět a následně ho dopravil za záda jinak výborného Odložilíka a ten tak podruhé musí lovit kotouč ze své sítě – 2:0. Asistence: Tomáš Faigl a Ondřej Kopta.
     
    44:45
    Jan Chovanec si sjel k pravé tyči hostující branky a mířil na něho i kotouč. Poté nastavil před částečně odkrytou hostující klecí svoji hůl, ale Odložilík se stihl vrátit a lapil ho do své lapačky.
     
    45:40
    Draci jsou nyní pod tlakem a před jejich brankou bylo znovu velmi rušno. Dokázali se ovšem vymanit a vyhodili puk pryč z pásma. Záhy se tam vraceli Medvědi zpět, ale zastavil je ofsajd.
     
    45:57
    Jaroslav Hašek si nabruslil za branku hostů, poté zpoza ní poslal přihrávku na volného Daniela Volrába, který z první pálil, ale lapačka Odložilíka byla na svém místě.
     
    46:29
    Na druhé straně byli v akci hosté a z prostoru mezi kruhy střílel Filip Kopřiva, ale Lavinger byl také pozorný.
     
    47:02
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., hákování).
     
    47:02
    Rozjeté Medvědy zastavilo vyloučení Barcala, který dostává dvě minuty za hákování a už sedí na trestné lavici. Hosté mají šanci v přesilové hře dostat se Medvědům na dostřel jediné branky.
     
    47:44
    Ve vlastním oslabení ujeli domácí hráči na branku hostů, ale obrana Draků je nepustila do zakončení. Nicméně tak aspoň ušetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    48:19
    Lehké nahození z hole Fučíka lízlo příložník Lavingera a ten poté poslal puk do bezpečí. Následně pak ho až před Odložilíka poslal Dominik Málek.
     
    49:02
    Barcal je na ledě a Medvědi jsou tedy kompletní.
     
    49:34
    Michal Oliverius dostal puk do prostoru mezi kruhy, ještě si nabruslil blíže Odložilíkovi, procpat kotouč mezi jeho betony se mu ale nepodařilo.
     
    50:04
    Třetí dějství se přehouplo do své druhé poloviny a děčínští hokejisté stále vedou rozdílem dvou branek. Hosté tak mají ještě necelých deset minut na to s utkáním ještě něco udělat.
     
    50:45
    František Mála se rozjel před Lukáše Lavingera a jeho střela z pravé strany skončila na jeho levém betonu. Domácí brankář tak podržel svůj tým i nulu na svém kontě.
     
    52:16
    Od modré čáry střílel Jan Kaltenböck, před brankou hostů se ještě jeho ránu snažil dorazit Ondřej Kopta, ale Odložilík byl na svém místě připraven.
     
    52:32
    Náznak šance hostů skončil velmi brzy. Do útočného pásma je nepustila pevná obrana Medvědů a ti tak otáčejí směr hry zase na druhou stranu.
     
    53:06
    Ondřej Kopta, který je dnes hodně vidět, byl u zrodu další akce na straně Děčína, ale ta skončila zmarem a hosté okamžitě jdou do rychlého brejku před domácí branku.
     
    53:49
    Před Lavingerem pak střílel František Mála, ale rána byla sražena pouze do ochranné sítě. Bude se vhazovat před domácí brankou.
     
    55:20
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., vysoká hůl).
     
    56:07
    Medvědi zatím do svého pásma hosty nepustili a drží kotouč co nejdále od vlastní branky. Jejich oslabení je tak zatím velmi dobře sehrané.
     
    56:39
    Po střele Procházky zazvonila tyč domácí branky. Hosté tak nebyli daleko od kontaktního gólu!
     
    57:15
    Domácí se osvobozují a kotouč letí až před Odložilíka. Vypadá to, že svou početní nevýhodu už ubrání.
     
    57:20
    Je to tak, Oliverius je na ledě a Medvědi jsou v plném počtu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:03
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Lukáš Hrdlička – 2 min., držení protihráče).
     
    58:03
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    58:28
    Medvědi zavřeli hosty v jejich pásmu a drží je pod tlakem. Až nyní se Drakům podařilo kotouč vyhodit pryč a dokázali se tak osvobodit.
     
    59:05
    Nyní už ale opět operují před hostující brankou a na Odložilíka šly další střely, se kterými si ovšem dokázal poradit. Nicméně domácí stále drží útočné pásmo.
     
    59:54
    Šest vteřin před koncem třetí třetiny se ještě vhazuje v pásmu Děčína, konkrétně po levici Lavingera.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Medvědi zvládli domácí utkání a podruhé letos porážejí Bílinu za tři body. Hosté ale na ledě Děčína předvedli velmi dobrý výkon, na body to ale nestačilo. Klobouk dolů je také třeba smeknout před výkonem brankáře Odložilíka.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:05:12)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 20. Hašek (Volráb, Zajan), 44. Oliverius (Faigl, Kopta)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Málek, Loukota, Kvaček, Chmel – Zajan, Volráb, Faigl – Oliverius, Chovanec, Chmelař – Hašek, Kopta, Amirov
    HC Draci Bílina: Odložilík (Kurakov) – Polák, Jirkovský, Brettschneider, Fučík, Zicho – Hrdlička, Komínek, Procházka – Böhm, Gevorkian, Kýhos – Mical, Mála, Kopřiva – Lenart

    Rozhodčí: Jaroš – Žídek, Štěpánek
    bahis siteleri