Opava – Val. Meziříčí 4:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.) | Kopřivnice – Šumperk 5:4 (po pr.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 7:1 (kon.) | Kolín – David Servis 2:0 (kon.) | Žďár n/S – Nymburk 5:4 (kon.)
Klatovy – Pelhřimov 5:4 (kon.) | Tábor – Písek 5:0 (kon.) | Děčín – Bílina 2:0 (kon.)
Trutnov – Dvůr Králové n. L. 5:0 (kon.) | Vrchlabí – Sokolov 3:5 (kon.) | Kobra – Letňany 8:7 (1:0 po s.n.)
Jablonec n/N – Most 6:4 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
6:4 (3:1, 2:1, 1:2)
HC Most
Sobota 28.10.2017, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Západ • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:46
    Most právě vstřelil branku!
    Krátce poté, co se oba týmy vrátily do plného počtu, se hosté vrací taktéž do zápasu! Tomáš Rod si pokryl puk před napadajícím obráncem, zvedl hlavu, a krásně našel na vzdálenější tyči najetého ONDŘEJE SÝKORU. Zakončení do odkryté branky už bylo pouhou formalitou.¨
    Asistence: Rod, Hora.
     
    42:55
    Most právě vstřelil branku!
    Toto byla mírně sporná branka. Zdálo se, že byl jeden z domácích borců faulován, ovšem rozhodčí nechali hru plynout dál, čehož využil kapitán DANIEL HORA. Pronikl do pásma a dorazil vlastní střelu.
    Bez asistence.
     
    41:56
    Vlci právě vstřelili branku!
    Šestý gól šelem je na světě! Babec mezi kruhy vybídl ke střele VOJTĚCHA HAVLASE, který se s pukem rychle otočil a pověsil jej suverénně mimo dosah brankáře Kuchaře. Havlas tak ke třem asistencím přidává i vstřelenou branku.
    Asistence: Babec, Brokeš.
     
    36:21
    Vlci právě vstřelili branku!
    S góly se roztrhl pověstný pytel. Když už se zdálo, že se hosté mohou nadechnout, srazila je blesková akce domácích. Na konci pohledné kombinace stál zcela volný JIŘÍ BABEC, jenž zúročil pobídku od Havlase v dokonání pověstného bůra.
    Asistence: Havlas.
     
    35:18
    Most právě vstřelil branku!
    Mostečtí však ihned korigují! Po zmatku před brankou prostřelil Hosnedla PATRIK KUCHTA. Hosté ještě žijí!
    Asistence: Kellerstein.
     
    34:54
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to byla hokejová delikatesa. Havlas nabral rychlost ve středním pásmu a po krásné kličce pronikl až před Kuchaře. Ve finále ještě předložil kotouč JANU VÍŠKOVI, který jej snadno uklidil do branky!
    Asistence: Havlas, Pavlů.
     
    17:53
    Vlci právě vstřelili branku!
    JIŘÍ BABEC se prosmýkl mezi zkoprnělými beky a ujížděl sám na Kuchaře. Mosteckého gólmana si naznačením rameny roztáhl a vypálil přesně k tyči!
    Asistence: Havlas.
     
    8:45
    Vlci právě vstřelili branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo a máme tu rychlý obrat! Po Homolkově nástřelu se před Kuchařovou svatyní nejlépe zorientoval LUKÁŠ TONDR a prakticky z nulového úhlu dorazil puk za čáru.
    Asistence: Homolka, Čechura.
     
    2:42
    Vlci právě vstřelili branku!
    To bylo bleskové vyrovnání! Frk se ve stylu svého příjmení nahnal do útočného pásma a přihrál do jízdy TOMÁŠI BROKEŠOVI. Střelec Jablonce se už nerozpakoval a přesnou ranou propálil Kuchaře!
    Asistence: Frk.
     
    2:14
    Most právě vstřelil branku!
    Jednoduše a účelně! Most jde v početní výhodě do vedení. Dobrou práci odvedl za brankou Hosnedla Kellerstein, který zvedl hlavu a přihrál mezi kruhy ONDŘEJI SÝKOROVI. Ten už neměl problém pověsit puk pod břevno!
    Asistence: Kellerstein, Kuchta.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 3. Brokeš (Frk), 9. L.Tondr (Homolka, Čechura), 18. Babec (Havlas), 35. Víšek (Havlas, Pavlů), 37. Babec (Havlas), 42. Havlas (Babec, Brokeš) – 3. Sýkora (Kellerstein, Kuchta), 36. Kuchta (Kellerstein), 43. Hora, 46. Sýkora (Rod, Hora)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl – Moravec, Žalud, Čechura, Pavlů, Tondr Martin, Pilař, Zeman, Homolka – Bříška ("A"), Tondr Lukáš ("A"), Víšek ("C"), Havlas, Mulač, Brokeš, Babec, Frk, Peřina, Gecko.
    HC Most: Kuchař – Hora ("C"), Šefl, Liďák, Hlaváček, Sklenička, Mika, Rod ("A"), Macháček, Kubinčák ("A"), Kuchta, Sýkora, Hajšman, Tuček, Fojt, Kellerstein, Alinč.
    bahis siteleri