Žilina – Zlaté Moravce 2:0 (kon.) | Michalovce – Podbrezová 2:1 (kon.) | Nitra – Prešov 2:0 (kon.)
Slovan Bratislava – Senica 2:2 (kon.) | Ružomberok – Dunajská Streda 1:1 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
2:2 (2:0)
FK Senica
sk Sobota 28.10.2017, 17:00 • Pasienky • Niké liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes sa zameriame na 14. kolo našej najvyššej futbalovej súťaže, kde ŠK Slovan Bratislava privíta na svojom trávniku tím FK Senica. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

    ŠK SLOVAN BRATISLAVA:

    Slovanisti sa po 13. kole nachádzajú na výbornej druhej priečke so ziskom 25 bodov. Na vedúcu Trnavu strácajú však až 8 bodov. Na svojom konte majú sedem víťazstiev, štyri remízy a dve porážky. Svojím súperom dovedna nastrieľali 30 gólov, čo z nich robí druhý najlepší tím, čo sa týka ofenzívnej sily. Posledný zápas im však nevyšiel podľa predstáv. Vycestovali na trávnik Zlatých Moraviec, odkiaľ sa vracali bez bodu. Už v 9. minúte išli ako prví do vedenia domáci po presnom zásahu Ewertona. Slovan dokázal odpovedať v 27. minúte po presnom zásahu Hološka. Ešte pred prestávkou dokázal už spomínaný Ewerton skórovať aj druhý raz. Nasledoval druhý polčas, čo bol pre Slovan hotová katastrofa. V 61. minúte išli Zlaté Moravce už do dvojgólového vedenia zásluhou Karlika. Hneď o minútu neskôr dokázal znížiť nepriaznivý stav stretnutia Cavrić, ale v 71. minúte po dvoch žltých kartách smeroval predčasne do spŕch Holman a následne v 90. minúte po červenej karte aj Kubik čo znamená, že obaja dnes do zápasu so Senicou nenastúpia.

    FK SENICA:

    Trápiaca Senica sa aj naďalej nachádza bez víťazstva na úplnom chvoste tabuľky so ziskom dvoch bodov. To sa im "podarilo" len po dvoch remízach. Treba spomenúť fakt, že jednu remízu zaznamenali práve so Slovanom na vlastnej pôde. Záhoráci dokázali svojím súperom nastrieľať len 8 gólov a až 32 gólov inkasovali , čo z nich naopak robí najhorší tím v počte strelených gólov. Posledný zápas odohrali pred zrakmi vlastných fanúšikov v zápase s Ružomberkom. Napriek tomu, že prehrali rozdielom triedy, tak ich výkon absolútne nezopovedal postaveniu v tabuľke a ani výsledku stretnutia. Zaujímavosťou je, že v tomto stretnutí mali výhodu až 14-tich rohových kopov, ale ani z jedného nedokázali vyťažiť nič. Prvý polčas bol veľmi vyrovnaný a hráči odchádzali do šatní za stavu 0:0. V 67. minúte dokázal otvoriť stav zápasu Haskič a hneď dve minúty na to aj striedajúci Kostadinov. V tomto momente sa Senia zosypala a svojmu súperovi ponúkala na trávniku viac priestoru, ako je zdravé. To využil Daniel, ktorý v 75. minúte stanovil výsledok na konečných 3:0 z pohľadu Ružomberka.

    Svetoví bookmakeri dnes viac veria domácemu Slovanu, na ktorého víťazstvo je vypísaný kurz 1.17, na remízu to činí 7.53 a na prekvapivé víťazstvo Senice je vypísaný kurz 14.90.

    Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
     
    Úvodné zostavy:

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Čikoš, Sekulić (C), Rundič, Chouchoumis – Rabiu, Droppa, Holman – Hološko, Mareš, Čavrić.
    Náhradníci: Valach – Kubík, Damnjanović, Oršula, Laczkó, Kotula, Tereščenko.

    FK Senica: Plach – Otrísal, Podhorin (C), Lupták, Medvěděv – Richtárech, Sarpei, Krč, Duga – Kováč – Smékal.
    Náhradníci: Milošovič – Romulo Romulo, Červeňák, Malý, Obiechina, Ranko.

    Rozhodca: Ochotnický – Kováč, Žákech.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Futbalisti domáceho celku si vďaka svojej útočnej aktivite dokázali vybojovať výhodu outového vhadzovania na polovici súpera.
     
    3
    Nasledovať bude prvý rohový kop stretnutia. Túto výhodu budú mať hráči Slovanu Bratislava.
     
    4
    Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala na vzdialenejšiu žrď, kde sa najlepšie zorientoval jeden z brániacich hráčov, ktorý ju upratal do bezpečia.
     
    5
    Domáci sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde si medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok.
     
    6
    Už to vyzeralo tak, že sa Aleksandar Čavrić dostane do vážnejšej príležitosti, ale v tom ho zastavil verdikt asistenta rozhodcu, ktorý ho v čase prihrávky videl v ofsajdovom postavení.
     
    7
    Slovan dal gól!
    Domáci mali výhodu rohového kopu, čo dokonale využili. BORIS SEKULIĆ sa objavil v šestnástke Senice nikým nestrážený, čo využil k strele z prvej. Loptu poslal až za chrbát bezmocného gólmana. Stav stretnutia je 1:0! Asistenciu si na svoje konto pripíše David Holman.
    7. Boris SEKULIĆ - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    9
    Pri lopte sú dlhšiu dobu Záhoráci, ktorí kombinujú na vlastnej polovici ihriska, kde čakajú na správny moment prekvapenia.
     
    10
    Jakub Mareš zahodil zlatú príležitosť! Nikým nestrážený sa po prihrávke svojho spoluhráča ocitol zoči-voči gólmanovi, ale loptu nedokázal poslať až za jeho chrbát. Zbytočne volil kľučku namiesto zakončenia z prvej.
     
    11
    Lopta sa nachádza na polovici Slovanu Bratislava, ale sú to práve domáci futbalisti, kto ju má pevne pod kontrolou.
     
    12
    Jurij Medveděv sa skúsil presadiť individuálnym spôsobom, ale jeho prenik stredom ihriska mu nevyšiel podľa predstáv a o loptu prišiel.
     
    13
    Loptu už majú opäť pod kontrolou domáci hráči, ktorí sa snažia formou krátkych prihrávok, nájsť si lepšiu streleckú pozíciu.
     
    14
    Dávid Richtárech bol v súboji až príliš aktívny, čo neuniklo pozornosti hlavného rozhodcu, ktorý svojím hvizdom prerušil hru. ŠK Slovan Bratislava bude zahrávať voľný kop takmer z poliacej čiary.
     
    15
    Aleksandar Čavrić skúsil nájsť niekoho zo svojih spoluhráčov v šestnástke súpera, ale jeho centrovaný pokus končí v zámedzí.
     
    16
    Domáci zakladali rýchly protiútok, ktorý však pokazil Aleksandar Čavrić, ktorého individuálny prienik nebol ideálny a o loptu rýchlo prišiel.
     
    17
    Boris Sekulić poslal dlhý kros na pravé krídlo, ale tento pokus si už jeho spoluhráč nespracoval. Prihrávka bola veľmi nepresná a lopta smerovala až za postrannú čiaru.
     
    18
    ŠK Slovan Bratislava bude po nedovolenom zákroku na Davida Holmana zahrávať voľný kop zo zaujímavej pozície.
     
    19
    Ku realizácii voľného kopu sa postavil David Holman, ktorý svojím centrom na vzdialenejšiu žrď hľadal rozbehnutého Filipa Hološku. Ten však už nedokázal zakončiť a lopta putovala do zámedzia. FK Senica bude zahrávať odkop od vlastnej bránky.
     
    20
    Z trávnika sa ťažšie zdvíhal Alan Kováč, ale vyzerá to tak, že bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať bez nejakého zdravotného obmedzenia.
     
    21
    Loptu majú pevne pod kontrolou hostia, ktorí si ju medzi sebou vymieňajú v strede ihriska.
     
    22
    Žltú kartu dostáva Jakub Krč (FK Senica).
     
    23
    Boris Sekulić poslal center na ľavú stranu, kde sa v tom čase nachádzal Jakub Mareš. Ten sa však po skvelej práci hosťujúcej defenzívy k zakončeniu nedostal.
     
    24
    Milan Rundić sa pokúsil zakončiť z väčšej vzdialenosti, ale jeho strelecký pokus nasmeroval len vysoko nad Plachovú bránku.
     
    25
    Žltú kartu dostáva Filip Hološko (ŠK Slovan Bratislava).
     
    26
    Po sérii prihrávok sa k lopte dostal aj Dominik Greif, ktorý s veľkým kľudom na kopačke loptu preposiela vedľa stojacemu spoluhráčovi.
     
    27
    Milan Rundić dokázal poslať loptu do pokutového územia, ale len do miest, kde stál pozorný Erik Otrísal, ktorý loptu upratal do bezpečnej vzdialenosti.
     
    28
    ŠK Slovan Bratislava bude zahrávať outové vhadzovanie na vlastnej polovici ihriska.
     
    29
    FK Senica má veľký problém sa vôbec dostať na polovicu súpera. Je pravda, že defenzíva Slovanu dnes funguje na výbornú a Záhorákom ponúka len minimum priestoru na hracej ploche.
     
    30
    Erik Otrísal sa snažil prepasírovať loptu skrz brániaceho hráča, čo mu však nevyšlo, pretože jeho prihrávka bola veľmi nepresná a putovala až za postrannú čiaru.
     
    31
    Lukáš Droppa bol nedovoleným spôsobom poslaný na hraciu plochu, vďaka čomu budú domáci mať možnosť skórovať po nariadenom priamom voľnom kope.
     
    32
    Filip Hološko bol tým mužom, ktorý sa rozhodol priamo ohroziť gólmana po priamom kope. Jeho strelecký pokus dokázal František Plach zachytiť, a tak si na svoje konto pripísať dôležitý zákrok.
     
    33
    Milan Rundić spadol v šestnástke súpera a hlavný arbiter nariadil pokutový kop v prospech domáceho celku.
     
    33
    Slovan dal gól!
    Autorom gólu z pokutového kopu je JAKUB MAREŠ, ktorý poslal neskutočnú bombu priamo do stredu bránky. Stav stretnutia je 2:0!
    33. Jakub MAREŠ - 2:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    34
    Loptu majú opäť pod kontrolou domáci hráči, ktorí si zjavne užívajú svoju dominaniu nad ich dnešným súperom. Nachádzajú sa v strede ihriska, kde si medzi sebou vymieňajú loptu formou krátkych prihrávok.
     
    35
    Hans Nunoo Sarpei si v súboji počínal nedovoleným spôsobom. Vyšliapol si na Lukáša Droppu. Hlavný rozhodca nariadil voľný kop v prospech domáceho tímu.
     
    36
    David Holman poslal nepríjemný center po voľnom kope. Lopta síce prepadla v šestnástke súpera, ale ako prvý bol pri lopte práve brániaci hráč, ktorý loptu poslal do bezpečia.
     
    38
    Hans Nunoo Sarpei sa snažil získať loptu na polovici súpera, čo sa mu aj podarilo, ale len za cenu faulu. Slovan bude zahrávať nepriamy voľný kop.
     
    39
    Filip Hološko bol v ideálnej pozícii a to sa snažil využiť. Jeho prízemný center však dokázal zachytiť Jakub Krč, ktorý loptu poslal za postrannú čiaru.
     
    40
    ŠK Slovan Bratislava bude vhadzovať na polovici súpera. To je skvelá príležitosť k usadeniu sa.
     
    40
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Alan Kováč, prichádza Michal Ranko.
     
    41
    Domáci mali výhodu rohového kopu. Ku realizácii sa postavil David Holman, ale jeho centrovaný pokus nemal dostatočnú výšku, a tak loptu zachytil hneď prvý obranca Senice.
     
    42
    Už to vyzeralo tak, že sa Hans Nunoo Sarpei dostane do vážnejšej príležitosti, ale opäť získal loptu v súboji po nedovolenom zákroku. Na podobné situácie si musí dať do budúcnosti pozor.
     
    43
    Hostia sa usadili na polovici súpera, čo sa stalo asi prvýkrát v zápase, ale celú kombináciu pokazil Hans Nunoo Sarpei, ktorý vyslal na svojho spoluhráča veľmi nepresnú prihrávku.
     
    44
    FK Senica bude zahrávať po faule priamy voľný kop zo zaujímavej pozície. Nechajme sa prekvapiť, či sa záhorákom podarí aspoň zdramatizovať priebeh stretnutia.
     
    45
    K priamemu kopu sa postavil Jurij Medveděv, ktorý poslal do pokutového územia prudký center. Ten dopadol len na hlavu Milana Rundića, ktorý ju odhlavičkoval za hranicu vlastného vápna.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol v prvom polčase nadstaviť ešte jednu minútu navyše.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas tohto stretnutia. Ten možno označiť ako priemerný. Nebolo to síe žiadne futbalové gala predstavenie, ale mali sme možnosť vidieť dva presné zásahy a zopár zaujímavých príležitostí. Dúfajme, že sa hra zo strany oboch celkov v druhom polčase zlepší a my sa dočkáme ďalších gólov. Domáci celok dnes vsadil na kombinačný štýl hry a naopak hostia sa sústredia na pevnú defenzívu a udrieť sa snažia po rýchlych kontrách. My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Senica dala gól!
    Dominik Smékal priviezol loptu po pravom krídle bližšie k vápnu súpera, odkiaľ sa rozhodol poslať prízemnú prihrávku na nabiehajúceho DENISA DUGU, ktorý dokázal strelou z prvej znížiť nepriaznivý stav stretnutia na 2:1.
    46. Denis DUGA - 2:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    48
    Pri lopte je Milan Rundić, ktorí kombinuje so svojími spoluhráčmi na vlastnej polovici ihriska.
     
    49
    Filip Hološko sa pokúsil nájsť lepšie postaveného spoluhráča v šestnástke Senice, ale jeho centrovaný pokus smeroval na vzdialenejšiu žrd, kde stál len František Plach, ktorý si loptu zo vzduchu stiahol do svojej moci.
     
    49
    Senica dala gól!
    Jurij Medvěděv odcentroval loptu z ľavej strany ihriska. Lopta smerovala na hranicu malého vápna, kde si najvyššie vyskočil OLIVER PODHORIN, ktorý dokázal presnou hlavičkou rozvlniť sieť a vyrovnať. Stav stretnutia je 2:2!
    49. Oliver PODHORIN - 2:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    51
    ŠK Slovan Bratislava má výhodu outového vhadzovania na vlastnej polovici ihriska.
     
    52
    Jakub Krč stratil v súboji rovnováhu, ale môže za to Milan Rundić, ktorý ho poslal na trávnik nedovoleným spôsobom. Senica bude zahrávať nepriamy voľný kop.
     
    53
    Filip Hološko sa snažil presadiť v súboji s dnes veľmi dobre hrajúcim Lukášom Ľuptákom, ale jeho úmysel mu nevyšiel a o loptu následne prišiel.
     
    54
    Michal Ranko posielal krátku prihrávku na ľavú stranu ihriska, ale túto situáciu absolútne nezvládol. Prihral len na kopačku súpera, ktorý rozbieha rýchly protiútok.
     
    55
    Pas, ktorý smeroval na Dominika Smékala dokázal dobre načasovaným sklzom zachytiť Boris Sekulić, a tak nikomu nedovolil zakončiť.
     
    56
    Priebeh druhého polčasu je jednoznačne atraktívnejší. Oba celky sú aktívnejšie smerom dopredu a smesvedkami zaujímavého stretnutia. Nechajme sa prekvapiť, ako to napokon dopadne.
     
    57
    Rabiu Ibrahim sa snažil vysunúť svojho spoluhráča, ktorý však nemal šancu optu zachytiť. Prihrávka bola veľmi nepresná a smerovala až do zámedzia. FK Senica bude odkopávať od vlastnej bránky.
     
    58
    David Holman sa pokúšal uvoľniť na hranici veľkého vápna, ale proti kvartetu brániacich hráčov bol bezmocný.
     
    59
    Hans Nunoo Sarpei si počínal v súboji proti pravidlám, vďaka čomu dal súperovi možnosť skórovať po nariadenom voľnom kope.
     
    60
    K voľnej lopte sa postavil Aleksandar Čavrić, ktorý trestuhodným spôsobom poslal loptu úplne mimo bránky. Nasledovať bude odkop od bránky Františka Placha.
     
    61
    V druhom polčase defenzíva Senice stojí zatiaľ na pevných nohách a svojmu súperovi ponúka oveľa menej priestoru, než tomu bolo v prvom polčase.
     
    62
    Slovanisti budú zahrávať po nedovolenom zákroku Erika Otrísala ďalšiu štandardku z pozície vhodnej na priame ohrozenie.
     
    63
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Ibrahim Rabiu, prichádza Filip Oršula.
     
    64
    Po súboji ostáva na trávniku ležať Denis Duga, ku ktorému prišiel aj tím lekárov. Ten však napokon nezasiahol a Denis Duga aj naďalej pokračuje v zápase.
     
    65
    Filip Oršula je hneď po vstupe na trávnik veľmi aktívny, vďaka čomu jeho tím z toho vyťažil rohový kop.
     
    66
    Centrovaná lopta po rohovom kope smeruje na bližšiu žrď, kde si svoj priestor dokonale postrážil Erik Otrísal, ktorý loptu upratal do bezpečnej vzdialenosti.
     
    67
    Vzápätí zahrávali domáci hráči ďalší rohový kop, ale center Davida Holmana bol tentoraz veľmi pretiahnutý, a tak sa do zakončenia nedostal nikto z jeho spoluhráčov.
     
    68
    FK Senica sa po dlhšej dobe dokázala dostať na polovicu súpera, kde si vybojovala výhodu outového vhadzovania.
     
    69
    Na trávniku ostáva ležať Michal Ranko. Dúfajme, že bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať bez nejakého zdravotného obmedzenia.
     
    70
    Máme tu čas na malé štatistické okienko. Momentálny pomer držania lopty je: 65% – 35%.
     
    71
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Aleksandar Čavrić, prichádza František Kubík.
     
    72
    Jakub Mareš dokázal v páde zakončiť veľmi nebezpečne. Jeho strela opečiatkovala pravú žrď Plachovej bránky. To bola šanca!
     
    73
    2:2, to je aktuálny pomer strieľ, ktoré si našli cestu medzi tri žrde.
     
    74
    Lukáš Droppa poslal centrovanú loptu do pokutového územia, kde sa do zakončenia dostal jeden z jeho spoluhráčov. Jeho projektil opäť opečiatkoval pravú žrď Plachovej bránky. Teraz mali Záhoráci obrovské šťastie.
     
    74
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Jakub Krč, prichádza Martin Červeňák.
     
    75
    Hans Nunoo Sarpei opäť fauloval svojho protihráča, ale ani v tomto prípade sa nebude žltiť.
     
    76
    Filip Hološko sa snažil zakončiť z voleja, ale jeho strelecký pokus nasmeroval úplne mimo bránky. FK Senica bude pokračovať odkopom od vlastnej bránky.
     
    77
    Boris Sekulić poslal do šestnástky súpera nepríjemný center, ale ten smeroval len do priestoru nikoho. FK Senica bude odkopávať od vlastnej bránky.
     
    78
    Nasledovať bude ďalšia nebezpečná situácia. ŠK Slovan Bratislava má výhodu priameho kopu z pozície vhodnej na priame ohrozenie.
     
    79
    K priamemu kopu sa postavil Jakub Mareš, ktorý skúsil ohroziť gólmana priamou strelou. Jeho strelecký pokus nebol vôbec zlý, len ho chcelo nasmerovať o meter nižšie.
     
    80
    Mali sme možnosť vidieť centrovanú loptu a následný hlavičkový pokus v podaní Jakuba Mareša. Ten však loptu nasmeroval vedľa pravej tyčky.
     
    81
    Denis Duga bol v útoku až príliš aktívny, čo neuniklo pozornosti hlavného rozhodcu, ktorý stál dostatočne blízko, aby si všimol, že si v súboji pomáhal nedovoleným spôsobom.
     
    83
    Pri lopte sú domáci futbalisti, ktorí založili rýchly útok po ľavej strane. Odtiaľ dokázal odcentrovať Lukáš Droppa, ale jeho center nemal potrebnú výšku, a tak loptu zachytil brániaci hráč.
     
    84
    Lukáš Ľupták sa dopustil zbytočného útočného faulu, vďak ktorému jeho tím nemohol pokračovať vo svojej útočnej snahe. ŠK Slovan Bratislava bude zahrávať nepriamy voľný kop.
     
    85
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Dominik Smékal, prichádza Romulo.
     
    86
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Diamantis Chouchoumis, prichádza Iľja Tereščenko.
     
    87
    Domáci futbalisti si vďaka svojej útočnej aktivite dokázali vybojovať výhodu v podobe rohového kopu.
     
    88
    Ale ani po tomto rohovom kope nebudeme svedkami väčšieho vzrušenia. Defenzíva hosťujúceho celku si s touto situáciou bez problémov podarila a loptu odvrátila.
     
    89
    Po súboji vo vlastnej šestnástke ostáva ležať otrasený Jurij Medveděv, ktorý zdá sa bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať.
     
    90
    Zaútočiť sa rozhodla aj Senica, ale veľká škoda finálnej prihrávky Dominika Smékala, ktorá bola veľmi nepresná a nenašla toho správneho adresára.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nadstavuje v druhom polčase ešte 4 minúty.
     
    90+2
    František Plach si dokázal postrážiť svoj priestor a pohodlne zachytiť centrovaný pokus Jakuba Mareša.
     
    90+3
    Jakub Mareš mal na svojej hlave vedúci gól, ale jeho hlavičkový pokus opečiatkoval len hornú žrď. František Plach si dnes svoju konštrukciu postavil veľmi dobre.
     
    90+4
    Hlásateľ oznámil, že na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť 481 platiacich divákov.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 3:2.
    Střely mimo: 12:0.
    Rohy: 9:1.
    Ofsajdy: 1:1.
    Fauly: 10:20.
     
    Máme tu koniec stretnutia, v ktorom sa zrodil prekvapivý výsledok 2:2. Z hľadiska atraktivity by sme mohli tento zápas označiť ako priemerný. Mali sme síce možnosť vidieť hneď štyri presné zásahy, ale len minimum ďalších šancí. Domáci vsadili na kombinačný štýl hry a naopak hostia sa sústredili na pevnú defenzívu a útoky zakladali formou rýchlych protiútokov. FK Senica tak aj po druhý raz dokázala Slovanu zobrať dva body a pripísať si do tabuľky svoj tretí, ale veľmi dôležitý bod. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (19:00:21)

    Róbert Gašpárek

    Branky: 7. Sekulić (Holman), 33. Mareš (pen.) – 46. Duga (Smékal), 49. Podhorin (Medvěděv)

    Karty:   25. Hološko (SBA) – 22. Krč (SEN)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 12:0. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:20.
    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Čikoš, Sekulić (C), Rundič, Chouchoumis (86. Tereščenko) – Rabiu (63. Oršula), Droppa, Holman – Hološko, Mareš, Čavrić (71. Kubík).
    Náhradníci: Valach – Kubík, Damnjanović, Oršula, Laczkó, Kotula, Tereščenko.

    FK Senica: Plach – Otrísal, Podhorin (C), Lupták, Medvěděv – Richtárech, Sarpei, Krč (74. Červeňák), Duga – Kováč (40. Ranko) – Smékal (85. Romulo Romulo).
    Náhradníci: Milošovič – Romulo Romulo, Červeňák, Malý, Obiechina, Ranko.

    Rozhodčí: Ochotnický – Kováč, Žákech

    Diváci: 481
    thejrc.org