Opava – Val. Meziříčí 4:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.) | Kopřivnice – Šumperk 5:4 (po pr.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 7:1 (kon.) | Kolín – David Servis 2:0 (kon.) | Žďár n/S – Nymburk 5:4 (kon.)
Klatovy – Pelhřimov 5:4 (kon.) | Tábor – Písek 5:0 (kon.) | Děčín – Bílina 2:0 (kon.)
Trutnov – Dvůr Králové n. L. 5:0 (kon.) | Vrchlabí – Sokolov 3:5 (kon.) | Kobra – Letňany 8:7 (1:0 po s.n.)
Jablonec n/N – Most 6:4 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
7:1 (1:1, 2:0, 4:0)
HK Nový Jičín
Sobota 28.10.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ve třetí třetiě Drtiči v rozmezí dvou minut vstřelily čtyři branky. Postupně se prosadili Jakub Peslar, Petr Jurča, Dominik Matula a Marek Haloda. Hodonín tedy dnešní utkání vyhrává a vzdaluje se svému dnešnímu soupeři v tabulce na rozdíl sedmi bodů. Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek víkendu. Na počtenou! (19:10:26)
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Ke střele se dostal ještě Málek, nedokázal však zamířit přesně.
     
    58:49
    Jurčova střela minula bránu a skončila v ochranné síti. Hra se přenáši do středního pásma.
     
    57:52
    Nový Jičín se konečně vymanil z hodonínské tlaku, Drtiči jsou však stále na puku a zpoza vlastní brány startují další akci.
     
    56:30
    Hodoňané stále dží svého soupeře pod zámkem a obstřelují bránu. Čtyři branky během dvou minut je nakoply a mají chuť přidat ještě další!
     
    55:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Gólové hody Hodonína pokračují! Drtiči kompletně rozebrali obranu soupeře a blízko ke skórování měl už Romančík, kterému puk utekl. To ale domácí hráče neodradilo a pokračovali v útočném snažení. Nakonec se pro střelu rozhodl MAREK HALODA a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Michal Kuba, Michal Romančík.
     
    54:41
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Adamík – 2 min., vražení na hrazení).
     
    54:25
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A Drtiči nemají stále dost! Marek Haloda vyslal tvrdou střelu, proti které si Kohn vyjel a betonem puk vyrazil pouze do prostoru mezi kruhy. Tam už čekal připravený DOMINIK MATULA a z dorážky vstřeluje šestou šestou branku Hodonína! Asistence: Marek Haloda.
     
    53:34
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči přidávají druhou branku v krátkém sledu! Tentokrát se prosadil PETR JURČA. O vítězi utkání už je prakticky rozhodnuto. Asistence: Richard Kobylík.
     
    53:12
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla paráda! JAKUB PESLAR si dovolil drzou kličku ve vlastním pásmu přes brankoviště, obešel prvního hráče, nabral rychlost a ve středním pásmu projel kolem ostatních hráčů Nového Jičína jako nůž máslem. Překázkou mu nebyl ani brankář, kterého přesnou střelou překonal a zvyšuje tak na 4:1! Bez asistence.
     
    52:48
    Nový Jičín více otevřel hru a snaží se s výsledkem ještě něco udělat. NA druhou stranu je to možnost pro Drtiče přidat ještě další gól. Romančíkova střela teď prosvištěla kolem pravé tyče brány hostů.
     
    50:48
    Vojtěch Adamík schoval svou střelu za obránce, ale mířil doprostřed brány. Tam stál připravený Štěpanovský, který přerušuje hru. Vhazovat se bude po pravé ruce hodonínského brankáře.
     
    50:15
    Krupa dojížděl skákavý puk, který mířil na hodonínskou bránu, Adam Štěpanovský u něj byl zase o chvilku dříve než hostující hráč.
     
    49:00
    Na druhé straně měl Nový Jičín dvě gólové příležitosti, ani jednu však nevyužil! V obou případech ležel hodonínský brankář na zádech, avšak Kocián ani Sonnek jej nedokázali překonat!
     
    48:19
    Ve vlastním oslabení se dostali Drtiči do přečíslení 2 na 1! Kadlec to vzal na sebe a mířil na bližší tyč, Tomáš Kohn puk vytěsnil rukavicí!

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 17. Jurča (Peš, Peslar), 30. Vaněk (Sedlák), 38. Kadlec (Haloda M., Kuba), 54. Peslar, 54. Jurča (Kobylík), 55. Matula (Haloda M.), 56. Haloda M. (Kuba, Romančík) – 10. Sonnek (Adamík)


    SHK Drtiči Hodonín: Štěpanovský (Haloda O.) – Peslar, Mojžíš (A), Sedlák, Miklík, Kužílek, Haloda M., Kobylík – Jurča, Peš (C), Sajdl (A) – Matula, Vaněk, Vrána – Kadlec, Kuba, Romančík – Hložánek, Hajný, Charvát – Černohous

    Trenér: Stanislav Beťko

    HK Nový Jičín: Kohn (Slovák) – Adamík, Már, Běhal, Hruška (A), Matyáš, Janiczek, Metelka – Palacký, Krupa, Málek – Motloch, Chvostek, Gebauer (A) – Kocián (C), Zedník, Sonnek – Slovák II

    Trenér: Petr Macháček

    Rozhodčí: Král – Otáhal, Vašíček
    ocianews.com