Montreal – NY Rangers 5:4 (kon.) | Florida – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Tampa – Anaheim 1:4 (kon.)
Boston – Los Angeles 1:2 (po pr.) | New Jersey – Arizona 4:3 (kon.) | Toronto – Philadelphia 2:4 (kon.)
Nashville – NY Islanders 2:6 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 2:1 (kon.) | St. Louis – Columbus 4:1 (kon.)
Colorado – Chicago 6:3 (kon.) | Edmonton – Washington 2:5 (kon.) | Carolina – Anaheim 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Nashville Predators
2:6 (0:1, 1:2, 1:3)
New York Islanders
Neděle 29.10.2017, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (03:45:19)
     
    Československá stopa v utkání
    Jaroslav Halák (NYI)
    60 minut, 28 zákroků, 2 góly, 93,3%.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. John Tavares (NYI) 3+0
    2. Jordan Eberle (NYI) 2+1
    3. Filip Forsberg (NSH) 1+0.
     
    Střely na branku: 30 – 23 (6:7, 12:11, 12:5).
     
    Co do počtu střel na branku Nashville ve třetí třetině vyhrál 12:5. Na mnohem podstatnější góly však vyhráli hosté 3:1 a navýšili svůj náskok ze druhé třetiny na konečných 6:2! Pro Predátory to byl frustrující večer, ve kterém rozhodně nebyli horší, ale partě okolo Tavarese a Eberleho dnes zkrátka vyšlo vše, na co sáhla. Nejdůležitější pak byly vteřiny, které orámovaly druhou přestávku – půl minuty před odchodem do šaten skóroval Eberle, aby 12 sekund po návratu udeřil i třígólový Tavares.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (P. K. Subban – 2 min., držení protihráče).
     
    59:20
    Sissons se natáhl po kotouči a přistrčil ho Åbergovi, který přízemní střelou Haláka nepřekonal. Na druhé straně zaváhal Weber, ale jeho obrovskou chybu v pozici posledního hráče napravil Saros, který nadvakrát vychytal Beauvilliera!
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:22
    Čistý hit Subbana na Eberleho rozčílil Nelsona, který si to s ním chtěl rozdat v pěstním souboji. Do této strkanice se ale vložilo několik dalších hráčů ana trestnou lavici nakonec míří za hrubost Nelson a Watson.
     
    57:38
    Poněkolikáté došlo k hostujícímu přečíslení dvou na jednoho. Nelson měl k sobě Beauvilliera, ale rozhodl se sám vystřelit bekhendem a trefil bližší spojnici tyče a břevna!
     
    56:48
    Josiho bekhendová střela nebyla přesná. Predators jsou ve třetí třetině paradoxně střelecky mnohem aktivnější, nicméně z efektivity dostávají tvrdou lekci.
     
    56:25
    Weberovi při zpracování Åbergovy diagonální přihrávky přeskočil puk hokejku, i tak ale udržel útočné pásmo ve prospěch Nashvillu.
     
    55:25
    Forsberg chtěl vyšperkovat domácí akci zpětnou přihrávkou na Fialu, který s touto variantou ale nepočítal a už byl na cestě mimo prostor mezi kruhy.
     
    54:46
    Bitetto z úhlu nepřekvapil Haláka, kterému pravděpodobně pomohl zásah Boychuka.
     
    54:03
    Zakázané uvolnění Islanders darovalo domácímu týmu vhazování v útočném pásmu. Na něm ale uspěl Barzal a hosté se osvobodili.
    53:57 Craig SMITH - 2:6
     
    53:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom i Predátoři skórují v početní výhodě a korigují nepříznivé skóre. Halák měl za brankou problémy s rozehrávkou a puk ukořistili domácí. Sissons jej po prknech poslal směrem k modré čáře na Ekholma, po jehož pasu se ujala střela z pravého kruhu v podání CRAIGA SMITHE. Asistence: Mattias Ekholm, Colton Sissons.
     
    53:24
    Subban s Josim i za nepříznivého stavu pálí ze všech pozic. V tomto případě to zkoušel švýcarský obránce, ale Halák si znovu poradil.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 24. F. Forsberg (Fiala, Ekholm), 54. C. Smith (Ekholm, Sissons) – 5. Eberle (Pulock, Beauvillier), 30. B. Nelson (Beauvillier, B. Nelson), 40. Eberle (Barzal, B. Nelson), 41. Tavares (Lee), 43. Tavares (Lee, Eberle), 48. Tavares (Leddy, Jo. Bailey)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi, P. K. Subban (C), Ekholm, Y. Weber (A), Bitetto, Jemelin – Arvidsson (A), Johansen, F. Forsberg – Åberg, Järnkrok, Hartnell – C. Smith, Sissons, Fiala – Watson, F. Gaudreau, Salomäki.
    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Boychuk, de Haan, D. Seidenberg, Pelech, Pulock – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey – B. Nelson, Barzal, Eberle – Ladd (A), Cizikas, Chimera – N. Kuljomin, Beauvillier, Clutterbuck (A).

    Rozhodčí: Hebert, Hanson – Gibbs, Amell

    Diváci: 17 113
    bahis siteleri