Opava – Val. Meziříčí 4:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.) | Kopřivnice – Šumperk 5:4 (po pr.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 7:1 (kon.) | Kolín – David Servis 2:0 (kon.) | Žďár n/S – Nymburk 5:4 (kon.)
Klatovy – Pelhřimov 5:4 (kon.) | Tábor – Písek 5:0 (kon.) | Děčín – Bílina 2:0 (kon.)
Trutnov – Dvůr Králové n. L. 5:0 (kon.) | Vrchlabí – Sokolov 3:5 (kon.) | Kobra – Letňany 8:7 (1:0 po s.n.)
Jablonec n/N – Most 6:4 (kon.)
konec
HK Opava
4:6 (2:3, 0:3, 2:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 28.10.2017, 15:00 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga skupina Východ • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Opavští to ještě stihli. Lukáš Černý vyhrál vhazování na DOMINIKA RUDLA, který okamžitě vypálil a trefil se nádherně pod horní tyčku. Alespoň malá radost Slezanu na závěr utkání. Asistence: Lukáš Černý.
     
    46:38
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na 3:6! Po pěkné akci Aleš Kilnar byl skoro u branky, přesto dokázal na poslední chvíli najít volného PETRA WOLFA, který okamžitě zametl puk k tyčce. Asistence: Aleš Kilnar a Petr Chalupa.
     
    31:31
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    A je tu další branka v opavské síti! Vojtěch Baroš vypálil od modré čáry, před Šafránkem puk šikovně tečoval JAKUB POŘICKÝ a Valmez vede v Opavě už 6:2! Asistence: Vojtěch Baroš.
     
    28:22
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Další protiútok Bobrů znamená pátý gól v opavské klec! Už se přitom zdálo, že požár v domácím pásmu je uhašen, jenže puku se zmocnil TOMÁŠ BRUNEC, který z ostrého úhlu dokázal najít skulinku mezi tyčkou a ramenem Šafránka – 2:5. Asistence: Jakub Pořický a Miroslav Mikel.
     
    27:41
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté mají svůj dvougólový náskok zpátky! Bobři ujeli do rychlého brejk, který vedl Michal Žák. Prodral se až před opavskou branku a parádní žabičkou přiťukl puk ADAMU HOŘANSKÉMU, který zblízka bez přípravy prostřelil Šafránka – 2:4. Asistence: Michal Žák a Daniel Spratek.
     
    17:22
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté si z nenápadné akce berou vedení zpátky! JAN MATĚJKA se natlačil před Šafránka, za kterého doslova prorval puk. Opavský brankář následně upadl a společně se svými spoluhráči hlasitě protestoval proti uznání branky. Rozhodčí se ovšem rychle poradili a gól platí. Bez asistence.
     
    16:40
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané jsou za svůj nápor odměněni vyrovnávací trefou! Lukáš Černý napřáhl a vypálil solidní dělovku, po které Šurý puk vyrazil betonem před sebe, kde číhal JAKUB VÍTEK a ten pohotově doklepl kotouč do poloprázdné branky – 2:2. Asistence: Lukáš Černý a Bohumil Herman.
     
    14:07
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí celek využívá početní výhodu a střílí kontaktní gól! Obránci Josef Tichý s Jiřím Šindelářem si vyměnili puk, druhý jmenovaný vypálil a LUKÁŠ ČERNÝ zblízka pohotově procpal puk za záda Šurého – 1:2. Asistence: Jiří Šindelář a Josef Tichý.
     
    11:31
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři odskakuji do dvoubrankového vedení! Po závaru před opavskou klecí se puk dostal k VOJTĚCHU BAROŠOVI, který propálil hradbu těl před sebou, a Šafránek musí lovit kotouč ze sítě. Asistence: Martin Kývala, Václav Studený.
     
    6:31
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají skóre duelu! Daniel Spratek nádhernou přihrávkou mezi kruhy našel ADAMA HOŘANSKÉHO, který se bez přípravy opřel do puku a se štěstím propálil Šafránka! Asistence: Daniel Spratek, Miroslav Mikel.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 15. Černý (Šindelář, Tichý), 17. Vítek (Černý, Herman), 47. Wolf (Kilnar, Chalupa), 60. Rudl (Černý) – 7. Hořanský (Spratek, Mikel), 12. Baroš (Kývala, Studený), 18. Matějka, 28. Hořanský (Žák, Spratek), 29. Brunec (Pořický, Mikel), 32. Pořický (Baroš)


    HK Opava: Šafránek (Lamla) – M. Pokorný, Kiss, Šindelář, Rudl, Tichý, Štindl, Slavík – Kilnar, Herman, Rousek, Vítek, Vaněk, Chalupa, Maxner, Wolf, Hartmann, Seidler, Černý, Malina.
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Šurý (Plšek) – Mikel, Hryciow, Baroš, Žák, Weintritt, Váňa – D. Pokorný, Brunec, Hořanský, Matějka, Studený, Pořický, Spratek, Kývala, Martiník, Daněk, Dalajka.

    Rozhodčí: Vrba – Novotný, Šimčík
    thejrc.org